- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
válasz
szupermacs #2598 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a fórumon inkább a negatív véleményeket osszák meg. Ritkábban írja le valaki,hogy "nekem jó semmi gond"
Ez alapján kicsit félrevezető lehet, de persze mindenki maga dönti el milyen telefont vesz. -
kferenc22
tag
válasz
szupermacs #2581 üzenetére
Z3 xompactom van. A játék szempotjából meg vagyok vele elégedve, mert eltűnik a home gomb és nem zavar. Viszont senkinek nem ajánlom a z3 compactot mint telefont, mert egy rakás hányás az anyaga... Nekem tavaly novemberbe egyszerűen fogta magát a hátlap és elrepedt... Olvastam fórumokon, hogy ez széria hiba és az összes z szériában benne van... Sógoromnak sima z3 van és panaszkodik, hogy elhajlik a zsebében a telefon... megnéztem és zényleg... Sokáig zsebbe van, előveszed lerakod sík területre és ívelt :-) majd ott hagyod és vissza áll... Nem akarták elhinni a telekomnál hogy nem ejtettem le, ezek utén elküldtem xperia szervízbe és kiderült, hogy nekem volt igazam magától tört. Most pedig az usb takaróról jött le a gumi tömítés... 2000 hozzá egy takaró. Viszont annak megint ugyan az lesz a baja ezért egy töltő átalakítót is kellett hozzá vennem ami ebayen 254 huf magyarba az is 2000, úgyhogy ne vegyetek Z szériát.
-
Joccc07
addikt
válasz
szupermacs #2577 üzenetére
Válaszd inkább a Honor 4c-t. Az S3 neo-nál fényévekkel jobb és azt hiszem 54000Ft az edigitalnál.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #2579 üzenetére
Ez a fizikai home gomb nálam is elvárás votl vagy touch gomb, most nem tudom elképzelni, hogy akkora létszükséglet lenne.
Volt Galaxy Note 3-mam is azon van fizikai de előtte Xperia Z-m azon nem volt másfél évig, és nem hiányzott, csak megszokás, meg az új készülékeken eltünik az alsó sáv ha fullscreen-es alkalmazást futtatsz. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #2577 üzenetére
Hát én a honor 6-omat, 70k körül vettem és ég és föld egy s3 neohoz képest.
Persze ez használt ár, én samsungot kerülném a ram mindig elfogyott, tény hogy jobb lesz az elözőekhez képest.
Mik vannak még a listán amúgy ?
Valami erősebb gpu-s model nincs ? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #2575 üzenetére
Jelenleg mid van ?
S3 neo, az nem egy mai készülék, árban nincs jobb alternativa ? -
Melafoto
senior tag
válasz
szupermacs #2572 üzenetére
Nekem nem fizikai (Sony Z3) és nem zavar...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #2572 üzenetére
Pl iphone ?
-
kferenc22
tag
válasz
szupermacs #2570 üzenetére
Nem lehet Bluetoothos kontrollerrel tolni, én próbáltam. Nincs meg ez a funkció a játékba, de nem is kell, így is nagyon jó az irányítás.
-
Danny365
őstag
válasz
szupermacs #2567 üzenetére
Próbáltad már amúgy a játékot? Már csak azért kérdem, mert ennél semmi szükség kontrollerre, nem lenne kényelmesebb semmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Fitbit Charge 6 /Coral színű
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest