- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
válasz
Candyman001 #4476 üzenetére
Köszi, fontos tudni a ládákat...
Gondoltam, hogy ilyen szemetek lesznek, de hát ez van. Nekik teljesen mindegy, hogy a farmoláshoz a + benzinhez tolod be az aranyat, vagy egyenesen BP-t veszel, csak toljad befelé... Sajnos másfél nap játékidőm kimaradt, szerintem ez a végén még visszanyal...
-
ssymon
csendes tag
válasz
Candyman001 #4476 üzenetére
785-ös a kimaxolt 4 csillag. Nekem most olyan. Így a 6. nap csak a gyűjtögetésről szól. Korábban ez a lose to win szisztémával játszottam, és nagyon sok pénzt farmoltam, majd ezért nagyon sok cuccot vásároltam. Most sok van a store-ban és amit megnyerek az is megy oda.
-
ssymon
csendes tag
válasz
Candyman001 #4423 üzenetére
Nem azzal van a gond, ha 10.000 aranya van meg 30.000.000 pénze az illetőnek, hanem hogy emellett 50-es mechanikai szintje és egy csomó tuningolt autója. Meg a LaFerrari tuningolt és a P1 7 csillagos, stb. Amikor én abszolút nem költöttem, összegyűjtöttem azt hiszem, hogy kb. 4.000.000 pénzt néhány hét alatt tuner trialosok aranyért vásárolt újrajátszásával, aztán 3 perc alatt elköltöttem.
-
!drop
tag
válasz
Candyman001 #4423 üzenetére
Nehezen hiszem el ha vip1es de legyen igazad
-
!drop
tag
válasz
Candyman001 #4357 üzenetére
Hali rég voltam már de ez most engem is felb*szott xDD (ui elnézés a káromkodásért). Én az utolsó nap utolsó előtti előtti futamáig jutottam ahol a bot szó szerintfelb*szott.. Nem vagyok az az idegeskedő típus de mondom én mi a f*sz????? 180 goldot vertem el csak erre az egy futamra ami nem is lenne gond csak valaki mondja már hogy az nem tudatos hogy 12 ticketem úgy ment el hogy amint megelőztem az első autót az valahogy mindig útólért és az hót hogy kilökött persze nehogy útól lehessen érni? Értem én hogy z EA-nek kell a lóvé de ha nem lenne a játék unfair még talán költenék is rá.... Másrészt egy gyártó miért b*sztatja a játékosait? XDD
-
Olipapa
tag
válasz
Candyman001 #3919 üzenetére
125 az a 150, nem?
-
Joccc07
addikt
válasz
Candyman001 #3178 üzenetére
Nekem is megvan már. Max csillagos de nekem csak sima kék.
Be is fejezted az eventet már? -
-=Szabi=-
tag
válasz
Candyman001 #3109 üzenetére
na ilyet még nem láttam o.0
szerintem írd meg a majmoknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max , 128GB ,Kártyafüggetlen , 12 Hó Garancia
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest