- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyének néz
csendes tag
Kösz, a választ!
Kaptam a barátnőmtöl ajándékba egy mobiltelefont.
Sajnos sok gond van vele.
1.Sürün lemerült az akkumulátor
Kicserélték az aksit
2.Le esett a gomb
Raktak rá másikat
3.Le esett az előlap
Vissza ragasztották
4.Ismét le esett az előlap /gyenge volt a ragasztás/
Már sok volt ez nekem, a jóból.
Kértem a készülék cserét. Az ügyintéző javaslatára írtam panaszlevelet, amit elfaxolt.
Kaptam másolatot a levélből, és a faxolás igazolásából.
Azt mondták pár hét múlva, írjak másikat mert nem találják.
Közben ismét elkészült a sufnituning a telefonon.
Nem hoztam el, reméltem hogy korektek lesznek, hát nem azok.
Még amiről van papírom azt is letagadják!!!!!
Az ügyintéző azt mondta a telenornál már nem irhatok panaszt majd ő elküldi belső levélben. Nem kaptam példányt a leveléből, és nem tudom mit küldött. Azt írták pofátlanul hogy elutasítják a kérésemet amit belső levélben kaptak, és sajnálják de nem tudják mi van az első levéllel.
Na de most már elegem van!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írok én minden fórumnak.
Uuuutálom ha hülyének néznek!!!!!!!! -
GrandeP
addikt
Üdv!
Kérdés, djuice külön vált, vagy lehet az ő számlás csomagjait is választani, én mint telenoros (volt pannonos)?!
Igazából egy samsung monte érdekelne, számlás 20 előfizetéssel... hűségpontokat beváltva... lehetséges-e ez... ha nem miért nem?!
Köszönöm!
-
club1
veterán
válasz
Depression #5646 üzenetére
Valahol 350-400 MB környékén tiltották le a barátomét. Lassítást addig nem vett észre.
-
Sas madár
őstag
válasz
hülyének néz #5635 üzenetére
Írhatsz a felügyeleti szerveiknek is kíváncsi vagyok te meddig jutsz.
Hetekig nem is kell a válaszokat keresni...ráérősek és nem vesznek észre. -
GrandeP
addikt
Sziasztok!
LÁMA kérdés..
Pannon 50 tarifa csomagom van.... ez ugye már nagyon rég megszünt...
Viszont kb egyidőben ezzel, szinte megduplázódott a számlám... létezget az h már nem írják jóvá az 50 percet?!
Illetve miért kell 900 ft-ot fizetni tarifa csomag váltásért?
-
club1
veterán
válasz
hülyének néz #5635 üzenetére
Nemzeti Hírközlési Hatóság : [link]
Mi volt a problémád?
-
hülyének néz
csendes tag
Segítséget kérek!
Hol lehet panaszt tenni, a telenor cégre.
Ha lehet akkor sok címet kérek.
Hiába adtak papírt a panaszomról, letagadják, hülyének néznek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
mfranky
őstag
Elképzelhető, h a közeljövőben a Telenor is árulni fog Samsung I9000-et, Galaxy S-t?
Bár amíg Omnia II-nek horror az ára, gondolom ennek annál is rosszabb lenne...
Valakinek van valami infoja erről? -
viky85
csendes tag
üdvözlök mindenkit
lehet rossz helyen járok igy elöre is elnézést kérek
ha veszek egy sim kártyát akkor létezik olyan szolgáltatás hogy fizetek a 5-10.000ft ot és cserébe kapok 2-3-4.....gb adatot...
ezalat azt értem hogy xy összegért cserébe kaphatok pl 5gb mobil.. wap... nemtom minek nevezik... internetet... ?
nemsokára vennék 1 telefont és mivel néha elég sokat utazok igy jol jönne az internet a telefonra.. és ezért érdeklödnék hogy lehet / van-e olyan szolgáltatás a t-mobilnál vagy más szolgáltatonál hogy kifizetek xy összeget és cserébe kapok 1 xyz GB nyi netezési szolgáltatást AMI NEM JÁR LE 30NAPon belül csak akkor amikor elhasználtam ezt az xyz GB-nyi adatforgalmat ?
ha nincs a tmobil-nál akkor esetleg más szolgáltatonál ?
válaszokat elöre is nagyon szépen köszönöm -
válasz
Sas madár #5627 üzenetére
Köszi a választ. Az első után a többit olvasatlanul töröltem. Visszahívni, vagy válaszolni eszembe sem jutott, mert valamennyit olvastam én is a dologról...
Felhívtam az ügyfélszolgálatot. Úgy néz ki, hogy nem én vagyok egyedül a problémámmal, mert azt mondták, hogy tudnak a dologról és dolgoznak a technikusok az elhárításon. Tehát gyanítom, hogy a jelenség tömegesen fordult elő.... Azért ez elgondolkodtató, hogy már senki sincs biztonságban, még aki ésszel használja a személyes adatait, az sem
-
Sziasztok!
Az alábbi problémában szeretnék tanácsot, segítséget kérni.
Tegnap este óta, kb. óránként kapok külföldi számokról pl. +977........... sms-t, teljesen összefüggéstelen betűhalmazzal.Nem vásároltam csengőhangot, képet, stb-t a mobilommal. Nem adtam meg a számom semmilyen gyanús oldalon. Nem vásároltam sms-sel gyanús oldalakon.
Családi okok miatt éjszakára is bekapcsolva hagyom a telefonom, de az elég idegesítő, hogy óránként feleslegesen felébreszt egy ilyen hülye sms
Mi lehet ez és mit lehet ellene tenni?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
RyanXX
csendes tag
Sziasztok. Tudna Vki Samsung Wave-hez és Galaxy S-hez telenor net és mms beállításokat megadni...? Istennek nem működik egyik telómon sem...
Köszi
ryan -
tomp
félisten
A 2-es vili fővám téri állomásán(földalatt) miért nincs telepítve egy gsm átjátszó? Mert így csak a fentről beszűrődő jelet tudja venni a teló, ami hát majdnem 0. Vagy majd ha megnyitják a 4-es metró átjáróját, okés lesz?
-
Zoli bácsi
őstag
Megnéztem a Telenor honlapján az akciós kártyás ajánlatokat. Háát..szinte minden telefon drágább, vagy 1-2 ugyanannyi, mintha függetlenül venném.
Nem olvastam sokat vissza a topikban, azt tudjátok, hogy a Telenor boltokban 2000ft-os kedvezményre jogosító kupont adnak? Múlt héten amikor bent voltam a félévesen másodszor bedöglött Samu S5230-as telómért, kaptam egy ilyen kupont, hogy kártyás készülék vásárlásánál beválthatom, egy héten belül. Gondolom mindenkinek osztogatják. Milyen jó, hogy ilyen sűrűn bedöglik az érintőkijelzős telefonom, kaptam már tollat, nyakba akasztót, most kupont..... -
-
Motion_Blur
félisten
Hali!
Djuice online ügyélszolgálaton minden egyenleginfó 0 Ft-ot mutat. Régebben működött. Nálatok is szar?
-
Orgi
addikt
Nálam már megjavult a Pannon Online és ott írja, hogy számla zárása 8-án, fizetési határidő 24-e, tehát elég sok időt ad.
-
ALI_G
veterán
Ezt említhettétek volna korábban is.
-
Micuir_M
tag
A Telenornál a következőképpen működik a késedelmes fizetés:
30 nap türelmi idő van, a számla befizetési határidejétől számítva. A 22. napon küldenek egy sms-t, hogy 8 nap múlva egyirányusítás, a 28. napon egy másikat, hogy 48 óra múlva. Aztán nem tudom, mert eddig mindig fizettem. A visszakapcsolás díja tényleg 7.500.- Ft, egy ismerősöm már megszívta és ez SIM-enként értendő.
Ha közben kijött a következő számla (márpedig kijött), akkor arra is érvényes a 30 nap türelmi idő.
Késedelmi kamat van
-
nggabi
félisten
igen? 1 hónap? én egyszer rossz fakkba tettem a számlát és nem lett befizetve kb3 hétig.
a pannonlineon vettem észre mondom biztos sz@r a rendszerük. de nem én felejtettem elnah mind1 szóval valami 10 vagy 15 ft körüli késedelmi kamat volt a következő számlán. semmi 1 hónap nem volt. de ez nem is reális, ha van egy fizetési határidő miért várna még 1 hónapot ha lejárt?
a pannonline miért nem elérhető??? hibakód 912121212121212121
-
tomp
félisten
Igen 1hónap türelem van. Viszont ha 2számlával lógsz, akkor a 2. lejárati dátum másnapján már küldik is az sms-t, hogy vagy fizetsz vagy 8nap múlva blokkolnak minden kimenő kommunikációt. A visszakapcsolás meg aszem 7k.
Érdekes, de nekem semmi bajom a telenorral. December óta vagyok náluk.
-
ALI_G
veterán
Fejlemény. Voltam bent egy telenor üzletben, hogy végre befizessem és kiderült, hogy nem számítottak fel semmilyen késedelmi kamatot, mitöbb a kishölgy nem is hallott ilyenről még akkor sem, amikor mondtam, hogy a diszpécserük állította ezt.
Állítólag (mert már nem bízom senkiben) 1 hónap türelmi idő van. -
Spilerke
csendes tag
Nekem is van egy érdekes tapasztalatom. Djuice-os vagyok, és a 100 megás feltöltés alapú mobilnetre fizettem be. A telefonomon van adatforgalom számláló, amely alapján 91,51 MB van még a keretemből. Nos a telenor online szerint meg 90,51 MB. Értem én, hogy az én programom is lehet pontatlan, meg a telenornál is lehet pontatlanság, de hogy kereken 1 MB az eltérés, az elég érdekes...
-
Landsmann
addikt
MIvel a wapot túl drágának találom ahhoz képest amennyit használom, használnám, ezért nem használom és a Start van aktiválva. Levelezésre a Mobilemailt használom. Ez ugyebár 300 Ft-ért havi 100 mega adatforgalmat tartalmaz. Csakhogy rendszeresen megjelennek 1-2 kb-os wap hívások a hívásrészletezőben a mobilemail adatforgalommal szinkronban. Van, hogy azonos másodpercben (ami fizikailag lehetetlen) van hogy 1-2 másodperc eltéréssel. Reklamáltam emiatt, amit jóvá ois írtak ugyan, de a problémát megpróbálták kimagyarázni véletlen wap használattal és egyéb primitív módon. Azóta is minden hónapban van leszámlázva wap, noha egyáltalán nem használom. Csupán 1-2 kb, de az kapásból annyiszor 13 Ft ahány alkalommal. (havonta 100-150 Ft a túlszámlázás) Most minden hónapban veszekedjek velük? Húzós lenne ha a Napijegy szolgáltatás lenne megrendelvem, mert akkor többszáz, de akár ezer Forintnál is több lehetne a túlszámlázás.
-
ALI_G
veterán
válasz
Landsmann #5600 üzenetére
Azt mondta jogász barátnőm, hogy ha 4 óránál tovább nem érhető el egy szolgáltatás, akkor azt üzemzavarnak hívják és ki kellene írni. Akárhogy sasolok, nem látok ilyet, pedig ebben az esetben nem érvényes a határidőm, hanem tolódik.
Holnap szerintem telenor üzletben kezdem a napom és nem fogom vissza magam, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest