- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Szerintem nem jó irány, hogy okostelefon tarifáknál csak a havidíj fel beszélhető le hálózaton kívül.
-
rudymester
senior tag
Millió új tarifacsomag, új árak a telóknál. Irány a Telenor.hu!
-
Celtis
veterán
válasz
rudymester #7026 üzenetére
A lányom beaktiválta ezt a klik-et 11-én, majd 14-én kapta az sms-t, hogy meghosszabbították neki.
Ez azt jelenti, hogy az első hónap 3 napig tartott? Mint a mesében, hogy három nap egy esztendő?
-
tomp
félisten
Lehet tudni, hogy miért állítják le a cellainfót? Kár érte. Amúgy nálam a zte teszt alatt ment. Vagy lehet olyat, hogy a gsm régi, 3g új rendszerről megy? Ugyan az az állomás esetén?
-
Landsmann
addikt
A múltkor egy érdekességet vettem észre a telefonomon. A beállítások menőben a hálózatok kiválasztásánál ott van a 3G és a H mint HSDPA üzemmód jele. A telefon első eredeti szoftverében (K850i) a H betű hiányzott, csak 3G szerepelt. Mint kiderült, nem is használta ki a nagyobb sebességű átvitelt. Szoftbverfrissítés óta viszont igen. Az érdekes az, hogy a H jelet adatkommunikáció közben sem láttam még sosem. A Naite úgy működik, hogy alapból 3G felirat van a kijelzőn, de adatkommunikációkor átvált H-ra. A múltkor rápillantottam a telefonra (K850i) és a 3G felirat helyett a H volt a kijelzőn, de nem volt adatforgalom. Később a cellából kilépve újr a 3G lett a kijelzőn. Elképzelhető, hogy ahol a H volt, az már az új hálózat lehetett.
-
club1
veterán
-
ArGab
őstag
Nekem még nem.
Néha megjelenik a Telenor szöveg, és full térerőt jelez, aztán kb fél percen belül ledob. De amíg van sem tudok hívást indítani.Elvileg mostanában folyik a budapesti hálózat cseréje a régiről az LTE-ready ZTE hálózatra, gondolom arra gondolhattak, hogy most volt egy nagyobb átállás valahol.
-
ArGab
őstag
Van itt más is akit ledobott a hálózat? Nálam kb 3 órája a "Nincs szolgáltatás" virít a kijelzőn. Ügyfélszolgálatról kb elzavartak, hogy hálózatfrissítés volt, tudnak a problémáról, már többen is jártak bent emiatt. Néhány előfizetőt nem engedett vissza a hálózat, várjak türelemmel, hamarosan megjavul. Nos azóta is eltelt vagy 1.5 óra, és semmi javulás.
Valakinek, aki még így járt, helyrejött már? -
Landsmann
addikt
válasz
sorcerer86 #7033 üzenetére
Akkor valami nem stimmel, mert 3G-n sosem volt cellainfó a Telenornál. De ugyanígy nincs 3G-n cellainfó a román Vodafone-nál és a Szlovák T-Mobile-nál sem, miközben 2G-n ott van.
-
sorcerer86
tag
válasz
Landsmann #7032 üzenetére
Én a telón semmit sem állítottam át, eddig is 3G-n használtam és mentek ezek a dolgok. Most a hét eleje óta szűntek meg. És az ügyfélszolgálatos is elismerte, hogy a héten volt fejlesztés/karbantartás ebben a körzetben.
Kipróbáltam 2G-n sem megy.
Ma is voltam Budapest belsőbb kerületeiben (XI. IX. V.) ott pedig rendesen működik még... -
Landsmann
addikt
válasz
sorcerer86 #7029 üzenetére
Nem arra értették a fejlesztést és a cellainfó megszűnését, hogy 3G-n nincs cellainfó? Mert ott valóban nincs. Nem csak nálunk, hanem máshol sem. Pedig gondolom különösebben akadálya nem lenne, hogy 3G-n is működjön ez az opció. Sőt, sokkal pontosabb információkat tudna adni, hiszen egy-egy 3G-s cella sokkal kisebb, így a cellainfó jobban arra a területre koncentrálódna, aminek a nevét kiírja a telefon.
-
sorcerer86
tag
Valaki tud valamit a cellainformációk megszüntetéséről?
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal, ahol azt mondták, hogy a hálózat fejlesztés részeként a továbbiakban nem lesz elérhető ez a "szolgáltatás".
Ahol lakom BP XXII már nem elérhető, így azt ezt használó programok pl a-gps progik, htc weather már hibát is dobnak. -
Zirowe
nagyúr
válasz
harcipocok #7024 üzenetére
Nekem 4-én van számlazárásom, tehát 5. már új számla, akkor gondolom aznap érdemes előfizetni rá.
Igazából nekem majd csak a nyárra kell a nyaralóba net helyett, kíváncsi vagyok hogy fog szolgálni.
Ja, meg ezt nem most szándékozom aktiválni, hanem majd csak júliusban, szerintetek addig élni fog ez az ajánlat?
Szerk: sztornó, most beszéltem ügyintézővel: nem tudom aktiválni, mert flottás vagyok.
Viszont van elfekvőben egy djuice és egy telenor kártyám, mind a kettő feltölthetős.
Ezekre elvileg bmikor aktiválni tudom, és aktiválástól számítva 3*30napig élne a dolog, vagy ott is vannak idősávok, amiket figyelembe kell venni?Illetve vajon a hálózat azt érzékeli, ha nem a mobilon használom, hanem usb tethering-el gépen?
-
harcipocok
csendes tag
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, lenne két kérdésem a klikk szolgáltatással kapcsolatban:
1. Ha megrendelem, azt csak az opera minivel tudom használni, vagy más böngészővel is (android telóm van)?
2. Az okés, hogy smsben tudom megrendelni, de a 3. hónap lejárta előtt hogyan tudom lemondani?Köszi!
-
egykori
őstag
válasz
harcipocok #7020 üzenetére
Ha ez működik, nem rossz!
-
harcipocok
csendes tag
pm ben leírtam, ide is leírom, hátha még valaki belefut. ügyfélszolgálattal lehet egyezkedni - ha még nincs lezárva a számla pl. az emberke magas forgalom smst kap vagy megnézi a számláját a 172-n. fizetős csomagot megrendel, forgalom átszámoltat és kb 990 Ft-ra redukálódik az összeg - ennyi a fizetős net csomag ára
-
club1
veterán
Persze. Belépsz egy olyan flottába, ahol te (a céged) a számlafizető, és beszélsz 15 Ft alatti bruttó percdíjakért. Igaz, flottánál ált. külön kell előfizetni mobilnetre. De szerintem is a legjobbak között vannak a Telenor Menedzser csomagok (a publikus díjcsomagok között).
-
pandor
tag
Sziasztok
Vodafonos vagyok, a napokban váltanék a Telenor Menedzser 7000 tarifacsomagjára (21 Ft/perc hang és SMS mp alapon + 1GB adat + cégen belül ingyenes hívás)
Mostanában divat fikázni a Telenort, de én ennél jobbat nem találtam (eddig 6-7e/hó volt stabilan a számla).
Tud valaki jobbat?
-
Grelex
csendes tag
Hello mindenkinek!
Lejárt a 2 év mobil internetem és megkaptam az usb-s sticket. Ki lehet kódoltatni, hogy másmilyen szolgáltató kártyája hajtsa?
Gondolom, a telepítő és működtető szoftver is probléma.
Konkrétan lengyel feltöltős kártyát tennék bele, Play-t.
Feltöltős az is, de drága hozzá kint a modem, nekem meg van.
Ötlet?
Köszi -
rudymester
senior tag
Több hasonló ilyen történt már több fórumos emberrel, a legjobb esetben elengedték a felét az összegnek. Lehet a widgetek (időjárás stb...) a háttérben dolgoztak akkor is, amikor nem voltál wifi közelben és sajnos az alap netcsomagnál, néhány megabyte elég a több 10 ezer forintos számlához. Ha az ember nem telefonál a készülékkel, akkor sim nélkül is ki lehet próbálni szinte mindent.
-
Aslan
aktív tag
Lenne egy konkrét problémám a Telenorral... az alábbi Telenornak írt levélből kiderül a helyzet:
"Tisztelt Telenor!
Először is a pontosság kedvéért tisztáznám, hogy a M**** Ev**** E**** ugyan az előfizetője a telefonomnak, de a számlafizető én vagyok. Három telefonszám fut egy számlán az én számlafizetői nevem alatt: 20******9, 20******0 és 20******1! De a probléma a 20******0-es telefonszám számlázásával lenne, ami a következő:
Május 3-án, kedden délelőtt nagybátyám ideadott nekem egy Samsung Galaxy Ace telefont, hogy pár napig próbálgassam, tapasztaljam ki a működését és majd mindent részletesen mondjak el neki, mert neki se ideje se energiája nincs egy okostelefont egymaga kiismerni és nem is ért annyira hozzá. Nos én örömmel vettem magamhoz a telefont és ahogy nézegettem a menüben a beállításokon belül láttam, hogy a készülékben van Wi-Fi alkalmazás. Be is kapcsoltam és bejelentkeztem saját router (WPA2) jelszavammal saját wi-fi hálózatomra (amely netet egyébként a GTS Datanet szolgáltat felém) és amely értelemszerűen és egyértelműen NEM a Telenor adatforgalmát használja, hanem a saját wifi hálózatomét. Így teljesen nyugodt szívvel neteztem a készülékkel egy kicsit (tényleg nem sokat, nem csüngtem a telefon kis képernyőjén
netezve, miért is tenném, ha a számítógépemen nagy képernyő előtt is megtehetem ugyan azt, csak kipróbáltam a telefont) és nyugodt voltam, mert meg voltam győződve a felől, hogy ingyen teszem amit teszek, mert a wifi-s netezésnek semmi köze a Telenor hálózatához és adatforgalmához. Volt egy kis prohardver.hu, egy minimális youtube a készülék beépített youtube kliensével valamint némi Facebook is. Aztán tegnap a 172-vel lekértem az egyenleginfót és amit a beérkező SMS-ben olvastam, attól elképedtem: 26260 Ft + ÁFA. Időszak 11.05.05 - 11.05.06.
Nehezen hittem a szememnek, szóval lekértem újra a számlainfót 172-vel, de ugyan azt kaptam SMS-ben, mint korábban. Ma délelőtt immár 11.05.05 - 11.05.07 -ig terjedő időszakra az új SMS-ben már 39249Ft + ÁFA szerepelt.Szeretnék mielőbb magyarázatot kérni ezekre a horribilis összegekre úgy, hogy hívást alig kezdeményeztem ezek alatt a napok alatt, úgy emlékszem SMS-t nem is küldtem, és a telefonon az internetet WIFI!!!!!!-vel használtam. Hogyan lehetséges, hogy mégis ilyen észbontó összeg szerepel a számlainformációs SMS-ben?
Várom mielőbbi válaszukat.
"Egy Telenor Gurutól kérdezném, mire lehet ilyenkor számítani?
-
Huroq
senior tag
Én így értelmeztem a telenor oldalán. Páratlan szám szolgáltatásnál a csúcsidős percdíjakat felezik ez igaz, és ugye amit kiválasztottál díjcsomagot ott hálon belül mindíg 20 ért hívsz, de attól még csúcsidő van, csak megeggyezik a csúcsidőn kívüli díjal. Tehát én ebből a logikából kiindulva csúcsidőbe 10 forintért besélsz. Lehetséges nem működik, de mér ne működne?
Nálam vannak biztos okosabb emberek :-) Ez csak az én meglátásom. -
akyyy
senior tag
Praktikum hálózaton belüli csomaggal szeretném igénybe venni a páratlan szám szolgáltatást. ennek van értelme? akkor egy telenoros számot féláron hivok majd mindig vagy hogy van ez?
-
Botsanat
csendes tag
Sziasztok! Mindenkinek szeretném felhívni a figyelmét ami most nem olyan rég történt velem! Volt egy levelezési címem, amire a szerződésemet megkötöttem, később elköltöztem arról a címről! Próbáltam kirendeltségen megváltoztatni a levelezési címet, de azt mondták csak telefonon lehet! Sajnos semmilyen papírom nem volt már meg a szerződéssel kapcsolatban, tehát semmilyen módosítást nem tudtam volna telefonon intézni! Személyesen le tudtam volna magam igazolni hogy én vagyok a számla tulajdonosa, de akkor is azt hajtogatták csak telefonon lehet elintézni! Hozzáteszem ott ült 4 semmirekellő ember az üzletben, és nem csinált semmit sem! Azt nem értem milyen munkakörük volt, mert készülék értékesítéssel nem foglalkoztak, ügyfélszolgálat volt csak! Kérdem én ha ügyfélszolgálat, miért nem lehet 3 perc alatt személyigazolvánnyal igazolva magam új levelezésí címet módosítani! Az utóbbi 4 hónap számláit 2 részletben fizettem be, sajnos mivel nem kaptam meg a számlákat, időm pedig elég korlátozott volt, hogy el tudjak menni egy kirendeltségbe befizetni a számlákat!
Március végén eldöntöttem megszüntetem a számlámat, mert viccnek tartom azt hogy valamit ne lehessen elintézni személyesen, ha egyszer én azt szeretném! Elmentem egy kirendeltségbe, ahol kértem a megszüntetést! Minden jól ment, azt hittem! Kifizettem közel 15e forintot, és megkaptam az ilyenkor keletkező papírhalmazt! Igaz semmi értelme nem volt a felének, felesleges pazarlás volt! Megkérdeztem az ott éppen dolgozó hölgyeményt, hogy van -e valami még, kell-e még valamit fizetni, Nem! Volt a válasza! április 14én megszünt az előfizetésem, szerződés szerint. Abban a tudatban hogy sikerült lezárnom az előfizetésemet, boldogan elvoltam. Most májusban tudtam meg hogy április 15én küldtek egy csekket, amiben 3000 forintot kell fizetnem!
Értetlenül álltam a dologgal szemben, hisz azt mondták nem kell semmit sem fizetni már! Ma voltam bent, most jutottam el odáig hogy időt tudjak szakítani, megkérdezni mi is ez a csekk! Odabent közölték hogy én vagyok a h.lye, aki nem figyel arra amit ők mindenkinek elmondanak, mindig. Igaz hogy a megszüntetéskor nekem elfelejtették mondani, hogy ők csak 15én zárnak le számlát, előre nem tudnak terhelni, és hogy még lesz egy 3000forintos számla amit előre nem tudok befizetni! Tanúm is van rá hogy nem mondta el nekem a megszűntetésnél, hogy még kell majd fizetnem, és hogy ők nem tudják előre terhelni a számlát!Minden esetre azt tudom, hogy ahol csak lehet mindenkit lebeszélek arról hogy előfizetése legyen a Telenorral. Sajnálatos módon, nem túl sok pozitívumot tudok nekik tulajdonítani!
Tudom nem sok az a 3000 forint, de az hogy engem állítanak be h.lyének, mert valaki hibázik és nekem kell kifizetni, az erős. És az a baj, hogy nem az első eset volt!! -
tomp
félisten
Némelyik telefonon működik(pl. se w300i alatt nem megy, j105i alatt megy) a http://m.pannon.hu/wapbillinfo/billinfo.wml oldal. Ezen legtöbbször mutatja a forgalmat. Az oldalhoz wap internet profil kell. Apn: wap
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- OLED TV topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest