Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • prozodus

    őstag

    válasz asdf_ #60562 üzenetére

    Ezt én most nyelvileg nem értem:
    - az 1. roaming díjzónából az 1. roaming díjzónába, illetve a hívást kezdeményező Előfizető által használt hálózat szerinti ország bármely normál díjas hálózatába kezdeményezett hanghívás (kivéve Magyarország)

    Ha az 1. roaming díjzónában tartózkodom, akkor az a hívást kezdeményező Előfizető által használt hálózat szerinti ország bármely normál díjas hálózatába kezdeményezett hanghívás kitétel (stílusosan: teljes és tökéletes) tautológia, ha meg nem ott tartózkodom, akkor meg úgysem ez vonatkozik rá, nem?
    De a (kivéve Magyarország) kitétel is érdekes...

    Egyébként ezt minden országra kötelezően bevezették? V egyes országok dönthettek másképp?
    Mert míg a magyar telómmal odakint vígan küldözgetem 23Ft-ért az sms-eket, addig a gr telómmal Mo-n még mindig vmi 14 centet von le, ha nem veszek megfelelő csomagot...
    De egyébként azt is elmondanám, h ilyen szempontból most már, ma sokkal jobb dolgunk van feltöltősen, mint Gro-ban: ott 2!!! hónapig él a kártya egy feltöltéssel, amiből 6-10E a minimum, és új kártyát venni 30E... Régen ez fordítva volt: ingyenkártya, 10E elég volt nekem egy évre, olyan olcsó volt az sms, de a percdíj sem volt vészes, simán hívtam Mo-t vele.

    [ Szerkesztve ]

    A minihitlerek sosem gyoznek, akkor sem, ha adminok. Magasrol!

Új hozzászólás Aktív témák