Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerd
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
Mellette hasznalom is a gepet... es csak annak a chrome tabnak a hangja szol a TV-n amelyiken megy a mytv (Ubuntu, PulseAudio Volume Control).
valamiert raszoktam hogy a TV zug mellettem (gyakorlatilag nem is nezem
), elnyomja az utca, szomszedok stb zajat...Meg lehet oldani, nem vagyok boldog, hogy mar tobbedjere kell alkalmazkodnom, hogy a szolgaltatasokat tudjam hasznalni, de mobil net es online tv szolgaltatasban jelenleg nincs jobb...
-
Nerd
aktív tag
kb 2 honapja ilyen...
megoldas: betoltod a csatorna lista oldalt, varsz ket masodpercet (ez fontos! ha egybol gorgetsz, elbaszodik), legorgetsz, lefagy, magahoz ter, hasznalhatod a full listat...
megoldas2: firefox...
Chrome nem hajlando betolteni a kovetkezo adagot, ha egybol gorgetsz, talan azok a Pluszosak.
BTW: nincs valahol hiba jelzesi lehetoseg?
Tuti valami dzsuvscript rock star munkaja

(#52297) Viktor0610 : Desktop chrome.
<< "Értem én, hogy elérhető az oldal is, mint használati lehetőség, de azért a programokon keresztül csak kényelmesebb."
Sehol nincs eloirva hogy havi 3000-ert csak egermoziban nezzem, vagy vegyek egy android, apple boxot.
havi par ezres elofizunal szerintem ferjen mar bele, hogy desktop bongeszo is menjen. Nekem allandoan ki van rakva a TV-re egy chrome ablak full screenre. Ha ez nem lenne opcio nem is fizetenem. -
-
zseko
veterán
Nagyszerű a MyTV oldala, ennyi jön le műsorlistából, tovább nem. És ez egy Chrome böngészőben.
-
Somatom
veterán
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Akkor a kedvedért pontosítok. Nem általánosan Android, hanem gyártói feature. Így megfelel?
-
darvinya
titán
EuSport saját app-ja miatt mindenhonnét kifog kerülni.
S lehet ≈€10/hó fizetni érte.Személyem nem kedveli ezt a csatornát, mert nem elég, hogy drága, csak ismételni tudja másik adót.
Ja…bocsánat tekerhetűnk élőben 480p-ben, mert HD-ban tekerés ≈€25/hó-ba kerül.
Ennyiért én kimegyek tekerni, igaz majd mindennap tekerek min. 5km, akkor.minek nézzem is. -
zseko
veterán
Kíváncsi voltam tényleg működik-e hülyeségeket megadva, tényleg működik. Egyúttal arra is rájöttem miért nem nézek, és miért is nem akarok tv-t: nem reklámokra, 'celebekre',
hányingerkeltő 'alkotásokra'vagyok kíváncsi, hanem műsorra. Szerintem még ezt az ingyen hónapot sem fogom kihasználni, annyira érdektelen lett számomra a tévé.
Persze ez nem a Telenor hibája. A képminőség egyébként rendben volt. -
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
Ez azért nem akkora jóság. Nem hiszem, hogy e próbálkozások miatt a kardjába dőlne a Telenor. Az is lehet, hogy direkt hagyják. Annál jobb, minél többen ismerik meg a szolgáltatást. Akik eddig is használták, azok nem fogják lemondani azért, hogy ezzel az ingyenes opcióval spóroljanak. Nekem is van egy közepes (nem tudom, hogy mi a neve) előfizetésem. Biztos nem mondom le azért, hogy ilyen ingyenes regisztrációs hókuszpókusszal b..szakodjak.
-
UHHH
őstag
Kedves Olvasók! Ma is megy még a mytv-s kupon, amivel egy hónapig ingyen kaptok sok csatornát!
-
namenlos
tag
mytv start + HBO GO TELENOROSOKNAK 2490FT VAGY 1990FT 2 ÉV HŰSÉGGEL
Ez most hogy van? Merthogy 2 évre már nem lehet hűséget esküdni, de mégis ez van kiírva.
-
darvinya
titán
HBO Go-n már nincs előfizetés nélküli tartalom?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Valami nem kerek. Ezek szerint az emelt díjas SMS fogadásának tiltása semmit nem ér. Privátban kell lerendezni, hogy a 0690-es számokról ne kapjak üzenetet? Remek.
A készülék egyébként rootolt, de az SMS blokkolás nem működik, legalábbis, amit eddig felraktam, azzal nem. -
azbest
félisten
A telefont sem árt átnézni, hogy nem az próbál -e sms-t küldözgetni emelt díjas számra. Valami jó kis trükkös alkalmazás esetleg felkerülhetett a felhasználó által naívan.
A telefonszámok pedig másodpercek alatt megtalálhatók az interneten. Szóval ez nem kéne, hogy problémát jelentsen beazonosítani, hogy milyen cégről van szó. Egyébként itt is van egy lista
https://www.telenor.hu/edsz_lista/ -
-
Beniii06
addikt
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Vagy esetleg van olyan opció is, ha már nem tudod megakadályozni, hogy ne küldjenek több ilyen sms-t arról a számról, akkor én megpróbálnám blokkolni azok megérkezését/és az azokról szóló értesítéseket a telefonon.
Vannak bizonyos telefonok(MIUI), amikben gyárilag van a hívásoknál és az sms-eknél is tiltó lista. Ha ilyen készüléked van akkor viszonylag egyszerű a dolgod.
Ha nincs gyárilag ilyen funkció a telefonodon, akkor mókolással rá lehet telepíteni egy programot, miután hozzáadtad a tiltólistához azt a tel számot, akkor nem fog jelezni a telefonod, hogy új sms-t kaptál. Ehhez viszont(Root is szükséges lehet, tehát bizonyos telefonoknál: pl Samsung bukod a garanciát vagy ugye nem minden telefonhoz van root + mivel ez a program a háttérben futna merítené valamennyire az akksit is. Talán megoldható lenne Magisk-el/Xposed framework-kel + pár modullal(greenify), hogy ne merüljön a telefon.) Ez viszont időigényes és nem kockázatmentes folyamat.
Ha nem megoldható a root(mert apple/Samsung/nincs), akkor lehet próbálkozni pár alkalmazással az alkalmazás áruházból, amik vagy működnek vagy nem, legtöbbször csak reklámokat tesznek a telefonodra.
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Csak sajna nem az aszf-bol, kozben raneztem ,es csak a valtozos kozlemenyekben van benne a szam mellett az elofizeto, a sima aszf-ben csak a szammezok arazasa van. De google hatha hoz valami reklamot az adott szamhoz, es onnan meglesz a ceg.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Küldtem STOP-ot, sajnos nem történt változás.
Ugyanúgy jön a 0690-es számról az üzenet és gyakorlatilag vele egyidőben a már idézett másik SMS.
-
UHHH
őstag
Kedves MYTV userek, ma is ment még a kupon, szóval hajrá, december 5-ig jó lehet az előfizutok.
-
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Le lett tiltva az emeltdíjas SMS, azért érkezett olyan üzenet, hogy "Ön korában felfüggesztette a felnőtt tartalmak szolgáltatását. Az ujra aktiválást a 1741 számon kérheti." Természetesen ezek az üzenetek ingyenesek.
A STOP-ot arra a számra kell küldd, amiről az üzenet érkezett/érkezne. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az emelt díjas számra való SMS küldés is tiltva van. Hova küldjük a STOP szót?
Illetve, akkor tegnap mi lett letiltva, mert ezek szerint az emelt díjas SMS fogadása nem?asdf_: Ez a szám 17 éve a nejemé ...
-
asdf_
veterán
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Kinyomozod, a felado telefonszam alapjan, hogy melyik ceg kuldi ezeket (ASZF emeltdijas dijszabasnal ott vannak a szammezok), majd felszolitod oket a szamod iszonyatgyors torlesere (ha a telefonszam szemelyes adatnak minosul, akkor egyenesen megtiltod szemelyes adatod tarolasat), tekintve -es megemlitve-, hogy gondolom uj elofizetokent reciklalt szamot kaptal, ergo aki anno nekiallt az emeltdijas baromsaggal szorakozni (tenyleg vannak meg ilyenek 2017-ben, akir emeltdijas sms-sel BARMIT is csinalnak?
), az korabban meg masvalaki volt.
Vagy ha az emeltidjas sms kuldeset nem tiltottad le, akkor stop, mint parkolasnal. Talan. -
-
Sanyesz.
őstag
A múltkor már írtam, hogy naponta tucatnyi SMS jön a nejem telefonjára emelt díjas számról regisztráció ügyben, amit ő egyébként nem kért.
Tegnap letiltottuk az emelt díjas SMS fogadást a keszthelyi Telenor üzletben. Erre azóta ugyanúgy jönnek arról a számról az üzenetek, plusz még olyan tartalommal is, miszerint "Ön korában felfüggesztette a felnőtt tartalmak szolgáltatását. Az ujra aktiválást a 1741 számon kérheti."
Mit kellene még tenni, hogy végre megszűnjenek ezek? Most akkor mégsem lett lemondva? -
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ok,köszi..inkább igy teszek,számlazárás napján mondom le.. remélem,az nem 72óra lesz a kikapcsolás,és addig ujraindul a következö.. ☺️☺️☺️☺️
-
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Számlás elöfizetésen van egy megujulo plus 1.5gigás net,ha azt lemondom,akkor számlazárásig elhasználhatom a maradék adatforgalmat? -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszönöm az infókat!

Úgy fogok tenni.MD
L -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nem.
Tudtommal ez csak személyesen intézhető. -
válasz
Viktor0610
üzenetére
Vagy ha lenne bele a nevemre regisztrált SIM, akkor telefonon is kérhetem ?

MD
L -
krystman
őstag
Működik még ez a ingyenes MyTv dolog nem tudjátok? Én próbálom, de nem küld semmi kódot az ingyenességhez. :/
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ha te vetted, akkor a személyid is elég csak.

Igen, csak személyesen kérhető.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére

Saját néven volt, papírok már lehet nincsenek meg, de telefon doboza, tartozékai megvannak.
Ilyen esetben be kell fáradnom a legközelebbi Telenor üzletbe ?MD
L -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Amennyiben te vásároltad, akkor személyi igazolvánnyal azonosíthatod magad. Ez esetben simán függetleníti a Telenor.
Ha nem saját néven volt, akkor a tulaj kell. -
CanibelZ
aktív tag
Telenor Hipernet Home előfizetésünk van MyTV-vel. Nemrég elkezdett szórakozni azzal, hogyha bekapcsoljuk a tv-t, akkor a net rohadt instabil lesz, percenként felugrik a ping és a letöltési sebesség is gyatra. Azért fura, mert kb két hete kezdte el csinálni, előtte nem volt gond. Nektek van erre valami ötletetek? Hívtam az ügyfélszolgálatot, de nincs meg az azonosító jelszó, így nem tudnak még hibabejelentéstést sem felvenni és még nem tudtunk üzletbe bemenni...
-
ficus10
csendes tag
18:50-kor is
-
Carline
őstag
válasz
schumi
üzenetére
Ez az egy hónapos MyTV Plusz meddig igényelhető nem tudjátok?
Digi online TV és a Telenoros között annyi a különbség, hogy az utóbbi használható bármilyen hosszan, míg a Digi mobilnetről 10-20 mp után megáll és nem megy tovább, mindegy hogy milyen (LQ,MQ,HQ) minősében akarom nézni.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Erre valaki valamit?

MD
L -
schumi
aktív tag
Mytv-t okostv-re chromecast és társai nélkül ki lehet streamelni nem tudjátok -andoridról-?
-
zseko
veterán
Nekem sehogy nem jön össze. Talán mert megkaptam az ingyenes részét a HD csomaggal? Az appban a három pöttynél megnyitom az előfizetések részt, ott kiválasztom a kupon beváltását, de aktiválás után csak arra nyomhatok, hogy 'nem fogadom el'. Vagy előtte mindenképp meg kell rendelni rendesen a csomagot is?
-
-
törölt tag
napi humor [link]
-
Sziasztok,
Volna egy régi Telenoros telefon (feltöltéses volt) és a SIM kártya már rég lejárt (talán már meg sincs), csak ébresztő a funkcionális szerepe. Telefont miként tudom függetleníteni? (elvileg ingyenes)
MD
L -
válasz
Viktor0610
üzenetére
De miéééért?

-
-
fausto
addikt
-
asdf_
veterán
válasz
fausto
üzenetére
10 masodperccel kesobb meg a Vodas Tuti tunt a szamodra legjobbnak. Most akkor melyik?

Es most latom, a Domino is a legjobbnak bizonyult, csak az meg a Telekom topikban.Ekkora suttyolusta azert hogy lehet az ember, hogy harom kulonbozo topikban turaztatja ugyanazzal a szoveggel a nepet, csupan a szolgaltatonak megfelelore cserelve a dijcsomagot.

-
fausto
addikt
Sziasztok,
Mióta céges számom is van, a lakosságimat nem használom semmire, csak hívásfogadásra. Most a upc-nél van előfizetésem, arra gondoltam, hogy átviszem a telenor-hoz feltöltő kártyásnak, de előtte lenne 1-2 kérdésem:
Úgy láttam, hogy a MyMinute díjcsomag lenne nekem a legjobb, nincs havidíja, a többi nem igazán számít
Ennek mennyi a minimum feltöltése és azzal meddig él a szám?
Mivel tényleg nem használnám hívásra/sms-re/adatra a sim-et, van bármi más, amire el lehet költeni? Pl. mobilvásárlás, mozijegy, parkolás, akármi.
Lehet számot hordozni upc előfizetésesről telenor feltöltősre?
Köszi előre is! -
Syl
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
Volt már egysim-es szolgáltatói független telefonom is.
-
thomas77
senior tag
Kedden vásároltam az Eurocenterben lévő Spárban egy D-link dwm-157 típusú 3G usb modemet telenoros feltöltős csomagban. 2549 Ft volt.
Ha valakit érdekel egy ilyen nem túl modern cucc, gondolom a többi Spárban is hasonlóan olcsó. Mellesleg függetleníttetni sem kell, mert gyárilag független. -
Syl
nagyúr
válasz
szabogabor10
üzenetére
Rosszul tudod. Például a Honor 8-am is független.
-
-
MeghaL0L
addikt
Sziasztok!
Az iPhone X a telenornál független lesz? Nem tudjátok véletlenül?
Köszönöm

-
starr
őstag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Eltávolítottam a Google Play-ből a Telenor mobilegyenlegre történő fizetési módot.
Hogy tudom visszacsinálni? -
-
Def26
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, bocs, csak beírtam.
Az számít valamit, hogy ez egy router és nem egy telefon? Köszi amúgy. 
-
Visszaolvasol, használod a keresőt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként viszel egy garanciapapírt vagy számlát vagy szerződést, plusz egy személyi igazolványt+lakcímkártyát.
Kéred a függetlenítést, ellenőrzik az adatokat, ha benne van a kód a rendszerben, kiadják neked, ha nem, akkor elindítják a folyamatot, pár nap múlva ismét tudsz érdeklődni. -
Def26
félisten
Van egy lejárt hűség idejű telenoros huawei e5186s típusú lte routerem. Ezt szeretném függetleníteni. Hogyan kezdjek hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Képregény topik
- Hardverfogócska a kertben
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek összeállítása, alkatrészek + HomeAssistant
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
valamiert raszoktam hogy a TV zug mellettem (gyakorlatilag nem is nezem
), elnyomja az utca, szomszedok stb zajat...

), az korabban meg masvalaki volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)