Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montanaxy
aktív tag
Még ami jó dealt találtam, pl. az Elder Scrolls Online 20 euro az összes kiegészítővel, az azért komoly tartalom.
-
floatr
veterán
Az epic games storeban meg visszakapsz 10%-ot, ami később levásárolhatsz akcióktól függetlenül.
-
Shadowguard
senior tag
Én két (!) fóliás kártyát is kaptam, kicsivel 1 EUR fölött mentek el/darab
Mondjuk én költöttem is, volt pár cím amik egyébként is be voltak tervezve már régebben és egy rakat DLC-t is behúztam a hörcsög kedvéért
-
herion
tag
"Bár egyesek szerint az elmúlt években egyre kevésbé lett izgalmas ez az akciózás"
Ahogy a korábbi cikk alá is írtam, én az ingyenesen farmolható kitűzőket és csere kártyákat hiányolom. Oké pénzért most is kapsz némi trade card-ot (48 euróért vettem meg a GOW Ragnarök-öt, kaptam érte 4db egyforma kártyát...hagyjuk is).
Vagy megveszed a piacon 15-25 € centért darabját, ha MOST szeretnél kitűzőt magadnak.
Ez megint ilyen nettó szarrágás a Steam részéről, hogy az utolsó € centeket is kifacsarják az emberekből, ha téli vásáros kitűzőt akarnak. Gusztustalan.
Egyébként meg tényleg egyre unalmasabbak ezek a szezonális vásárok, egész évben szinte minden héten vannak akciók amikor jóval olcsóbban behúzhatóak a játékok. Ezek után mi értelme a szezonális vásárnak? Ja hogy kapunk animált csevegési matricákat

-
MrT
csendes tag
Valaki talált valami jót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk én költöttem is, volt pár cím amik egyébként is be voltak tervezve már régebben és egy rakat DLC-t is behúztam a hörcsög kedvéért