Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xviktorx

tag

A mai napon bementem a Csornai ( Győrtől 32 km ) Telenor üzletbe, azért hogy visszamondjam a Hello Telenor előfizetést amelyet hűség nélkül kötöttem meg.
    Másfél hónap használat után vagyok most és azért nincs rá szükségem mert sikerült szereznem egy korlátlan adatos flottás előfizetést.
    Mondom srácnak, hogy vissza szeretném mondani az előfizetést illetve kérdeztem tőle, hogy az előlegként befizetett 6.000 Ft-al mi lesz. Erre azt a választ kaptam, hogy nem tudja de valószínűleg azt bebuktam és hogy ez azért van így, hogy a Telenornál maradjanak meg az ügyfeleket. Aztán megkért, hogy üssem be a telefonomba a 1220-at, majd adjam oda a telefont. Ez így is lett,odaadtam, beütötte talán a *-ot meg a 0-át majd vissza adta a telefont, hogy az ügyintézőnek mondjam el hogy mit akarok. Az ügyintéző szépen elmondta, hogy a 6.000 Ft-ot nem bukta azt majd beszámítják az előfizetésbe illetve tájékoztatott, hogy érdemes számlazárással felmondani, mert tört havi számlát nem állítanak ki, tehát megegyeztünk hogy számlazárással törlődik az előfizetés.
    A telefon beszélgetést követően az üzletben még mondtam az eladónak, hogy van még egy feltöltős kártyám is, ami lejárt ( 1 év kb. 10 napja nem töltöttem fel ) de úgy tudom, hogy a rajta lévő összeget vissza lehet igényelni ( többek közt itt a fórumon olvastam ezt ). Erre az eladó közölte, hogy ő erről sosem hallott azt a pénzt bebuktam és ő ebben nem tud segíteni.

Tehát a fentiket figyelembe véve nem túl jó szájízzel távoztam az üzletből.

Köszönöm, hogy elolvastátok a történetemet remélem senkit sem tartottam fel.

Új hozzászólás Aktív témák