Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor ez sajna mégsem jó nekem.

3 hónapért nem kell új szám, számhordozásról nem is beszélve.Ha maradna tutira, akkor váltanék Telekomról.
Tele a tököm velük, kipróbálnám a Hello Datát is, de a készülékemhez van biztosítás azt le kéne mondanom, de az nem lenne jó, úgyhogy egyelőre kénytelen vagyok maradni a seggemen.
-
z67
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, leesett, bocs.
Túl nagy választékot nem látok sajnos a 3. hónap utánra. Természetesen valós alternatívát értek ez alatt. A korlátlan után a Blue vagy kínálatban, vagy árban elfogadhatatlan. Gondolom DPI-s csomagot ha átvinnék, akkor vissza már nincsen út?
Köszönöm!
-
-
azbest
félisten
válasz
Varszegig
üzenetére
ha így van, akkor az a döntésképtelenség jutalma
Mi bonyolult azon, hogy választás elé állítanak és ha nem választol semmit, akkor automatikusan átsorolnak egy alapértelmezett megoldásra?Egyébként meg gondolom hamarosan kikerül az ászf, bár azt sem szokták tudni értelmezni az amberek

-
-
Nerd
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
cool

-
Varszegig
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tehát azt kapja 3 hónap után, mint a Blue S, csak drágábban? Mert a Blue S hűség utáni ára 4490. Vagy nem jól értem?
-
"HWSW cikke alapjan nem volt egyertelmu: "A Hello Telenor háromhavi promóciós időszakát követően a szolgáltató a korábbi használati szokások alapján ajánl díjcsomagot az ügyfélnek, aki eldöntheti, melyik tarifát kívánja a jövőben használni""
A hangsúly az ajánl szón van. Tehát a telefonosok AJÁNLANAK az ügyfélnek egy csomagot a háromhavi használati szokások alapján, ha az ügyfél ezt nem fogadja el, akkor marad az 5990 Ft havidíj és a Blue S feltételek."Illetve akkor eszerint a Hello Data Start csomagok jovoje is tovabbra is bizonytalan."
Abból kiindulva, hogy sokan választják ezeket a csomagokat, szinte biztosra veszem, hogy a csomagok maradnak. -
Bferibörs
addikt
A Hello Data annyiból más, hogy nincs időhöz kötve ( pl. 3 hónap ) akciós csomag ez is ( ha jól emlékszem). Viszont nem hűséges, így ha változtatás történik rajta ami nem megfelelő az előfizető részére tovább léphet. ( a Hello Telenornál is tovább léphet de az viszont csak 3 hónapig él ).
-
Nerd
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oh. Az fura, tehat akinek sok netre van szuksege hosszutavon, nem eri meg ez a csomag.
HWSW cikke alapjan nem volt egyertelmu: "A Hello Telenor háromhavi promóciós időszakát követően a szolgáltató a korábbi használati szokások alapján ajánl díjcsomagot az ügyfélnek, aki eldöntheti, melyik tarifát kívánja a jövőben használni"
Ebbol arra kovetkeztettem hogy vagy Blue vagy Hello Databa sorolnak at.
Illetve akkor eszerint a Hello Data Start csomagok jovoje is tovabbra is bizonytalan.
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére

akkor marad nálam a HD

-
-
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értetlenebbeknek
( ez én lennék
)Tehát 3 hónap után vagy felmondom a szerződést, vagy áttesznek más előfizetésbe, megtartani nem lehet a Hello Telenor tarifát 3 hónap után ?
Mert ha így van akkor ezzel nem kapkodnék

-
vpanangin
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vajon feltöltősről lehet majd váltani?
-
-
Tannen
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
És drágábbról lehet majd?
MyBusiness All-In M? -
bollokcs80
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
Végiggondoltam, jogos, csak így a meglevő "hűséges" ügyfél hátrányba kerül a többiekhez képest...
Köszi a válaszokat!
-
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
A besorolás direkt ilyen, hogy a három hónap után bármelyik csomagra lehessen váltani (kivéve Light).
Holnap a biztonság kedvéért igyekszem ránézni erre is.

-
goop
őstag
Mondjuk az nem tiszta, ha valaki nem most vált/vesz helló telenor csomagot, hanem mondjuk december közepén, akkor annak csak 2 hó korlátlanság marad? Vagy onnan ketyeg a 3 hónap?
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi, akkor részemről ennyi.

(Mondjuk érdekes ez a besorolás, mert az árát nézve a Hello 6000 az enyém meg 4290....)
-
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Blue S-ből nem lehet Hello Telenorra váltani, mert a Hello Telenor alacsonyabb kategóriás.
-
Gyula84
veterán
Üdv
Ma jött meg a sim amit pár napja rendeltem, de nincs is rajta térerő most arra kell várnom, hogy ők valamit megnyomnak és kész?
A papírra ami a kártyához volt az van ráírva hogy: Aktiválás: online rendelt előfizetői kártyáját 15 napon belül garantáltan aktiváljuk(de az aktiválás az előfizetők 95%-ban 24 óra alatt megtörténik)
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
És ha én most Blue S-en vagyok készülék nélkül, de hűséggel? Akkor mire mehetek a végén és mennyiért?
-
Peter.70
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem

-
Nerd
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
csak tartson is meg... Hello Data Starthoz ne nyuljon es maradok...

-
-
Nerd
aktív tag
Akkor most kb 3 honapig, januar kozepeig, lesz egy full korlatlan promo csomag, es 3 honap utan lehet menni Telenor Blue, vagy Telenor Hello Data-ba?
Ennek mi ertelme?

(#52567) radio100jozs: aha!

-
radio100jozs
őstag
válasz
mecsek20
üzenetére
Akkor holnap hivatalosan is kijön, viszem is át a Telekom számomat ebbe a csomagba. Aztán ha 3 hónap letelik, akkor majd kiderül mi lesz vele, eddig a többi cég sem szüntette meg az ilyen kedvező ajánlatokat, pl. maradt a 19/9 Ft-os Domino Most opció is visszavonásig a Telekomnál. Ha meg nem lesz jobb ajánlat, tovább vándorlok a számmal. Manapság ez a számhordozás dolog pofon egyszerű. Viszont az a gyanúm, hogy nagyon fog jönni a Digi.
-
-
Hibarin
tag
Bíztam egy új tarifacsaládban, de úgy látom még várhatom, hogy 3-4 ezerért, hozzám vágnak egy 70-80 percet 2-3 gigával.
-
Peter.70
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
És mi van ha készülékkel veszem? Akkor ugye van hűség, aminek az a lényege, hogy a szolgáltató nem módosíthatja egyoldalúan a szerződést. Tehát a hűség végéig marad ez a havi díj?
-
mecsek20
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
az se ártana ha néhány ingyen sms is lenne benne
-
zseko
veterán
válasz
mecsek20
üzenetére
Hm, ez olyan mint a mézesmadzag, ugyanazért a pénzért amit most a HD-ért fizetek, kapnék korlátlan hívást is. Nem mondom, hogy kihasználnám, mivel még ezt az ötven percet se sűrűn, de a tudat, hogy lehet, csak birizgál
Biztos lesznek akik át is mennek.
Emelhetnék itt is akkor a kereteket, 250 percre ebben a legkisebben, kezdésnek
-
8
őstag
Hello Data Startról lehet erre a Hello Telenorra váltani?
És vajon 3 hónap után még lesz-e ugyanennyiért Hello Data Start mint most, hogy visszaváltsak? Mert az galádság lenne, ha 3 hónap múlva csak drágábbra tudnék visszaváltani.Ha megjelenik az új ÁSZF és áttanulmányoztam, utána holnap megyek is intézni a váltást
Bár szükségem nincs a korlátlanságra. Az 50 percet kipótolom pár forintos voip hívásokkal. De nem jön rosszul, ha más miatt nem is, akkor a havi 5-10 db 35Ft-os sms árát megsprórolom. Aztán remélem meghosszabbítják azt a 3 hónapot, vagy legalább a hello data start árát nem emelik.(Vajon milyen eu roaming feltételeket tesznek mellé?)
-
Peter.70
addikt
válasz
bollokcs80
üzenetére
Én is attól félek
-
bollokcs80
Korrektor
-
Peter.70
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az nagy húzás lenne a Telenortól ha 3 hónap után maradna az ár.
-
elekreg
tag
válasz
Peter.70
üzenetére
3 hónap alatt jól hozzászokhat sok előfizető a korlátlan beszélgetéshez (pláne az ünnepek alatt), utána meg majd vakaródzik, hogy melyik díjcsomagot válassza, a teljesen korlátlan drága, az olcsóbbnál meg jobban figyelnie kell, mennyit is telefonál, illetve vissza kell majd fognia magát rendesen, legalábbis a korábbiakhoz képest.
Saját tapasztalat, csak mobilinternet terén és másik szolgáltatónál.

-
-
Peter.70
addikt
A HWSW cikke szerint ez csak 3 hónapig fog élni, aztán ajánl egy másik tarifát, ami a felhasználói szokásokhoz legközelebb áll, vagy fel lehet mondani a szerződést.
-
mecsek20
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
fb-n még mindig tiktakoznak

-
-
törölt tag
válasz
mecsek20
üzenetére
Szóval 3 hónapig vana beetetési idő, hozzá szoktatnak a korlátlan net mellett a korlátlan beszédhez is, majd a 4. hónapban a már függővé tett ember kérheti, hogy maradjon a korlátlan net+duma, csakhogy az már 20.000-be fog fájni.
Hadd idézzem a klasszikussá vált volt miniszterelnökünk szavait: l@szart mama! -
mecsek20
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
bár szerintem a hwsw is idő előtt rakta ki, mert a telenornál még semmi hivatalos nincs kint..
-
-
mecsek20
tag
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
thomas77
senior tag
Angliában és Németországban is azt tapasztaltam, hogy leginkább a gyéren lakott környékeken gyenge a hálózati lefedettség.
Amerikában meg komplett államokban lehet problémás (Montana, Wyoming stb) az adatkorlátos nemzeti roaming miatt. Ilyenkor az extra opciók sem működnek. Pl: stateside int. Talk... -
Zeki
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Németeknél dolgozó ismerősöm is panaszkodott sokat az ottani térerő miatt.
-
8
őstag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Szépen lassan lehet, hogy normalizálódik a piac meg az árak a Nyugathoz.
De reméljük minőségben nem közelítünk, mert itthon asszem borulna a bili ha hirtelen Nyugati minőségű mobilhálózat lenne...
-
-
azbest
félisten
válasz
üzenetére
eleve van átfutási ideje a forgalom számolásnak. Ha pedig aktiváltál egy napos ingyen korlátlan hipernetet az appból, akkor nem csoda, ha nem fogy

(#52525) Zeki
még akár az is lehet
szegeden is van digi azonosító 4g-n. Az nmhh 2017.12.31-es tervezett igénybevételt ír [link]. de lehet csak tologatják a sajátot és csak virtuálisként van. passz. Meg úgysem ez a topic a helye. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Vagy az is lehet, másról van szó....
Megnyitottam az indexet....nem vont le adatot a telenor app szerint.
Vártam....
Megnyitottam egy YT videót, elkezdett fogyni az adat.
Sima feltöltős csomag, 1GB-s klikkel.
Lehet, hogy ezután a böngészés korlátlan lesz minden havi díjas és feltöltősöknek a megújuló havi csomagdíjas tarifák esetén?Vagy csak pillanatnyi rendszerhiba lenne?
-
zseko
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Az kizárt, még angliában sem így működik, ám a giffgaff árszabása szerintem egész jó.
-
Beniii06
addikt
válasz
namenlos
üzenetére
Vagy mert előre meghatározott idő után egy még jobb ajánlattal állnak elő. Fél éve volt az első felvonás, ezek szerint ez a második és lehet lesz harmadik is. Én ezt úgy tudom elképzelni mint a CPU/GPU gyártóknál. **** Lake, ***** Ridge és cserélgetik a neveket újításonként.
-
elekreg
tag
válasz
namenlos
üzenetére
Előfordulhat, hogy csak bebiztosítják magukat jogilag előre a szolgáltatók, többnél is látni hang és net díjcsomagoknál és opcióknál is, csak x időre írják ki, mondjuk 2 - 3 hónapra, aztán szükség esetén (perszer az ő szemszögükből nézve) hosszabbítgatják.
Annyiban rossz, hogy az előfizető részéről ott a bizonytalansági tényező. -
namenlos
tag
A jó "időszak"-ból arra következtetek, hogy csak limitált ideig lesz. Nem?
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De hiszen ott van az 52.478-as hszben...

Most akkor miért baj, ha 18 hsz-szel (52.496) lentebb én is leírom ugyanazt?
-
Blackmirror
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ne szemelyeskedjél mer’ szólok a moderátornak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kérés? Ja jó , fiatal vagyok de anno a cenzúra hivatal is ilyen kérésekkel működhetett.
Semmi köze hozzá a kölcsönös érzéseinknek, inkább az zavart hogy nem tudom miről van szó. -
-
azbest
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Vagy mindenkinek korlátlan beszélgetést, csak a kisebb csomagban megosztva a kapacitást.
Hello vasedény? Megjött már a kivehető ajtós ndk turmixgép?
-
viktorhu
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Vagy bejelentik a telenor gombot.
-
Carline
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Érdekes ez a hűség alatti függetlenítés a Telenornál. Igaz másik szolgáltató, de a barátnőm telóját minden herce-hurca nélkül időn belül is függetlenítették ingyen, bérmentve, kötbér nélkül, otthonról kényelmesen, nem üzletbe bejárva akár kétszer is.
-
aprokaroka87
nagyúr
Vagy bejelentik hogy mindenkinek korlátlan netet adnak.
Csak meglesznek határozva a max le és feltöltési sebbeségek, az árak alapján. -
válasz
Blackmirror
üzenetére
Ettől még volt egy kérésem.

A szemforgatós smiley-ra.
Azt meg tudom, hogy amúgy sem vagyok kedvenced.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt a kollégával kellene megbeszélni, aki kiadta az infót.
Most ezért ne a fórumozók legyenek a hibásak már és ide akármilyen szemforgató smileyt is tehetsz -
bazsimano
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
ok koszonom!
akkor megvarom a februart 
-
Diák66
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Cégen belül jobban kellett volna figyelni/fegyelmezni az embereket, vagy külsős cégeket.... De már mindegy, mert holnap minden kiderül. Aztán remélhetőleg a telenor elindít egy árlavinát.....
-
-
elekreg
tag
válasz
Diák66
üzenetére
Vannak pedig más dolgok is, amiket sokan nem sejtenek, pedig a gyakorlatban jó ideje összedolgoznak már több tekintetben is.
Mindenesetre, jól összekötötte a két szolgáltató a kellemeset a hasznossal.Carline: A jobb lefedettség és a nagyobb kapacitás mind a két T ügyfeleinek előnyös.
-
bazsimano
őstag
sziasztok!
olyan kerdesem lenne hogy telenornal mennyi a halozatfuggetlenites? csak februarba jar le a huseg...tudom, hogy utana ingyenes.udv
b. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
wwenigma
üzenetére
Miért ne? Elvégre a hatezres korlátlan nettel is alávágtak a konkurenciának.....vagy lásd még a
Vodafone piros ellenség 19 forintos percdíját feltöltőkártyánál.
Szépen lassan lehet, hogy normalizálódik a piac meg az árak a Nyugathoz.

#52501-02: Lehet, hogy lesz egy olyan verzió, ami hálón belül korlátlan és nincs benne a TV csomag...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Phanteks Enthoo Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi bonyolult azon, hogy választás elé állítanak és ha nem választol semmit, akkor automatikusan átsorolnak egy alapértelmezett megoldásra?

Bár szükségem nincs a korlátlanságra. Az 50 percet kipótolom pár forintos voip hívásokkal. De nem jön rosszul, ha más miatt nem is, akkor a havi 5-10 db 35Ft-os sms árát megsprórolom. Aztán remélem meghosszabbítják azt a 3 hónapot, vagy legalább a hello data start árát nem emelik.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)