- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_Karesz_
tag
válasz
Viktor0610 #48548 üzenetére
Ez oké, csak én speciel pont a 6000 forintos TV-internet kombó miatt fizettem elő rá.
Ha ezt most elveszik, akkor elég nagy hiszti lesz.
-
-
Harkovz
aktív tag
válasz
radio100jozs #48518 üzenetére
Mondjuk nekem hűséggel van, de szerintem ezt nem csinálhatják meg. Át sem írták az aszf -ben.Meg akkor minek az extra keret egyáltalán? Akkor azt szüntetné meg és kész. Ha mégis ezt meglépik szerintem az hiba. Kíváncsi vagyok mi lesz.
-
Alcsi69
senior tag
Sziasztok!
Nem nagyon értek a mobilnethet, viszont már felfigyeltem rá. Szóval ilyen plusz 1gb csomagom van, viszont ezzel csak HSPA+-om van, 4G nem, ez normális?
(honor 6 a teló amúgy)
-
radio100jozs
őstag
Kíváncsi leszek én is erre a romaingolásra, mert most a nyár végétől az őszig megyek Szlovákia, Románia, Ausztria, Németország, Franciaországba, és miként fog menni a Telenor, bár nekem hangalapú a sim, így ezzel eddig nem volt gondom, a Homenethez az adatmegosztó sime-t vissza is mondtam, pont mert EU-ban már nem működik. Ennek is biztos, hogy volt oka, hogy a Telenor megszüntette az EU roamingot az adatmegosztó sim-eknél, így szerintem biztos lehet valami kavarás az adatalapú sim-ek roamingolásával.
-
Somatom
veterán
válasz
lge73x #48535 üzenetére
+1
Minden hónapban két hetet roamingban vagyok. Jelenleg EQ flottás, korlátlan adatkártyát használok (a főkártya van a telóban, megosztó az otthoni router -ben). A másik slotban feltöltősöm van, ami szintén Telenoros. Azon régebben én is használtam az EU 7M adatjegyet, amivel sokkal gördülékenyebben ment a roaming használat, mint most. Biztos nem egyszerű a hálózatok összehangolása az új szabályzásnak megfelelően. Tudom, hogy csak ábránd, de jó lenne, ha a szolgáltatók érdemben is hasznosítanák a tapasztalatainkat. -
lge73x
tag
válasz
Somatom #48533 üzenetére
Próbáltam mindenféle képpen, de ha sikerült regisztrálni a hálózatra, nem sokáig tartotta meg.
Értsd úgy, látszatra volt adatkapcsolat 3Gjel megjelet, közben kíírta csak segélyhívás/nincs regisztrálva a hálózaton, sebessg 10-20 kbyte. Ha átkapcsoltam a céges hang+adat telenoros SIM-re 4G 20-30Mb net! -
lge73x
tag
válasz
reddoors #48528 üzenetére
Én is a Ro és SK barangoltam, de egyertelműen nem működik rendesen. Télen Ausztriában a fizetős hetijeggyel tökéletes volt! Végre normálisabb technikai munkatárssal beszéltem a Telenortól, ő azt mondta számukra ismeretlen a hibajelenség, de miért is vallaná be, hogy valami nem ok!?
Kicseréltettem a SIM-et, így kiváncsi leszek, legközelebb is hasonlóan viselkedik.
Én hálózati problémára gyanakszom és valószínű csak az ADAT alapú előfizetésnél jelentkezik, ugyanis a hang+adat céges kártya rendesen működik!
Nem gond, ha megosszuk a tapasztalatokat, hátha az illetékesek is olvassák és javítják az esetleges hibát! -
-
Somatom
veterán
válasz
lge73x #48517 üzenetére
Nálam is elég kaotikus volt. Magától valami kutyaütő hálóra jelentkezett fel.
Manuálisan Vodára nem sikerült feljelentkeznem.
Telekom D -re felment, de néha ugrált a 3G, és a nincs kapcsolat között. Ennek ellenére, a kapcsolat folyamatos volt.
Szvsz. semmiképpen se automatán tesztelj külföldön, hanem manuális hálózatválasztással! -
azbest
félisten
-
milenda
tag
válasz
azbest #48509 üzenetére
Nekem is érdekes tapasztalataim vannak német (blau) kártyákkal. Mivel megszűntek a roamingcsomagok, az egyikre e hónap elején rendeltem egy 300 percet és 1 GB-ot tartalmazó csomagot. Belgiumban kiválóan működött, Svédországban az adat rendben volt, de a hanghívások következetesen megszakadtak 3 perc 10 mp-nél, Magyarországon viszont fel se megy a hálózatra. Manuálisan is próbáltam, úgy se. Van egy másik kártyám ugyanettől a szolgáltatótól, az az alaptarifával ketyeg és simán felmegy az itthoni hálózatokra, legszívesebben a Telenoréra.
-
reddoors
tag
válasz
lge73x #48517 üzenetére
Hasonló a tapasztalat , én Romániában használtam. Az ORANGE hálózata volt a legjobban támogatott , alapértelmezett. Csak néha volt 4G általában csak 3G hálózatot mutatott a telefon. Ha folyamatosan interneteztem vagy böngésztem , vagy "nagyobb adatmennyiséget" (10-50mb) akartam letölteni egyszerűen egyik pillanatról a másikra megszűnt az adatforgalom és eldobta a térerőt is .
Nekem DATA START csomagom van amiben alapban 5GB EU forgalom van havonta. Próbáltam a többi hálózatra is csatlakozni de a Telekom fel sem engedett . A DIGI volt a legjobban használható ameddig újra nem indítottam a telefont. Újraindítás után ismét ORANGE.Összességében egy nagy sza... volt. Videóhívás max. 1-2 percig működött aztán eldobta a hálózatot.
-
asdf_
veterán
válasz
Hosssszu #48523 üzenetére
E komfort:
- az elektronikus szamladat
- idoben
- elektronikus uton (kiveve az ujsagosok, ott lehet kp-val is) teljesitedAmennyiben ezen feltetelek egyike nem teljesul, abban a honapban megnyered az 1000 ft buntit, ha mindig idoben es megfelelo modon fizetsz, akkor nincs miert aggodni.
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Számlázási kérdés:
Van a nevemen két hipernet home, és egy hang előfizetés.
Eddig úgy volt hogy az egyik hipernet home és a hang előfizu egy "számlára" jött (egy befizetéssel tudtam megoldani pl. otp automatánál.), a másik hipernet home pedig külön "számlán" jött, őt csak egy másik bankkártya művelettel tudtam befizetni. Ennek megvan az oka hogy miért van így, nekem ez így a tuti jó.
Tegnap vettem egy újabb hang alapú előfizetést és azt is úgy szerettem volna hogy külön "számlán" legyen, mint a hipernet home előfizum.
Telenoros ürge értette is hogy mit akarok, látta a jelenlegi "konfigot" a számláknál, azt mondta hogy úgy lesz ahogy én akarom.
Csak otthon néztem meg a szerződést és szerintem valami el lett írva, vagy én értelmezek valamit rosszul.
Kép:
Jól sejtem hogy ez a szerződés most úgy néz ki, mintha csekken szeretném befizetni?Vagy csak én nézek el valamit?
A maradék előfizetéseimet is kártyával fizetem, ezt az újat is így szeretném. Ha jól látom, akkor van rá mód hogy ez az előfizu is "e-komfortossá" váljon?
Nincs szükségem papír számlára és csekkre sem, főleg 1000Ft-ért.Remélem viszonylag értelmesen fogalmaztam a kérdésem.
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
-
Carline
őstag
válasz
radio100jozs #48518 üzenetére
Akkor nekem mivel 2019. májusig van rá hűség és meg lett rendelve szerződéskötéskor a TV Alapcsomag és a 100GB esti net így nincs okom aggódni?
-
radio100jozs
őstag
Hipernet Extra keretből cirkusz lesz aki majd mostanában megkapja az első számlát!
Rákérdeztem, hogy nekem a januárban aktivált MyTV Start+HBO GO-ra továbbra is igénybe vehető az extra keret terhére, és a válasz már nem! Az extra keret a régi MY TV csomagokra sem vehető igénybe, ha nincs rajtuk hűség!
Most lesz számlazárás, megvárom, mi lesz, de ha ez igaz, akkor ez NMHH lesz keméynen, mert még az ÁSZF változásokban sem volt tájékoztatás, hogy ez így fog működni. Nekem meg 2490-ért hűség nélkül van, mert belefér a keretbe az éjszakai 100 GB-al egyben, sőt anno az ügyintéző mondta is, hogy nem kell emiatt rá a hűség.
-
lge73x
tag
Telenor EU roaming tapasztalatok...
Hipernet home L-et használok. A június 15. óta 2 alkalommal voltam külföldön, sajnos az eddigi tapaszatlataim nem igazán pozitívak.
Idegen hálózatra való feljelentkezés során után, kb pár percig minden OK, feljelentkezik a hálózatra, megtalálja LTE hálózatot, sebesség ok! Pár perc elteltével, "Csak segélyhívásra" vált, nincs regisztrálva a hálózaton jelenik meg, ENNEK ELLENÉRE ADATKAPCSOLAT VAN, igaz a legtöbb esetben csak 3G/2G, nagyon alacsony sebességen épül fel a kapcsolat.
Próbáltam más hálózatokra csatlakozni, hasonló a forgatókönyv.
Megjegyzésént: Hálózati lefedettség kiváló, helyi ismerősöm telefonján 100Mb LTE hálózat, kipróbáltam más készülékben is a kártyám.
Véleményem szerint hálózati, Telenor oldali a hiba, azonosítási probléma lehet, ennek ellenére kicserélték a kártyám, pár hét múlva ha külföldre megyek kiderül,hogy ez megoldotta-e a problémát.
Esetleg, ha kedves fórumtársak hasonló rendellenességet vettetek észre, osszátok meg személyes tapasztalatotokat! -
P.mini
aktív tag
Sziasztok! Éppen készülök Ausztriába átmenni egy hétre. Most vettem 1 gb egyszeri plusz adatot, mert a flottás dolgozói 200 mb-ot tartalmaz csak. Hogy van ez a roaming? Most ezt az 1 gb-ot elhasználhatom plusz költségek nélkül, vagy még erre is jön a 2,7 ft mb-onként? Köszi.
-
Somatom
veterán
válasz
azbest #48509 üzenetére
Próbálja meg kitudakolni az okát. Az Alditalk -nak (Medion mobile) van telefonos ÜFSZ -e, webes felülete, és az előbb néztem, hogy az AldiTalk app is működik itthonról Wifin, és Telenoros hálón is. Sajnos, a netet nem tudom megnézni, mert 17. -én lejárt az egyenlegem ideje.
-
azbest
félisten
Érdekességképpen, a roaminggal kapcsolatos sok kavarodás után:
nővéremék német, aldi talkos kártyái nem működnek itthon, pedig még kifejezetten roamingos netet is rendeltek indulás előtt rájuk. De hiába, mert valamiért most fel sem megy magyar hálózatra, csak segélykérés módot mutat, úgy láttam telenoros hálóra próbált felmenni, de le is dobta. Korábban éveken át nem volt bajuk ugyanezzel. Szóval, nálunk még egész jól sikerült a roamingos módosítások bevezetése -
unravel
őstag
hi!
lemaradtam a huawei p9 akcióról. van remény hogy a közeljövőben újra akciós legyen?
-
tomp
félisten
-
asdf_
veterán
válasz
TomPack #48501 üzenetére
Forgalmi eloleget fizetsz be, az elso 4(?) honapban, amikor meg newbie vagy es nem adnak a havi koltesednek megfelelo keretet. De amugy ha ilyen tetelben parkolsz, akkor mindenkepp valami alternativ modszerrel tennem ezt, leven kepesek 35(!) Forintert adni az sms-t a hello databan, es a csomagba epitett lebeszelheto percek -vélhetően, mert az akciós feltételben elfelejtették közölni a szamlazasi egyseget- percalapúak (a legnagyobb csomag ertelemszeru kivetelevel, ahol is ingyenes belfoldi duma van) és ekkora mennyiségű parkolásnál már a kényelmi díjnak nevezett lehúzótétel mértéke sem mellékes, a Telenor 99 Ft-janal meg van kedvezobb a piacon. Nekem ugy remlik, a Simple appal a legolcsobb parkolni -se sms se hivasinditas nem kell hozza, ellenben az automata gps pozicio miatt nagyon meg kell nezni, hogy jo helyre rak-e be, mert zonahatarnal ra lehet kefelni, es a kenyelmi dij is alacsonyabb. De nezz utana, nem hasznalom, lehet, hogy van ennel meg kedvezobb is a piacon, nekem csak az remlik, hogy a mobilszolgaltatoknal a hulye sms kuldes elhagyasa miatt mindenkepp olcsobb (ertelemszeruen ingyendumasokat, sok ingyenes smst tartalmazo csomaggal rendelkezoket ez nem erinti).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X videókártya
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest