Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MadMancs
veterán
Hiába.
Vagyis de, valóban kompatibilis, csak nem a telenorral.
Míg apple nem hagyja jóvá, addig nem működik, vagy csak félig meddig. Márpedig apple által jelenleg Telenornál egy iPhone se tamogatott. -
simpley
őstag
Alapvető lemaradások VoLTE, 5G, stb terén, iPhone-nál.
Akármit mond valaki, de szerintem nagyon le lesz maradva a Telenor mostmár... Nem véletlen a helycsere sem szerintem. Egészen tavaly őszig azt gondoltam, nem kell jobb a mostaninál aztán jött a vodától az ajánlat, minden tapasztalatom azt mutatja ill a piac is, hogy ők nyújtják a legjobb szolgáltatást az MTelekom után.
(Telekommal csupán elvből nem szerződök/szerződtem le.) Nem vagyok jós, de ezt én már akkor láttam, mikor a PPF-hez került a cég..
Magyar Telekom
5G
eSIM
A FaceTime használata mobilhálózaton1
LTE Személyes hotspot2
A hálózati korlátozás feloldása2
VoLTE
Wi-Fi-hívásTelenor
LTE
Személyes hotspot2
A hálózati korlátozás feloldása2Vodafone3
5G
LTE Személyes hotspot2
A hálózati korlátozás feloldása2
VoLTE -
Nagyfejű
aktív tag
P20 is 4G+
-
Orgi
addikt
válasz
zsida.kornel #78364 üzenetére
Az én Honor 20-am is oké, 4g+.
-
4Grider
nagyúr
válasz
yodee_ #78367 üzenetére
Samsung telefonokban van szervizmenü (*#0011#) ami szépen megmutatja az elérhető frekiket. Cellmapper a 3 körmendi bázis közül kettőt B3+B20-ra, a Horvátnádalja felé lévőt csak B3-ra mutatja. Az első kettő bázison Telenorosként mennie kellene a LTE-A-nak, de ilyen helyen a B3 only sem szokott rossz lenni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Milyen típusokkal volt gond? P30nál és P30 Prónál nincs vele gond.
-
válasz
Nem feltétlen gond a telefonnal, lehet, csak más frekiket támogat.
-
zsida.kornel
tag
Régebben kűzdöttem, hogy nem ment a 4G+ a Huawei (Honor) telefonomon, jelentem mióta megvan az utódja (ONEPLUS 8T) minden flottul megy, szóval telefonnal volt gond. Más ismerősök huawei telefonjai sem viszik a 4G+-t, ha valaki ilyesmivel kűzd esetleg.
-
yodee_
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy sikerült e valakinek Huawei E5186S-22a készülékkel 4G+ hálózatra felcsatlakozni? A nagy könyv szerinte ezeket tudja:
- LTE Frequency Support, FDD 800/900/1800/2100/2600 MHz, TDD 2600 MHz
- CA Band:
- Band3+Band7: 20+20, 15+15, 10+15, 10+10, 10+20, 15+20, 20+15
- Band3+Band20: 20+5, 20+10, 15+10, 10+10
- Band7+Band20:20+10, 15+10, 10+10
- B3+B3:20+10, 20+20
- B7+B7:20+15, 20+20
- B38+B38:20+20, 20+10
- WCDMA/HSPA Frequency Support,900/2100 MHz
- GSM/GPRS/EDGE Frequency Support, Quad-band – 850/900/1800/1900 MHz
- 3gpp Rel-10, LTE Category 6, (FDD: 300 Mbps (DL)/50 Mbps(UL), TDD: 224 Mbps(DL)/10 Mbps(UL).
- DC HSPA: up to 42 Mbps(downlink)/11 Mbps(Uplink)
- HSPA: up to 14.4 Mbps(downlink)/5.76 Mbps(Uplink)
- EDGE:up to 296 Kbps (downlink)/236.8 Kbps(Uplink)Valamiért mégsem sikerül. Van értelme erőltetni a dolgot? Firmware csere és egyebek?
Köszönöm!
-
Somatom
veterán
válasz
sifarr #78356 üzenetére
A megszűnés nem az én lázálmom volt (bár, egyes részegységek vesztesége is lehet hasznos, ha a teljes portfóliót nézzük). Én csak azt mondom, hogy a HD óta nem nagyon volt a Telenornak ütős ajánlata és utólag az is inkább visszaütősnek bizonyult. Az álmoskönyv szerint ez hosszú távon nem jelent jót. Mi olyat tud most ajánlani a Telenor, ami csábító és el is bírná a hálózata? Egy új igazgatónál akkor is több kéne a csábulásomhoz, ha nem lennék hetero.
-
sifarr
senior tag
válasz
Somatom #78350 üzenetére
Van az az ügyfélszám, aminél bezuhan a project, mert a költségekkel nem lehet egy bizonyos szint alá menni, azt meg valahogyan ki kell termelni.
Ebben neked teljesen igazad van.
Viszont a "bezuhanásig" azért elég hosszú az út. Telenor pedig igencsak messze van még ettől, és sok mindent lehet addig is tenni. Csak egy jelenségből önmagában ("nem tolják bele a pénzt") pedig nem lehet reális következtetést levonni. A Telenor fő tulaja nem rossz üzletember, nem hinném, hogy veszni hagyná a befektetését.
Csak egy (!) jelenségből ("nem tolja bele a pénzt") nem lehet messzemenő következtetést ("kihullik") levonni. Még a némileg csökkenő ügyfélszám mellett is több stratégia elképzehető a tulaj részéről a céggel kapcsolatban, amelyek közül egyik sem a "megszűnik a Telenor" végkifejlethez vezet. Ragozzam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest