Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darvinya #8149 üzenetére
Hogy érted, hogy gond van vele?
Nekem az internet tökéletesen működik azokkal a beállításokkal, amiket linkeltem. Semmi felhasználói nevet illetve jelszót nem adtam meg.
Megpróbáltam felkapcsolódni a pókerkliensekkel, és probléma nélkül sikerült, ugyanúgy tudtam használni őket, ahogy a DSL netemmel.Biztos lehetek a csalásokban? Nem értelek...
-
darvinya
titán
válasz
csabyka666 #8148 üzenetére
Amit te akarsz azt hívják sever-nek.
Az egyedi cím/azonositó a klikk szolgáltatásban nem tudod igényelni.
Ha mégis kell egyedileg kell kérned és az havonta nem 1000Ft lesz.
Az beállitások változtatásával nem tudsz más szolgáltatásba atlépni, így tehát amit írtak az van.
Az más kérdés, hogy ebből mit teljesítenek.
Mert amióta fizetek érte, meg az átállás folyik azóta csak a gond van vele.Az internetes pokerhez biztos hogy kell felhasznaló név és jelszó.
A máshonnét bejelenkezéstől független, de ha nem kell nekik felhasználó név és jelszó csak műnködj mint server akkor bíztos lehetsz a csalásokban. -
válasz
darvinya #8146 üzenetére
Nos, lehet, hogy én írtam félreérthetően. Nekem az lenne jó, ha dinamikus IP címem lenne, pontosabban úgy szeretném, hogy az IP címem egyedi legyen, tehát az egész világon csak én netezzek azzal az IP-vel. Ha az újrakapcsolódásnál már egy teljesen új IP-t kapok, az nem baj, de mindenképp egyedi azonosító legyen az is.
Azt tudom, hogy például az ADSL netek minden kapcsolódáskor (elvileg) új IP-t adnak, a kábeles netek viszont fix IP-vel mennek. Nekem volt szerencsém mindkét fajtára előfizetni, és a kábelesnél ugyanaz volt az IP-m, mint a faluban bárki másnak - na, én ezt akarom elkerülni a stick-es nettel.
Csak az érthetőség kedvéért: on-line pókerre használom a netet, és ott nagyon nem szerencsés, ha rajtam kívül még X ember ugyanazzal a nettel nyomul...mert simán csalásnak vélik, és azonnal tiltják az accountomat.
MOD: Annyit még, hogy a "Klikk" csomagnak semmiképp' sincs túlforgalmazási díja, ugye? Szal' ha valami beállítást netán máshogy állítok be, mint ahogy az az "apróbetűs résznél van", akkor sem kell fizetnem, ha túllépem a 100 megát...? Tehát nem valami népámításról van szó?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
csabyka666 #8144 üzenetére
Nem tudom számít-e valamit (szerintem nem), de a hitelesítést többnyire CHAP-on láttam.
Ha hazamentem és lesz kedvem lehet kipróbálom én is ezzel a stick-el
-
darvinya
titán
válasz
csabyka666 #8144 üzenetére
#8118-as írásomnál írta a beállításokat.
Az USB Stik-et vagy modemet alapból nem szereti a fix IP.
De egy probát megér.
Advanced-nél írdbe PDP Server(írásomnál Proxy), vagy a DNS-nél. -
válasz
darvinya #8142 üzenetére
Olvastam, amit írtál, de nem jutottam előbbre.
USB sticken keresztül használom a "Klikk" netet. A beállításokat internetről néztem le, és így festenek: link_1, link_2. Nekem az a lényeg, hogy egyedi IP-m legyen minden egyes kapcsolódásnál.
Az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy nem kell semmi egyebet beállítani, csak igénylem, és már ok is a dolog, 100 mega után korlátoznak 32kbit/s / 32kbit/s sebességre, de nincs semmi egyéb költségem.
Jól van beállítva?
-
Tutu7030
veterán
Tényleg nem 120/40 lett...
"A Szolgáltató külön mutatót és értéket rendel az alábbi különböző adatátviteli technológiákhoz" -
darvinya
titán
válasz
csabyka666 #8139 üzenetére
Kétféle kapcsolat van.
Egy pár hozzászolással ezelőtt írtam. -
Tamoo
nagyúr
-
adriano18
tag
Hellosztok
Ha én SMS-be megrendelem hüség nélkül az internetet, azt hogy kell majd lemondani ha leakarom? És ált. egy honlap megnyitás hány mb/kb ? -
Üdv!
A Telenor-os mobilnet mindenkinek különböző IP-t oszt ki? Úgyértem olyan, mint a DSL, szal' teljesen egyedi az IP-cím, vagy olyan, mint a kábelnet, ahol ugyanazt az IP címet kapja mindenki?
-
Csabee.
nagyúr
Nekem ez a hipernet amolyan nesze semmi fogd meg jól. Mobil hálózaton keresztül 42Mbit-et még mostanában nem fogunk kihasználni, az egészet parasztvakításnak tartom4
-
darvinya
titán
válasz
Varszegig #8134 üzenetére
Ez jó ötletnek tünne, ha az összes beállítást nem probáltam volna ki.
Nekem csak az volt a fura, hogy míg korlátozott időszakban használt beállításokkor bejönn a mobil nézet.
Ez a nem korlátozott időszakra miért nem vonatkozik(elsőre nem változtattam a beállítás, mert hísz eddig bejött mobil nézet)!?
Mástrész linkre kattintva az internet címwww.telenor.hu/mobile elindul
félig betőlti a lapképet a mininek és aztán az internet címwww.telenor.hu/ váltózik és kezdi előről a lapkép betőltését.Opera Mobil-ba beírva az internet címwww.telenor.hu/mobile itt is bejönn a lap és kb a felénél visszadob mormálra.
H A M M E R
Lehet csak a hónapfordulon kérd a lemondást(Online 100Mb) és az Klikk-et aktiválni.
Én nekem is így lett 4 hónapig ingyen net.
Ezt nekem egy rendes ÜgySzolg-is ajánlotta fel, ami ritka. -
H A M M E R
csendes tag
Hello,
Lenne egy kérdésem:
Samsung Galaxy S-t használok jelenleg "180 perc" előfizetéssel és egy "mobile online 100 MB" előfizetéssel, amire nincs hűség, úgy tudom.
A kérdésem az lenne, hogy ha hónap végén lemondom a "mobile online 100 MB"-at és aktiválom a "KLIKK" csomagot, akkor lesz 3 hónapig ingyen netem? Vagy van valami kisbetűs rész, ami miatt ez nem lehetséges?Köszönöm!
-
Varszegig
veterán
válasz
darvinya #8128 üzenetére
2 dolog lehet:
1) az operában a user agentet desktopra állítottad (nem tudom lehet-e ilyet a miniben, az androidos mobile-ban igen)
2) rányomtál az oldalon a teljes verzió gombra, oszt jól megjegyezte. Ha az oldal buta, akkor innen nincs is visszaút, gondolom valami cookieban tárolja, szóval törölni kéne minden böngészési előzményt.De én előbb az 1-est nézném meg.
Csabee.: Ha egy kicsit visszaolvasnál (mondjuk max 15-öt), akkor te is látnád ezeket az infókat, link is volt.
"azt a kis 100ast is megemelik 500ig (ugyan ilyen áron)"Há hogyne, és még küldenek mellé egy szőke nagymellű házvezetőnőt is
-
Csabee.
nagyúr
Hipernetről valami info van? Augusztusra írták.. mindjárt vége!
-
darvinya
titán
Azért írok, mert az ÜgySzolg hülyenek néz, vagy tényleg nálam van a baj!?
Klikk 100Mb csomag Praktikum mellé.
A kotlátozott időszakombam az Opera mini-n lévő Telenor oldal linket használtam, mobil nézetben hozta be.
Miután újabb időszak indult azóta hiába probalom mobil nezetbe megnyitni a főoldalt mindig rendes(teljes) kinézet jönn be.
Evvel csak az a gondom. hogy zabálja keretemet.
Mobil nézetű főoldal mérete + - 35Kb/oldal
Teljes nézetű főoldal mérete + - 276Kb/oldal -
jozsi252
veterán
Kíváncsi vagyok rá nagyon hogy okostarifa sebességét mennyire fogják felemelni
-
Watson25
tag
Az új hipernet tarifacsomagot mobiltelefonhoz is meg lehet majd rendelni mint opció?Mert ha igen akkor nagyon jó az ajánlat.A legkisebb csomag 2600 Ft 5giga 5megás letöltési sebességgel
Ha jól értelmezem
-
bandigno
senior tag
holnaptól jönnek akkor az új netcsomagok! kiv leszek mobilra mi változik, remélem olcsóbb lesz!
-
akyyy
senior tag
Most aktiváltam egy Mobil Online 50 MB szolgáltatást, és jött is az sms, hogy már csak 9 mega használható fel, hol a többi 40mb???
más:
van egy vodafonos ismerősöm, akinek 20-as a száma (számhordozhatóság), van e olyan szolgáltatás, tarifacsomag, vagy bármi, amivel ezt a számot olcsóbban tudnám hivni???
-
darvinya
titán
Az hogy MMS protokolon netezel azért kerdeztem, mert az MMS küldésnél kell az internet címen az ország/hálozatkód ahogy teírtad.
A SIM kártya behelyezésével már nem kell ilyenekkel foglalkozni mert ezeket tartalmazza.
Különben nem tudna hálozathoz csatlakozni.A régi W@P és az Okostarifa kapcsolati beállítás
Név: Telenor GO(Pannon W@P)Fiók név
APN: online(W@P)
Proxy: 84.225.255.1
Port: 8080
Hozzáférési pont típusa: internetAz MMS protokol beállításai
Név: Telenor MMS(Pannon MMS)Fiók név
APN: mms
MMS-központ: http://mmsc.telenor .hu/Na itt kell amit írtál, lásd magában az internet címben mivan írtva
MMS Proxy: 84.225.255.1
MMS Port: 8080
Hozzáférési pont típusa: mmsA felügyelet és közvetlen(USB Modenek is ezen) internet kapcsolat beállításai
Név: Telenor Net(Pannon NET)Fiók név
APN: net
Hozzáférési pont típusa: internetAz hogy itt nem serverre kapcsoldunk.
Internetre hiszen nincs fix IP cím és nem serverre mint az előző kettőnél. -
Tamoo
nagyúr
válasz
darvinya #8115 üzenetére
"A Telenor Data az csak fiók név(akár lehet Hulaui, ez csak a telefon internet beállítás eltároló file neve) semmi köze nincs magához az internet használathoz."
Teljesen tisztában vagyok vele
"telenor data" nevet csak azért írtam egyáltalán, mert a telenor ilyen néven szedi le a gyári beállítást. (csak ott az apn: net)
Az mcc/mnc az meg az ország/hálózat kód, jó hogy megegyezik a net illetve mms beállításoknál is.
Én arra lettem volna kíváncsi, hogy biztosan nem kell-e semmi mást kitölteni. Na mind1.
Azt viszont még mindig nem értem honnan szedted, hogy "mms protokollon netezek". -
jozsi252
veterán
válasz
darvinya #8111 üzenetére
Mért netezne mms protokollon? jól írta le a beállításokat, nekem is ugyanez van sgs-en
Attól hogy MCC meg MNC ugyanaz mint mms-nél nem azt jelenti hogy azon is netezik, mivel ugye mmsnél még bekell lőni pár dolgot mint pl
MMS proxy, MMS port, MMS központ, apn-hez meg mms-t kell írni.
-
darvinya
titán
A Telenor Data az csak fiók név(akár lehet Hulaui, ez csak a telefon internet beállítás eltároló file neve) semmi köze nincs magához az internet használathoz.
A háttérben lévő beállitások a fontos!
Amit leírtam egy összegzés az Okostarifához mely feltételeit és beállitásait tartalmazza és ezt a Telenor oldalakról szedtem össze.
Mert ez sekinek nem kötik az orrára.
És persze az Opera mini beállításait sem mondják(nem tudják) el. -
fischi
tag
Sorry, rossz helyre ment el...
-
Tamoo
nagyúr
válasz
darvinya #8111 üzenetére
Jó lenne már letisztázni, hogy pontosan akkor hogy is kell beállítani.
Én sms-ben lekértem a beállításokat, aztán csak a "telenor data" apn-jét átírtam net-ről online-ra. Ennyi. Ebben csak azok vannak kitöltve amit leírtam.MMS-nél ki van töltve az MMSC, MMS proxy és port is, úh nem egészen értem mért írod...
-
darvinya
titán
Na az Okostarifa beállítások és az Opera mini!
1. A telefonon lévő internet kapcslodási fiók, mely régi Access Point Name W@P most ez online.
Ezen csatlakozás az internetre, mert ez közvetlenül a serverükre csatlakozik.2. Opera mini-ben(6.0-ig)
Beállítások-->Haladó-->Protokol-->Socket(nem http://)Ez és a Telenor leírt feltételekkel teljesül az ingyenes használat.
-
válasz
csabyka666 #8107 üzenetére
Megoldottam, köszi!
-
Üdv!
Ma aktiváltam a Telenor 100 megás Klikk mobilinternet-csomagját. Kérdésem az lenne, hogy honnan tudom letölteni azt a programot, amivel kapcsolódni tudok az internetre? (netán be lehet állítani Windows alól is?)
Köszi!
-
csab2
veterán
válasz
Varszegig #8103 üzenetére
"A tarifacsomagok korlátlan internetböngészést és e-mailezést foglalnak magukban a mobilodon, valamint csatolt fájlok küldését és megtekintését beföldön (illetve Opera Mini böngészőn keresztüli adatforgalmat Opera Mini 6. 0 verzióig), mely nem számít bele a havidíjban foglalt adatforgalomba, és nem kerül további lassításra a havidíjban foglalt adatforgalom felhasználását követően sem."
Szerintem a lényeg az amit kiemeltem.
A Mobilkvartett csomagokat én is sajnálom, valamint azt is rühellem, hogy okostarifákban meg van különböztetve a hálón belüli és kívüli irány. SMS-re van SMS 30 és 100, ami nem az igazi, de mégis jobb mint a semmi.
-
Varszegig
veterán
lehet félreértettem. Itt
Ha nem, akkor mi a f*omnak kell kiemelni az opera minit?(De mind1 is, mert az okostarifa nekem nem lett volna jó. Egy hónapban simán elnyomok 50 sms-t, az már 1500 ft veszteség, és akkor a lebeszélhető percek megosztása a másik szivatás. Nekem 3000-4000 ft/hó veszteség lett volna az okostarifa. Még 1x: azt nem értem, miért kellett megszüntetni mellette a mobilkvartettet?)
-
darvinya
titán
Látom olyan okosak vannak akik nem klikkegetnek csak mondanak.
Ketten is írtunk beállítással kapcsolatban.
Én most cseréltem s semmi változás nem történt.
Csak annyi, hogy eddigi pannon(3G) helyett Telenor HU hálózatt szolgáltató.
Az intenet beállításaim ugyan az maradt
1. Pannon W@P
2. Pannon NET GPRS
3. Pannon MMS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Steam Deck
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest