- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
válasz
szupermacs #2598 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy a fórumon inkább a negatív véleményeket osszák meg. Ritkábban írja le valaki,hogy "nekem jó semmi gond"
Ez alapján kicsit félrevezető lehet, de persze mindenki maga dönti el milyen telefont vesz. -
kferenc22
tag
válasz
szupermacs #2581 üzenetére
Z3 xompactom van. A játék szempotjából meg vagyok vele elégedve, mert eltűnik a home gomb és nem zavar. Viszont senkinek nem ajánlom a z3 compactot mint telefont, mert egy rakás hányás az anyaga... Nekem tavaly novemberbe egyszerűen fogta magát a hátlap és elrepedt... Olvastam fórumokon, hogy ez széria hiba és az összes z szériában benne van... Sógoromnak sima z3 van és panaszkodik, hogy elhajlik a zsebében a telefon... megnéztem és zényleg... Sokáig zsebbe van, előveszed lerakod sík területre és ívelt :-) majd ott hagyod és vissza áll... Nem akarták elhinni a telekomnál hogy nem ejtettem le, ezek utén elküldtem xperia szervízbe és kiderült, hogy nekem volt igazam magától tört. Most pedig az usb takaróról jött le a gumi tömítés... 2000 hozzá egy takaró. Viszont annak megint ugyan az lesz a baja ezért egy töltő átalakítót is kellett hozzá vennem ami ebayen 254 huf magyarba az is 2000, úgyhogy ne vegyetek Z szériát.
-
Joccc07
addikt
válasz
szupermacs #2577 üzenetére
Válaszd inkább a Honor 4c-t. Az S3 neo-nál fényévekkel jobb és azt hiszem 54000Ft az edigitalnál.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #2579 üzenetére
Ez a fizikai home gomb nálam is elvárás votl vagy touch gomb, most nem tudom elképzelni, hogy akkora létszükséglet lenne.
Volt Galaxy Note 3-mam is azon van fizikai de előtte Xperia Z-m azon nem volt másfél évig, és nem hiányzott, csak megszokás, meg az új készülékeken eltünik az alsó sáv ha fullscreen-es alkalmazást futtatsz. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #2577 üzenetére
Hát én a honor 6-omat, 70k körül vettem és ég és föld egy s3 neohoz képest.
Persze ez használt ár, én samsungot kerülném a ram mindig elfogyott, tény hogy jobb lesz az elözőekhez képest.
Mik vannak még a listán amúgy ?
Valami erősebb gpu-s model nincs ? -
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #2575 üzenetére
Jelenleg mid van ?
S3 neo, az nem egy mai készülék, árban nincs jobb alternativa ? -
Melafoto
senior tag
válasz
szupermacs #2572 üzenetére
Nekem nem fizikai (Sony Z3) és nem zavar...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
szupermacs #2572 üzenetére
Pl iphone ?
-
kferenc22
tag
válasz
szupermacs #2570 üzenetére
Nem lehet Bluetoothos kontrollerrel tolni, én próbáltam. Nincs meg ez a funkció a játékba, de nem is kell, így is nagyon jó az irányítás.
-
Danny365
őstag
válasz
szupermacs #2567 üzenetére
Próbáltad már amúgy a játékot? Már csak azért kérdem, mert ennél semmi szükség kontrollerre, nem lenne kényelmesebb semmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest