- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
válasz
bernixi #4052 üzenetére
Én örülök ha elérem a 4800-at az 570S-el (1007PR max Tune nélkül)!
Folyamatosan levernek a Dodge Viper-el, de ez hogy lehet amikor alapból is az 570S a legerősebb PR szerint?!Jól jött volna a VP 6,5m --> $6,5m-ra vagy legalább a felére való átkonvertálás rengeteg lové kellett hozzá és még a többit ne is említsem!
Most végeztem az F40-es Viva L'Italia Car Series-el! 922PR limit kell hozzá!!!
A Car Series-nél már csak 8 Csoport van hátra és az is kész, de attól még messze vagyok, mert fullos kocsik kellenek hozzá! .)
-
joe007
tag
válasz
bernixi #4033 üzenetére
Oksa köszi a választ! Csak érdekelt a dolog, mert amikor én már rég végezhettem volna az előző event-tel akkor láttam, hogy már csak 8h volt hátra a BP gyűjtésből! Persze erről sehol nem szóltak és bosszantott!
Szerintem most akkor lesz BP lehetőség amikor a 8án elindított és 7 napig lehetett legkésőbb elkezdeni a 7napos eventet, ezért 8+14=22 tehát szvsz 23-24 vagy hétvégén 25-26-án lesz a BP bonus lehetőség a Taxi-ra legalább is remélem!Amit észrevettem a két fiók között a fiam LV.49 míg nálam LV.100 max! Én kaptam 2 napja egy újrajátszási (Re-Playable) lehetőséget Chevrolet Corvette C7 (Z06) 48h sikerült is 1*al közelebb kerülnöm a maxhoz! De további 40BP kell még
A fiam garázsában ez a kocsi nem is látszik!
Akinek bármilyen BP megjelenik a borítéknál tudna nekem üzenni akár P.Ü. v. ide off topic-ként?
Köszi a segítséget.Ami ennél a játéknál azért bosszantó, hogy miért nem lehet a fekete piacon random akár több száz goldért is venni más RNG függvénnyel generált BP-ket, mert unalmas az állandóan áthúzott Dodge Viper GTS látni, amikor már jó rég 100-as szinten vagyok! Ill. a Chop Shop-ban se tudok semmit venni, mert minden kocsi BP max persze Parts-okat tudok még az a szerencse!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest