-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
-
Something_
őstag
válasz manchester85 #14587 üzenetére
Honnan tudod, hogy a T-Mobile volt?
-
Something_
őstag
válasz manchester85 #14584 üzenetére
Egyből megkérdezném, hogy mit akarnak, miért kérdezik. Plusz hogyha akarnak valamit, akkor ugyan már árulják el előtte, hogy miért kérdezgetnek, miért rabolják az időmet.
-
legenda
válasz manchester85 #14584 üzenetére
valami közvélemény-kutatás akart lenni...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tjb007
nagyúr
válasz manchester85 #14277 üzenetére
Nagyon egyszerű a dolog.
Bepróbálod, ha összejön akkor összejön, ha nem akkor nem. Veszteni nem tudsz vele semmit sem, csak nyerni. -
Nietzsche_
tag
válasz manchester85 #14272 üzenetére
Ha ilyennel találkoztam én megmondtam az ügyfélnek, hogy ha elkészül a végleges, akkor mindenképpen be kell majd mutatni
Furcsa kiskapu lenne ez mindenesetre, belső szabályozásokban nem tudom, hogy erre vonatkozóan van-e szabályzás, az ügyintéző viszont biztos erre fog elsőnek ránézni, hogy van-e erre vonatkozóan valami szabályzás... lehet csak díjcsomag váltás/más díjcsomag terhe mellett lehetne aktiválni/ az elő-, számlafizető módosítást megoldani (aminek sajnos/nem sajnos 6000 HUF a díja).
Jobban belegondolva:
Nem tudom, de szerintem az ideiglenes diákon nincs érvényesítő matrica, s mivel a díjcsomaghoz való jogosultság feltétele, hogy érvényes diákigazolvánnyal, érvényes matricával rendelkezzen az efi. ezért szerintem ez nem járható út.[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
válasz manchester85 #14274 üzenetére
Ha ez így megy, akkor nem értem végkép ezt az új előfizetés dolgot. De sajnos előfizetésre van hűségem.. így nem tudom megjátszani, hogy dominósba rakom magam, majd vissza előfizetésre. Ellenben pár hónap és lefog járni. Köszönöm a segítséget!
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Nietzsche_
tag
válasz manchester85 #14263 üzenetére
Hirtelen elgondolkodtam azon, h. valakinek, h. lehet egyszerre két felsőoktatási diákigazolványa... Ha egyszerre két intézményben tanulsz, két különbözőt is kapsz?
Elméletileg nem név, és nem adatok alapján szűri a rendszer, hanem a diákigazolvány szám alapján engedi az aktiválhatóságot, s azt ellenőrzi, hogy korábban, vmilyen szerződéshez hozzátársították-e már. Ha két érvényes diákod van, akkor ergó engedné a rendszer... de az adataidra rákeresve az értékesítési képviselő pislogna szerintem rád - hogy ezt meg hogy lehet, hogy nem lehet - mint a hal a szatyorban...
-
legenda
válasz manchester85 #14263 üzenetére
érdekes - jogi - kiskapu lehet(ne), próbáld meg, legalább kiderül, hogy az apróbb részletekben leszűkítették/leszabályozták előfizetőre, vagy sem...
-
1430
senior tag
válasz manchester85 #13004 üzenetére
Őőőőő... nem szeretnék sértődöttnek tűnni, de mi van?
Azért van 3 pont, mert:
1. Csak a sebességkorlátozásról megy ki értesítés. (=100%)
2. 80 és 100%-nál megy ki értesítés.
3. 50 és 100%-nál megy ki értesítés.Feltételezem ez a rész okozott félreértést:
"...és minden más, amihez ezek hozzá lettek téve (pl. MédiaMánia/Ikon + RelaxNet M). "
Nos, elemezzük. Mik azok az "ezek"? A túlforgalmazási díj mentes csomagok, opciók.
Mi a "minden más"? Azok a túlforgalmazási díjas díjcsomagok, amikhez hozzáaktiválják a túlforgalmazási díj mentes adatcsomagokat, ezáltal túlforgalmazási díj mentesek lesznek.Te írtad: "...az 1-es pontban megemlíti a túlforgalmazástól díjmentes csomagokat, majd hozzáírja azokat is, amiknél nem díjmentes."
Nem! Nem azt írtam, hogy MédiaMánia vagy Ikon díjcsomagok tartoznak az 1-es pontba, hanem hogy a MédiaMánia + RelaxNet vagy az Ikon + RelaxNet!Lássunk pár példát, ahol a túlforgalmazási díjas (voice) díjcsomagok mégis az 1-es csoportba tartoznak, vagyis csak a sebességkorlátozás beálltáról (= keret felhasználásáról) kapnak értesítést az ügyfelek: (ergo nem lesz forgalmazási díj)
- MédiaMánia XS + RelaxNet
- MédiaMánia S + Net&Roll opció vagy RelaxNet
- MédiaMánia M + Net&Roll opció vagy RelaxNet
- MédiaMánia L + DuoNet opció vagy Net&Roll opció vagy RelaxNet
- MédiaMánia XL + DuoNet opció vagy Net&Roll opció vagy RelaxNet
- Ikon 200 + DuoNet opció vagy Net&Roll opció vagy RelaxNet
- Ikon 400 + DuoNet opció vagy Net&Roll opció vagy RelaxNet
- Ikon 600 + DuoNet opció vagy Net&Roll opció vagy RelaxNetEzt a hosszas felsorolást sűrítettem egy kis példába zárójelben.
U.i.: Megjegyzem, én a túlforgalmazási díj mentes csomagokat inkább forgalmi díj mentes csomagoknak hívom, hiszen a keret használata közben sem számol forgalmi díjat a rendszer (honos hálózaton), ezért meg sem jelenik a forgalom a számlában. Csak a havidíj, természetesen.
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
tomlac14
tag
válasz manchester85 #13000 üzenetére
azért, mert mint írja is pl net&roll opcióval túlforgalmazási díj mentessé lehet tenni.
alapjáraton persze van MM-nél túlforg. díj...[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz manchester85 #13004 üzenetére
szerintem érthetően írta, és a 2. pontnál egyértelmű, hogy mi tartozik oda, ezért nem kellett példákat írni.
pedig bizony életszerű, hogy az olcsóbb médiamánia csomagokhoz túlforgalmazási díj mentes csomagot rendel valaki - nekem is van ilyen ismerősöm -, nem pedig a nagyobb médiamánia csomagot, így nem az sms és mobil tv szolgáltatásokért, illetve a nagyobb kerettel forgalmazható, de még mindig "ráfizetős" netért fizet többet, hanem csak a netes - immár nem "ráfizetős" - adatforgalomért, amit ki is használt, nem úgy, mint a nagyobb keretes sms és mobil tv szolgáltatások esetében tenné...
lehet, hogy nem sok ilyen van, de van!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tjb007
nagyúr
MédiaMánia/ikon + RelaxNet kombináció esetén kerülnek be a túlforgalmazási díjmentes csomagok közé de ez látható is a hozzászólásában.
-
legenda
nem veszi - szerintem - csak azt írja, hogy hozzátehető a médiamániához (is) túlforgalmazási díj mentes adatcsomag!
-
Kephamos
addikt
válasz manchester85 #12998 üzenetére
Valami oknál fogva nem tiszta nekem a dolog...
" Benne foglalt adatforgalom felett minden
további megkezdett 10 kB"Tehát van túlforgalmazási díj. Eddig ok.
Ha elértem a 80%-ot, akkor fogok kapni egy sms-t? -
Something_
őstag
válasz manchester85 #12805 üzenetére
Azt hiszem, hogy az a szerződés nélküli sim, amit telefonon tudsz aktiválni és kitölti az ügyfélszolgálatis az adataiddal és küldik postán a szerződést, amin lesz egy kód, amit el kell küldeni majd sms-ben az aktiváláshoz.
Kérdés:
Nem jött még meg a novemberi telefonszámlánk asszonnyal, viszont anyósnak már megjött. Meddig kell megjönnie?
(mi Bp-n lakunk, anyós vidéken) -
tjb007
nagyúr
válasz manchester85 #12805 üzenetére
A Domino Quick csomagok lényege annyi, hogy a vásárláskor nincs semmiféle szerződéskötés, megveszed, elhozod, ha szükséged van a csomagban található SIM kártyára/telefonszámra akkor aktiválod, ha nincs akkor meg nincs.
Szóval igen, lényegében ez egy kártyás csomag. -
Bushmann
tag
válasz manchester85 #12726 üzenetére
Kösz a megerősítést. Ez akkor így nem annyira gáz.
-
djculture
félisten
válasz manchester85 #12715 üzenetére
Karácsonykor mindennek amire van kereslet felszokták vinni az árát.Megnézel egy ilyen cuccot amire van és volt kereslet levan akciózva most, az pár hónapja akció nélkül is olcsóbb volt.Az egész piacgazdaság alapja ez a kereslet és kinálat alakulásától függ az ár.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz manchester85 #12712 üzenetére
Szerintem az ő hozzászólásának az volt az értelme, hogy ha valamire van kereslet, ne csodálkozz, ha aranyárban mérik... A piac fő törvényét azért csak nem kérdőjelezed meg...
-
djculture
félisten
válasz manchester85 #12704 üzenetére
iPhone nem létszükséglet.Persze hogy megkérik az árát,egyesek valami státuszszimbólumnak gondolják.Én biztos nem adnék érte egy fillér pluszt se egy másik ugyanolyan tudásúhoz képest, mert csak egy nyavaja telefon ami úgyanúgy tönkremehet mint bármelyik másik.A T meg jól csinálja,ha törik érte magukat az emberek én is emelném az árát.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz manchester85 #12704 üzenetére
Az ár nem csak a szolgáltatón múlik, sőt elsősorban nem rajta. A 16GB-os 4S listaára teljesen legális/hivatalos forgalomban 250e Ft. És nem azért ennyi, mert marha nagy lenne rajta a forgalmazók árrése... A szolgáltatók felé nagyon nagy tételben az Apple ennek az árnak a feléért, 2/3-áért szállít (a tétel nagyságától függően). Azaz a beszerzési ár határozza meg elsősorban a telefon árát, és csak másodsorban a kereslet...
-
Integra
titán
válasz manchester85 #11793 üzenetére
persze, sima ügy a céges előfizetésemre..
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Something_
őstag
válasz manchester85 #11450 üzenetére
Nekem azt mondták az ügyfélszolgálaton, hogy 31-én van számlazárás, vagyis a hónap utolsó napján. Gondolom utána 1 hét múlva kapod kézhez. Befizetni meddig kell? Hó utolsó napja a határidő? 10-e körül úgyis befizetésre kerül a többi számlával együtt, csak kíváncsi vagyok
Úgy emlékszem, hogy itt azt írta valaki, hogy a havidíj és a készülék részlet egy levélben jön, külön csekken, szóval egyszerre. -
infectedmann
őstag
válasz manchester85 #11450 üzenetére
Mindig a szerződés kötés utáni következő hónapban jön az első részlet.
Sikerült beszélnem a T-Mobile ügyfélszolgálatával, ahol azt közölték, hogy 3-4 munkanap a határidő a My T-Mobile -os hibám elhárítására? Ez komoly? A holnap délig nem sikerül csinálniuk valamit, akkor délután ráborítom valakire az asztalt.
[ Szerkesztve ]
-
infectedmann
őstag
válasz manchester85 #11403 üzenetére
Több millió legyártott készülék között belefuthat az ember 1-1 hibásba.
(#11400) gzola: engem 4 év alatt 1 futár hívott fel, pedig több tucatszor rendeltem online ezt-azt. Pedig minden esetben beleírtam a megjegyzésben, hogy hívjon fel a futár. 1szer hívott fel.
Kérdés: T-Pont -ban lehet elmaradást befizetni. Ugyanis a következő a helyzet: előző havi számla nem jött meg. Tudom kb. mikor szoktam megkapni, rá 2-3 napra kértem, hogy postázzák újra... nem jött meg... kértem megint... nem jött meg. My T-Mobile hozzáférésemet tegnap óta gyógyítgatják, így ott sem tudom befizetni. Harmadjára nem kérem, hogy küldjék el, mert utána asztalt borítok. Szóval most a saját hibámon kívül elmaradásban vagyok, itt van a zsebemben a pénzt, ha ma nem tudom befizetni egy T-Pont -ban, akkor eliszom/elk.vázom.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz manchester85 #11401 üzenetére
Így utólag nincs.
-
Something_
őstag
válasz manchester85 #11382 üzenetére
Én Sensationt vettem, holnap hozzák. A kezdőrészletre eladtam pár BMW alkatrészt ami csak porosodott a garázsba(szóval "talált pénz"), a havi 5600-ra meg azt mondtam asszonynak, hogy kevesebb cigit szívok
Így nem kaptam "fejmosást" a 100e ft-os telefon miattNa jó, kapott ő is egy U8500-t, hogy ne csak nekem legyen új teló az új előfizetés mellé
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz manchester85 #11361 üzenetére
Azt vehetsz részletre. Szerintem próbáld meg, nem veszthetsz semmit vele. Ha a már meglevő előfizetés esetén minden rendben volt fizetve, az nem lehet hátrány...
taky023:
1.) Nem, az nem lesz ott. Az úgy fog kinézni, mint most, csak a számok lesznek mások...
2.) Tényleg jó ajánlat a Like, de ha azt igénybe akarod venni, akkor vagy új számod lesz, vagy ki kell várnod a hűséged végét.Samus:
Nem, illetve nagyon drágán (kötbér). Ellenben 18 hónap után már válthatsz készüléket (előrehozott készülékváltás), de csak legalább aranykártyás előfizetés esetén.
rezme:
Ha kifizeted a kötbért, akkor igen, egyébként nem.
Rhino666:
Ez továbbra sem a Vodafone...itt csak kötbér van, nincs egy meg kétéves kötbér....
...és még mindig nem... a T-Mobile esetén 18 hónap után vásárolhatsz új készüléket és a hűség természetesen attól a naptól kezdve indul újra, igaz ez azzal jár, hogy 6000 forinttal többet fizetsz, mintha új előfizető lennél. Az előrehozott váltás feltétele az arany/platinakártya megléte.HGabor89:
Az mindig az aktuális készülékváltási árat mutatja. 18 hónap után azt, 23 után pedig amazt...
Jó szerencsét!
-
infectedmann
őstag
válasz manchester85 #11364 üzenetére
Ha nincs feltüntetve, hogy kell arany vagy platinakártya, akkor nem.
-
infectedmann
őstag
válasz manchester85 #11361 üzenetére
iPhone -t csak arany és platinakártyás ügyfél vásárolhat részletre. Az eddigi infók alapján 2 havi előfizetési díjat tuti elkérnek előlegnek.
A mobilelőleg a hitelképességi vizsgálat során kerül megállapításra. Ez a vizsgálat a következőből áll (egy korábbi hozzászólást idézek): "a szolgáltatók közötti adatbázisban megnézik, hogy volt e számlaelmaradásod, behajtás stb, plusz a GIRO rendszeren keresztül is vizsgálnak, hogy hitelképes vagy-e."[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
válasz manchester85 #10368 üzenetére
GIYF (hogy alkothass valami kreatívabbat):
http://www.tumblr.com/tagged/wepshop
http://www.webboar.com/www/wepshop.info
http://www.katalizator.hu/
http://hu.wikipedia.org/wiki/WEP -
tjb007
nagyúr
-
addikt
válasz manchester85 #10364 üzenetére
Egyetértek! Nem tudom miért/mitől, de a megjelenése óta folyamatosan drágul...
Jó szerencsét!
-
icons
addikt
válasz manchester85 #10341 üzenetére
Átolvastam az egész oldalt, de ezt a részt mindig kihagytam... nembaj, még így is jó áron van, valóban
Nagyon köszönöm a segítséget (ha később veszem észre, amikor már megvan, nem lett volna jó kedvem ), a másik kérdésem azért még áll, ha valaki tudja a választ!
-
addikt
-
addikt
-
tjb007
nagyúr
válasz manchester85 #9722 üzenetére
A 2 év az eredeti előfizetés kezdetétől számít.
"Az előfizető a díjcsomag aktiválásától számított 2 éves időtartamig jogosult a promóciós Like díjcsomag használatára. Amennyiben az előfizető ezen időtartam utolsó napját megelőző 30 napon belül bemutatja az érvényes felsőoktatási diákigazolványát, úgy további 2 évre válik jogosulttá a díjcsomag használatára, vagy lehetősége van egyéb, számára elérhető díjcsomagba váltani. Ellenkező esetben az időtartam lejártával automatikusan a legalacsonyabb havidíjú, számára elérhető, mindenkor hatályos díjszabásban szereplő díjcsomagba kerül átváltásra."
-
1430
senior tag
válasz manchester85 #9632 üzenetére
Nézd, ha ennyien állítják, hogy unyan annyiba kerül az iPhone készülékváltással (sőt előrehozott készülékváltással is), mint új előfizetéssel, akkor valószínűleg igaz.
Viszont utána néztem, és helyesbíteném a tegnap leírtakat annyiban, hogy ha tarifahűséged van és 18 hónap után előrehozottan veszel új iPhone-t, akkor megveheted tarifahűség nélkül vagy kisebb tarifahűséggel is, de mivel a régi tarifahűség annak lejáratáig érvényben marad (az újjal párhuzamosan), tartanod kell a magasabb tarifát (tehát nem kötelező ugyanolyan vagy magasabb tarifára szerződnöd).
-
Mercutio_
félisten
válasz manchester85 #9636 üzenetére
Értem, csak azt írtad, hogy még van hátra a 2 év hűségből.
Én meg eddig úgy tudtam, hogy csomagot váltani csak azonos, vagy drágább csomagra lehet hűségidő alatt...[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
válasz manchester85 #9629 üzenetére
IKON-ról like-ra váltottál?
Azt meg hogy?"A díjcsomag kizárólag új előfizetésként (akár számhordozással) vagy Dominó előfizetésről számlás előfizetésre való áttérés esetén igényelhető"
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
1430
senior tag
válasz manchester85 #9627 üzenetére
Előrehozott készülékváltásnál alapeset, hogy többe kerül a készülék, mintha letelt volna a hűség. Ez nyilván nem meglepő és a szolgáltató szempontjából érthető. Ez lenne az általad leírt "A" verzió.
Az iPhone viszont egy külön "állatfaj", külön árlista van rá, és ha jól emlékszem - mivel nem sűrűn nyitom meg a készülékváltási árlistákat -, nem vitték túlzásba az iPhone készülékváltási árkedvezményt, azt sem tartom kizártnak, hogy ugyanannyiba kerül (lehet még előrehozottan is), mint az új előfizetéses árak.
Ugyanakkor egy fejlesztésnek köszönhetően áprilistól némileg változtak a készülékváltási szabályok, és többek között már nem jelent problémát, hogy előrehozott iPhone készülékváltásnál a régi és az új tarifahűség párhuzamosan éljen, míg le nem jár a régi (ez az időszak ugyebár legfeljebb 6 hónap lehet). Node hogy a régi tarifahűség ne sérüljön, ezért csak ugyanarra vagy nagyobb tarifacsoportra lehet szerződni.
Az előző két bekezdés tulajdonképpen az általad leírt "C" verzió, amit iPhone esetében elképzelhetőnek tartok. Igazából a kérdés itt most az, hogy ugyanannyi lenne e számodra újabb 2 éves Ikon 200 hűséggel az új iPhone, mintha letelt volna már a teljes hűséged, de ezt telefonszám és jelszó ellenében tudják megmondani.
Végül a "B" verziót kizárnám (kötbért biztos nem kell fizetned, az csak tavaly év végéig volt, miután bejött a 4-es).
-
1430
senior tag
válasz manchester85 #9619 üzenetére
Igen, 18 hónapnyi hűség letelte után lehet tarifahűség ellenére is hosszabbítani, de újabb iPhone vásárlásakor ugyanolyan vagy nagyobb tarifacsoportra kell hűséget vállalni, illetve ha abban az átmeneti időszakban szegnéd meg a szerződést, mikor még a régi tarifahűség is él, akkor mindkét tarifakötbér esedékessé válna (készülékkötbérből csak az újabb).
csabi94
Szerintem csak az a baj, hogy ilyen speciális díjcsomaggal nem használhatóak az önkiszolgáló felületek. Telefonszám és jelszó ellenében ügyintéző bekapcsolhatja neked a Go!Net M-et.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
djculture
félisten
válasz manchester85 #9370 üzenetére
Van azért különbség. a büfébe 100000ft ért számol fel egy sört a tulaj akkor pár napon belül híradóba újságba kerül hogy elvitték bilincsbe a helyet meg bezárták.Amúgy szerintem ilyen itélet után mindenki hivatkozhat arra hogy nemértett a telefonhoz és ő nem kért rá netet.Tuti nyerő.Én eleve nem értettem ennek a dolognak a meglétét évek óta.Rengeteg ember aki nem értett a telefonhoz kapott több tíz és száz ezres számlákat,miközben nem volt felvilágosítva hogy ha ezt meg ezt használod akkor neked percenként ennyibe kerül ha nem kérsz rá havi díjas net csomagot.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz manchester85 #9370 üzenetére
Eggyel több nullát nyomtam, és úgy számoltam meg.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
CHIPman
nagyúr
válasz manchester85 #9368 üzenetére
A csomagot használók 99%-a(ami elég jelentős szám) 0.facebookozik, netán iwiwezik. A többi meg az, aki rosszul jár. De manapság ugyebár minden az egyszerűségre épít, minden ott legyen az orrod előtt, és lehetőleg minél több pénzt adj érte. Tehát a hülyékből gazdagodik meg a világ, és ebben nem csak a T-Mobile, vagy a szolgáltatók a hibásak. Sőt, a T-mobilenak még így is megéri, mert ha van 100 ember, aki befizeti az 50000-et, az ugye már 50000000Ft(ötven millió), a büntetés és a szolgáltatás részükre eső díja bőven kevesebb.
Egyébként az is érdekes, hogy az EU-ban roaminggal fele annyiba kerül 100kb adat, mint NetStarttal.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
CHIPman
nagyúr
válasz manchester85 #9365 üzenetére
Az első mondatod nem állja meg a helyét. 0.facebookra tökéletes, és ha odafigyelsz, akkor még Androidon sem fogsz csapdába esni.
Az utolsó meg azért nem, mert lehetni lehet, csak nem szabadna. De van. Aki tudja, hogy egy minimális mobilnetezést beiktat, az ne sajnálja a pénzt az 590Ft-os, 30MB-os, de ingyen túlforgalmazható csomagra, és akkor nem jár így. Márpedig a panaszos tudta, hogy netezik, és azt is, hogy ez neki pénzbe fog kerülni.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
club1
veterán
válasz manchester85 #9365 üzenetére
Tény, hogy ezzel a netstarttal is ugyanaz a helyzet, mint egy ideje az SMS-el: Az Európai Unióban olcsóbban netezek (kb. 5.9 Ft/10 kB) a magyar SIM kártyámmal és küldök sms-t (kb. 37 Ft) a magyar és európai számokra, mint itthon...
Ettől még illene tudnom, hogy éppen hol és mennyiért netezek... -
addikt
válasz manchester85 #9349 üzenetére
Igazság szerint de..
kali:
Én jelenleg kicsit vagyok csak szomorú..
Jó szerencsét!
-
Mercutio_
félisten
válasz manchester85 #9267 üzenetére
Gőzöm sincs, eddig céges mp alapúm volt, nyiilván azért itt kérdezek, mert itt értenek hozzá
tjb007: Akkor csak csomagváltás lesz, és marad a mostani ZTA Blade-em.
-
Lirion
addikt
válasz manchester85 #9241 üzenetére
Mondjuk ez a mindenáron mobilnet ott csapódik le, hogy a hajadra kenheted a relax 1000 + relax 500 nemzetközi (35k/hó) csomagodat, mert erre basznak adni telefon kedvezményt, viszont mediamániára adnak ingyen 140k-s telefont is, holott csak havi 16-t hagysz a t-nél. Persze enyhítő körülmény, hogy iphone-t a relax mellé is adják kedvezménnyel, de nem értem, hogy miért nem tudják a többi mobilnál is ugyanezt megcsinálni.. Bár már az is jó lenne, ha a nemzetközi csomagot bármelyik mellé lehetne aktíválni, de legalább a t-nél van lehetőség olcsón telefonálni külföldre, nem úgy más szolgáltatóknál..
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #9241 üzenetére
Egyébként a szolgáltatóknak nem kellne telefont árúsítaniuk, hanem csak szolgáltatást. Alternatív javaslatokat vártál? Hát tessék. Például előre megvásárolható T Másodpercek, a T Percek mintájára. 40 Ft /perc árszinten másodperc alapú elszámolása publikus lakossági szegmensben. Telefonhoz használható mobilinternetnél az 1000 Ft/GB árszintú díjcsomag bevezetése.
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #9239 üzenetére
Alternatív javaslat. El kéne felejteni már a két év hűségeket a szolgáltatóknak. Egyszerűbb, átláthatóbb szerződések kellenek. Nem mindenáron kellene erőltetni a mobilnetet.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #9237 üzenetére
Ezek szerintem igenis arra lettek kitalálva, hogy használda benne levő szolgáltatásokat. Minél kevésébé használod ki, annál több a szolgáltató bevétele ebből, mint ahogy a mp-perc alapú elszámolás különbözetéből is.
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #9231 üzenetére
sokszor beszélsz két három percet, ott igenis számít a mp-alapú elszámolás. Abban igazad van, hogy flottákban nincs igazán erős T-Mobile-os mobilnet ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #9229 üzenetére
Bocs, Galaxy S listaárat néztem véletlenül, ettől függetlenül a trend még helytálló.
[ Szerkesztve ]
-
albiosz
őstag
válasz manchester85 #9058 üzenetére
Hmm, utánanéztem ennek is. Van ennél a csomagnál bármilyen rejtett költség? Gondolok itt elsősorban arra, hogy hallottam olyanról, amikor azért, hogy a telefon kijelezze ki hív téged, még pluszban kell fizetni. Vagy hasonló zsákutcák vannak esetleg?
-
addikt
válasz manchester85 #9058 üzenetére
Like...
albiosz:
Az 1050 forintot annyiszor kell fizetned, ahány szám van a kedvezményezett körben! (Te+oldalborda=2x, Te+oldalborda+drága mama=3x, stb.) A lényeg, hogy legalább egynek havidíjasnak kell lennie, az fizeti az összes 1050 forintokat! (Huh, ez aztán marha magyaros lett...)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
ForRedGlory
félisten
válasz manchester85 #8462 üzenetére
Ekkora baromságot is rég olvastam (#8464-ben még tetézed is). Ha nem ertesz hozzá, miért írsz?
A gonet egy díjcsomag, és nem kell külön mellé masmilyen előfizetés. 1 évre aláírsz és viheted a telefont 104k-ért.cseksz87: megveheted akár mobilnet előfizetéssel is a telefont, nem kell hozzá hangalapú csomag.. A mobinettel is lehet telefonálni, csak néha nettó 98.4 Ft percdíja van (lásd relaxnetnél)...
[ Szerkesztve ]
-
Csakesz87
csendes tag
válasz manchester85 #8464 üzenetére
Értem.
Köszönöm a választ
Tényleg nem konyítottam a magyar előfizetések rejtelmeihez -
Csakesz87
csendes tag
válasz manchester85 #8462 üzenetére
Értem.Ezek szerint egyáltalán nem lehet megcsinálni,hogy csak a Go!net L után fizetek havi 1990-et? Mert ugye ehhez kapok 500Mb-ot és semmi mást..
De én telefonálást az egyáltalán nem használom még a netet esetleg, ha Magyarba megyek,akkor használnám is,hogy ne a roaming húzza a pénzemet a mostani szolgáltatómnál.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz manchester85 #8385 üzenetére
Fog még az 29 990ft-ba kerülni ikon 200-zal
Ha ez bekövetkezik, akkor kénytelen leszek venni egyet...
(Valahogy "tartok" ettől a telefontól... ...talán azért, mert aki eddig elkezdte használni, nem tud megszabadulni tőle, én meg egy évnél tovább képtelen vagyok egy telefont birtokolni... ..s félek attól, hogy vehetném az 5-öt belőle.... )
icecave:
Üdv a "táborban"!
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz manchester85 #8179 üzenetére
árban egyre inkább közelíteni kéne az iPhone-nak és a többi csúcstelónak, ehhez képest egyre távolodnak.
Csak nehogy "jó magyar módszer" szerint közelítsék majd azokat az árakat... bár nagy mozgástér ott sem igazán van, hiszen sokszor a független készülékek sem drágábbak!
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz manchester85 #8177 üzenetére
Ez nem volt szép tőled. Először bezzeg az iPhone topikjába írtad...
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz manchester85 #7918 üzenetére
Like díjcsomag csak személyesen igényelhető (új előfizetéssel).
-
tjb007
nagyúr
válasz manchester85 #7907 üzenetére
Gondolom telefont is vásárolt (mivel korábban kérdezte) az előfizetés mellé, arra meg hűség van, szóval csak a kötbér kifizetése után tudna átváltani Dominóra.
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #7880 üzenetére
Érvnek elég lesz? [link]Ja és a hívószámkijelzés alapból benne van. Vagy te szereted, ha mindig privát számról hívnak?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz manchester85 #7877 üzenetére
...én sem vagyok megelégedve vele... mert már nem vagyok egyetemista....
(egyébként maga a díjcsomag tényleg nagyon jónak mondható feltételekkel rendelkezik, főleg publikus csomagokat tekintve! )
Jó szerencsét!
-
St3ven
addikt
válasz manchester85 #7873 üzenetére
Nekem konkrétan leesett az állam, amikor megláttam ezt a Like díjcsomagot.
Mi is összesen 2100 Ft-ot fizetünk a párommal, hogy egymást ingyen hívjuk, erre itt van ez a csomag, amivel összesen 3000-ért további 4 embert hívhatunk ingyen, meg még egyéb irányba le is beszélhetjük a havidíjat, nomeg a gyakorlatilag korlátlan mobilnet (ami a widgetek frissítésére, emailek letöltésére bőven elég), a lakossági viszonylatban kimondottan versenyképes percdíjairól nem is beszélve...
Kár, hogy már nem vagyunk egyetemisták, anno nagyon jól jött volna egy ilyen konstrukció.
[ Szerkesztve ]
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #7873 üzenetére
Ja akkor ez is rákfenéje, hogy csak hálózaton belül beszélhető le, ez el is kerülte a figyememet. Tessék, van ilyen. Netto 1500 Ft/hó mp alapon, teljesen lebeszélhető, Magyarország legnagyobb létszámú flottája.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #7871 üzenetére
Ja bocs ezt a korosztályi megkötést benéztem, a djuicehoz hasonltottam, igazad van. a 100 órára vonatkozóan meg, azért nem mindenki 30-as, csak aza kiválasztott három ember. :Hálón belül is kívül fele-fele arányban telefonálva 20 Ft-os percdíjjal lehet számolni, ami havi 75 perc, gyakorlatilag inkább olyan 60. Sokkal barátságosabb lenne ez mp alapon netto 75.
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #7860 üzenetére
Ha már korosztályi megkötés van hozzá, akkor legyen legalább igazán ütős.
-
1430
senior tag
válasz manchester85 #7811 üzenetére
Ne aggódj, tapasztalatom szerint minimum 3 számjegyű készletek szoktak érkezni az iPhone 4 16GB-ból a WebShop-ba!
Például februárban az egyik nap nem volt készleten, másnap meg 134 db volt, amit 3-4 nap alatt elvittek. És akkor még az előrendeléseket nem is vettem figyelembe.St3ven
A #7822-ben van a lényeg, de ez az aktiválási díj úgy működik, hogy minden aktiválás után terhel a rendszer aktiválási díjat, és ebből az elsőt jóváírja. Az már csak hab a tortán, hogy a számládon először a jóváírás fog megjelenni, és csak utána a terhelés...Dave1984
Összefoglalva: ahol lejárt a hűség, felmondhatod, ahol még tart, ott csak a készülékkötbér kifizetése esetén.
Amúgy most tényleg a 2x40 Ft a probléma? Nem elbagatelizálni akarom, de más szolgáltató csomagjával sem fogsz annyival jobban kijönni, illetve ha lebeszélitek az 1890 Ft-ot, akkor nem is lesz érezhető a havidíj emelkedés.
Az L csomag esetén jelenleg 523-578 perc jön ki a havidíjból, májustól 499-549 perc. Tehát itt 24-29 percet veszítesz, ami már húsbavágóbb, de még így is jó ajánlatnak számít (már csak a többi "tartalom" miatt is).danilla
A "bátran"-hoz csak annyit tennék hozzá, hogy tájékoztató jelleggel kapod az értesítést, szóval ha későn vagy pontatlan adatokat kapsz, ez akkor sem képezheti reklamáció alapját!evooo
1-én éjszaka biztos nem volt számlazárásod (mivel 03.31-én éjfélkor volt), tehát ha 1-én kikapcsoltad a 100-as csomagot, akkor 1 napra kiszámlázza a rendszer áprilisra (33Ft), és az addigi forgalmadból 1 napi részt ír jóvá (33,3MB), ha pedig többet forgalmaztál, akkor túlforgalmazásod keletkezett (2Ft/10KB).
Ha csak 2-án kapcsolod be a Go!Net M-et, akkor az áprilisra 29 napra számlázódik (957Ft >> már az aktiválás napjára is számlázódik) és megkapod a teljes 100MB-os keretet, amit a hónap végéig használhatsz fel.''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
1430
senior tag
válasz manchester85 #7799 üzenetére
Szerinted ha tudnék is az árcsökkenésről, elárulnám?
Egyébként meg véleményem szerint a kereslet is befolyásolja az árakat. Például márciust leszámítva szinte sosem volt WebShop készlet a 16GB-osból, mert eddig annyi volt az előrendelés, hogy sokszor ha jött is készlet, elvitték az előrendelések. Szóval ha ennyiért is viszik, akkor miért csökkenne az ár? Talán ha a kereslet jelentősen visszaesne, akkor felülvizsgálnák az árlistát...
Amúgy meg függetlenítsd 37800 Ft-ért a Vodafone-os iPhone 4-ed, amit 7990 Ft-ért (vagy 9990 Ft-ért) vettél, és probléma megoldva.
-
Radian
csendes tag
válasz manchester85 #7685 üzenetére
Köszi,akkor minden ok Még egy kérdés: Hogyan tudom kikapcsolni azt az idegesítő szolgáltatást, hogy minden a honlapra történő belépéskor küldd egy sms-t?
-
zoli62
addikt
válasz manchester85 #7677 üzenetére
Amíg Magyarországon lesz kereslet ilyen árakkal is, addig nem lesz változás.
-
addikt
-
addikt
válasz manchester85 #7675 üzenetére
Ezzel az árral nem is lesz versenyképes soha a T...
kali:
Nah igen a youtube....meg a flash... ezek tényleg tudnak zabálni! Nekem tiltva van a flash, a vidomegosztót meg telefonról nem szoktam, azért írtam...
Jó szerencsét!
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz manchester85 #6986 üzenetére
Nyilván ott veszem majd meg ahol az én igényeimnek megfelelő konstrukcióban kapom meg.
Ismerem a speedshopot is,köszönöm,hogy ajánlottad.
Egyébként nem most jöttem le a falvédőről,tisztába vagyok vele miért olcsóbb a szolgáltatónál a telefon.Ha visszaolvasol nem is az volt a kérdésem,hogy miért nem adják Ténél féláron függetlenül.Csak nem volt tiszta egy két dolog,azért fordultam a közösséghez.dedike:
Nagyon szeretném ezt a telót,szóval nincs kizárva,hogy találok valami megoldást[ Szerkesztve ]
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
addikt
-
addikt
válasz manchester85 #6930 üzenetére
Van itt egy mondat: nem is használom a netet, és nem is indítok hívást.
Akkor viszont hogyan? Itt akadtam meg...
(Te gondolom telefonálsz "ezerrel", azért annyi az aktuálisod, amennyi!)korpicschess:
Neked is BUÉK!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
addikt
-
madarasz92
őstag
válasz manchester85 #6291 üzenetére
De nem szeretem a felesleges dolgokat..
Az ikon 200-at azt csak akkor lehet kérni ha új iPhone-t veszek? -
VINIKOR
senior tag
válasz manchester85 #6230 üzenetére
Teljesen hülye vagy. Szállj már le rólam.
-
addikt
válasz manchester85 #6252 üzenetére
"nagy Net csomagnak" szokták volt nevezni a RelaxNet-eket...
(az meg korlátlan is... )
Jó szerencsét!
-
addikt
válasz manchester85 #6247 üzenetére
Arról nem a szolgáltató tehet, hogy még erre (külön mérésre) sem alkalmas a telefonod...
Különben jogos, viszont használj "nagy" Net-csomagot, s akkor tuti nem lehet baj!
Jó szerencsét!
-
VINIKOR
senior tag
válasz manchester85 #6227 üzenetére
Mit játszok el nem először? Hogy mind a három topikban megkérdezek valamit? Te teljesen hülye vagy, már ne is haragudj. Ha ennyire emlékszel rám, akkor hivatalosan is felkérlek, hogy ezentúl ne válaszolj a beírásaimra. Oké? Nem fogsz hiányozni.
-
VINIKOR
senior tag
válasz manchester85 #6225 üzenetére
Igen. Mivel 3 szolgáltató van, nem csak a T. Ha nem tudsz/akarsz válaszolni akkor mi a francnak írsz be?
A videótelefonálásnak milyen díja van? Másodperc alapú a számlálás vagy perc alapú?
-
Zolás
addikt
válasz manchester85 #6203 üzenetére
Valahogy nem értem a mondanivalód. Kifejtenéd bővebben?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
addikt
válasz manchester85 #6156 üzenetére
Olvass vissza hat hozzászólást, 1430 részletesen leírta mi a titok nyitja!
Jó szerencsét!
-
legenda
válasz manchester85 #5964 üzenetére
18 és 24 hónap között amúgy is drágább némileg az előfizetés, de az érdekes, ha nem csak az előfizetésre, hanem a díjcsomagra is engednek hűségidőn belül hosszabítani...
-
sghu77
tag
válasz manchester85 #5964 üzenetére
Belépsz a T honlapon a webshopba. Ott szépen kiírja, hogy mi mennyi, ráadásul még olcsóbb is, mint ha ügyfélszolgálaton vásárolnál. Tök egyszerű és megtudod hogy merre hány méter. Szvsz.
-
legenda
válasz manchester85 #5957 üzenetére
nem kell mindig kivárni a 24 hónapot, átlagos esetben adott a 18 hónap utáni minőségi készülékcsere további hűség aláírásával, csak hát neked extra igényeid vannak...
gondolok itt arra, hogy adott esetben nem csak az előfizetésre, hanem a díjcsomagra is hűség vonatkozik!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
addikt
válasz manchester85 #5957 üzenetére
Hát ja. Ezek szerint a T-nél sem csak hülyék és naplopók vannak...
(Bár szerintem ha a Vodánál van tarifahűséged, ott sem ugrálhatsz!)
Viccet félretéve, a döntést neked kell meghoznod! Viszont, ha nagyon akarod, amit leírtál, nem hinném, hogy néhány ezres nagy akadály lenne!
dhr:
Így van! Ikont csak új iPhone készülékek vásárlása esetén vehetsz, ergo új előfizetőnek kell lenned! (Beleváltani nem lehetséges!)
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
1430
senior tag
válasz manchester85 #5952 üzenetére
Ez azért van, mert iPhone 4-et akarsz vásárolni, de nem idén, csak jövő év első félévében jár le a hűséged! Ha más készüléket vennél, nem lenne kötbér.
Mellesleg az új iPhone 4-hez is minimum a mostani tarifahűséged kell vállalni, és ebből a szempontból mindegy, hogy Ikon 200 vagy MM-S.
-
addikt
válasz manchester85 #5952 üzenetére
Ikon díjcsomag csak 24 hónapos tarifahűséggel vásárolható meg. Ezért van a kötbér fizetési kötelezettséged, ha ez előtt akarsz "frissíteni"!
(Amit írtál az egyébként áll most is, az összes többi díjcsomagra!)Jó szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest