- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
norbert999 #24553 üzenetére
Az első hónapban a felhasználhatóság időarányos, ezért nincs teljes havi kereted.
A többi hónapban már 80-ról (perctől) fog elindulni a visszaszámlálás.randras:
iPhone 5-öt árula a Telenor, az 5S csak a kiement ügyfeleknek érhető el -ne kérdezd miért. Jelenleg iPad nincs az árlistában. -
Vangelis
félisten
válasz
norbert999 #24553 üzenetére
Gondolom időarányos...
Lehet most lesz számlazárás!
-
vigyori78
őstag
válasz
norbert999 #18730 üzenetére
Ebből kimaradt még,:
Ezzel szemben a Smarttarifa 1, és Smarttarifa 2 csomagoknál ugyanúgy NINCS túlforgalmazási díj. ez már igaz én pár hónapja néztem akkor még volt oda volt írva.
De viszont a smart 3.-tól a net,email,google térkép nem számít bele az xMB.-ba. -
vigyori78
őstag
válasz
norbert999 #18730 üzenetére
ITT láthatod,hogy a facebook ami korlátlan,net,email,google smart 3.-tól korlátlan,tehát az nem számít bele az adatforgalomba kivéve a facebook mert arra mindíg számol és levon az xMB.-ból.
Részletek:
A Google Térkép Navigáció szolgáltatásnak nincs pluszköltsége, csak az alkalmazás által használt adatforgalom után kell fizetned.
A Google Térkép Navigáció adatforgalommal jár, azonban ha Smarttarifa 3, 4, 5 vagy 6 csomagod van, akkor az adatforgalom miatt sem kell aggódnod, hiszen ezen Smarttarifákban benne van a korlátlan e-mail és böngészés szolgáltatás által a korlátlan Google Térkép Navigáció is.Ezzel szemben a Smarttarifa 1, és Smarttarifa 2 csomagoknál ugyanúgy NINCS túlforgalmazási díj. ez már igaz én pár hónapja néztem akkor még volt oda volt írva.
Korlátlan net úgy van,hogy eléred az xMB.-ot és belassítanak de továbbra is korlátlanúl tudod használni sőt :
"Az adatmennyiség elfogyását követően az adatforgalmazás lassításra kerül, kivéve a korlátlan adatforgalom típust, amely a számlázási ciklus teljes ideje alatt lassítás nélkül igénybe vehető belföldön (1 Mbit/s letöltési és 256 kbit/s feltöltési sebességgel)." -
vigyori78
őstag
válasz
norbert999 #18722 üzenetére
Konkrétan mire gondolsz ? "Szerintem az általad leírtak egy része, nem felel meg a valóságnak."
-
Csaba1512
tag
válasz
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
google kereses adatkeret , kiegeszito adat szora? Telorol vagyok szoval nem keresem meg helyetted.
-
ottoyes
senior tag
válasz
norbert999 #6681 üzenetére
Abban a konstrukccióban,ahol egy előfizus meghív a "csomagba" 3 kártyást,a kártyások is ingyen hívják egymást?
-
ottoyes
senior tag
válasz
norbert999 #6681 üzenetére
Számlás számlással...mindketten fizetnek havidíjat...ennyi.
ja,az nemárt ha egy ügyfélszám alatt vannak...kártyásnál tökmindegy..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged