- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
lge73x #63153 üzenetére
Én jellemzően használok második kártyahelyen néha adat SIM-et is, míg többnyire hangalapút. És nem vettem észre különbséget merülésben. A SIM az biztos, hogy ugyanaz...
Mondjuk publikus Ip-vel tuti, hogy több netes interakció fogja érni a telefonod, hiszen akkor kint lesz a készülék a net-en... -
-
-
Somatom
veterán
válasz
lge73x #48535 üzenetére
+1
Minden hónapban két hetet roamingban vagyok. Jelenleg EQ flottás, korlátlan adatkártyát használok (a főkártya van a telóban, megosztó az otthoni router -ben). A másik slotban feltöltősöm van, ami szintén Telenoros. Azon régebben én is használtam az EU 7M adatjegyet, amivel sokkal gördülékenyebben ment a roaming használat, mint most. Biztos nem egyszerű a hálózatok összehangolása az új szabályzásnak megfelelően. Tudom, hogy csak ábránd, de jó lenne, ha a szolgáltatók érdemben is hasznosítanák a tapasztalatainkat. -
Somatom
veterán
válasz
lge73x #48517 üzenetére
Nálam is elég kaotikus volt. Magától valami kutyaütő hálóra jelentkezett fel.
Manuálisan Vodára nem sikerült feljelentkeznem.
Telekom D -re felment, de néha ugrált a 3G, és a nincs kapcsolat között. Ennek ellenére, a kapcsolat folyamatos volt.
Szvsz. semmiképpen se automatán tesztelj külföldön, hanem manuális hálózatválasztással! -
reddoors
tag
válasz
lge73x #48517 üzenetére
Hasonló a tapasztalat , én Romániában használtam. Az ORANGE hálózata volt a legjobban támogatott , alapértelmezett. Csak néha volt 4G általában csak 3G hálózatot mutatott a telefon. Ha folyamatosan interneteztem vagy böngésztem , vagy "nagyobb adatmennyiséget" (10-50mb) akartam letölteni egyszerűen egyik pillanatról a másikra megszűnt az adatforgalom és eldobta a térerőt is .
Nekem DATA START csomagom van amiben alapban 5GB EU forgalom van havonta. Próbáltam a többi hálózatra is csatlakozni de a Telekom fel sem engedett . A DIGI volt a legjobban használható ameddig újra nem indítottam a telefont. Újraindítás után ismét ORANGE.Összességében egy nagy sza... volt. Videóhívás max. 1-2 percig működött aztán eldobta a hálózatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest