Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diák66
őstag
válasz
4Grider #77898 üzenetére
A személyes ügyfélszolgálat volt a tervek között, de ez jelenleg a háziorvos által elrendelt karantén miatt ellehetetlenlült sajnos. Szerződés nem volt a csomagban, a postás is úgy adta oda, hogy "kinemenjek" tegyem a pénzt egy zacskóba és akasszam a kapuba. Pedig nem én vagyok a beteg :S Mivel a Vodafone él Dec. 6-ig így nem sürgős az aktiválás, csak ne maradjon ki semmi, mert aztán várhatok a csodára....
-
4Grider
nagyúr
válasz
bigdigit #77893 üzenetére
Kültéren Budapesten helyenként csak a Budai-hegységben nincs 3G. Beltéren meg persze bárhol előfordul, hiszen nem mindegy, hogy hány fal/szendvicspanel állja a 2100 MHz-es frekvencia útját. Mondjuk én nagyon régóta Budapestet végigautózom úgy, hogy nem szakad meg a netrádió 3G-t használva. A Váci úton sem.
-
Diák66
őstag
válasz
Viktor0610 #77890 üzenetére
Új előfizu, készülék nélkül, csak SIM, hűség nélkül. Egyelőre ez csak átmeneti szükség megoldás. Ami remélem változni fog előbb-utóbb.
-
bigdigit
addikt
Létezik,hogy valahol egyáltalán nincs már 3g?XII.ker.Váci út 116.Vagy 4g volte vagy edge van csak.
-
válasz
aprokaroka87 #77891 üzenetére
Jó reggelt kívánok.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #77890 üzenetére
Most hogy mondod, eszembe jutott hogy nekem is úgy volt annó :)
-
válasz
aprokaroka87 #77888 üzenetére
Igen.
Átvételkor egy havidíj fizetendő (új előfizetés vásárlásakor), plusz előleg (ha van), plusz készülékár vagy kezdő (ha van). -
-
Diák66
őstag
válasz
Viktor0610 #77885 üzenetére
Köszönöm, ha megérkezik a SIM, aktiválom és az Archer MR600 megkapja a szükséges beállításokat
Aztán meglátjuk majd hogyan szuperál. Itthon jó, mert a céges mobillal mértem, de pl. Győrben szívás vele netezni, sok kolléga is panaszkodott rá, hogy lassú, mint a dög. Én is tapasztaltam céges mobil megosztással. De idén már nem nagyon megyek Győrbe szerintem. Hűség nélkül biztosan marad ebben az évben az előfizetés.
Mondjuk ezt a 4. hónapban jóváírjuk a postásnak befizetett összeget, nem nagyon értem, de majd kiderül hogyan lesz. -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #77885 üzenetére
És az nem NAT -olt, publikus IP -t ad.
-
-
Diák66
őstag
Üdv! A Hipernet Home+ M csomaghoz milyen APN-t célszerű beállítani? Tömörítetlen adatforgalmas, publikus (nem NAT-olt) IP címest szeretnék, amennyiben van ilyen. Ezt kérni kell külön, vagy megy automatikusan is a megfelelő APN segítségével? Tudom a beállítások majd jönnek konfigurációs SMS formájában (legnagyobb hülyeség szerintem - idegesítő dual SIM esetén, mert már szoftveres "SIM csere" esetén is röpködnek a konfig. SMS-ek). Abban viszont csak a NAT-olt APN lesz.
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
viktorhu #77881 üzenetére
Tudom, hogy nincs, de a másik kettő érdekes törődik az Apple készülékekkel is, mivel átadja az Apple felé a konfigurációt, míg a Telenor nem, lásd VOLTE pl. Ebből várhatóan ha elindul a Telenor 5g, akkor sem fog menni az új Apple telefonokkal, ami azért szívás erősen, mivel sok Telenor Apple használó van.
-
törölt tag
-
bociusz
aktív tag
válasz
#08176384 #77876 üzenetére
Azért nem jelenik meg, mert nincs a hivatalos támogatási listán
-
törölt tag
Ma tesztelni kellett egy Telenor simet és meglepődve tapasztaltam, hogy a VOLTE még mindig nem hivatalos és pl. az 5G hálózatot még elvben sem lehet velük használni, mert Telenor sim használata közben eltűnik az 5G választás lehetősége is. Vodafone/Telekom megvan az 5g opció. Mindez Iphone 12 pro és ios 14.2.
-
Landsmann
addikt
válasz
jczettler #77874 üzenetére
Minden hónapban megújul a szolgáltatás, feltéve, ha le tudják vonni a díját az egyenlegből. Tehát ha folyamatosan akarod használni, akkor annyi egyenleged mindig legyen, hogy le tudják vonni az árát. Így nem kell havonta megrendelni. Ha csak időszakonként kell, akkor van egyszeri netcsomag is. 1 nap, 1 hét vagy 1 hónap időtartamra.
-
jczettler
tag
válasz
4Grider #77872 üzenetére
Igazad van, köszi a tippet! Telenornál erre az egyszer alkalomra mit érdemes nézni? A https://www.telenor.hu/hello-kartyas ajánlatokból néznék egy Hello Kártyás Hello1GB megújuló net kártyás opciót, csak nem világos hogy ez a megújuló net pontosan mit takar? Hiába kártyás előfizetés, havonta lesz valamiféle kötelező rátöltés, amíg azt le nem mondom?
-
-
jczettler
tag
válasz
#08176384 #77264 üzenetére
De örültem a hozzászólásodnak B818 kapcsán. Backup internet végett kerestem egyrészt router-t, másrészt szolgáltatót. A router a B818 lett, bár én nem szolgáltatótól rendeltem meg. Az agyalás még a Teleonr/Voda/Telekom otthoni net kategóriás neten ment, hogy melyiket. Digis stick van itthon de 0 - értsd nulla - a térereje. Szó az kuka. A Telekom-os topikban is a B818 kapcsán olvastam a hozzászólásokat, szóval összességében úgy döntöttem a Telenor lesz a kiválaztott Home+S-sel
Kíváncsi leszek...
-
4Grider
nagyúr
válasz
Viktor0610 #77858 üzenetére
Már új is van...
-
Syl
nagyúr
Fizetném be a számlát, azt mondja a Telenor Wallet, hogy ez a funkció átkerült a My Telenor app-ba. Oké, indítsuk azt. Az első meglepi:
Második meglepi a számla fizetés indításánál: [kép]Már többször próbáltam, de nem...
-
tomp
félisten
Úgy tűnik a OnePlus nagy nehezen de nyerésre áll a VoLTE-vel kapcsolatban!
A 8Pro Android 11-ben benne van a Telenor Hungary VoLTE konfig!
"bsf.ims.mnc001.mcc216.pub.3gppnetwork.org" -
-
simpley
őstag
válasz
Viktor0610 #77853 üzenetére
Azért elárulom én is, hogy volt egy időszak, amikor nagyon könnyen fel tudtam magam húzni és nem sok kellett ahhoz hogy én is töröljem magam. Valószínű én sem bírtam volna sokáig az oldal nélkül..
Csak nem azt akarod mondani, hogy 2 fórumtárs megegyezett 3po személyével? -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #77853 üzenetére
Se vele, se nélküle. Ismerős szitu.
-
magellaner
tag
válasz
Viktor0610 #77854 üzenetére
Igen megtettem irtam uzenete.Leginkabb az bosszant hogy ehhez a csomaghoz nem jar ilyen korlatozas es raadasul mikor elfogyott a keret mar fordulonap utan voltam.
-
válasz
magellaner #77851 üzenetére
"Pampogni" bemenni felesleges, mert csak panaszt tudnak felvenni erről.
Vagy az összefoglalóban lévő linken megteszed a panaszod írásban, vagy hívd a 1220-at, ahol szintén felvetethetsz panaszt. -
-
magellaner
tag
Sziasztok, ez mióta van így a telenornál ha elfogyott az adatkeret a Hipernet home csomag alatt? (A havi mobilnet keret elfogyott. A szolgàltatàs korlàtozàs nélkül a következö szàmlàzàsi idöszak 2. napjàtòl vagy plusz adatjegy vàsàrlàsàval érhetö el. )
Az Afsz ben annyit talaltam hogy ha elfogy lekapcsolják,nem pedig 2 napig nem lehet hozzaferni csak ha veszek egy min 3000 ft os adatkeretet . Viszont a mai naptol mar megint van 150 giga adatkeret viszont nincs net.. Elakartam fogyasztani a keretet mivel tegnap volt a fordulonap,raadasul a keret már a fordulonap utan fogyott ekkor jott sms kb hajnali 1 fele ami mar a kovetkezo ciklus azt gondoltam mar átalt az uj adatkeretre. Menjek be pampogni vagy fogadjam el sztem nem fer igy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hobby rádiós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest