- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin33
senior tag
Modernizált bázisállomások között haladva nálam előfordul ritkán hogy egy időre megszakad a net cella váltáskor. Viszont elég jók lettek, beltéren is sokszor megvan a 100 mbit. (Általában B3 vagy B3+B1 a felállás, B8 csak beltéren jelenik meg)
-
Sword
őstag
válasz
Viktor0610 #98780 üzenetére
Köszi. Lesz majd az irodanet -> otthonnet váltás, megpróbálom kifaggatni a szerelőt... hátha...
-
-
Sword
őstag
válasz
Viktor0610 #98752 üzenetére
Nem tudod véletlenül, hogy az irodanet / otthonnet pro sim-je ha cellához van kötve (azt mondta a szerelő, hogy igen), az egyben 1 tornyot is jelent? Elképzelhető, hogy valamilyen határon van az antenna és ugrál kettő között?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #98777 üzenetére
Igen pár napja vettem én is észre, de akkor ezek szerint nem is biztos hogy működne.
-
válasz
aprokaroka87 #98776 üzenetére
Szerintem a "központi" VoLTE-tiltás megszüntetés miatt vették le arról is a tiltást, de emlekeim szerint nem működik a VoLTE a netes csomagokkal.
-
aprokaroka87
nagyúr
Adat alapú Sim esetén nem opció a volte?
Csak mert a ahogy néztem a Yettel otthon net lite kártyáról is le vették a volte tiltást.Vagy mivel ott a hívás elég korlátozott, így alapból nem is lesz opció?
-
-
Gubu0101
veterán
-
Gubu0101
veterán
-
válasz
4Grider #98766 üzenetére
Természetesen nem minden helyzetre igaz, amit írtam (nem is állítottam ilyet), ab ovo másik telefonról indult a szál
, nem is vitatom, hogy az szintén lehet, hogy nem képes eSIM kezelésére.
A tartalék telefon jó példa, életszerű; ezzel szembesülvén, a tartalék eszközöm kiválasztásánál már az eSIM kezelése is szempont volt.
-
Katicza
tag
válasz
INGJOKE #98758 üzenetére
Nem kell elkapkodni. Most vettem csak a telefont, elvagyok a fizikai kártyával is. Ráérek még, csak az érdekelt volna, hogy van-e előnye ha esim-re váltok? Vagy semmi sem változik, minden ugyanaz, csak nincs benne hagyományos sim kártya. Természetesen a tapasztalat is érdekel, hogy észrevenni-e bármi változást a használata során.
-
válasz
Viktor0610 #98757 üzenetére
Jah akkor bocs, az nincs a Yettelnél
-
-
Katicza
tag
Szerintetek érdemes eSim-re váltani? Vettem egy eSim képes készüléket. Olvastam róla, de még nem tudtam eldönteni, hogy lecseréljem a fizikai kártyát? Van valakinek tapasztalata?
-
Sword
őstag
válasz
Viktor0610 #98752 üzenetére
Valószínűleg mindig eléred a yettel.hu-n keresztüli dolgokat. Ha épp nem érem el, akkor ez van, ha elérem, akkor nincs.
Lehet router oldalon lesz valami, csak nehéz tesztelni...
Van vmi *.yettel.hu-s cím amit lehet pingetni és ad vissza értéket? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest