Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Sziasztok. MyTV szolgáltatást használ itt valaki tartósan? A gyerkőcöknek a mesék miatt néztem, de ha nem jó akkor inkább beköttetek valamit.
-
Harkovz
aktív tag
válasz
Alien123 #41196 üzenetére
Én Home csomagban vagyok. Ezt át lehet váltani az új Mytv-vel kombinált csomagokra. A sima Home csomagok is olcsóbbak lettek, de ezekre nem lehet váltani. Így én nem váltottam mert tv nem kell a mytv csomagban meg nincs az éjszakai 100 GB. Így maradt a sima Hipernet Home középső csomag.
-
Alien123
újonc
válasz
Harkovz #41158 üzenetére
Sziasztok! Hasonló helyzetben vagyok: hűséges hipernet medium (szintén eszközvásárlással, hordozható router/mifi), és Hipernet Home L-re szeretnék én is váltani. Az előbb beszéltem a 1220-on egy ügyintézővel és azt mondta, hogy nem lehetséges Hipernet és Hipernet Home között váltani. Mi az igazság? Neked megcsinálták az átváltást?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Varszegig #41192 üzenetére
Egy haldokló telefonban volt a kártya, ami a nap egy jó részében le volt merülve, tehát tényleg nem tudtak elérni. De azért valami SMS-t vagy hasonlót küldhettek volna, hogy nem tudtak elérni, jelentsem be újra az igényt. Akkor nem vártam volna 2 hetet.
Szerencsére a háttér-munkatárs segített a probléma megoldásában.
-
csanady97
tag
Meglévő előfizetést átlehet íratni másik tulajdonosra? Anyukám nevén van az előfizetésem és azt át lehetne íratni az én nevemre?
-
Varszegig
veterán
válasz
Viktor0610 #41188 üzenetére
Persze, persze. És ilyenkor a szolgáltató hibájából fizessen +1 hónapot? Én biztos felügyeleti panaszt tennék
Én a magyar szolgáltatók esetében nem hiszek ilyen véletlenekben, mert az sem véletlen, hogy csak és kizárólag a lakossági ügyfeleknél nincs törthavi számlázás a telenornál. (És csak ott.)
-
4Grider
nagyúr
válasz
C_hris #41189 üzenetére
ÁSZF szerint (tehát hivatalosan) 7 nap, a megrendelés napját is beleértve. Azaz elméletileg nem tudod a 8. napon használni.
A gyakorlat meg az, hogy a 9. napon reggel 8 óra körül lövik le. (De ha ez a gyakorlat az elmúlt 15 napban megváltozott, nem lehet egy rossz szavad sem, lásd ÁSZF.) -
C_hris
tag
Ha szombat hajnalban megrendelem az EU Net Hetijegy-et, akkor az meddig érvényes?
A következő hét szombaton tudom még használni? -
-
-
attiati
veterán
válasz
Viktor0610 #41178 üzenetére
vidék
Bp - Tatabánya - Győr - Szhely - Vas megye vonal általában -
-
Hosssszu
őstag
Üdv!
Két kérdésem lenne, gyanítom mindkettőre nemleges a válasz, de hátha mégsem.
1: Most hogy a Hipernet home már nincs kötve helyhez, így lehet hozzá adatmegosztó SIM-et kérni (ha létezik egyáltalán ilyen a Telenornál).
2: Van egy Hipernet home M csomagom amihez jár kettőezernéhányszáz forint "levásárolható kedvezmény" amiből én megrendeltem az éjszakai 100GB-ot 990Ft, vagy 1000Ft-ért. Kérdésem az lenne hogy a fennmaradó ezernéhányszáz forintot felhasználhatom-e arra hogy a smarttarifa extra díjcsomagban lévő előfizetésemhez rendelhessek dolgokat? (pl MyMusic, vagy pluszadat, stb..) -
attiati
veterán
telenornál mennyire fájó pont a B20 / LTE800 hiánya?
ők is inkább 2g --> 4g ugrást csináltak és kimaradt a 3g fejlesztés, ugye?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
wetomi #41173 üzenetére
Elhiszem, hogy így van, de nem volt türelmem végignézni az egész ÁSZF-et.
Azzal van a probléma, hogy ennél a tarifacsomagnál rögzítik a felmondási szándékot, de még visszahívnak, mielőtt valóban megszűnne. Gondolom valami kedvezménnyel akarnak maradásra bírni. És ha nem érnek el, akkor nem szüntetik meg.
De nem is jeleztek vissza sem e-mailben, sem SMS-ben, hogy nem tudtak elérni, ezért megakadt a folyamat. -
wetomi
aktív tag
válasz
Dr Bubo #41172 üzenetére
ÁSZF törzsszöveg: 12.4.2.1. Előfizető általi rendes felmondás
Az Előfizető a határozatlan idejű Előfizetői Szerződést bármikor, indoklás nélkül felmondhatja 8 napos felmondási idővel.
Az Előfizető részéről történő felmondás esetén az Előfizetői Szerződés megszűnésének napja – a felek eltérő megállapodása hiányában – az írásbeli felmondás Telenor által történő átvételétől, illetve szóbeli felmondás esetén annak Telenorral történt közlésétől kerül számításra.
Az Előfizető 8 napos felmondási időnél hosszabb felmondási időt is megjelölhet. Az Előfizető által a megszüntetés dátumaként megjelölt nap a felmondás megérkezésétől vagy közlésétől számított 8. és 30. nap közé eshet.Félreértés ne essék, nem ÁSZF huszárkodni akarok. De a 8-30 napos felmondás egy tök általános felmondási idő a legtöbb szolgáltató esetén.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Van egy Limit+Net előfizetésem hűség nélkül. Miért nem lehet felmondani azonnali hatállyal?
-
szami777
addikt
válasz
Viktor0610 #41168 üzenetére
Szuper, ez jo hír, köszönöm a gyors választ.
-
-
szami777
addikt
Sziasztok, remélem ez még elfér ide. Telenorban vett lg spirit telefonomat készülöm eladni, a garancia papíron az áll, hogy 1 évig a telenor biztosít rá jótállást és további 1 évre pedig a gyártó önkéntes jótállást vállal korlátozott feltételekkel.
Aki gariztatott már telenorral, mit jelent ez pontosan?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
-
MAGUS7
tag
Sziasztok A hűségidőn belüli készülékcsere internet előfizetésnél is működik ?
-
Sziasztok!
MayTariffM csomagom van és a tarife leírásban szerepel egy ilyen sor, hogy "Extra szolgáltatás keret 700 Ft/hó".
Ez mit jelent pontosan? Jól értelmezem, hogy a havidíjban benne van 700Ft/hó, amit Extra szolgáltatásra fordíthatok? Tehát, ha mondjuk megrendelném a MyMusic Nonnstop Extra szolgáltatást, akkor csak 290 Ft-tal nőne meg a havi díjam?
Vagy akár fordíthatom ezt az összeget Google Play áruházból app vásárlásra?Előre is köszönöm a segítséget
-
-
tomp
félisten
A MyMusic opció miatt elmentem az egyik új üzletbe.
Mióta van az, hogy a már lezárt tarifához nem lehet megrendelni semmi új szolgáltatást? Vagy mindig is ez volt?
Számlazárással teljes szolgáltatás átalakításom lesz. Start->MyTariff XS, 30GB+4G->5GB, MyMusic Nonstop.
MyTelenor fiókomban a szolgáltatásoknál viszont csak a MyMusic opciót látom, hogy sz.záráskor aktiválódik. A többi sehol. Azok csak az átállással fognak megjelenni?
Nem semmi. Pontosan 4800Ft-al lesz kevesebb a havidíjam. -
alexman
csendes tag
Sziasztok! Már pár hónapja boldog tulajdonosa vagyok egy kártya független Samsung A5 (2016)-nak. Külföldön vettem, EU piacra szánt verzió A510F. Eddig külföldi SIM-mel használtam, azon egyből ment a mobilnet különleges beállítás nélkül. A héten haza látogattam és kicseréltem a régi Telenoros SIM-et egy nano változatra. Ezzel viszont a mobilnet nem megy, az értesítési sávban felül ott van a 4G jel, h elvileg csatlakozik, de net nincs. Adatkeretem van.
A beállításokat ellenőriztem és megfelel ennek: https://www.telenor.hu/android/mobil/beallitasok/magyar
Android 5.5.1-en vagyok, alaphelyzetbe állítást próbáltam a "Hozzáférési pontok neve" menüben, nem segített. Készüléken többször újraindítottam, semmi.
Hol lehet a hiba?? Ha mást nem, akkor hívom a Telenort, de remélem valaki itt is tud segíteni.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek kéne egy kis segítség.
Hűségidős Hipernet Medium csomagja van, és valamilyen Androidos tabletet is hozott ki mellé.
Ezt szeretné átváltani My Hipernet Home L csomagra. A hűségidő végéig még 1,5 év van. Hogyan tudná ezt megtenni? Egyáltalán lehet ilyet? -
MAGUS7
tag
válasz
Viktor0610 #41153 üzenetére
Köszönöm a választ
-
-
MAGUS7
tag
Sziasztok van 1 Hipernet Medium előfizetésem,modemmel amit ingyen kaptam mellé,még nem járt le a hűségem,a szerződésben az van hogy ha hűséget bontok akkor ki kell fizetnem a modemet,de Mytelenor-ban,Szolgáltatások módosításánál azt írja hogy tarifahűség felmondási díja 0 ft,szóval akkor kellene fizetnem a felmondásért vagy nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HP szerverek áron alul
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest