- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kchris78
veterán
ez annyira tipikusan T-s válasz... mint anno matáv/azelőtti hivatali ügyintézők... ÁSZFben webshop rendelési időpont van, ő meg aktiválásról beszél... szerintem mikor kitalálták ezt az akciót a lejárati határidőpontba (hogy akkor mi történik majd) egyáltalán nem gondolt bele...
-
4Grider
nagyúr
Itt az lesz a gond, hogy rendeléskor az akció vége utáni időpontot jelöltél be szállításra, így az lett a teljesítés (legkorábbi) időpontja.
Persze nem érdemlik meg hogy védjem őket, ha egyszer az akciórészletezőben olyan dátumot (aktiválási) írnak határidőnek, amire a megrendelőnek nem igazán van ráhatása. -
nyikszi
őstag
Pontosan, még azt se tudta megmondani, hogy ki töltötte fel! Tiszta röhej Mindegy, írok neki, hogy hívja fel az ÜFSZ-t, én adok neki nyilatkozatot, hogy levonhatják arról az egyenleget. Mivel a vásárlás nálam semmire nem lehetőség. Láttam a ticketportal.hu-t, hurrá van mozi, ja csak fekvő és persze majd 4000 az ára. Még egy gyerek előadás sincs ami beleférne az 1500-ba.
Staker!
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
rétisün
veterán
az ügyfélszolgálatos telefonról.
felhívtam másik számról, kiderült hogy a kb. 2 hónapja elvégzett adtaegyeztetés mégsem volt olyan sikeres, plusz online nem tudom elintézni, mert nem fogad el valami adatot, ami nem egyezik a nyilvántartásukkal.
telefonon nincs türelmem sz***kodni ezzel, úgyis járok arra, elintézem személyesen.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
még semmit, egyelőre nem telefonálgattam ezügyben sehová, hátha járt már így más is.
de holnap úgyis járok arra, lehet bemegyek rákérdezek, jobban szeretem az ilyent személyesen intézni. persze egy telefont megérhet, köszi a tippet!
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
törölt tag
Ha egy tétel, akkor együtt kell visszaadni, akkor is, ha egyébként 2 tételben is lehetett volna rendelni.
Az egyetlen lehetőséged, h közvetlenül megkeresed a webboltot, és elmondod, h mi a helyzet, és akkor lehet, h úgy dönt a kereskedő, h ezt a vásárlást sztornózza, és új számlát állít ki a "fél" tételre, és nem kell visszaküldened. De erre nem kötelezhető, és vele kell megbeszélned. Ebben ő fog dönteni, itt felesleges ezen rágódni. Őt kérdezd. Legfeljebb nemet mond, és megveszed külön.
Mondjuk, nem értem, miért egy tételben vetted, ha külön is lehetett volna, 2 tételben. Olcsóbb volt együtt? Akkor nyilván a kedvezmény bukva a módosítással.Ja, és nem árt az ilyenekkel igyekezni, mert egy csomó webbolt be fog zárni az új adatkezelési feltételek miatt. Igen sokba fog ez kerülni, és nem mki fogja tudni kifizetni. A kisebbek bele fognak bukni, uúgy, mint anno, mikor az új pénztárgépeken sokan elvéreztek.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Mindenhez van hozzáférésem, csak a bankkártya nem él már bankváltás miatt. Igen, az icloud jelszót nem tudom.
Azért működik a telefon, csak kilépni nem tudok a fiókból (ehhez is jelszó kell), és belépni másik fiókkal.
Nem is tudtam, hogy van ezeknek telefonszámuk.[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Aranyosabban és elégedettebben fognak viszont ránézni, ha a papírmunka rád eső részét elvégzed
(hiszen ők csak a postázás részében segítenek a belső postázásással jófejségből - bár azért ált. szívesen teszik ezt (főleg, ha ezt a papírt is előkészítetted ))
[link][ Szerkesztve ]
-
legenda
Ez a felmondás inkább a külön és/vagy hűséggel megkötött előfizetéseknél mérvadó.
Készülékkel együtt rendelt előfizetésnél, a havi díjas előfizetést is simán megszüntetik elállás esetén - a számlát persze rendezni kell, ha adott ideig használva volt -, vagy ha a hűség hosszabbítva lett, azt törlik.
A Domino kapcsán nem olvastam még senkitől, hogy elálláskor mi a helyzet, ha az X Ft ellenében adott keret leforgalmazásra kerül, ezért írtam a korábbiakat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
Az elállás a szerződés megkötése előtti állapot visszaállítását jelenti, tehát hivatalosan mindent vissza kell adni - már amikre él az elállás -, ha pedig valami a szükséges mértékű kipróbálást meghaladó használatból eredő értékcsökkenést szenvedett, akkor azzal felelősséggel tartozik a vásárló a vállalkozás irányába.
Nem tudom, hogy miként abszolválja a Telekom a fentieket, de legrosszabb esetben kiszámlázza a Domino SIM kártyát és megtartod.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
akkor mi van, ha elhasználtam a kártyáról az alapból járó 40 percet, 500MB netet és 5db smst? (nem töltöttem rá pénzt) Követelheti-e rajtam ennek költségét a szolgáltató ilyen elállás esetén?
Nos, ha nem követeli rajtad a szolgáltató a lebeszélt 40 percet és a felhasznált 500 MB netet, akkor feltétlenül tedd majd itt közzé, mert akkor ez lenne az évszázad üzlete nekünk
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Soulfly842
addikt
Az összes, a Telekom rendszerén keresztül vásárolt sim kártya (nem quickes), automatikusan aktiválásra kerül! Ezeknek a névre történő regisztráció eleve automatikusan lezajlik (nem az a kérdés, hogy milyen egyedi statátuszban van, hanem, hogy mennyi lehet maximálisan a neveden).
Deaktiválással értelemszerűen csökken a kártyák száma is...
Minek neked ennyi? Mit spekulálsz velük?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- iPhone topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk