- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- LG V30 - vezércsel
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Redmi Note 8 és 8T
- iPhone topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
1430
senior tag
-
-
szóval most február 28-ig tart a kvóta? akkor addig el kell használnom
-
-
B1T3
addikt
Azt leszámítva, hogy hálózaton belül 4 Ft-tal többe kerül percenként a hívás, nagyon sokkal többet kínál ugyanakkora havidíjért. Nem csupán lebeszélhető 2990 Ft-ot, hanem azon túl ugye 150 MB adatforgalmat, 10 SMS-t és 5 óra mobil TV-zést kínál a csomag.
Pl. múlt hónapban egy alkalmazás felmászott a netre, és körülbelül a nevetséges közel 2 MB-os adatforgalom miatt 2600 Ft-om elúszott. Ráadásul kényelmesebb, hogy nincs limit, és nem kell attól tartanom, hogy képtelen leszek hirtelen telefonálni vagy akármit elintézni. -
rizso
addikt
Aha, lehet - így utólag belegondolva...Azt mondta akkor, hogy a "napokban" lesz mix-kártyájuk, úgyhogy ha még ott helyben kell, akkor csak másik előfizetést tud adni.
Na de még egyszer kösz a felvilágosítást, ha aktuális lesz a készülékváltás/előfizetés csere-hosszabbítás, akkor nem hagyom magam rábeszélni - ha már egyszer lehetőségem van másik díjcsomagra... -
rizso
addikt
-
1430
senior tag
Nos, megtaláltam a módosítások hatását a belső anyagokban, melyben az szerepel, hogy ha átiratod más nevére vagy megszünteted a T-Home szolgáltatásaidat, a prémium regisztráció attól még megmarad, ott lesznek a T-Home-os adataid, csak nem lesz mögötte szolgáltatás. arról sajna nem szól a fáma, hogy mi lesz a pontokkal, de ez alapján úgy gondolom, hogy megmaradnak a prémium kártyán, amit majd például T-Mobile oldalon elkölthetsz.
Különben miért kell úgy aggódni egy kis N8-as áremelés miatt? 110-ről 90-re leakciózni jobban fog hangozni, mint a 100-ról 90-re.
Előre szólok, hogy ez csak vicc volt részemről, nem szoktam ilyen jellegű "akcióval" találkozni a cégnél. Lehet csak készlethiány várható, ezért a keresletet próbálják mérsékelni, hogy tovább kitartson...
agemate
Ha nem jelez vissza a készüléked, hogy rendben fogadta az MMS-t (hibás készülékbeállítások), akkor az érvényességi idő végéig 24 óránként megpróbálja leküldeni a rendszer (és nem a feladó küldözgeti naponta). Egyébként van más megoldás a T-Mobile honlapján, hátha megspórolsz egy kis pötyögtetést. -
rizso
addikt
Ne is mondd...Odaadom öcsémnek a wave-em, és akarok helyette valamit, csak most valahogy nem nagyon tetszenek az árak (az meg főleg nem tetszik, hogy emelkedett az N8 ára). Azt hiszem kivárok, és elvegetálok valamilyen telefonnal, amit a fiók alján találok - azért 10-20k mégiscsak 10-20k (már ha csökken ennyit akcióban).
-
agemate
addikt
Így van, köszönöm, felhívtam a 1430-at, ahol azt mondták, elküldik az mms konfigurációs beállításokat a készülékemre. Ez nem történt meg 15 perc alatt, ezért megcsináltam magamnak, a google segített.
-
ZoliM@ster
aktív tag
Igen,sajnos itt pont a kevesebb adatforgalom a baj.Mert végülis olyan sokat nem pofázok,akikkel igen ott Családbarát van,de úgy gondolom kelleni fog az 500Mb net,aztán ha úgyis beszélhetek egy csomót ingyen biztosan meg fognak változni a telefonálási szokásaim,és ki fogom használni.
-
1430
senior tag
A prémium kártyához regisztrációs szint szükséges, és ez lehet T-Mobile illetve Telekom szintű. Ha a T-Home-ot lemondod, akkor még mindig lehetsz T-Mobile szintű prémium kártyás ügyfél, de hogy ez új regisztrációt jelent e vagy a korábbi módosul, nem tudom most megmondani, ennek utána kell néznem.
-
z0d1AK
nagyúr
-
cserry193
tag
-
-
dellfanboy
őstag
-
sifarr
senior tag
Mivel ez egy teljesen új szolgáltatás volt (műszakilag értem), gondolom így kellett egy teljesen új "körzetszám" is neki, ..
Nem csak és nem elsősorban műszaki, technológiai okokból kellett a 60-as mellett a 30-as körzetszám.
Az analóg (60) és a gsm (30) rendszert két külön cég szolgáltatta a párhuzamos működés ideje alatt. Bár a tulajdonos ugyanaz volt.
A körzetszám megkülönböztetés azért kellett (30 és 60), mert ugyanazt a körzetszámot két cég közösen nem használhatta. Számhordozás pedig akkor még sem jogilag, sem technológiailag nem volt. -
sifarr
senior tag
Bocs, de én a feltett kérdésre válaszoltam.
Miért lett a 06 60-as hívószámokból 30-as annak idején?
A kérdés nem analóg digitális átállásra, hanem a telszámok változásának okára vonatkozott.Erre írtam azt, hogy nem minden 60-asból lett 30-as, csak azokból, akik átmentek a westel900-hoz és kérték.
-
zoli62
addikt
Nekem minden hónap 11.én van a fordulóm, a Duplanet kedvezmény viszont csak december 13-án indult, nem hónap elejétől. Persze arról már ne beszéljünk, milyen hülyeség volt ezt az egyedi fordulónapot bevezetni, ami így nem esik egybe a számlazárással, Sajnos az az érzésem, hogy az eddig kiválóan működő számlázási rendszerük kezd hasonlítani házon belül a T-Home köztudottan rossz rendszeréhez.
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Szia!
Köszi a választ!
"Jól kiválasztottad a rengeteg közül azt az egy csomagot (meg ikonnal sem), amivel nem vásárolhatsz telefont!"
Ezt valahogy fogalmazd már át,hogy megértsem mit akartál írni,mert így nem világos.
"(Fizetned kell a havi számlákat magyarul!)" - Ha nincs megszabva csomaghűség akkor milyen számlákat kell fizetnem?
"Független készüléket Te mostanában biztosan nem veszel/vettél szolgáltatótól!"
Nem tudom mi alapján állítod biztosra a dolgot, az a telefon amit írtam gyakorlatilag a kékeknél és magentáéknál is független,pirosoknál meg nem lehet kapni.Erre van nem egy ember példának pl. a HTC Desire HD topikjában.szerk:elírtam
-
tjb007
nagyúr
Nem, naponta csak egy felet lehet
Amúgy nem hinném, hogy lenne olyan ember aki egy nap 10 HTC Desire -t venne. Inkább megveszik kártyásan van aláríjak azt az egy vagy két évet mer' úgy ócsóbb.
Pont valamelyik telefon topikjában kérdezte valaki, hogy SIM kártya nélkül nem lehet e telefont venni mert az nem kéne neki. Írtam, hogy lehet, listaáron. A válasz az volt rá, hogy De hát az úgy drágább, inkább megveszem kártyával együtt.
-
albiosz
őstag
Világos, köszönöm.
Még egy kérdésem lenne a Domino Nap díjcsomaggal kapcsolatban. Itt azt írják, hogy ,,41 Ft-os percdíj minden időszakban hálózaton belül és belföldi vezetékes irányba". Az aktuális díjszabásban azonban azt találtam, hogy más mobilhálózatba is 41 Ft.
Van valahol csapda vagy valóban mindig 41 Ft-ot fizetek?
Valamint ennél a díjcsomagnál nem találtam infot időszaki díjról, valóban nincs? -
girl19
csendes tag
Eco díjcsomagban vagyok, mivel okos telefont vettem új előfizetéssel így járt mellé az ingyen 500 mg adatforgalom. Nem neteztem a telcsin, mégis nőtt az összeg. Egyedül a 3 g ikonja jelenik meg néha a kijelzőn, lehet hogy az csinálja?
És hogy lehet az hogy 1500ft-tól számláz? -
1430
senior tag
De attól, hogy figyelmeztet a lejáratról, nem fogod tudni, hol tartasz a felhasználásában.
Esetleg a hónap vége felé aktivált kedvezményeknél még hasznos lehet a számla, amiből kiedül, mennyi let felhasználva az előző hónapban. Például egy december 20-ai vásárlás esetén a január 10-e körül érkező számlában látható, hogy az 500 MB-os keret terhére (például) 200 MB jóvá lett írva, akkor a január 20-a körüli határidőig még 300 MB használható fel, tehát egy lekérdezést követően (pl. G betű a 1730-ra, ami 56 Ft) követhető a forgalom.
-
-
1430
senior tag
Ez részben az eltérő rendszerekkel magyarázható. Dominonak odaadja a rendeszer a keretet, és azt vezeti, így bármikor lekérdezhető a még hátralévő keret, míg havidíjas számok esetében hó végén írja jóvá a kedvezményes forgalmat a rendszer, melynek mennyisége - a részarányos számlázás miatt - számlazárásig nem 100%-ig megállapítható.
De majd bedobom az ötletládába, hogy az egyenlőbb bánásmód jegyében Domino számokon is legyen díjköteles az egyenleg lekérdezés (nem csak a forint, hanem minden szolgáltatásé).
raziel01
Menj be üzletbe (személyivel) és kérj díjmentes kimutatást vagy díjköteles részletes híváslitsát. -
Overclocked
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Villanyszerelés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest