- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Farkassacred
őstag
válasz
gingerbalm #109497 üzenetére
Mondjuk jobban belegondolva ez inkább az otp sara lesz tényleg..
Ilyenkor szerencse, hogy mindig egyből fizetem még aznap, utolsó napon lejárta előtt biztos forrna az agyvizem.
-
Farkassacred
őstag
válasz
gingerbalm #109495 üzenetére
Én nem tudtam fizetni barionon ketesztül android mobilon. Pedig kétszer is próbáltam.. a Yettelnél lesz valami hiba, az otp működik rendesen.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
gingerbalm #109494 üzenetére
Végül az appban sikerült belépni, hogy kifizessem, barion visszaigazolta, azóta viszont az app is haldoklik.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
gingerbalm #90197 üzenetére
A telefon 12-n van.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
gingerbalm #90193 üzenetére
5.0.2
A Play 5.0-át mutat minimum követelménynek. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
gingerbalm #90147 üzenetére
Próbáltam gyorsítótár törlést, az nem segített. Újratelepítettem, az sem segített.
-
The Goth
tag
válasz
gingerbalm #65061 üzenetére
Ezt én is így tippelném, de jó lenne valami konkrétabb.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
gingerbalm #64128 üzenetére
Nekem Blue L csomagom van, MO-n mindent ingyen hívok, így azt nem néztem ilyesmit mutat-e.
Feleségem csak a flottán belül beszél ingyen, nekiígy mutatja, a maradék összeg látszik, amennyit még lebeszélhet az előfizudíjából. Perces csomagunk nincs, így azt nem láttam, de értem a gondod.
(#64127) tomp
Köszi. Eddig még nem rendeltem, el vagyok a havi 6 gigámmal, de nyárra gondoltam jó lesz, kár lenne ha megszüntetnék.
-
snooze
veterán
válasz
gingerbalm #64128 üzenetére
Igen,ezt már felvetettem én is a telenornál,de nem tudják megoldani csak a számla lezárása után!
-
törölt tag
válasz
gingerbalm #63622 üzenetére
Ilyenem van nekem is. Még a 4g+ is tudja (300 megabit/sec). Amennyiben olyan a torony 200 feletti értékek repkednek. Maga a készülék független.
-
válasz
gingerbalm #63622 üzenetére
Gondolom, 4G helyett 3G-t írtak a srácok/lányok.
-
gingerbalm
aktív tag
válasz
gingerbalm #60545 üzenetére
Semmit nem tudtak sajnos segíteni, a rendelkezésemre álló adatokkal a küszöbig se jutottam. Csak általános infókat kaptam. Viszont annyit mondott az ügyfélszolgálatos, hogy rögtön kikapcsolás nincs, ez nem augusztusi, hanem korábbi dolog, itt valami minimum 45 napon túli tartozásról lehet szó, amiről a flottának kapnia kellett felszólítást, satöbbi, ami felém szintén szépen elmaradt. Most ha belegondolok, hogy az ikuprónál a második vagy harmadik teljes havi összegből írják jóvá, amit kártyaátvételkor ki kell fizetni, és nekem az február-márciusra esett, akkor tippre ezt a jóváírást szuperül nem csinálták meg, és amiatt szívhatok, pedig akkor direkt beszéltem is velük és közölték, hogy igen, jól számolom, pont az a számla az, amit nem kell befizetni. Remekség.
-
válasz
gingerbalm #60543 üzenetére
Talán van kártyaszintű jelszavad, de ha nincs, akkor a számlát előkészítve (ügyfélszám miatt) is segítenek.
-
válasz
gingerbalm #60541 üzenetére
Látatlanban nem tudok többet írni.
Hívd a 1220-at, valami oka csak van annak a terhelésnek.
Ha meg adminisztrációs hiba, akkor természetesen jóváírásra kerül a díj. -
válasz
gingerbalm #60536 üzenetére
Hát akkor az lehet, hogy csak rövid ideig volt kikapcsolva a szám, mert csak úgy biztosan nem kerül felszámolásra a visszakapcsolási díj.
-
válasz
gingerbalm #60533 üzenetére
Nem tudsz hívni, de téged elérnek, és a net sem működik.
-
válasz
gingerbalm #60514 üzenetére
SMS-értesítés megy róla, mielőtt a tiltás rákerül. Talán 3 nappal előtte?
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
gingerbalm #57950 üzenetére
A gari papíron nagybettükkel rávan írva,hogy meghosszabodik a gari.Megmutattam,elmondtam,leírtam nekik.Nem ment át,kellett egy kis idő nekik
-
zmtTom
aktív tag
válasz
gingerbalm #55794 üzenetére
Ki van kapcsolva az új sim mivel addig nem akarom bekapcsolni ameddig nem lesz jó, vagyis kész.... de máskor mindig azonnal élt a szám.... ez meg majdnem fél órája azt mondja be... amit írtam. Kicsit aggódom.
-
GEIL
addikt
válasz
gingerbalm #55376 üzenetére
Sejtettem hogy nem fog ez simán menni.....a tegnap esti 20:00-23:59 -esd számhordozási időablak ismét nem sikerült....még mindig él a 30-as szám is.....se E-mail...se SMS nemjött.
Röviden:
01.15.-én kötöttem szerződést....01.17.én kellett volni a hozni a futárnak (MPL) az új készüléket az átmeneti 20-as sim kártáyval együtt.......ehelyett 01.18.-án hozta valami "G4S" futár...de előtte se hívás...se email..semmi......01.18.án jön az sms a Telenortól hogy nemlehet számot hordozni adategyeztetési gond miatt.....ok...bementem Telekomba, valóban el volt gépelve a lakcimkártya (kis betükkel volt beirva..stb)....egyből vissza Telenorba, ahol azt mondták hogy 01.22.-én lesz ujra időablakom.....
Még jű hogy ottvoltam 01.22-én a Telenorba...SEMMI számhordozási kérelem nem volt elindítva.....pedig állitolag már 2X volt !!!!01.22-én aláirtam...rajta van hogy 01.24.én este 20:00-23:59 lesz időablak...stb stb.....ehhez képest megint SEMMI nem történt.....ma meló után egyből megyek Telenorba de rájuk boritom az asztalt ha aztmondja a buta csirke hogy megint csak jövő hétfő lesz az időkapu...mert ugye 2 nap mire a kérelemtől számítva lesz lehetőség.......végem van már.
-
vpanangin
senior tag
válasz
gingerbalm #55385 üzenetére
Hmmm ...
Érdekes. Egyik böngészőből sem megy, de bármelyikből elérem a MyTelenort. Böngészési előzményeket töröltem mindegyikben. -
GEIL
addikt
válasz
gingerbalm #55370 üzenetére
Értem....a "Mytelenor" alkalmazást használod a "30"-as számoddal ?
-
GEIL
addikt
válasz
gingerbalm #55368 üzenetére
Köszi a gyors választ !
Holnap megírom hogy mi lett a dologból....
-
adam1400
tag
válasz
gingerbalm #54945 üzenetére
bp
-
kerxy
őstag
válasz
gingerbalm #53448 üzenetére
Nálam amúgy jó az app, és szintén flottás előfizu, de engedte rá. Szóval szerintem csak rosszkor próbáltad.
-
azbest
félisten
válasz
gingerbalm #53445 üzenetére
nem csak neked... ahogy olvastam az adventi akció miatt frissült az app és sokaknál az újratelepítést igénylet, mert egyébként kresselt. Aztán a mai 1GB -os ajándék netes nyitogatós annyira leterhelte a szervereiket, hogy akadozik az app és a weboldal belépése is, azért dobál mindenféle hibákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged