- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alert89
tag
válasz
Joccc07 #3676 üzenetére
De igen! Megtörtént a történelmi pillanat!
Majdnem 1 évi napi szintű játék után fájdalmas búcsút vettünk én és a No Limits. Egyébként is tervben volt, de ez egy jó nagy lapáttal rátett, hogy 1 évi gyűjtögetés után vannak olyan pofátlanok, hogy lefokozzák a legjobb autóm és még újabb legalább 2 hónap míg visszanyeri eredeti PR-jét. Bár a 8. csillaggal nagyobb lenne minden, nem hogy lefele megy .... Szégyen EA!
Én ebben többet nem veszek részt! Eddig sem vettem semmit pénzért benne, ezután még úgy sem fogok.....
További kellemes játékot, de talán még jobban jártok ha ti is letörlitek az egészet a fr@ncba s kész.
Több szabadidő, kevesebb idegeskedés és több ép idegsejt!
-
Alert89
tag
Tudjátok mi az ultragáz? Hogy a 950 vagy hány PR-os, maxos McLaren 650S-em PR-je lement a frissítéssel 933 PR-ra. Besz@rok..... Komolyan gondolkodom, hogy letörlöm az egész játékot a fr@ncba ....
-
Alert89
tag
Szia,
mindig annak a résznek a fejlesztése ad a legtöbb PR-t, amelyik a leggyengébb adott autóban. A Lancer Evonak a Top Speed a gyengéje, ezért az Engine és a Turbo fejlesztés ad a legtöbb PR-t.
Most a kocsim 4 csillag és 431 PR-on áll (vettem 10 BP-t aranyért a Fastlane Store-ban).
Kérdés: a Tuner Trials eventekben a Viper után van verseny a Pagani Huayra-val. Az mit ad, ill. mennyi PR kell a teljesítéséhez? Csak most szereztem meg a Paganit és tudni akarom, van-e értelme erre a versenyre fejleszteni, ill. mennyi kell neki, hogy meg is nyerhessem vele a versenyt.
-
Alert89
tag
A Silvia eventen kívül volt/lesz még a közeljövőben LaFerrari BP-t adó special event?
Köszi az infót.
Albert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest