Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
xviktorx
üzenetére
jó azért ne essünk át a ló tulfelére sem... 100GB-ot azzal leforgalmazni, hogy pár telefon frissíti magát meg az appjait, azért elég szép kihívás
Főleg, hogy ott van esetleg az éjszakai 100 is, ha azt is aktiváltad (ha nem tévére használtad).Persze, tudom, az utolsó héten lehet pont mindenre jön frissítés és hiába hagysz egy gigát, a telefonok leszívják a maradékot.
(#53095) aprokaroka87
nem ajándék. Egyszerűen csak a szolgáltatás igénybevétele ip alapon történik. Amíg nem kell a vezetékes "korlátlan" szolgáltatóknak ingyen átengednie a többi kábeltársaság iptv-jét, addig nem tudom mire fel korlátozzák azt, hogy a szolgáltató a saját belső hálózatán mit tesz elérhetővé. Persze, a publikus interneten át az ilyen-olyan go szolgáltatások van akitől elérhetőek, de az nem egyezik meg a platform eredeti iptv megoldásával, csak hálózaton kívüli nem teljesen egyenértékű alternatíva. Nincs iptv "hurokátengedésre" kötelesség.
(#53101) xviktorx
valóban nem túl jó dolog. Esetleg panaszold be az nmhh-nál az nmhh-t, mert miattuk korlátozzák a telenoros iptv hozzáférésedet. -
xviktorx
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Válaszodból az jött le nekem, hogy igazat adsz nekem az egyoldalú szerződésmódosítási elméletemhez és hogy ha panasszal élek az írásos ügyfélszolgálathoz, akkor kötbér fizetése nélkül simán felbonthatom a 2 éves szerződést. Jól gondolom?
Jelenleg a telenor a tv és a net ( mifi-vel otthon, és adatmegosztóval a telefonon ) szolgálatóm. Net nélkül még csak-csak elvagyok ( bár emlékezetem szerint a hipernet home L csomagnál a böngészés korlátlansága megmarad, csak a 100 giga elhasználás után belassul ) de bajosan mondhatom azt a gyerekeknek napokig, hogy mesét majd csak a következő számlázási ciklusban tudnak nézni.
Tudom sokan mondhatják, hogy hagyjak meg 1 gigát és akkor nincs gond. De nem szeretném görcsösen állítgatni a telefonokat hogy ne frissítsék az alkalmazásokat. -
válasz
xviktorx
üzenetére
Nyilván fordulhatsz az Írásos Ügyfélszolgálathoz panasszal, de fontos, hogy ezt a változást a Telenornak meg kellett lépnie, ezért:
"A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság MD/27686-9/2016. számú és MD/29545-10/2016. számú döntése értelmében az adatforgalmi irányok sebességét nem különböztethetjük meg. Az ügyfelünknek tarifába épített vagy megrendelt szolgáltatásként az adatkerete elfogy, akkor az alábbi szolgáltatások sebessége is a tarifacsomagnak megfelelően korlátozásra kerül (lassítjuk 32/32 kbit/s vagy 0/0 kbit/s-ra)." -
azbest
félisten
válasz
xviktorx
üzenetére
A korlátlan böngészést nem látom a listán, nem tudom azt érinti-e.
Egyébként ez
valószínűlegaz nmhh áldásos tevékenysége miatt van, mivel üldözik a szolgáltatás specifikus korlátlanságot. Szerintük sérti a netsemlegességet, ha előfizetsz egy szolgáltatásra és azt nem korlátozzák le neked, ha az általános adatkereted elfogyott.nem véletlenül ez az url "https://www.telenor.hu/netsemlegesseg"
"A változás előzménye a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság MD/27686-9/2016. számú (MyChat határozat) és MD/29545-10/2016. számú döntése (MyMusic határozat)."
Úgy lenne korrekt, ha a vezetékes interneten is explicit adatkeretet mondanának a rugalmas szolgáltatást veszélyeztető mérték helyett. S ha valaki eléri azt, akkor a iptv alapú kábeltévét is kikapcsolnák nála. Most ez történik a mobilnet esetén. Gratulálok nmhh.
-
xviktorx
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kedves Viktor. 2017. januárjában aláírtam 2 évet Hipernet home L csomagra, és rendeltem mellé családi My tv-t illetve HBO go-t két év hűséggel. Ha jól értelmezem, akkor ha elhasználtam a 100 giga adatforgalmat számlazárás előtt kb. 10 nappal , akkor onnantól kezdve a következő számlázási ciklusig nem tudom tudok tv-t illetve HBO got nézni, ha nem rendelek mellé plusz adatot?
Amikor megrendeltem és aláírtam 2 évet nem volt ilyen kritérium, az volt hogy ha lement a 100 giga akkor hbo go és tv továbbra is megy korlátlanul. Ez nem hátrányos szerződésmódosítás az esetemet tekintve? -
aprokaroka87
nagyúr
Viktor0610
Amúgy ez esetben pl a 7 napos egyedi ajánlatok is számitanak, vagy csak a 30 napig tartóak?De ahogy olvasom lassitanak
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Nem lesz RIP
Benne van ha elfogy
Ha fontos a TV akkor meghagysz pl 20mb-ot.Már ha megbirsz.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Rip korlátlan szolgáltatások...
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Egyszerűbben.
Ha elhasználod az adatkereted más, nem korlátlan forgalomtípussal, nem működnek az egyébként korlátlan szolgáltatások, csak ha veszel plusz adatot. -
xviktorx
tag
Egy kis változás 2018.01.11-től, ami elég sokakat érint ( többek között engem is, Hipernet home l ).
ÁSZF változás 2018.01.11
Értesítjük, hogy az alábbi szolgáltatások igénybevételének feltételei 2018.01.11-től változnak.
A szolgáltatások továbbra is gondtalanul használhatóak, amennyiben Ön rendelkezik minimális adatkerettel előfizetésén.
Amennyiben adatkerete elfogyna, a lenti szolgáltatások lassítva lesznek csak elérhetőek vagy kikapcsolásra kerülnek – az alap internet elérés sebességének lassításával vagy kikapcsolásával együtt - addig, amíg Ön újra adatkerettel rendelkezik.
Fontos, hogy szolgáltatások továbbra sem fogyasztják az adatkeretet, viszont ahhoz hogy belföldön korlátlanul használhassa szükséges, hogy Önnek legyen adatkerete az előfizetésén!
Ez lehet tarifába foglalt adatkeret vagy egyéb utólag vásárolt adatjegy is.
Az érintett szolgáltatások:
MyChat
MyTalk&Chat
MyMusic Nonstop
MyMusic Deezer
Korlátlan Facebook
Blue Szórakozás csomag
Korlátlan Social Media
MyTV Alap és MyTv Családi
MyTV Start és MyTv Plus és MyTv Max
MyTv Mesetár
HBO GoNe feledje, a fenti szolgáltatások továbbra sem fogyasztják az adatkeretet!
Amennyiben adatkerete elfogy, a fenti kiegészítő szolgáltatás(ok) sebessége is korlátozásra kerül mindaddig, amíg az adatkerete nem újul meg előfizetésén (például adatjegy vásárlásával vagy új számlázási ciklus kezdetével). -
válasz
antal750
üzenetére
Ezt írom.

Nem kell élesítsd, mert automatikusan aktiválásra kerül a szám.
Legalábbis legjobb tudásom szerint.
Ami kérdés lehet, hogy az automata aktiválástól meddig élnek. Ez fél év, plusz feltöltés nélkül.Amit aktiválni lehet és kell, az a nem Telenor boltokban vásárolható SIM. Azoknál a dobozon kerül feltüntetésre a dátum, hogy meddig aktiválhatók be.
-
antal750
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
De van-e valami lejárati ideje hogy meddig lehet? Mert most még nem akarom beélesíteni..
-
-
antal750
senior tag
Heló
Rendeltem egy sim kártyát,hány napig lehet ezt aktiválni?Viktortól szerettem volna kérdezni ☺️ -
bollokcs80
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi. Így nyert a fiú három hónap ingyen beszélgetést.

-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Igen, válthattok így.

Személyesen vagy telefonon intézhető.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kedves Viktor!
Egy ismerősöm jelenleg Hello Data Start csomagban van (hűség nélkül). Át szeretne váltani a promóciós Hello Telenor csomagra, majd az akció lejártával vissza Data Start-ra. Ez egy járható út?
Ha igen, a váltáshoz be kell mennie személyesen? Az online felületen ui. csak új előfizetés lehetőségét ajánlja fel neki a rendszer.
-
Tannen
tag
És hogy dicsérjük is a Telenort.

Tegnap vettem észre, hogy kaptam + 1 GB netet, a rendelkezésre álló keretem valamiért megnőtt ennyivel.
"Díjmentes adatjegy szolgáltatás 1 GB" - ez jelent meg egy új sorban.
.
Lehet, hogy azért mert puffogtam itt az elmúlt napokban a hűség miatt..
..nem fogok ezért reklamálni. -
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Nekem a kártyás ciklusom minden hónap 7. napján ér véget. Most mondtam le az 1Gb-os klikk mobilnetem, s átakarok váltani a 3,5 Gigásra. (10% kedvezménnyel kártyásoknak 2691Ft)
Az 1 gigást úgy nézem hiába mondtam le, menni fog a ciklus végéig, ez ok.
De a 3,5 gigásat mikor rendeljem meg? Dec 6-án, vagy dec 8 -án? Azaz a ciklus vége előtt 1 nappal vagy utána? Vagy megrendelhetem most is nyugodtan, mert nem fog aktiválódni csak dec 7-én? Azt akarom ebből kihozni, hogy mert nehogy az legyen, hogy most megrendelem s erre a 10napra is levonja a havidíjat majd dec 7-én újra, mert kezdődik az új ciklus azaz egy teljes új hónap.
Köszönöm. -
domper2015
senior tag
Sziasztok, a következő kérdésem lenne, kaptam sms-t új előfizetés vásárlása esetén 25k kedvezmény ( új gen. dolgozói cs.). Hűségem nincs az előfizetésen, ilyenkor a hűség aláírása esetén nem jár a kedvezmény? Köszönöm
-
azbest
félisten
válasz
azbest
üzenetére
no, ha már forgalmi előleg, gyorsan írtam egy újabb webes panaszt, az előző azonosítóját is beleírva, hogy a 8adik számláig sem sikerült jóváírni a forgalmi előleget, nem jelent meg a számlán. Bele is írtam, hogy a 27 és 18 közti különbség miatt, ha nem megy, akkor utalhatják is

Nem tudom, hogy mennyire növekszik egyesével a pansz sorszám, 2 hónap alatt 18 ezer nem kis szám.

-
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, de az előző válaszodat úgy értelmeztem, hogy megszüntetésnél is negyedik hónapban készül el lezáró számla.

Amúgy pedig az ügyintézők általában fele nem mondja a pont ennél a díjcsomagnál lényeges
hóközi bontás feltételeit, úgyanis mindkét másik szolgáltatónál részarányos elszámolás van. Elvégre itt nem csak a korlátlanság a lényeg, hanem a kipróbálás lehetősége is. Ennek fényében kellett volna úgy megcsinálni, hogyha van szerződésközési előleg, akkor azt első számlában jóváírni. Amennyiben belépési díjnak neveznék, akkor természetesen nem. -
zoli62
addikt
válasz
Bferibörs
üzenetére
Igen, 16-ka óta több telefonálásomba került, mire H T-ról megtudtam ezt meg azt. többek között egx hibára futó megrendelésem is volt, mert a rendszerben az állandó lakcímem rosszul lett tárolva, ez csak véletlenül derült ki. Ezért is tettem közzé a tapasztalataimat, hogy más is okuljon belőle.
-
-
Bferibörs
addikt
válasz
zoli62
üzenetére
igen ebben némiképp igazad van, dee ha egy csomagot kinézek magamnak akkor kb. tudom, hogy az számomra megfelelő lesz e vagy sem, ha pedig a 3 hónap korlátlanság miatt rendelem meg akkor így jártam, a szolgáltatónak is vannak érdekei , ráfizetéssel nem fog üzemelni
másik dolog pedig az , hogy azért vannak ezek a topikok, hogy érdeklődjünk és el tudjuk dönteni, hogy jó vagy nem jó számomra a cucc , a 3 havi korlátlanság miatt eszembe nem jutna megrendelni a HT csomagot ha nem tudom megtartani a 3 hónapon belüli kondíciókkal "korlátlan ideig " , de ugye nem vagyunk egyformák szerencsére

persze mindig tanul az ember, más szolgáltatónál megrendeltem egy netes csomagot hűség nélkül, elmondták, hogy 5 napon belül felmondhatom ha nem felel meg, azt nem mondták, hogy ha 5 napon belül lemondom akkor is elveszik az első havi díj ( 4 nap után lemondtam mert car volt a térerő amerre jártam ) tehát nyugodtan használhattam volna 30 napig ( mert ugye nem volt hűségidős )

-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Telefonos ügyintézők egyöntetűen állították, hogy elsp hónapon belüli megszüntetésnél nem életszerű, hogy lezáró számlára három hónapot kell várni.
Évekkel ezelőtt a hang díjcsomagok is részarányosak voltak.
A H T-nál pont az ilyen feltételű előleg egyfajta biztosíték a Telenornak a hűség nélküli szerződés teljesítésre. A korrekr az lenne, ha a másofik hónaptól visszaforgatásra kerülne. -
-
unravel
őstag
Helóka!
A telefonos csomagváltás mennyire gördülékeny? mennyi időt vesz igénybe az átállás?

-
válasz
zoli62
üzenetére
Mi?
Ha négy hónap előtt szünteted meg a számot, akkor a végső lezáró számlában kerül jóváírásra a befizetett összeg.Olyannal találkoztam már, hogy a befizetett előleg (27%) és a lezáró számla (18% és 27%) eltérő ÁFA-tartalma miatt a befizetett összeg egy része került csak jóváírásra. Az így keletkezett túlfizetést vissza lehet utaltatni a Telenorral.
A nincs részarányos számlázással többnyire igazad van, bár pl. a Hello Data csomagoknál pont időarányos a számlázás megszüntetéskor is.
-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tegyük hozzá a pontosság kedvéért, hogy hóközi lemondás esetén mimcs részarányos elszámolás, tehát ha például a számlazárás után egy nap múlvs megszűnteted, akkor buksz egyhavi díjat, illetve ha aktiválás után 15 nappal, akkor pedig fél hónapit, hiába fizettél be egyhavi díjat. Az előleget a Telekommall ellentétben nem az első lezárt számlában, csak a negyedik hónapban forgatják vissza, kvázi három hónapra kamatmentesen adsz kökcsönt a Telenornak, úgy, hogy nem vagy bank.
-
-
B3T3G
csendes tag
Sziasztok,
Telenor vállalati/flottás 500 megás mobilnetem van. Nemrég letöltöttem az HBO GO-t telóra és nagyon szép felbontással, simán tudom nézni a sorozatokat akadás nélkül, ami elég fura, mert kb. a hónap közepén elfogyott a net és ilyenkor korlátozzák a letöltési sebességet, de nincs további díja az extra adatforgalomnak. A youtube-on a korlátozás után csak alacsony felbontáson indulnak el a videók. Még mielőtt nagyon belelendülnék a dologba megkérdezném tőletek: Ugye nem fognak mégis felszámolni erre extra költségeket?
-
Fifi
őstag
válasz
azbest
üzenetére
Gondolom inkább pont a küldést akarta tesztelni, hogy az általa beállított fejlécek jól érkeznek-e át a túloldalra
lugosi: Nekem is van fax (számítógéphez kötött usb-s modem), ha gondolod fogadhatok Tőled egy teszt faxot, melynek a képét visszaküldöm e-mailben. Ha érdekelj írj pü-t.
-
válasz
Daffni2
üzenetére
Nálam van az irodában (nem otthon) fax, mert nekem előírás, hogy legyen. A múltkor új készüléket vettem. Körbetelefonáltam jó sok ismerőst, hogy valakinél van-e fax, mert ki akarom próbálni, hogy jól állítottam-e be, nem sikerült mert nem volt senkinek az ismeretségi körből, így csak remélni tudom, hogy működik. Bár, amennyit szükség van rá, nem alszok álmatlanul miatta.
-
eastsider
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oh király. Viszont ahogy nézem sajnos pont elfogyott a 7..
-
-
eastsider
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
azt nem tudodvéletlenül, hogy meglévő előfizuhoz is a 10k online kedvezményes ár érvényes? (pl i7 32gb - 79k)
-
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
nem tudjátok esetleg, hogy várható-e iPhone-okra akció, ami jobb a mostani Apple TV-snél? meglévő blue XXL-hez kellene telefon
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A trükktől féltem

Mert ez így tökéletes lenne , de nem így van :
"Tehát 5990 Ft/ hó és ezért 2 évig korlátlan beszéd, sms és internet + a telefon jár ? "
sajna

-
válasz
Bferibörs
üzenetére
Megvásárolhatod 2 év hűséggel, de a Hello Telenor csomag korlátlansága természetesen csak három hónapig (plusz az első tört időszak) érvényes.
Utána váltanod kell, legalább a Blue S-re. Fontos, ha a Hello Telenor csomagok valamelyikére váltanál, a készülékdíjjal számolnod kell!Értem már a hozzászólást.
A "trükk" az, hogy a csomag neve marad Hello Telenor, de a korlátlan opciók "leesnek" az előfizetésről.
Tehát maradhatsz ebben akár két évig is, ha szeretnél. -
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kedves Viktor!
Szeretném megkérdezni, hogy ezt a telefont :[link] 2 év hűséggel meg lehet vásárolni Hello Telenor csomaggal ? Tehát 5990 Ft/ hó és ezért 2 évig korlátlan beszéd, sms és internet + a telefon jár ?
A facebookon feltettem a kérdést de nem kaptam rá választ. ( a képen és a leírt szövegben szerintem az áll amit feljebb leírtam )
mert érdekelne.
-
válasz
Ispán_Péter
üzenetére
Mi az, hogy "Annyival jobb, mint a Hello Data legkisebb csomagja, hogy itt korlátlan a beszélgetés"?
Az benne a pláne, hogy ezt a csomagot alapáron 15000 forintért adja a Telenor?
Az ne a csomag hibája legyen már, hogy neked nem kellenek a benne foglaltak.

-
Ispán_Péter
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem. De akkor ennek az ajánlatnak mi értelme van? Annyival jobb, mint a Hello Data legkisebb csomagja, hogy itt korlátlan a beszélgetés. De az meg engem nem vonz. Így akkor mindegy, hogy ha előfizetek csak simán a Hello Datára.
-
Sify
senior tag
válasz
Ispán_Péter
üzenetére
Havi díjat kell fizetned, vagyis 3 hónapon keresztül havi 5990.- Ft.
Mivel nincs hűségszerződés, így ha lejár a 3 hónap nyugodtan le lehet mondani. Nem kell a Telenornál maradnod. -
válasz
Ispán_Péter
üzenetére
Mi?

Természetesen havonta 5990 forint. Értem én, hogy jó csomag, de azért na.
Amennyiben nem veszel készüléket (tehát nem vállalsz hűséget), természetesen bármikor felmondhatod.
-
Ispán_Péter
csendes tag
Sziasztok! A Hello Telenor tarifacsomagról szeretnék érdeklődni. Hiába írtam nekik facebookon, hiába mentem be az üzletbe nem kaptam választ a kérdésemre, csak ködösítenek. Ráadásul az üzletben olyan flegma volt a nő, hogy még én éreztem magam rosszul, hogy meg mertem zavarni a kérdésemmel.
Ha előfizetek a Hello Telenorra, akkor 5990 Ft lesz a 3 hónap összesen, vagy 3 hónapig kell fizetnem havonta az 5990 Ftot?
Ha lejár a 3 hónap, akkor kötelező náluk maradnom vagy felbonthatom az előfizetést? -
azbest
félisten
válasz
Daffni2
üzenetére
Van ott elenkronikus ürlap is, ami kb emailt küld nekik, csak nem teszik közzé a címet, hogy ne menjen rá mindenféle spam.
A fax-ot pedig sok helyen hiteles másolatnak tekintik, elfogadnak aláírt papírokat úgy hitelesnek. Persze, aki kicsit is ért hozzá az tudja, hogy semmivel sem hitelesebb, mint egy emailben küldött fotó, de hát ez még a régi világból megmaradt dolog. Cégek esetén simán lehet ma is azt használják.
-
8
őstag
válasz
Daffni2
üzenetére
A fax soksor kényelmesebb és főleg gyorsabb, mint ajánlott tértivevényes levélben küldözgetni hivatalos ügyintézést, ráadásul az ilyen levélért úgyis postára kell menned, onnan meg akkor inkább elfaxolhatod

2017-ben, sőt 2018-ban is ugyanez lesz a helyzet, szerintem 2019-ben is, meg még jópár évig.Ha nem fontos doksit küldesz, akkor pedig végtelen számú ingyenes online szolgáltatás közül választhatsz, egy-egy oldal elküldésére tökéletes megoldás otthonról vagy akár mobilról.
-
Tannen
tag
Valóban, az előfizetői hűség nem üzleti szempont!
Ez jól látszik, hogy ez az új Hello Telenor csomag is elsősorban a másik két szolgáltató ügyfeleit célozza meg és nem a meglévőket.
A Pannon 1994-ben indította a szolgáltatást, én ott vagyok a kezdetektől, sőt még dolgoztam is néhány évet a Pannonnál, de soha semmiféle kedvezményt ilyen alapon még nem kaptam.
.
Hűség helyett a rugalmas hozzáállásra kell átállni ügyfél oldalról is és mindig oda vándorolni, ahol a legjobb ajánlat van. -
-
Daffni2
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Faxszám
Szóljon már valaki nekik,hogy 2017 van.fax
Kíváncsi lennék hány háztartásban található fax. -
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az űrlap nem e-mail.
-
castiels
addikt
Sziasztok.
A Telenor My tv csatornák mennyire fognak változni? Várható több HD csatorna? Pl:tv2, m+,cool,supertv2,prime,rtl2..
-
válasz
zoli62
üzenetére
Tényleg minek, ha van több egyéb írásos elérhetőség.

-
TJ22
tag
Sziasztok
Az volna a kérdésem ha belépek a honlapon fiókomba (telefonszám-> belépő pin-kód) akkor autómatikusan küldi a megrendelést a rendszernek vagy ott is szokásosan kell megadni a címet stb. vagy a rendszerben (szerződéskötésnél) megadott címre küldi rögtön a készüléket? Az előfizetés hamarabb lett(augusztus) kötve; most csak a számomra ajánlatra lettem volna kíváncsi.
Számomra nem volt egyértelmű a szöveg: "gyors rendeléshez és egyéni ajánlatokhoz lépjen be"
alsó sor:"! rendeléshez lépjen be SMS-sel"
Elnézést a kellemetlenségért de most léptem be volna a rendszerbe

-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ahogy magának a Telenornak sincs e-mail címe, legalábbis a lakossági előfizetők részére, mert minek is az.

-
-
whiskeys
őstag
fura hogy havonta x összeggel irják csak jóvá a telenor data start előre befizetett összegét. arról volt szó hogy 4. hónap után, de nem az hogy havi 4240 lesz az 5990 helyett....

-
zoli62
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én nem tudok ilyen csoportról, csak az EICS-t ismerem, nekik nincs közvetlen elérhetőségük.

-
Syl
nagyúr
válasz
bollokcs80
üzenetére
Nem biztos. Én több előfizetésre havi soktízezret fizetek és amikor a múlt héten bementem, hogy lejárt a két év a táblagépes netemről, adjanak valami jó ajánlatot, elém tolták a "sima", mindenkinek szóló ajánlatot. Erre azt mondtam, hogy köszike, inkább felmondom azt az előfizetést. Nem került elő jobb ajánlat...

-
bollokcs80
Korrektor
válasz
cherubion08
üzenetére
Aztán egy jól irányzott áremeléssel ezt is leverik rajtunk...
Aki teheti, tényleg menjen flottába, vagy kártyásra.
-
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok!
Feltöltős csomagban veszek telefont, akkor függetlenül adják vagy kifüggetlenítik utána kérésre?

Előre is köszönöm a válaszokat!
-
Picit olcsóbbak lesznek a csomagok jan.1-től az áfa változások miatt : [link]
-
válasz
Szupercsirke
üzenetére
Melyik MyTV csomagot?

Egyébként a legegyszerűbb a MyTV appon keresztül.
-
Szupercsirke
tag
Sziasztok telenor hello data starthoz my tv csomagot hogy akvitáljam kb 2,5 hónapja van meg
-
zümzümm
senior tag
Syl es 8
Nem kell kifigurazni. Ugy irtam hogy kb azaz KB(!!!) 26 eve!
Mert nem emlekszem hogy pontosan mikor is volt mert qrva regen volt. -
Blackmirror
őstag
Most látom hogy van black friday is a Telenornál . Időben kapcsolok mi?

Nem egy nagy eresztés, de ezt az ajándék Apple tv dolgot remelem elővezetik jövőre is.
( esetleg ha népszerűbb telefonokat adnának olcsóbban meg is látszana a bevételükön)A flottás csomagra pedig erősen +1-ezni tudok. Nem kapsz akkora kedvezményt a telefonra, de havidíjon sokat spórolsz
-
Prien
addikt
válasz
Ádám16
üzenetére
Sokszor elmondjuk (és lelke mélyén Viktor0610 is egyetért,csak nem mondhatja ki
), hogy aki teheti (kb.mindenki) hagyja a méregdrága lakossági csomagokat a fenébe és lépjen be valamelyik flottába!Magányos lakossági előfizetőként 50 év hűség után sajnálkozva nem adnak 500 Ft kedvezményt sem, miért kellene ezen bosszankodni bárkinek is, amikor már régóta van más megoldás?
-
-
Ádám16
addikt
Üdvözletem!
6 éve vagyok hű szolgája a cégnek, és lassan lejár a hűségem (Blue M).
Erre a tarifára kaptam 2 éve 500Ft havidíj kedvezményt. Most bónuszprogram keretén belül már tudok új készüléket vásárolni tarifahosszabbítással.
"Egyedi ajánlatként" Blue L-et kapok, ami 13600 helyett 12600 lenne havonta, azt viszont nem használnám ki, ráadásul drága is.
Beszéltem velük telefonon, hogy legalább a jelenlegi 500Ft-os havidíj kedvezményem maradjon meg, de nem, ez az ajánlat nekem már/most nem él.
Elmondtam a véleményemet, és letettem.A kérdésem az lenne, hogy várható-e az, hogy február közepéig, vagy után (hűségidőm lejárta) megkeresnek, és ajánlanak egy értelmes kedvezményt, vagy felejtsem el, és a 6 év hűségemet ennyivel "hálálják meg", és akarnak maguknál tartani (a nagy semmivel, konkrétan. Új előfizető ugyanannyi kedvezményt kap, mint én.)
Ha nem, akkor hagyom a bandát februártól. Ha szoktak akciózni hűségidő lejártakor, akkor pedig várok.
Köszönöm.
-
-
válasz
jociolaszi
üzenetére
Igaz az elődje 94-ben kezdte a szolgáltatást a cégnek, az mégsincs 26 éve, csak 23.
-
jociolaszi
tag
Még nincs 25éves a telenor max 18.Én 15éve vagyok náluk de csak két_évente enged olcsóbban telefont venni és akkor is csak hűségre!
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Jól értelmezem?
Ha rendelek egy Hipernet Home S csomagot, akkor az 12 hónapig havi 3990Ft, majd 12 hónapig 4990Ft
Ez tartalmaz 25Gb forgalmat egy hónapra.És a benne foglalt 1000FT kedvezményből pedig vehetek "100 GB éjszakai adatforgalom" opciót? (920FT)
Tehát az éjszakai (éjjel 23 óra és reggel 8 óra ) közötti forgalom 100Gb-ig nem a 25Gb-os keretet csökkenti?
Illetve még modemet vagy Mifit is ingyen adnak hozzá?
-
zümzümm
senior tag
Udv!
Szokott jarni keszulek vasarlasra kedvezmeny azoknak az ugyfeleknek akik huzamosabb ideje vannak a Telenornal? Szoval kb 26 eve...
Par eve kerdeztem mar a Telenorban de akkor azt mondtak hogy nincsen. A napokban ujra bemegyek megkerdezni mert egyszeruen nem tudom elhinni hogy a szolgaltato semmilyen modon nem dijazza a 25+ evnyi megszakitas belkuli huseget.
Csak gondoltam eloszor informalodok hogy mas Telenorosnak jart mar keszulek vasarlasra kedvezmeny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg, hogy ott van esetleg az éjszakai 100 is, ha azt is aktiváltad (ha nem tévére használtad).

Szóljon már valaki nekik,hogy 2017 van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)