- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zsoleer #55448 üzenetére
"...a potenciális vevő egyelőre nem aktív a régióban, a jelenlegi tulajdonos pedig közölte, csak az ajánlat értékelését követően nevezi meg a potenciális vevőt."
Húú, de nehéz kitalálni: Telefónica
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Jol tudom, hogy megvaltoztal a dolgok, es a belfoldi nettel ami eddig os volt mar kulfoldon is lehet netezni? -
zsoleer
senior tag
-
4Grider
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #55446 üzenetére
A magyar Vodafone-ra is volt már pár jelentkező az elmúlt pár évben. Ott is megvizsgálták, hogy érdemes-e eladni, és rájöttek, hogy nem. Itt is meg fogják, aztán ha rájönnek, akkor majd közlik az eredményt...
-
aprokaroka87
nagyúr
De lehet csak én értem félre, ez jelentheti azt hogy tulajdonos váltás lesz, nem pedig kivonulás.
-
pikar
tag
Sziasztok!
Szerintetek a Telenoros Huawei B525s-23a doboz tud bridge lenni?
Elérhető hozzá másik FW?Vagy esetleg tud valaki olyan LTE eszközt ami támogatja a bridge üzemmódot?
Köszi
-
xviktorx
tag
Nem akarok kicseszni senkivel, ő is a munkáját végzi, igaz nem megfelelő tudással illetve szakértelemmel. Amúgy még a fenti történethez hozzátartozik, hogy kb. másfél hónapja ugyan ebben az üzletben ugyan ennél az ügyintézőnél vissza akartam mondani egy adatmegosztó SIM-et, ami szintén úgy működött mint a mostani Hello Telenor előfizetés visszamondása ( tehát elkéri a telefont a 1220 hívása után meg visszaadja és mondjam el ott az ügyintézőnek, hogy mit akarok.).
Az egészbe az a felháborító, hogy ezért menjek be Győrbe ( ami messzebb van nekem ) és ott intézzem el a másik dolgot ( feltöltős kártyán ragadt pénz visszaigénylése ). -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
xviktorx #55437 üzenetére
Nézd én azért gyanítom hogy egy ügyintéző sem tudja szórol szóra az ASZF-et.
De megtehette volna hogy pl megkeresi a megfelelő ASZF hivatkozást, vagy ő beszél a központtal.
Amúgy egy telenoros ügyfélszolgálaton dolgozó ügyfélszolgálatosnak nincs valami "belsős" telefonja vagy SIM kártyája, hogy a tiedet kérte el?
-
xviktorx
tag
válasz
aprokaroka87 #55436 üzenetére
Nekem inkább az a furcsa, hogy miért nem tudta ő elintézni a kis gépénél, miért kellett nekem ügyintézővel beszélgetni telefonon. Azt gondoltam, hogy egy szerződést az üzletben is le lehet mondani, továbbá jobban képben van a dolgokkal.
-
xviktorx
tag
A mai napon bementem a Csornai ( Győrtől 32 km ) Telenor üzletbe, azért hogy visszamondjam a Hello Telenor előfizetést amelyet hűség nélkül kötöttem meg.
Másfél hónap használat után vagyok most és azért nincs rá szükségem mert sikerült szereznem egy korlátlan adatos flottás előfizetést.
Mondom srácnak, hogy vissza szeretném mondani az előfizetést illetve kérdeztem tőle, hogy az előlegként befizetett 6.000 Ft-al mi lesz. Erre azt a választ kaptam, hogy nem tudja de valószínűleg azt bebuktam és hogy ez azért van így, hogy a Telenornál maradjanak meg az ügyfeleket. Aztán megkért, hogy üssem be a telefonomba a 1220-at, majd adjam oda a telefont. Ez így is lett,odaadtam, beütötte talán a *-ot meg a 0-át majd vissza adta a telefont, hogy az ügyintézőnek mondjam el hogy mit akarok. Az ügyintéző szépen elmondta, hogy a 6.000 Ft-ot nem bukta azt majd beszámítják az előfizetésbe illetve tájékoztatott, hogy érdemes számlazárással felmondani, mert tört havi számlát nem állítanak ki, tehát megegyeztünk hogy számlazárással törlődik az előfizetés.
A telefon beszélgetést követően az üzletben még mondtam az eladónak, hogy van még egy feltöltős kártyám is, ami lejárt ( 1 év kb. 10 napja nem töltöttem fel ) de úgy tudom, hogy a rajta lévő összeget vissza lehet igényelni ( többek közt itt a fórumon olvastam ezt ). Erre az eladó közölte, hogy ő erről sosem hallott azt a pénzt bebuktam és ő ebben nem tud segíteni.Tehát a fentiket figyelembe véve nem túl jó szájízzel távoztam az üzletből.
Köszönöm, hogy elolvastátok a történetemet remélem senkit sem tartottam fel.
-
kaposznyak
aktív tag
Üdv.Amatőr kérdés:Egy Nokia 6303-at függetlenítenék a Telenortól.Voltam bent, papírmunka kész, kódot ideadták.De: a karaktersorban vannak betűk, amiket nem tudok beírni! Csak számok, kettős kereszt, csillag, amiket tudok írni.Mit bénáztam el?Kösz!Megoldva, csak béna voltam.
-
RedCactus
senior tag
Számhordozással (Telekom) vettem Hello Data Start előfizetést hétfőn. Mára ígérték 20-24 óra között a véglegesítést és 20 órakor már meg is történt. Szóval nekem flottul ment minden.
Annyi volt, hogy az APN-t át kellett írnom net-ről online-ra, mert előtte egy Hipernet Home adatmegosztó SIM volt a telefonomban és így csak 3G-n ment. -
Syl
nagyúr
Ezek szerint te nem olvastad az Alapelveket.
Íme egy részlet:
III. Moderáció
10. Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
Bármely beavatkozás, mely hátrányosan változtatja meg a Szolgáltatás megjelenését, illetve akadályozza annak rendeltetésszerű használatát, zavarja a többi Felhasználót (például: mértéktelen hangulatjel használat, óriási méretű képek, kártékony programkódok, felesleges üres sorok, túlburjánzó díszítések és sorminták, folytonos nagybetűs írásmód, illetve a jóérzést zavaró, agresszív, kötekedő, hangulatkeltő, sértő, vulgáris, személyeskedő tartalom). -
adam1400
tag
ez kész kitiltott a telenor,hiába próbálom a repülőgép módot és újrainditani is de nem müködik. nincs szolgáltatást ír.nem tudnak még hívni sem. van vmi hálózati hiba vagy csak nálam?
Update: 20 p után most állt helyre
-
válasz
viktorhu #55422 üzenetére
Na akkor erre nekem is figyelnem kell majd, mert hamarosan én is akarok távozni a T-től és Telenoros (flottára) váltani.
Plusz még annyi feladatom is van a T-nél hogy időközben változott a lakcímem, és ezt le akarom jelenteni, nehogy ez miatt akasszák meg a számhordozást. -
viktorhu
veterán
Nekem is a Telekom akadályozta a számhordozást.
Konkrétan:
- Telekom oldalon rögzített bankkártyával automatikus számlafizetésem volt
- Fizetési határidő a számhordozás napjára esett
- Kártyámat aznap terhelték a számla összegével, de aznap még nem könyvelték a befizetést
- Lejárt számlatartozás miatt elutasították a számhordozást (ez talán nem is szabályos, mert mintha 30 napja lejárt számláról szólna a szabály).Felhívtam őket, amikor kaptam az elutasításról az sms-t, mondták, hogy már látják a befizetést. Másodszorra sikerült a hordozás (előre kifizettem a következő esedékes számlát is a biztonság kedvéért).
Szóval lehet, hogy szándékosan nehezítik a dolgot.
-
GEIL
addikt
válasz
#08205312 #55420 üzenetére
Na ilyet sem olvastam még hogy az amúgy beépitett hangulat smile-k miatt szóljon valaki....mivel nem személyeskedtem és nemvoltam trágár sem, ezért nem nagyon értem hogy mi olyan nagy gond.....a több smile meg hangulat....igen.
Elnézést kérek ha ezzel bárkit is "megzavarok"....de eddig úgy tapasztaltam hogy ilyen normális keretek között ez egy szabad fórum....kb annyi jogom van mint neked....szerintem.
ha zavaró akkor majd a moderátor vagy a weboldal üzemeltető szól vagy töröl vagy letilt akár.....ennél 20X rosszabb és idegesitő a sok felugró meg villogó meg beúszó hirdetés.....hagyjuk.
-
GEIL
addikt
Telenornál beszéltem egy ismerőssel....szóval a Telekomnál "beragadt" a mult heti akció....az miatt hiúsult meg a tegnapi akció is.....a "technikus kollegák" megoldották elvileg....most ment el az új számhordozási kérelem, amire megint 2 munkanapot kell várni, de szombat miatt cumi, úgyhogy hétfőn este lesz a számhordozás....betojok.
ezt jól megnyaltam...hogy ez ilyen lassu ezt nem gondoltam.
-
GEIL
addikt
Beszéltem az ügyfélszolgálattal....azt mondják folyamatban van számhordozás ( 01.18......még a múlt heti állítólag), ezért a tegnapi számhordozás eleve halálra volt itélve....mondtam nekik hogy hétfőn (01.22.) az ügyintéző mutatta a képernyőn hogy minden rendben és szerdán (01.24.) meglesz a dolog......itt a kezemben a papír róla...nem hitték el hogy kaptam róla papirt mert ha hibát jelez vagy folyamatban lévő számhordozás van a rendszerben, akkor elvileg újat nemis tud inditani, se kinyomtatni róla a "bizonylatot".......pedig inditott újat és nem jelzett hibát hétfőn a rendszer......most ilyenkor mi van ?
-
DS39
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #55413 üzenetére
Köszi, ezt még nem próbáltam, de azóta beléptem PC-n, a telenor.hu-n és ott írja, a díjcsomagot és az egyenleg alatt a felhasználhatóság dátumát is.
-
GEIL
addikt
válasz
gingerbalm #55376 üzenetére
Sejtettem hogy nem fog ez simán menni.....a tegnap esti 20:00-23:59 -esd számhordozási időablak ismét nem sikerült....még mindig él a 30-as szám is.....se E-mail...se SMS nemjött.
Röviden:
01.15.-én kötöttem szerződést....01.17.én kellett volni a hozni a futárnak (MPL) az új készüléket az átmeneti 20-as sim kártáyval együtt.......ehelyett 01.18.-án hozta valami "G4S" futár...de előtte se hívás...se email..semmi......01.18.án jön az sms a Telenortól hogy nemlehet számot hordozni adategyeztetési gond miatt.....ok...bementem Telekomba, valóban el volt gépelve a lakcimkártya (kis betükkel volt beirva..stb)....egyből vissza Telenorba, ahol azt mondták hogy 01.22.-én lesz ujra időablakom.....
Még jű hogy ottvoltam 01.22-én a Telenorba...SEMMI számhordozási kérelem nem volt elindítva.....pedig állitolag már 2X volt !!!!01.22-én aláirtam...rajta van hogy 01.24.én este 20:00-23:59 lesz időablak...stb stb.....ehhez képest megint SEMMI nem történt.....ma meló után egyből megyek Telenorba de rájuk boritom az asztalt ha aztmondja a buta csirke hogy megint csak jövő hétfő lesz az időkapu...mert ugye 2 nap mire a kérelemtől számítva lesz lehetőség.......végem van már.
-
Pécsi gyerek
addikt
Sziasztok.Van arra esély,hogy egy 11 hónapos telenoros telónak akku problémái vannak (konkrétan gondol eggyet és 15-28% nál kikapcsol a francba) és evvel érdemben foglalkoznak?Ahogy olvastam az akkura 1 év jótálás van,ez beletartozhat?Cserélhetik garanciába az akkut,vagy asztalt kell verni erőssen hogy foglalkozzanak a problémával?
-
DS39
nagyúr
Hol tudom megnézni a rendelkezésre állást?
A *111# menü, illetve a MyTelenor app sem írja, csak az egyenleget. (Utóbbiban a jelenleg aktív díjcsomag rész is üres) -
PBA
aktív tag
Jaj, olyan izé vagy!
Engem amúgy szórakoztat Darvinya hibalistája, ráadásul minden bizonnyal igaza is van, és tényleg fennállnak ezek a problémák, ami amúgy nem oké egy szolgáltatásnál. A tévés szolgáltatások engem sem izgatnak, kb. 7-8 éve lemondtam a kábeltévé előfizetést, és semmi mást nem üzemeltem be helyette. Szóval nagyon nem izgat, hogy a tévécsatornák milyen technikai problémákkal működnek.Ellenben az már felizgatna, ha a Netflixen vagy az HBO online felületén gond lenne az anyagok minőségével, asszinkron lenne, sz@r lenne a feliratozás, stb. Verném az asztalt!
-
Nerd
aktív tag
Tolololoooo Nalatok is lehalkult az RTL Klub?
bocs nem birtam kihagyni
-
viktorhu
veterán
válasz
Ispán_Péter #55402 üzenetére
Ha véletlenül tényleg megvalósul a dolog, akkor annyit fogsz tapasztalni, hogy 4-5 év múlva új márkanevet fognak bevezetni a Telenor helyett, és nem kék színű lesz a számlalevélen a logó, hanem mondjuk narancs (orange) színű. De simán lehet, hogy addigra változás nélkül is másik szolgáltatónál fogsz jobb ajánlatot találni, és áthordozod a számokat, és nem kell az új logót nézegetned.
-
kulturg
tag
hello
A Telenortól elviszem a számom. Vki tud-e olyan lehetőséget, hogy a megmaradt kártyás egyenlegemet vhogy visszaváltsam pénzzé? (pl. paypal, bankkártya stb.) -
4Grider
nagyúr
válasz
Ispán_Péter #55402 üzenetére
Itthon nem lesz jogutód nélküli megszűnés, mert az nagyon sok pénzébe kerülne a szolgáltatónak (az eladónak és vevőnek is). Jogutód esetén meg a megszüntetett csomagok előfizetőit nem lehet csak úgy kitenni a csomagból...
Pletykára pedig nem építenék semmilyen döntést. Főleg úgy nem, hogy itt már mindenki eladása felmerült az elmúlt 2-3 évben... -
Ispán_Péter
csendes tag
válasz
gabor9991 #55400 üzenetére
Pont ettől félek, hogy felvásárolja valaki más és megszűnnek az eddigi szolgáltatások.
Viktorhu: Csak előfizetek pár szolgáltatásukra, ami ha beválik, akkor következő hónapban átviszem a T-től a családtagokat is. Viszont nem szívesen megyek olyan helyre, ami kitudja meddig van még az országban.
-
viktorhu
veterán
válasz
Ispán_Péter #55399 üzenetére
Milyen pénzt invesztálnál beléjük? Komolyabb részesedést akarsz vásárolni? Mert ha csak előfizetés kell, az havonta megy, amit épp el is használsz. 2000 körül pl. az volt a hír, hogy a Telekom adja el a régiót az oroszoknak, látod, mi lett belőle (semmi). Tavaly bejelentették, hogy a Digi megveszi az Invitelt, azóta annyi változás történt, hogy az Invitel levitte az árait. Szóval ha az évek során meg is valósul a tranzakció, akkor majd lesz egy megállapodás, hogy mondjuk további 2 évig mehet az új tulajjal tovább Telenor néven, utána új logót kell kirakni a falra. Szóval ha az új logótól félted a befektetésedet, és arra tippelsz, hogy létre is jön az adásvétel, akkor nem érdemes 4 évnél hosszabb hűségszerződést aláírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest