- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MadMancs #84049 üzenetére
Limitmódosításra már látom a 250 ft-ot, mert ugye elutasította a fizetést, mert nem volt akkora a kártyás limit. Bár először azt felhúztam 500-ra és akkor is elutasította, vagy még nem futott át a rendszeren, vagy nem tudom, mert amikor a kártyás vásárlás limitet is felhúztam 500-ra akkor már ment. Nem tudom mennyi idő alatt jelenik meg az appban a kp felvét költsége, de kíváncsi leszek minek veszi majd. A limit módosítási díj belefér azt így is úgyis kellet volna, de több nem.
-
MadMancs
veterán
válasz
INGJOKE #84047 üzenetére
Szerintem ez postástól függ milyen tranzakciót indít. Rendeléseim 95% át postapontra (egy kisposta) kérem, pár ezertől 100+ ezer ig változatos értékben, mindig kártyás fizetésként számolta el bankom (otp), azaz tranzakciós díj mentesen.
Kp felvetélkent horror ára lenne, időnként azt is szoktam ha lusta vagyok elmenni ATM város másik felére. 2% a tranzakciós költség, azaz a Te esetedben 9600Ft. -
Van egy telenoros kérdésem:
Megpróbálom higgadtan leírni, de rohadtul nem vagyok az.
Rendeletem egy I13PM telefont a telenortól online.
A rendelés átvételére két opcióm volt.
Futárral házhoz és postapontra.
Nyilván nap közben bizonytalan mikor vagyok itthon és mikor nem így a futár kiesett.
A postapontra kértem, ahol a honlapon fel van tüntetve, hogy van bankkártyás fizetés.
Mondom ok akkor nem fizetek ki előre 480.000 ft, úgy hogy még nincs sehol az amit megvettem.
Tegnap éjjel megérkezett az email, hogy megjött a csomag mehetek érte.
Bementem délután aláírtuk a papírokat és mondom a hölgynek, hogy akkor kártyával fizetnék.
Mondja jó, de az idegen automatás készpénzfelvételnek minősül náluk. Mondom tessék?
Vagy fizethetek kp-val. felhívtam a telenort nyilván semmit nem tudnak tenni küldjem vissza és rendeljem meg megint, mikor így is épp, hogy volt készlet.
Kifizettem és jeleztem a srácnak, hogy panaszt fogok tenni és a bank által felszámolt költséget jóvá fogom íratni.
Szerintetek ez földtől elrugaszkodott elképzelés, vagy jogos?
Én a telenorral kötöttem szerződést, az hogy ők postával dolgoznak, az engem nem érdekel.
(nyilván tudjuk, hogy szarrágó a cég és a legolcsóbb fossal dolgoztat)
A honlapon bankkártyás fizetést írtak ez meg készpénz felvét, aminek egymáshoz semmi köze nincsen.
-
Mátés
csendes tag
válasz
szabonagyur #84045 üzenetére
A hívás úgy, hogy random nem lehetett hallani a másik felet akár SIM-es akár internetes hívásnál, csak kihgangosítva.
Az sms nem lett elküldve vagy csak 2-3 héttel később, másik készülékben pedig jól működött.
A töltő pedig a frissne cserélt készüléknél vagy tölt vagy nem tölt vagy gyorsan tölt vagy lassan tölt. Saját és másik kábel, töltőfejjel is kipróbáltam, de ugyanezek a panaszok. -
Mátés
csendes tag
válasz
szabonagyur #84043 üzenetére
Redmi Note 9 Pro telefont. De Az előző szolgáltatós Huawei P8 Liteommal is ezek voltak a problémák
-
Mátés
csendes tag
Telenorban vásároltam korábban egy készüléket, dolgozói flotta csomagban, részletfizetéssel. A készüléket a vásárlástól (január 23.) óta kb 2 havonta vissza kell vinnem mert meghibásodik. Vagy a töltő vagy a hívás, sms adja meg magát. És mostanra cserélték ki egy ugyanolyan készülékre, de ismét jelentkeznek a problémák. Erre van lehetőség, hogy visszaadjam nekik és visszakapjam a pénzem vagy levásároljam azt ott náluk?
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #84009 üzenetére
Sajnos, mióta törölve lett a foglaltságjelzés, azóta nem tudják javítani a hibát.A telefonon be van állítva a hívásvárakoztatás, ha hívásban vagyok az engem hívók azt az automata üzenetet hallják, hogy a hívott fél letiltotta a bejövő hívások fogadását. Amennyiben viszont ki van kapcsolva a hívásvárakoztatás, akkor,egyszerűá foglaltságjelzés hallatszik, pedig központi oldalról kikapcsolták a foglaltságjelzést. A Telenor azt írta, hogy rendszereikben nem találtak hibát, ez így patthelyzet. Pedig a foglaltsághelyzet bekapcsolását megelőzöen működött a hívásvárakoztatás. Mit lehet itt még tenni?
-
whiskeys
őstag
Sziasztok. Lenne pár kérdésem. HelloChat megújuló net kapcsán. Ha nem helló tarifás vagyok akkor átmehetek rá vagy csak új kártyát véve? Aztán, messenger vagy insta hívás is benne van keretbe vagy ezt már számolja a rendszer az 1 giga adatból? 2e Ft havidijban minden hónapban adnak még pluszban 1 giga netet vagy ez csak egyszeri az aktiváláskor? Köszi szépen a segítséget.
-
-
válasz
Viktor0610 #84032 üzenetére
Gondolkozom elofizetek ra csak erdekelne par dolog. Le lehet tenni kis ablakba az alkalmazast, illetve a reklamoknal at lehet tekerni ja es meg egy dolod vissza lehet nezni musorokat foleg az EU sport erdekelne.?
Thx -
-
Hi all
Van aki myTv telenor appot hasznalja? -
Kellene egy kis segítség. Olyan helyet keresek leginkább a 11-be, vagy a környékén, vagy legrosszabb esetbe Bp-n, ahol nincsen semmilyen (2G,3G-s) lefedettsége a telenornak? Olyan helyen legyen ahova be tudok menni, ha kell szóval ne nálatok a cégnél a pincébe, mert nyilván oda nem fogok tudni bemenni tesztelni a cuccot. Ja és másik szolgáltatóknak (voda, T) legyen lefedettsége. (2-3G)
Köszi előre is. -
donjohnson
addikt
válasz
Stonerice #84024 üzenetére
én a samsung band selection -t használom, ehhez nem kell root. ebben lehet lte sávokat váltani kézzel (ha telefonálsz, tedd vissza auto-ra vagy VoLTE-ra).
viszont lehet, hogy a nevéből adódóan xiaomi-n nem működik majd. -
Stonerice
őstag
Sziasztok!
Mostanában váltottam hipernetre más szolgáltatóról. A munkahelyemen ugyan szintét van lte-A. 3 bandre ugrik egyszerre. Viszont ezmiatt épületben. Nem igazán akar oldalakat sem betölteni. Szerintem jobb lenne 4g+ helyett ha 1 banden Lógna. Viszont ezt csak rootolva lenne hajlandó megtenni a Xiaomi készülékem. Activity launcheren van Band választási lehetőség de nem igazán alkalmazza. Legfeljebb néha pár másodpercig. 3g nincs a környéken.
Valami ötlet erre? -
Diák66
őstag
Üdv! Lehet szívás lesz a Samsung Galaxy A52s 5G készülékkel, mert a Telenortól lett rendelve? Náluk volt a legolcsóbb kártyásan, gyfélszolgálat azt mondta független és ugyan az, amit máshol is meg lehet kapni. Bár gyanús, hogy Samsung esetében vannak szolgáltatói ROM-ok, konfigok. Ez változtatható? Régen huawei pl. leszedte a SIM 1 tálcában lévő szolgáltatói ROM-ot OTA Update esetén. Ez Samsungnál is így van? Vagy itt örökre telenoros marad? Telekom + Vodafone menne bele. Köszönöm.
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #84009 üzenetére
Hát remélem, hogy nem marad így, mivel foglaltság esetén nincs hívásértesítő papír szerint, ezért a hívásvárakoztatásra szükségem van. Ráadásul a flottában ez volt az alapbeállítás, és működött is az elején.
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #84008 üzenetére
Igen, persze, töröltem, hozzáadtam, látszik, hogy ügyfélszintű jogosultság, megvárom, mi lesz, már egy hete kaptam erről emailt, igaz, flottás előfizetés, lehet, ott kicsit bonyolultabb.
-
Somatom
veterán
válasz
Littoral #84013 üzenetére
Ez egyéni preferencia kérdése. Minimális a telefonálásom, ezért a hanghívós kártyámon másiknál sem tudnék nagyságrendeket spórolni. Svájci free net csak a Vodánál van, 6000 -ért két, korlátlan netes kártyát pedig csak Telenor flottában kapok (24GB roaming). Ráadásul nem NAT -oltak. Ilyesmi nincs, vagy csak horror pénzért lenne a Tkomnál.
-
Littoral
aktív tag
válasz
Somatom #84012 üzenetére
A Vodafone, mióta nem UPC, nekem kiiratkozott a létező szolgáltatók közül. Van egy másik kártyám, ugyanabban a telefonban, ahol a telenoros renyhén működik, ez nyilván nem telenoros, nem vodafonos és nem digis, biztosan lejön, hogy milyen. Az elmúlt négy évben, mióta megvan, nagy baj nem volt vele, egyszer, Szilveszter éjjelén az Almagyar utcától a Dobó térig (~500 m) tartó séta alatt keletkezett rajta 129 db nem fogadott hívás, amíg a tömegbe értem (új volt a kártya, én se' tudtam a számát még), de egyébként semmi extra.
Volt egy egyszerű felmérésem, hogy amikor benépesült az utcánk, ki milyen szolgáltatónál volt tv/mobil ügyben, és most milyenben van. Nos, a UPC/Telenor/Telekom nagyságrendi válaszok mára mind Telekom, és két (ebből én egy) UPC/Vodafone és Telenor lett. -
Littoral
aktív tag
válasz
Littoral #83819 üzenetére
Volt ez a jelenség (illetve van is), hogy a hálózaton lévő telefon nem fogad hívásokat, stb. Bejelentettem a hibát, ÉS elmentem sim-kártyákat cseréltetni.
A helyzet semmit nem változott. Xiaomi, Samsung és Iphone készülékeken egyidejűleg nem jelez a hívás, miközben hálózaton vannak.
Megérkezett a válaszuk: cseréltessem a sim-kártyát.
Cseréltetve lesznek a sim-kártyák, a közelgő hűséglejáratkor is, színeltéréssel.
Hát ennyi. "No one was saved" (T-Eleanor Rigby). -
Gyuree91
tag
Köszi Urak!
(Akkor várok türelmesen, a maradék 1.5 hónapban... )
-
válasz
zoli62 #84004 üzenetére
Olyannal találkoztam már, hogy az egyes szolgáltatások
(foglaltság, hívásvárakozás, hívástartás) megrendelése/lemondása esetén nem úgy működött a hívások kezelése, mint kellett volna. De végül meg tudtuk oldani vagy az volt a megoldás, hogy az úgy nem működik. (Pl. bekapcsolt készülék mellett hívásértesítő.) -
válasz
zoli62 #84003 üzenetére
Törölted, majd újra hozzáadtad a fiókhoz a számod? Mert csak akkor jelenik meg az Elektronikus dokumentumok link.
Ha maga a dokumentum nem jelent meg, arra hirtelen nincs ötletem. Úgy emlékszem, a saját fiókomban szinte azonnal láttam a doksikat, de lehet, kollégának van igaza, és kell neki x idő, mire ott megjelenik. -
-
Gyuree91
tag
Hali! Valakinek esim-ről valami infó…?
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #83991 üzenetére
Most viszont újabb technikai hiba van. Eredetileg be volt kapcsolva a hívásvárakoztatás, de kértem a foglaltságjelzést, meg bekapcsoltam a hívásértesítőt, és a hangpostát is. Miután kicsit tesztelgettem a hívásértesítőt, és rájöttem, hogy foglaltság esetén nem működik, pedig egyik kollégád ügyfélszolgálaton elmondta, hogy milyen számot kell beírni az átirányitáshoz, hogy működjön, ezért pénteken kikapcsoltattam a foglaltságjelzést , hogy legalább a hívásvárakoztatás működjön, és tudjam, hogy ki keres, ha foglalt vagyok. Ekkor kezdődtek a gondok, a foglaltságjelzés a kikapcsolás ellenére máködött, aztán amikor a rendszerben már úgy látszott, hogy törölve lett, akkor bekapcsoltam újra a hívásvárakoztatást. Ekkkor az engem hívók, miközben én foglalt voltam, azt hallották a telefonjukon, hogy a hívott fél letiltotta a bejövő hívást. Több ühyintézővel beszéltem, az egyik panaszt vett fel, amit nem is értettem, mert ez szolgáltatási hiba, mire eljutottam a legutolsóhoz, aki felvette hibára. Szóval, ha nincs a hívásvárakoztatás bekapcsolva, akkor annak a kikapcsolása ellenére tovább él a foglaltságjelzés, ha pedig a hívásvárakoztatás él, akkor a fenti hangbemondást hallják az engem hívók. Elég nyögvenyelősen indul az újabb előfizetői időszakom a Telenornál. Hallottál már ehhez hasonló esetről, mert számomra hihetetlennek tűnik, hogy ilyen megtörténik?
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610 #84000 üzenetére
Én direkt ezért kértem videochaten ügyfélszintű jelszót létrehozni, ennek ellenére a My Telenorban az előfizetés részletei alatt nem látszik a feltöltött elektronikus dokumentum. Erre telefonos ügyfélszolgálaton azt mondták, hogy a szerződéskötés után másfél, két hétbe is beletelik, mire ott megjelenik.
-
válasz
donjohnson #84001 üzenetére
Alapból csak kártyaszintű jelszó kerül beállításra.
Mondjuk, ha csak egy számod van, akkor a kártyaszintű jelszó szolgál(na) ügyfélszintűként. -
donjohnson
addikt
válasz
Viktor0610 #84000 üzenetére
bocsi, ha hülyeséget kérdezek, de ha a 4 jegyű kódommal adtam hozzá a telefonszámot, az nem minősül ügyfélszintű hozzáadásnak?
az üzletben kérték és adtam meg egy 4 jegyű számot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest