- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
továbbra is azt mondom, hogy szerintem a készüléket nem függesztik fel, ha arra már nincs tartozás/részletfizetési kötelezettség!
1430 estlegesen majd cáfol, és elmondja/leírja, ha mégis történt már ilyen...zoli62; de legalább az apróbb csomagok esetén is van/lesz azon opció, hogy nincs esetleges túlforgalmazási díj, csak sebességet csökkentenek! mondjuk itt 32 kilobit/sec játszik, a nagyobb csomagos 128 kilobit/sec sebességgel szemben!
-
buszospeter
tag
Igazából hangosan gondolkodtam és köszi, hogy kiegészítetted ill. pontosítottad. Mostanában nem tervezem - az előzőek ismeretében - hogy használt telefont vásároljak; pláne, hogy februárban beléptem Blade táborba, és mint "kicsoportos-droidos" jelenleg tanulok, olvasok próbálom idomítani.
Mégegyszer köszi; most mennem kell --> indul a buszom.
Szép napot,
buszospeter -
buszospeter
tag
Ezek szerint nem a T gondolkodik másként hanem - bár azt hittem ez nem jellemző rám; de ismét tévedtem - én voltam figyelmetlen a szerződés megkötésénél.
Jobban belegondolva, igazából semmiféle hátrányom ebből nem származik tekintve hogy a telefont munkaeszközként használom --> így valamilyen szolgáltatóra is szükség van és nekem a T már a kezdetekől megfelel.Az egész igazából csak abból a szempontból - lehet - érdekes ha mondjuk kinézek egy használt telefont és azt nem üzletben vásárolom, akkor így ennek ismeretében nem kell majd azon csodálkozni, hogy néhány hónap után nem tudom használni a készüléket.
Köszönöm a minden részletre kitérő pontos tájékoztatást!
-
buszospeter
tag
Szia!
Javíts ki kérlek ha tévedek: ha kifizettem a telefon árát amit részletre vettem és a két éves hűség ( előfizetésre szól a hűség ) lejárta előtt eladom a telót de "elfelejtem" fizetni a havi díjat akkor csak a simkártyát tiltják le magát a telefont nem.
Jól gondolom, vagy a T-s logika alapjaiban másként működik? -
BudaiZoli
tag
na sikerült megtalálni, igazából okosabb nem lettem.. ilyent szól, hogy eldöntik, hogy hitel képes vagyok-e de nem kell vinnem semmi bankszámla kivonatot meg semmi munka ügyi papírt az alap okmányokon kívül.. de akkor hogy döntik el, rám néznek, "hmmm ő hitel képes lehet"?
-
St3ven
addikt
Köszi, de nem is tudom... Nem akarok ilyen webshoppal meg utána USB stick eladással szórakozni. (Ha nagyon kéne ilyen eszköz, ott van a százéves független Huawei modemem, az is megtenné.)
Amit én írtam, annak a szisztémának a lényege az lenne, hogy így 3990/30=133 Ft-ba kerülne egy napi net, ami összehasonlítva az ilyen napi megoldásokat lényegében verhetetlen ár.
A buktatója csak az a dolognak, hogy hányszor tehetem meg büntetlenül, ill. egyáltalán megtehetem-e, hogy hónap közben visszatérek az alap Net Startomra, ha mondjuk 2 hétig abszolút nem kell net, de utána egy hosszú hétvégére megint kell.
-
flacink73
csendes tag
Ja direkt marketing mobilon elhiheted ,van pedig a számaink titkosak.
2FF"iskola" leráztam őket,porszívó ügynök (na ez király volt ez is megérne egy mesét) detto de a legjobb ,hogy a hétvégén 27-szer kerestek hívószám nélkül mint kiderült valami egészségügyi előadás miatt.Ekkor felvettem ,még majdnem letolt az illető,hogy azt hitte már fel sem veszem.Nagy türelmem van ,de itt már közöltem vele ,ha így állnak a kérdéshez és még egyszer felhív akkor beballagok a T-be ki kérem a számát és hivatalos feljelentést teszek zaklatás miatt.Na az asszony itt már ki ment "röhögni" a konyhába,volt izé meg bocsánat ,meg elnézést.Azóta nem keresett.
Üdv. -
B1T3
addikt
Szerintem sikeres lesz, én is kapásból váltottam rá Mix-ről, mert jobban megéri szvsz. Sokan gondolkodnak így, ráadásul a reklámokban is megy, sőt a T-Mobile főoldalán is.
Szóval MédiaMánia XS díjcsomagom van, és az érdekelne, hogy az aktuális havi forgalomnál az adott érték az eddig elhasznált összeget jelenti-e a csomagból, vagy ha nem, akkor pontosan mit takar. 2 napja váltottam, és ebben a hónapban egy keveset neteztem így, kipróbáltam a mobil TV-t, ill. küldtem 2 SMS-t, mégis növekszik ez a pénzösszeg.
-
Nordik
őstag
Ohhh ez jó!
Tehát ha küldök 25 SMS-t, meg beszélek mondjuk 30 percet, illetve leforgalmazok 120MB mobilnetet, akkor 2990Ft-ot fogok fizetni? A lényeg, hogy amit feltüntetnek annyit ingyen adnak, viszont a 2990Ft-os havidíjat le SMS-ezhetem és lebeszélhetem? Lényegében mint Mix-nél?
-
1430
senior tag
Ha ki nem is vezették, de lezárták, ami már ennek az előszele.
Illetve miért vezetnének ki egy az ügyfél számára előnytelen díjcsomagot? A cégnek nem probléma, ha valaki dupla vagy tripla annyi percdíjat fizet, mint egy számára ideális csomagban.
Ugyanakkor a ZöldZóna benne van a díjszabásban, a MédiaMánia XS pedig nincs!
Az Eco L és XL csomagokat is lezárták, elvileg idén január 31-el kivezették volna, de most kaptak még pár hónapnyi lélegzetett azok, akik ilyen díjcsomagot használnak.Amúgy - mint írtam - én sem aggódnék a díjcsomag sorsa miatt, ha ilyenre váltanék...
-
Nordik
őstag
De ha nem vált át az ember, akkor pedig átváltanak automatikusan hasonlóra mikor lejár a promóció. Legalábbis ezt mondják. Bár az előző és ez a verzió üti egymást. Nemértem...
Nah mind1 végülis akinek megéri az úgyis váltani fog, nekem sokkal jobb lenne mint az Eco. Mindenesetre várok még kicsit, talán több infónk lesz róla. A promóció lényege meg szerintem az, hogy felmérjék mennyire van rá igény, ilyesmi...
-
canniball
nagyúr
Végül is igen, csak ha már így belefutottam szeretnék mindent "tisztán látni".
(#7104) 1430!
Nem akarom túlfeszíteni a húrt, de azt még mindig nem értem hogy:
1. Ha ők mondjuk Pestről telefonálnak én meg a Dél-Alföldön laknék akkor oda is kiruccannak emiatt? Vagy ezt már országos hálózattal nyomják?
2. Arról nem is beszélve hogy van olyan épeszű ember aki feltöltőkódot vesz amikor nyereménnyel kecsegtetve találkozik velük? -
manchester85
veterán
Pedig iPhone 4 téren igazán jöhetne már valami akció. Régóta követem figyelemmel az árlistát (mondhatni a 3G megjelenése óta), de ilyen sokba iPhone még nem került. Tavaly karácsonykor 20k-val lejjebb mentek az árak, és ráadásul akkor csak 100k, 63k áron nyitott a 3GS. Most egy szűk 20k-val drágábban nyitott, és áresés sem volt... Szeptemberben már 140-ért jön be ikon 200-zal az iPhone5? 2 év tarifamegtartással ezek elég beteg árak, és mondhatni a 3GS is rosszabb feltétellel kapható idén, kifutó modellként, mint tavaly frissen, puhán ropogósan, mert csupán 2 ezer ft-tal került többe az akkori csúcsmodell, dupla annyi memóriával, mint most a kifutó...
-
HaKo
aktív tag
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
"A (választott) díjcsomag havidíját."
Magyarul választanom kell csomagot,ami lehet akármelyik előfizetéses csomag,akár a legolcsóbb 570Ft-os is?Több emberrel beszéltem akik T-nél illetve P-nél vették a telefont és tőlük tudom.
De egyébként a fórumban,amit említettem ott is le lett írva.
Egyébként nem állítottam,hogy garantáltan független készüléket fogok kapni, csak ismerek olyan embereket akik így kapták,éppen ezért kérdeztem meg,hogy ti tudtok-e erről valamit?
Vagy volt-e már ilyen,hogy egy darabig függetlenül árulták utána meg lezárták? -
merek fogadni, hogy nem tudják megnézni! nem, hogy a t-s szervizes, de még a nokia illetékese sem! max annyit látnának - ha úgy vinné be az ember -, hogy újabb firmware verzió van a telcsin, mint amit a szolgáltató utoljára kiadott...
megint más kérdés, hogy kész egy új t-s firmware - t-s product code szerint! -, de az nsu nem dobja fel frissítésnek, ellenben én letöltöm - a megfelelő helyről -, felhúzom a telcsire, product code ugye nem változik, nem kell átírni, hivatalos szolgáltatós firmware van fent - csak a szolgáltató (még?) nem tette fel az nsu által elérhető adatbázisba, ilyenkor mi a helyzet? -
nem ugrik a garancia, mert nem nsu, hogy regisztrálja az eltérő product code azonosítót az online adatbázisban! én is éveken át használtam, amíg nokia telcsijeim voltak - bár engem bizonyos okok miatt kölönösebben nem zavart a garancia ilyentén megléte -, és akiknek javasoltam, azok közül néhányan vitték úgy szervizbe, és sosem volt gond, mindenre volt mindig megoldás!
-
Nem írom most le a véleményemet a "Hamarosan kapható..." népvakító oldalukról, mert nem szeretném kizárni magam a további fórumozás lehetőségéből, de szánalmas ez a képmutatás a T részéről!
(Mi a bánatos francnak kellett ezt a hamarosan oldalt létrehozniuk, ha tesznek rá magasból, s az oldalon található információ -még ha igaz is- erősen hiányos?!
(Nem válasz akart ám lenni, csak rosszat "nyomtam!
)
-
- de most mint funkcióról beszélek, és úgy gyártója válogatja, van olyan, ahol nincs a-gps, de van s-gps és az felel meg a kiegészített gps funkciónak, mert az is egyfajta támogatás!
- már az n97, n95 8gb, n95 telcsinél sincs annyira részletezve, mint az n8 esetében! a wifi támogatás például az n97 idejében forrt ki, előtte nem is említették!
hogy részint a topic témájánál is maradjunk, még szolgáltatója is válogatja/válogatta, mert például az a-gps funkciót sem minden szolgáltató támogatta - azonnal a megfelelő formában -, a t-mobile szolgáltató már az erre képes első telefonom idejében a helyzet magaslatán volt, amikor egy másik hazai szolgáltató még csak pislogott, ha felhívták az ügyfélszolgálatot, hogy melyik hozzáférési pontot adják meg a kiegészített gps adott beállításánál, mert nem működik a funkció... -
a hálózatalapú és az a-gps mára - sajnos - sok szempontból összefolyt, pedig annak idején úgy indult külön, hogy a hálózati alap az wap/net adatforgalom nélkül működött - cellásan -, és nem került külön pénzbe, mivel nem generált adatforgalmat, valamint a kiegészített gps felelt meg az a-gps funkciónak. ez abból is leszűrhető volt, hogy a kiegészített gps esetében kért hozzáférési pontot, a hálózatalapúnál viszont nem. mára a hálózatalapúba néhol már a wifi pozicionálásos funkciót is betették, vagy külön tették elérhetővé. van olyan, hogy a gps bekapcsolása nélkül, csak wifi, vagy hálózati alapon pozicionál a készülék - utóbbi esetben sem adatforgalmas módon, tehát úgymond ingyenes mind a két verzió!
az n8 esetén legalább szépen külön részletezték, nem úgy, mint sok más készülék esetében!
lehetne még részletezni, de már 3 éve is részletesen írtam ezekről az n95 témában - mivel akkor olyan telcsim volt, és már ott is használtam a gps különböző - rásegítő - funkcióit, de egyrész kár jobban feszegetni, másrészt - mint fent is említettem - azóta részint már változott néhány funkció...
ja, azért annyit tudok - mert utánanézek -, hogy melyik telcsiben van beépített gps, és melyikben nincs, de az eszembe sem jutna, hogy valaki anélkül akar navigációt a telefonjára...mondjuk különböző trükkökkel hozzávetőleges pozíció megállapítására rávehető a beépített gps nélküli telcsi is, de az csak nagyolás lesz...
-
fattyu
veterán
Üdw.
Nem minth nem volnék el nélküle de miért közli a mobiltv a legendre hogy az ön készüléke nem alkalmas?
Médiamánia S-em van, apnek jók, 2gn 3gn is megy a netezés is meg minden...
Azért ha már járna a havi 10 óra nem bánnám ha alkalmanként menne...
Azt meg hogy a legend nem tudja kétlem
szerk: És bocs félrenyomtam, nyilván nem válasz :S
-
Jah... erről jutott eszembe..anno, mikor lehetőség nyílt az előfizetések egy Kapcsolat Prémiumkártyán való "összevonására", háromszor futottam neki, mire egyszer sikerült elintézni a dolgot. Pedig akkor hol az egyik, hol a másik számot hívtam...minden előfizetés telefonszáma, biztonsági kódja...kész idegbaj volt, még most is szaladgál a hátamon a hideg, ha rágondolok...
Mondjuk abban igazad van, hogy több benne a T-Home szolgáltatás...
-
tjb007
nagyúr
Leírom, hogy miért is nem kérhetik.
A számla csak a szavatosság érvényesítéséhez kel mert az túlnyúlik a garancián (ilyen ugye nem is jár a telefonokhoz). Garanciális ügyintézéshez a garanciajegy elegendő mivel azon szerepel az összes fontos adat, köztük a vásárlás dátuma is.
A 2003 július 1-e előtt (ez után lépett hatályba a jelenlegi szabályozás) vásárolt termékek esetén kérhetik a számlát is azonban nem hinném, hogy a T-Mobile valaha is biztosított volna akármelyik telefonjára is 7 év garanciátEzekről a 151/2003 -as kormány rendelet, valamint a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet rendelkezik.
Ha nem fogadják el a jótállási jegyet számla nélkül akkor nyugodtan lehet kérni a vásárlók könyvét vagy lehet írni az NFH -nak.
-
albiosz
őstag
Világos, köszönöm a választ!
Kár érte. Szerintem hasznos tudni, hogy mi jár a készülékekhez. Adott esetben nem mindegy, hogy hány gigás is az a kártya vagy kell-e külön tokot venni.
Sok típusnál ki lehet nyomozni (pl. nokia honlap), de gyakran eltér a kapott tartozékok mennyisége/minősége a gsm üzletekétől (akiktől pl. a mobilarénások kapják tesztelésre), így az itt megjelenő tesztekre se hagyatkozhatunk teljesen. -
..az nagyon friss...
Úgy vannak vele üzletekben úgyis csak 5-től lesz, addig meg sz@kadjon meg a hüle júzer, aki ilyet akar rendelni, vagy akár csak tájékozódni felőle...
...szerintem így, ebben a formában kár volt erőltetni a mai dátumot új árlistához! Csinálták volna meg rendesen holnaptól! -
Zolás
addikt
Nos neteznék is rajta te kétlem hogy túllépném a csomagban adott limitet a mobiltv meg nem izgat igy nagyjából sacc 15óra beszélgetéssel tudnám leforgalmazni a havidijat. Jelenleg ha nagyon sokat kell telefonálnom akkor 5óra a max ami egy hónapba összejön, de inkább 3-4 között. Nem igazán nyerő párositás
Ezen még agyalnom kell de valószinüleg nem ezzel a csomaggal veszem meg.
Köszönöm a választ -
trohak
csendes tag
Hát ha nem lenne hűségnyilatkozat és tegyük fel 2hónap múlva visszaválthatnám dominóra akkor nem tétováznék azonnal átváltanám előfizetésesre.
De ezt nem is tudtam hogy nem lehet dominóra visszaváltani, akkor ha lemondom a hűségnyilatkozat nélküli előfizetést a kártyával mi lesz? Annyi lesz neki? Hát azt tényleg nem szeretném mert ez jó számjegyekből áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Spórolós topik
- Elektromos autók - motorok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Sorozatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- G.SKILL 32GB Trident Z5 DDR5 6400MHz CL32 KIT F5-6400J3239G16GX2-TZ5S
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest