- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
hjanos1 #2106 üzenetére
Jogos, látom az IAP-ok határtalan hülyeségét(rögtön felajánlotta 2 verseny után hogy VIP kedvezményben vegyem meg a Paganit 1.4milla helyett 700ezerért, zárójelben alul: 5533ft.
Ebben rögtön láttam hogy nem lesz különbség, viszont a versenyek sokkal izgalmasabbak, nem ritka hogy 15 kocsi is van a pályán, és kell vezetni is(ha a segítségeket kikapcsolom még fékezni is!) --Ez RR3ról szólt--
Hogy No limits(less) is legyen, a monthly goldom még 6 napig tart, addig felépek, bezsebelem, kinyitogatom a ládákat, és ennyi,ha jön valami "pozitív" frissítés akkor fogok csak még 1 próbát adni neki.
Érdekesség hogy a mai 5 free ládámból 3 BP volt... én még azt is kinézem belőlük hogy ha látják hogy nem versenyzel csak felnézel akkor adnak pár jó ládát hogy megint kedvet kapj, és utána úgy is költeni fogsz, mert amúgy nem haladsz... -
válasz
hjanos1 #1925 üzenetére
Jaaa, nem is feltételeztem volna, hogy ticket-ekre is lehet itt gondolni. Köszi!
Akkor fasza, kíváncsi vagyok mennyire fog nálam működni a dolog.Más:
Holnap-holnapután lejár a VIP-em és 11 nap még van a Monthly gold-omból.
Hiányozni fog kb 10 napig az a +2 egység a benzinből, remélem 11 nap múlva olcsóért lehet majd megint Monthly-t szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- Androidos tablet topic
- Windows 10
- Napelem
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest