- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
CanibelZ #52799 üzenetére
Újraindítottad a routert és utánna sem jó?
Hát a huawei B525-ön(gondolom telenoros és apple tv packban vetted meg egyszerre a kettőt) sajnos nem sok mindent lehet állítani a nagyon lebutított telenoros szoftver miatt. Mondjuk nekem nincs apple tv, csak a routert vettem meg hipernet praktikum csomagban és nekem is szokott olyan csinálni, hogy nehézkesen töltenek be az oldalak úgy 2-3 naponta. Ilyenkor egy szoftveres újraindítás a webfelületről megoldja a problémát. Ajánlott naponta újraindítani egyszer, ez időkapcsolóval is megoldható, csak kreativitás kérdése.
Azt is ellenőrizd le, hogy a webes felületen a betárcsázás --> profil menüpontban "net" legyen apn-nek beírva.
Az Ethernet beállításokban írd be dns-nek elsődleges: 8.8.8.8 másodlagos: 8.8.4.4 Aztán újraindítás
Ha ez mind megvan és úgy is rossz akkor a NAT menüpontban Cone ról Szimmetrikusra lehet állítani, de szerinte apple tv-vel lesz valami. Esetleg megpróbálhatnál egy másik routert beszerezni/kölcsönkérni és utánna kötni a B525-nek, de ez már másik topichoz tartozik. [link]Én is csak elcsodálkoztam, hogy mennyivel kevesebb funkció van a szolgáltatói változatú routerben, mint egy gyári függetlenben. Szerencse, hogy én egy másik routerrel használom. Bárcsak találnék hozzá egy gyári firmware-t...
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
Viktor0610 #52798 üzenetére
lugosi: Senkinek nincs a családban apple termék, csak ez az egy appleTV, mert az előfizetés mellé kb ingyen megkaptuk.
Közvetlenül wifi-n a modemhez kapcsolódik az eszköz, ezért én is gondoltam, hogy azon kéne valamit beállítani, csak nem tudom, hogy mit. Azt hiszem huawei B525-ös modem van.
-
-
-
CanibelZ
aktív tag
Lehet valahogy korlátozni, hogy az appleTV mennyi sávszélességet kapjon? Amikor be van kapcsolva (igazából csak háttérnek szól, ezért húz fel), akkor annyira lefogja a többi eszközön a netet, hogy egy oldalt alig tudok megnyitni, de kikapcsolni nem lehet... Vagy ezzel itthon nem tudok mit kezdeni és az ügyfélszolgálatot zaklassam?
Elfelejtettem hozzátenni, hogy myHome (ha ez a neve) mobilnet. -
re_mod
tag
Üdv.!
Jelenlegi Hello Data Start csomagról át lehet váltani a Telenor Hello csomagra ill. a 3 hónap letelte után vissza lehet váltani ismét a Data Start-ra ha jól értelmezem. Müködik így a dolog?
-
zoli62
addikt
Sikerült valakinek neten Hello Telenor-hoz csak SIM kártyát rendelni? Bálam sosem stimmel a számlázásu cím, és amikor visszalépek módosítani, mindig szerverhibát ír ki.
-
snooze
veterán
válasz
aprokaroka87 #52790 üzenetére
Akkor lehet rá esély,ha nincs elöfizetö a számon,de akkor hova ment?vagy csak ki van kapcsolva a telefonja!az utobbi a sanszos!
-
snooze
veterán
válasz
aprokaroka87 #52788 üzenetére
Hivja fel amire töltött,ha jo fej,akkor visszatölti,ha nem,akkor elveszett..
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Egy ismerősőm véletlen Telenoros számra töltött 3000ft-ot.
Eredetileg T-mobile ra akarta
csak hát hibázott.Dohányboltban történt a feltöltés, ilyenkor van valami mód a jóváirásra?
Vagy veszett ügy? -
Gyula84
veterán
válasz
Viktor0610 #52621 üzenetére
"akármi is lehet" opció volt
-
xviktorx
tag
Üdv.
Ma reggel aktiváltam a korlátlan hipernet napot. Jött is az SMS, hogy " " Kedves Ügyfelünk! A korlátlan Hipernet napra a regisztráció sikeresen megtörtént, az ajándékot aktiváltuk számodra. Az ajándék korlátlan Hipernet napod 2017.11.19 éjfélig tart. Üdvözlettel: Telenor "
Korábban itt a fórumon olvastam, hogy a regisztráció napját követő napon lehet felhasználni a korlátlan napot, de ez a kapott üzenet kicsit megtévesztő számomra, ebből az üzenetből az jön le nekem, hogy már aktív a korlátlan hipernet és egészen holnap éjfélig tart.
Kérlek segítsetek, hogy mi a helyes értelmezése a fenti üzenetnek, tehát, mikortól meddig tudom kihasználni a korlátlan Hipernetet?
Válaszotokat előre is köszönöm!!
-
-
tmp0124
tag
Rendeltem korábban egy 0 forintos feltöltőkártyát MyMinute csomaggal, hogy ki tudjam próbálni a Telenoros 4G-t. Ez a korlátlan Hipernet Nap remek alkalomnak tűnik, viszont azt olvasom, hogy
"Az ingyenes használat mobilinternet szolgáltatásokra, adatkeretet tartalmazó tarifacsomagokra, valamint mobilinternet tarifacsomagokra érvényes."
Tehát meg kell rendelnem valamilyen internetcsomagot/adatjegyet mielőtt aktiválni tudom az ajándék Hipernet Napot? Ha igen, ti melyiket rendelnétek? -
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #52780 üzenetére
Arra nincs 30 napom, inkább elmegyek a boltba, mert holnap már kell SIM.
-
-
válasz
radio100jozs #52762 üzenetére
Az adatmegosztó online APN-nel megy.
De egyszerű a dolog.
Kipróbálod net APN-nel, ha megy, OK, ha nem, akkor online kell legyen.
Nincs nagy bonyolultság. -
azbest
félisten
válasz
Somatom #52775 üzenetére
vodánál is kétféle apn van. Az snet vagy standardnet az publikusat ad. A sima internet az pedig natolósat, annyi csavarral, hogy nem csak natol, hanem a képeket újratömöríti kisebb méretűre - cserébe néhány helyen megborul tőle weblap vagy ocsmány lesz, de gyorsabb és kevesebbet eszik. Ott mindkettő használható, tetszés szerint.
(#52776) 4Grider
hát, nem tudom. Régebben itt is mintha úgy mesélték volna, hogy az adatmegosztó online lesz. De amikor kértem, akkor alapból net volt, mint a hipernet home főkártya. Igaz a kislány azt is mondta, hogy a megosztó csak telefonban megySzóval lehet régen máshogy volt.
Lehet azon is múlik, hogy éppen az adott ügyintéző mit kattint, ő még hogyan hallotta az oktatáson a folyamatot.
-
4Grider
nagyúr
válasz
radio100jozs #52769 üzenetére
Akkor ezek szerint csomagfüggő, hogy az adatmegosztón mi lesz az alapból aktivált apn. Nekem dpi adatkártyához csak online apn-el aktiváltak adatmegosztót, szóval az adatkártyák mellé adott adatmegosztók nem automatikusan a főkártya apn-jét kapják.
-
Somatom
veterán
válasz
radio100jozs #52771 üzenetére
Leírom. Azért, mert a másik APN -nel publikus IP -t kapsz. Tudomásom szerint a másik két szolgáltatónál nincs ilyen opció. Én hálás vagyok ezért a Telenornak, főleg, mert ingyen kaptam. Aktívan ki is használom ezt a lehetőséget.
-
Prien
addikt
válasz
radio100jozs #52769 üzenetére
Itt jön ki az, hogy pl. a telefonos ügyfélszolgálatos kb.semennyire nem volt felkészülve, mert ezzel kellett volna kezdenie, nem azzal,hogy a friss kártyád hibás/régi, stb...
-
vpanangin
senior tag
válasz
radio100jozs #52772 üzenetére
Hát én is magamnak próbáltam ki mindkettőt, ez így tuti.
-
radio100jozs
őstag
válasz
vpanangin #52770 üzenetére
Nálam is ez volt a gond, hogy MyMinute sim volt előtte, az online APN-es, és mikor beteszem az adatosztót, akkor az meg net APN-es. Pedig nem első alkalom, de valahogy kiment a fejemből ez az eltérés az adat és a hanghívásos sim-ek között. De amúgy mint ha lenne a MyTelenorban valami online aktiváló vagy mi, amivel az online APN-t is be lehet kapcsolni. Viszont akkor az ügyintéző aztán tényleg nulla segítségre volt.
-
radio100jozs
őstag
Amúgy valaki elárúlhatná a Telenornál miért van ez a kétféle APN dolog? A Telekomnál csak beírom, hogy internet és ennyi, bármilyen sim-nél a Telekomnál nincs varia, legyen az feltöltős, vagy hanghívásos előfizetéses, vagy adatsim.
-
vpanangin
senior tag
válasz
radio100jozs #52768 üzenetére
Nálam a csak adatkártya "net" APN-el megy, az adat+beszéd kártya (pl. MyMinute) pedig "online" beállítással. Huawei B525 a routerem tipusa.
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #52768 üzenetére
Bingó! Tényleg ez a hiba, az adatmegosztó sim-en nem online az APN, hanem a net APN a helyes, és már megy is a net.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #52758 üzenetére
Lehet, csak adminisztratív gond is.
De könyörögöm milyen, ha általam és Telenor által beírt adat ugyanaz.
-
Prien
addikt
válasz
Elsőre nekem is APN hibás beállításnak tűnik. De gondolom, ezzel kezdted, amikor próbáltad a netet. APN: net
-
4Grider
nagyúr
válasz
Nem lehet, hogy natúr csak az egyik apn van rajta aktiválva és te a másikkal próbálod? Mert egyes flották esetében az adatmegosztókon csak az online apn az aktív.
-
radio100jozs
őstag
Szerdán vettem egy adatosztó sim-et a Homenet mellé, a kártya aktív, sms megy, de mobilnet nem aktív. Gondoltam, lehet még van valami adminisztratív átfutás, addig használom a feltöltőset, úgy is még van az 1 GB-os Klikkből, meg kértem csütörtökre a korlátlan hipernet napot. Most próbálom megint az adatosztó kártyát, de továbbra sem megy a net rajta. Hívom akkor a 1220-at, jó 20 perc mire felveszi valaki, mondom mi a gond, akkor jön a szokásos beállítás, mobiladat engedélyezés...stb. MOndom ez mind jó, de nem ez a gond. Akkor mondja állítsam be csak 3G-re, beállítom, és mondom, hogy UMTS hálón van a készülék, de a mobiladat szétkapcsolva továbbra is. Mire az ügyintéző, hogy az 2G hálózat, mondom az UMTS az 3G hálózat. Na nem vitatkoztam vele, mert a problémát szeretném megoldani. Erre akkor mondja, hogy ez egy több éves sim, nem is alkalmas mobilnetre, nem tudja a 4G-t. Mondom ez egy 3 méretű kitörős sim, ilyen nem is volt régen a Telenornál, mert ugye a 2 kitörős, vagy a külön nano variáció volt, de erre mondja, ő így látja a rendszerben, ez valami régi raktárkészletből van. Mondom szerdán a Lurdyban vettem, ott ilyen régi készletekben van? De akkor inkább befejeztem, mondta, menjek be üzletbe, cseréljek kártyát, mert ez hibás. Őszinte legyek az elmúlt 20 évben amióta van mobilom nem találkoztam hibás sim kártyával, pedig 100 feletti darabszám, amit használhattam már, így kíváncsi leszek, hogy akkor mi lesz a hiba.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #52760 üzenetére
Köszönöm. Apám akar most telefont venni csak azt írták telenor függő. Akkor elintezi az eladó.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Telenornál hogy megy az október 24. óta érvényes ingyenes függetlenítés?
Telefonon keresztül vagy online el lehet intézni vagy muszáj bemenni? -
válasz
darvinya #52757 üzenetére
Ne. Csináld. Már. Légy. Szíves.
Nyilván a Telenornak nem érdeke az ügyféllel nem szerződni.
Az email címen választ kapsz a probléma okára, illetve jó eséllyel rendezni is tudod azt (vagy legalábbia elkezdeni egy folyamatot).
Lehet, csak adminisztratív gond is. Akkor is a mail a megoldás.
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #52756 üzenetére
Tartozás, hogy mikor 2006 óta feltöltős vagyok.
Visszaélés max. maga Telenor végezhet, mert ugyanazt adatokat írom be, amit belépve magától is beír. -
-
-
darvinya
titán
válasz
Viktor0610 #52750 üzenetére
Tehát saját jó adataim honlap szerint hibás, és erről én tehetek.
Ne viccel már, mert rohadt bosszantó, hogy emiatt fáradjak be egy ny…dt boltba, ami 10 óra előtt képtelen kinyitni.
Ha belépek, akkor nem csinál semmit rendelés felület, hiba nyomom (bökdösöm) kék(nem szürke) Tovább gomb.
Ja…és pont ugyanaz adatokat írja be magától, ami elutasít anonimként.zsolt501
Látszik nem tudod értelmezni az írást.
Belépve, azaz honlapon a fiókomba indítva folyamatot.
Anonim, azaz nem lépek be fiókomba, hanem kézzel írok be minden adatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Autós topik
- Honor Magic V2 - origami
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest