- Bemutatkozott a Fairphone 6
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Nekem már napok óta szarakodik, hol ez hol az a gond. Látszólag ezzel lehetne internetezni, de a valóságban iszonyat lassan töltődnek be a weboldalak.
remélem, hogy valami környékbeli fejlesztés (4g+) van ez mögött, mert ha nem akkor morcos leszek.
Nincs arról hír, merre tesztelhetik a hálózatot?
-
törölt tag
Hova jársz "arra", ahol érdemi válaszra számítasz? Csak nem egy Telenor üzletre gondoltál? Hahaha!!!
Az Androidos boxom hardvere sokszorosa egy Chromecasténak, natívan fut rajta a MyTV, csak a netet kapja a telóról, nem a streamet, és akad. Ha a telón csinálok egy SMB szervert, a box -szal csatlakozom rá, akkor akadásmentesen tudom nézni a telón tárolt, 1080p -s videót. Tehát, nem a két eszköz közötti adatátviteli képesség a szűk keresztmetszet. -
tjokai
senior tag
Ennek van érdembeli jelentősége is?
Vagy le sem sz@rják h én miért mentem vissza reklamálni....ha a további 1 évben ilyen ütemben emelkedik a díjcsomagom alapdíja, akkor még a 7000ft-ot is elkerülöm a szerződés lejártáig. Felháborító!
U.I.: ráadásul felajánlott a srác egy másik díjcsomagot 7500ft körülnyékén, h váltsak (mert arra ugye válthatok)át arra mert akkor milyen jó lesz nekem, ugyanis hálózaton belül ingyen beszélhetnék korlátlan mennyiségben. Mondom neki, h nézze már meg a rendszerében, ezt a jelenlegi 5790ft-ot sem használom ki, akkor minek váltsak még drágábbra. Csak azért nem fogok éjjel-nappal minden Telenoros ismerősömet hívogatni, mert ingyéééé van
Már nem tudják kitalálni hogyan szedjenek ki mégtöbb pénzt a zsebemből -
-
Balázs1986
őstag
Gondolom, adtak ki a tiedhez hasonló számokat mostanában, és a tulajok nem mindig jót diktálnak az ismerőseiknek, vagy nem jót írnak le / félretárcsáznak a hívó oldalon. Kb. 0 esélye van annak, hogy a központ "kapcsol félre".
Néha engem is hívnak, olyankor megkérdezem, milyen telefonszámot akart eredetileg tárcsázni, és általában meg is van a hiba (félreírta, vagy tényleg az én számomat adták meg).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Futás, futópályák
- Windows 11
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Beats Studio Pro (Beats by Dre)
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged