- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
Amikor vetted ez már élt?
"Megduplázzuk az adatforgalmadat a MédiaMánia,
T-Mobile ikon, Like vagy Fun díjcsomagokban, 2012.
február 29-ig, új előfizetés esetén."Ha igen, akkor elég egyértelmű, amúgy nem tudom mivel méred de semmi nem méri byte pontosan, ne használd ki máskor a max-ot szvsz.
-
giigz
veterán
Köszi a válaszokat!
-
addikt
válasz Something_ #12751 üzenetére
Jó lesz az 80 és 100%-ra is! (Ikon, MM, Etalon)
giigz:
Ha két hete vetted, akkor 300 MB, az akció november 14-től él!
HGabor89:
Persze csak akkor, ha a szolgáltatók "eszével" fog tudni kerekíteni...
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
bozsozso
őstag
Sziasztok!
Ha holnap jár le a hűségem akkor már webshop-on keresztül fog engedni holnap vásárolni készülékváltással?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Something_ #12754 üzenetére
Gyakorlatilag is van A pontosságról nem tudok nyilatkozni, csak rövid ideig használtam főzött ICS-t.
Mp
-
Bushmann
tag
Részletfizetéssel vásárolt készüléket ki lehet fizetni időközben egyösszegben, amikor úgy gondolom, hogy most akkor kifizetem?
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
csak kíváncsiságból: vajon mikor lesznek új wp7es telefonok elérhetőek? Pl Nokia Lumia, vagy HTC Titan?
-
Dugos
tag
Sziasztok!
A napokban szeretnék rendelni a webshopról egy Xperia ARC-ot, de azt írják, hogy nincs készleten és új szállítmány várható. Ezért én feliratkoztam a készletértesítőre hétfőn, és kedden írták, hogy van készlet. Felmentem a webshopra, de ugyanúgy azt írta, hogy nincs készleten. Miskolci vagyok, azt mondták már az egész városban nincs, mert kifutó termék.
Pestre nem igazán szeretnék felmenni. Hogyan tudnám megrendelni, esetleg telefonon?Köszi a segítséget előre is.
-
Dugos
tag
válasz Something_ #12766 üzenetére
Rendben, köszi a segítséget.
-
Something_
őstag
HTC Desire HD-val is így jártam. Elfogyott egyik napra a webshopból, másnap telefonálgatás 1430-ra, mondták, hogy kifutó, nézzem meg boltokba. Mentem, voltam 2 T-s boltba, mondták, hogy már nem is lesz kapható, mert kifutó termék, talán a webshopban pár darab lesz. Nem lett.
-
BéHGT
senior tag
Azért ez a T Mobile garancia elég csöves.. Miért ilyen nyomtatott szemetet adnak?
-
atillaahun
veterán
-
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
Az akciótól függetlenül a 150 MB-os keret 80 és 100%-ának átlépésekor kellene kapnod az SMS-t. Ha biztos vagy benne, hogy december 1-től forgalmaztál 140 MB-ot (és nem a novemberi vásárlástól >> azt írtad 2 hete vetted), akkor ellenőriztesd a GPRS limit tiltást, aktív e a számodon (bár új számon szinte kizárt, hogy aktív a tiltás, de próbaképpen küld a "-GPRSLIMITTILTO" szót a 1430-ra SMS-ben).
Természetesen ha részt veszel az akcióban, akkor a 150 MB-on felül újabb 150 MB-ot jóváír a rendszer, de ezt a "bónuszt" az adatforgalmi értesítő rendszer nem veszi figyelembe (értsd "nem is tud róla").
Dugos
Erre konkrétan tudom a választ. Ugyanis tegnap a mellettem lévő kolléganőtől kérte egy ügyfél az arc rendelésének törlését, mivel későbbre kérné a szállítást (egy meglévő rendelésen a szállítási címen - legalábbis míg szállítás alá nem kerül - mást nem lehet módosítani). Mikor meg akarta rendelni újra, már nem volt készleten, és ekkor kért segítséget tőlem, ezért tudok az esetről. Ugyanis a törölt rendelés hatására az az 1 (tehát egy) darab arc visszakerült készletre, és mindenkinek kiment az email, aki addig feliratkozott. Gondolhatod, ha a kolléganő pár perccel a törlés után már nem tudta kosárba tenni, neked mekkora esélyed volt rá.[ Szerkesztve ]
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, t-mobil minden általa forgalmazott készülékre 2év garit ad?
Ezt az 1+1év alapján kell számolni?Mert most került hozzám egy t-mobilos htc hero, a gari papíron vételi dátumként 2010.03. van feltüntetve, és vajon az még garis?
Vagy inkább menjek be és kérdezzem meg?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
-
Bushmann
tag
Bizony nagyon szuper a mai mini ajánlat. A probléma csak az, hogy én hétfőn rendeltem egyet...... Igencsak fájt, amikor megláttam. Felhívtam a T-t, egy nagyon kedves hölggyel beszéltem, elálltam a rendeléstől, és fel is vette a rendelésem újra Még jó, hogy nem jött meg eddig.
-
Wictor
őstag
Szebb napot!
Elnézést a hangvételért, aki a T-nél dolgozik, szerintem ne is olvassa... Most akadtam ki teljesen a T-Mobile "vevőközpontúsága" miatt, 2 okból. Adott egy Nokia 5230, ami hibás volt (torzított a hangszóró, aksi lehalt 1 nap alatt), leadtam 2 hete szervizbe. Ma értesítenek, hogy megérkezett. Átveszem, természetesen semmi változás, sőt, ugyanis 3-szor kellett kivennem + beraknom az aksit, mire egyáltalán arra rá bírtam venni a telefont, hogy megrezzenjen. Töltőn sem reagált. Fél órányi aksi kivétel-berakás után be bírtam kapcsolni nagy nehezen, aksi töltöttségét nézem, mit látok? Fullon van. Remek. Csak éppen be sem akart kapcsolni. Elvittem magammal egy rövid útra, zsebre raktam, pár perc múlva veszem ki, ki van kapcsolva. Mifene?! Ezt 5x játszotta el az úton. Szarabb a telefon, mint a szerviz előtt volt. Elvileg cseréltek benne hangszórót (torzabb, mint volt), kijelzőt (minden porszem ugyanott van az érintő alatt, nekem ne magyarázzák), aksit (ami kontaktos). Ez mi? Ráadásul ma vitték fel az újabb kört, ha visszavinném szervizbe, jövőre kapnám vissza...
Másik... A webshopban és az üzletekben lesz még olyan idén, hogy abból a kb. 20 (!) készülékből, ami megfelelne saját részre és egyet meg is vennék, lesz készleten? Ok, hogy karácsony, de egy ekkora szolgáltató hogy engedhet meg magának olyat, hogy a legnagyobb dömping közepén kifogynak a termékekből (és itt nem egyféléről van szó, hanem szinte az összesről!)? - Ennek közben utánaolvastam, de az első akkor is ki'szta a biztosítékot.
Vagy ennyire jól megy nekik?
Ja, a szolgáltatások minőségéről nem is beszéltem... Imádlak T-Mobile, egy ügyféllel kevesebb. Kösz, hogy megoszthattam bánatom és hogy 2 éven keresztül sorozatban lehúzott a szolgáltató egy jól fizető ügyfélt.
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz Something_ #12785 üzenetére
Na, a Telenor lenne a legutolsó, akihez mennék. Elég volt ott 1 év is.
Inkább mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
Something_
őstag
November 15-én szabadultam!
Még mindig szenvedés a telefonálás?
Hipernetem van, viszont azzal mostanában (mostanában!) nem volt problémám.
Azon kívül, hogy az utóbbi időben nem lehetett telefonálni, azzal volt a legnagyobb bajom, hog 6-7e ft volt a telefonszámlám a semmiért! Most a T-nél ez 3-4e ft lesz.[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Something_ #12788 üzenetére
Nekem már nem, követtem a kínaiak tanácsát, és vettem kínai telefont. Azóta nem olyan gáz a ZTE hálózat, az csak a brand telefonokat nem szereti...
-
club1
veterán
-
addikt
válasz Something_ #12790 üzenetére
Változatlan...elsők vagyunk mi, aztán jönnek a norvégok, harmadjára pedig a pirosak! (45-32-23, ez persze erős kerekítéssel)
Jó szerencsét!
-
club1
veterán
válasz Something_ #12792 üzenetére
A Telenornál nagyon magas a 10 évnél régebbi előfizetők és a vállalati flották aránya. Ez a két csoport mozog a legkevésbé...
-
club1
veterán
válasz Something_ #12795 üzenetére
A vállalati flották nehezen vállalják be a teljes készülékcserét és az aktuális kötbéreket, a másik szolgáltatóért elérhető kedvezményekért, ennyire ui. nem nagyok a szolgáltatók közötti árkülönbségek. Ráadásul egy sok éve élő flotta már elég jó kondíciókat tudhat adott szolgáltatónál, arra pedig elég nehéz ráígérni.
-
bsanya
aktív tag
Hello!
Tudsz-e nekem hiteles válasszal szolgálni arra a hírre, miszerint azért nincs (még) a T-nél listán Samsung Galaxy Note, mert a Telenor egy hónap kizárólagos forgalmazást szerződött le a Samsung-al?!
Azért kérdezem, mert ha későbbiekben lehet majd a T-nél kapni, megvárom míg lejár az egy hónapXiaomi Mi 11i
-
BéHGT
senior tag
válasz Something_ #12781 üzenetére
Már mondtam, kb az A4-esnek az 1/3-a, ha nem kisebb. Mint amit pl a Telenornál a dobozban tartanak. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Fizika topic
- Kompakt vízhűtés
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo 90W AC töltő, eredeti, gyári állapot, nem használt
- Lenovo T470s, 14", Intel Core i5-6300U 2.4GHz, 20GB DDR4, 1000GB KINGSTON SSD, Win 10, Pe
- Lenovo T470s, 14", Intel Core i5-6300U 2.4GHz, 20GB DDR4, 1000GB KINGSTON SSD, Win 10, Kr
- Marantz ND 8006 Újszerű Állapotban Eladó
- Lenovo T460, Intel Core i5-6300U 2.4GHz, 8GB DDR3, 256GB SanDisk SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest