- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Sziasztok! Ha rendelek 10gb netet, 6e ft-ert, feltoltos vagyok, akkor fog aktivalodni a 10 gb, ahogy feltoltottem vagy kiszamlazzak? Koszi
-
törölt tag
Azt valaki meg tudná magyarázni, hogy Telenor-Telenor telefonhívásban hogyan kerül a vonalba analóg zaj és áthallás? Tisztára az a feeling volt, mint mikor régen beáztak a telefonvonalak a Matávnál...
-
*Älex*
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kerdesem lenne, hogy meg lehet e azt oldani, hogy egy bizonyos szammal ingyen beszelhessek? Amugy ez a szam 30-as... Van barmi modja ennek? Esetleg akar ugy hogy nekem van netem es a masik felnek nincs?
Elore is koszi a valaszokat!
-
zseko
veterán
válasz
Gigi01 #38005 üzenetére
Milyen adatforgalommal jár a szolgáltatás igénybevétele?
1 órányi videólejátszás adatforgalmi igénye hozzávetőlegesen:
Okostelefon: 300 - 400 MB
Tablet: 800 MB – 1 GB
PC / laptop: 1,2 – 1,5 GBÍgy számolj netcsomagot. Ez alapján telefonon használva is legalább 10GB kell (6000Ft).
-
Sziasztok!
Van valakinek egy felesleges Huawei E3272 stickje? PÜ-t dobjon ha akad egy valakinek pls
-
Ithuriell
csendes újonc
Sziasztok!!
Az érdekelne, hogy ha online vásárolok, akkor ugye kapok egy 15000 forint értékű tartozék-kupont, na ezt fel tudom használni több tartozék vásárlására? Pl 2db 7500 forintos cuccot tudok venni vele? Vagy akár többet is, pl headset-üveglap-sd kártya? Köszi előre is! -
kaposznyak
aktív tag
válasz
Viktor0610 #38015 üzenetére
Minden lehetséges, még akár én is hibázhattam, de:
a telefonom híváslistája (amit tudom, lehet manipulálni, de nem tettem ilyesmit) mutatja mely számot, hány percig hívtam.
Persze mondjuk onnan is kitörlődhetett (a technika ördöge ugye).Na, majd ha kiderül, ki volt a hívott fél, okosabb leszek.
Meg nem akarom a Telenor rossz hírét kelteni, 15 éve vagyok előfizetőjük, eddig nem volt ilyesmi (legalábbis ekkora eltérés még nem volt a forgalomban).
-
válasz
kaposznyak #38014 üzenetére
Nem védeni akarom a Telenort, de volt egy saját példám, amikor felhívta a nővérem a mamámat (vagy fordítva, de ez mindegy), és a beszélgetés végeztével nem tették le a telefont, csak a rendszer bontotta egy óra múlva a vonalat. Nem lehet, hogy nálad is ilyen probléma van?
Bár a részletező mindenképp' megoldást vagy legalábbis támpontot fog adni a plusz két óra keletkezésére...
-
dptrsk
addikt
válasz
kaposznyak #38012 üzenetére
Még az jutott eszembe, hogy részletező alapján egy konkrét számmal történt 2 óra beszélgetés vagy esetleg Telekom/Vodafone/egyéb forgalomként lett számlázva 2 óra, amit te úgy gondolsz, hogy Telenoros számmal beszéltél? Csak mert utóbbi esetben a számhordozással is kell számolni!
-
kaposznyak
aktív tag
válasz
dptrsk #38011 üzenetére
Tudom, hogy lehet manipulálni ezt-azt.
Kérdésem arra irányult, hogy volt-e a fórumozók esetében olyan eset, amikor sikeres volt a reklamáció és ha igen, mivel tudták bizonyítani a hívás meg nem történtét.
Ha nagy macera, akkor nem fogok vele fáradni.
Kissé esélytelennek érzem, hiszen az én szavam és készülékem adatai (a megbízhatatlan ügyfélé), állnak szembe a szolgáltató tévedhetetlen és 100% korrekt rendszerével...
-
dptrsk
addikt
válasz
kaposznyak #38010 üzenetére
Lehet reklamálni, de kevés esély van rá, hogy jóváírják .
Az nem mérvadó, hogy mi van a híváslistádban, akár ki is törölhetted(vagy ha más használta, végzett és kitörölte).
Fel kéne hívni a másik számot is legyen szíves megnézni, hogy az ő híváslistájában benne vagy-e fogadottként. Ha ott benne van a 2 órás hívás, akkor biztos megtörtént. Ha ott sem vagy benne, akkor kérdés, hogy még ki fért hozzá a telefonhoz(esetleg mindkét telefonon törölték).
Esetleg a telefonod percszámlálóját megnézni(ami független a hívásnapló törlésétől), hogy abban benne van-e ez a 2 óra vagy ott is hiányzik. -
kaposznyak
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #38000 üzenetére
Sziasztok.
Van a számlámon egy 2 órás hívás, ami szerintem nem történt meg. (Megnéztem a telefonomban is a kimenő hívásokat, biztosan nem történt meg.)
Van értelme a reklamálásnak? Számlarészletezőt ma kértem.
Meghülyítettem a betűformátumoló generátort...
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
bzs73
őstag
Üdv.
Azt jól látom hogy ha pl most teló nélkül veszek új M tarifa-t 2 évre, akkor az 4190ft? Van ennél jobb most? Ez hálózaton belül korlátlan beszéd, azon kívül 180 perc, és 500mb internet. Ennek semmi + költsége? tehát konkrétan ennyit kell majd fizetnem? -
zeon.hu
nagyúr
My Telenor appal mi van?
"Hoppá, valami nem stimmel..." felirat fogad. -
Gigi01
őstag
Ezt nem értem.Eddig úgy volt,hogy pl. fizettem érte havi 1000Ft-ot.
Most meg 1000Ft+az adatforgalma.Mivel nem wifi-n nézném.Digis vagyok,és akkor már használnám azt ingyen,tehát csak adatforgalomért fizetek.
Melyik tarifacsomagban van a legkedvezőbb,legtöbb net,ehhez gondolom már elkéne,napi 1óra tv-zéshez.(20óra tv havi szinten kb.) -
wetomi
aktív tag
válasz
Tehát a 11.24-12.23-ig tartó időszakról (adatbázis szinten) 12.24-én kelt a számla, ami végösszeget, számlaképet tekintve inkább 25 lesz, mire a rendszer legenerálja elektronikusan. Ekkor megy az anyag a nyomdába, a tiéden kívül még néhány ezer másik számlával együtt.
Jött a karácsony, valószínűleg később került nyomtatásra a számla, a nyomdász is ember, ami a jellemző fizetési határidőhöz adott plusz 2-3 nappal is próbáltak ellensúlyozni a Telenor részéről.
Valószínűleg 26-27-én megkaptad a számlaértesítőt, ami alapján 29-én már befizetted azt a számlát ami amúgy kb. akkor került postára.
A magyar postán a normál postai levelek kézbesítésének sebessége lassan már a törött szárnyú postagalambétól is elmarad.
Tekintve, hogy ismét közbejött egy ünnepnap és egy hétvége, érezd magad szerencsés, hogy a posta jóvoltából már január 4-én megkaptad a számlát, amit ugyan befizettél korábban, de azt visszahívni nem fogják, ezért kaptad meg a számlát.
Félre ne értsd, nem támadni akarlak, csak gondold végig légy szíves, miért kaptad meg a számlát később, mint ahogy azt befizetted.
Az E-komfort csomag nem teljesítési díját pedig mindig utólag számlázzák, hiszen azt előre nem tudják megmondani, hogy minden feltételt teljesítesz-e.
Tehát a december 24-én kelt számládban az előző, november 24-én kelt számlád miatt terhelték a díjat, a feltételeknek megfelelően.
Tekintve, hogy ez legutóbbi, decemberi számlád is papíron készült, még a következő számlában is nem teljesítési díja. Ha átváltasz elektronikus számlára, akkor érdemes írni nekik, hátha elengednek 1-2 havi e-komfort nem teljesítési díjat.
szerk:
Egyszerűen megy ez az e számla. Írjál nekik az elektronikus űrlapon, hátha elengednek, jóváírnak valamennyi díjat. -
válasz
dptrsk #38001 üzenetére
Na most regisztráltam újra a mytelenorra más email címel és ott felvettem az elektronikus számlát fizetési módnak mert ott volt nagy betükkel!
Valószínű az volt a gond hogy a korábbi telenoros belépésem ezer éves és közben vodafonos lettem egy flottába 3 évig majd onnan visszajöve használtam a régi belépésemet. Most az új regisztrációval már ott az elektronikus számla igény.
De érdekes módon most fent van egy szám ami számlás de megszüntetve, valószínű a flottás kevercnél volt egy hónapig ideiglenesen. Remélhetőleg most jó lesz. Köszi! -
dptrsk
addikt
válasz
Neked kell kérned, hogy elektronikus számlát szeretnél.
Ha elektronikus számlád lesz s időben fizeted, akkor nem lesz plusz költség.
Amíg papír alapú számlát kapsz(ez van beállítva a rendszerben), addig akár 23-án is kifizetheted a 24-én elkészülő számlát, akkor sem fogod megkapni az e-komfort kedvezményt. -
válasz
wetomi #37997 üzenetére
Számla kiállítási időpontja 2015.12.24.
Android kliensen fizettem be 29-én amelynél az OTP 30-án le is vonta.
Ma azaz 4.-én küldték a csekket a 24-ei számláról hogy 11-ig fizessem be. Na most egyből irány a my telenor és ott nincs befizetetlen számla, minden nullás. Androidosnál is 0.
Na most én nem fizetem be csekken azt amit nem látok neten hiánynak mert akkor duplán fogok fizetni a 11.24-12-24 időszakért amit már befizettem ezzel a szar ekomfort plusz díjával együtt. A webesen meg nem tudom befizetni mert nincs ilyen számla.
Az az érdekes hogy a telenoros levél borítékján 2015.12.29 szerepel tehát akkor nyomtatták. Magyarul ha 5 nap alatt nem fizetem be akkor megy a csekk. -
kutga
félisten
válasz
Viktor0610 #37983 üzenetére
Jelentem a sarki gsm kivágta. A Telenor ügyfélszolgálatán előttem elég nehezen tudta elmagyarázni a két srác egy külföldi nőnek hogy milyen mobilinternet csomagok vannak és mennyiért, miközben a harmadik kolléganő folyamatosan piszkálta őket.
Ők amúgy nem vágtak, csak a csere volt opció, de ahhoz vagy meghatalmazás, vagy ügyfélkód kellett volna.
-
-
wetomi
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #37995 üzenetére
Valószínűleg éppen az a baj, hogy kapsz csekket, mert ha papír alapú számlázásod van, hiába fizeted ki, a csekket attól kiküldik, mert amikor te befizeted a számlát, az már a nyomdában, vagy a postán van.
Az E-komfort csomag teljesülésének 3 feltétele van:
- elektronikus számla használata
- elektronikusan, vagy személyesen, üzletben való számlabefizetés
- határidőre történő befizetés
Ha a 3 közül valamelyik nem teljesül, akkor megy a nem teljesítési díja: e-komfortAmúgy meg: lmgtfy bocs
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Igaz,hogy a mytv csak január végéig nem számolja pluszba az adatforgalmat,utána igen??
Ezért akartam átjönni,mert a Telekom is ezt tette a Go-val. -
Mi a fene az az e-komfort nem teljesítésének díja?
Eddig azt hittem hogy az a baj hogy mobilon fizetem be az androidos alkalmazással, most befizettem a webes oldalon gépen keresztül. Kb egy héttel előtte kifizetem, a hülyék meg egy hétre rá küldenek csekket arról amit már kifizettem. Nem tudom igazán mi a fene az az e komfort. Az androidos kliensen és a webesen is nem látszik semmi tartozás. Igazából azt sem értem minek küldenek csekket ha neten fizetem be? -
válasz
Motion_Blur #37993 üzenetére
Amennyiben a Telekom elengedi a számod, a Telenor természetesen fogadja, és akármilyen csomagot köthetsz.
Amennyiben csak kártyát vennél MyTariff csomaggal, akkor a számláshoz is elég csak a személyi igazolvány.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Viktor0610 #37992 üzenetére
Köszi, trétől jönnék.
Weboldalon összepakoltam magamnak egy jó kis csomagot, mivel nekem az adatforgalom a fontos, az ingyen sms-ek pl absz. nem... így jó árban ki lehetne hozni egy olyan csomagot amiben 1,2gb adat van + 80 perc ingyen hívás, nekem ez tökéletes lenne.De fentebb valahol azt olvastam hogy számhordozásnál nem lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást, ez igaz? Mert egyedi számom van, és nem válok meg tőle az biztos.
-
válasz
Motion_Blur #37991 üzenetére
Igen, a számhordozás csak személyesen intézhető.
ELhordozásnál nem is kell a Telenort megkeresd, bár adatot egyeztetni lehet. Ehhez elég a személyid.
IDEhordozásnál azok a papírok kellenek, amik a "normál" szerződéshez is. Feltöltőkártyáshoz elég a személyi, számláshoz személyi igazolvány ÉS adókártya VAGY jogosítvány VAGY útlevél. -
Motion_Blur
félisten
üdv!
Számhordozásnál mindenféleképpen személyesen kell bemennem egy üzletbe? Személyin kívül kell mást magammal vinnem?
-
kutga
félisten
válasz
Viktor0610 #37983 üzenetére
Én úgy látom ez gyári, nem méretre vágott, kis chippel. Majd azzal kezdek hogy le szeretném vágatni, nem nagyon reklámozom hogy nem az enyém.
-
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Micro méretű sim kártyát milyen módon tudnék nano méretűre cserélni? Elképzelhető hogy a sarki gsm is kivágja nekem?
Nem az én nevemen van az előfizetés, céges flotta.
-
törölt tag
A MyTV -t akkor sem kellene számolnia. Feltelepíted a MyTV appot a Tabra és a telóban levő.kártya adataival jelentkezel be a MyTV fiókba. Android TV boxon ugyanezt csinálom és nem számolja az adatforgalmat, ha a telóról osztott nettel nézem, mivel a kártyához tartozó fiókkal használom a MyTV -t a boxon.
-
válasz
killer1203 #37976 üzenetére
Igen. Mivel nem a legújabb verziójú kártyád van, illetve lehet ez is a probléma forrása,így bemégy a boltba, és kéred a kártya cseréjét.
-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610 #37969 üzenetére
Akkor szerencsére karácsonykor azt is engedték
mert 2 nap alatt ~8GB-ot használtam el tableten (ebből kb. 5-6GB lehetett a MyTV) a telefonról osztva (a tablet Telekomos ezért csak így megy).
-
killer1203
senior tag
válasz
Viktor0610 #37975 üzenetére
És mi lehet ennek a menete? csak besétálok hogy kártyát szeretnék cserélni ?
Biztos nem térerő gond, járom Magyarországot de eddig még sehol nemvolt 3G :/
-
válasz
killer1203 #37974 üzenetére
Első körben kártyacsere. Nem hiszem, hogy ennyire rossz lenne a térerő mindenhol, ahol előfordulsz.
-
killer1203
senior tag
Sziasztok
Egy galaxy s3 mini telefonba van egy mytariffXS es fekete sim kártyám, de egyszerűen a mobilinternet katasztrófa rajta annyira lassú, 3G pl sehol nincs pedig ez bevan kapcsolva a telefonon, APN beállitásokkal lenne gond vagy mit lehet vele kezdeni ?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #37971 üzenetére
Igen az fent van de jobban örültem volna ha küldenek. Persze netnél meg jön hogy elfogy a keret ott nem kell pluszba fizetni perceknél meg nem jön hátha az ember kicsit többet beszél
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Mytariffban ha elfogy a 80 perces keretem küldenek sms-t? Ha pedig elfogyott akkor minden megkezdett perc 40Ft plusz?
-
válasz
Handball94 #37967 üzenetére
Gyanúm szerint a megosztás "mögött" már nem működik a korlátlanság.
-
bopeti98
őstag
válasz
dedike #37961 üzenetére
Az eredeti szám nekem is tetszik, és egy ideig a Telenoros is tetszett, de amikor már tényleg az összes csatornán, minden reklámszünetben, lenyomták az eléggé idegesítő volt.
Sőt, azt hiszem a Comedy Central-on volt, hogy egy reklámblokkban 2x is leadták.
Vajon mennyibe fájt ez a Telenornak? -
Handball94
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy Mytariff előfizetésem, ha aktiválom a korlátlan böngészés/emailt, akkor vajon az is korlátlan adatforgalom, ha a telefonom mobilnetjét megosztom egy másik eszközzel, vagy csak az amit a telefon böngészőjében megnyitok ? (Akár facebook is a böngészőben?) -
Peter.70
addikt
válasz
StarKiller89 #37963 üzenetére
Sztem valami nagyon nem stimmel az adatforgalom számolásukkal.
-
snooze
veterán
válasz
StarKiller89 #37963 üzenetére
Te is hivjad öket addig,amig vissza nem állítják.. 😊 deugy sem tudnak válaszolj miért lassítják..
-
StarKiller89
senior tag
felbosszant ez a cég már komolyan...
100 megás mobilinternetem van, amit nem kell mondani nektek milyen sok mindenre elég... nos dec 27. körül elkezdett sms-ekkel bombázni a telenor, hogy le fog járni az adatkeretem, amit már akkor furcsáltam mivel az ünnepek alatt itthon voltam és wifit használtam végig, mellesleg a mobilnet is ingyen volt karácsonykor... 28.-án még mindig csak nyomatták a hülye sms-eket, de leszartam mert mondom 29.-től úgyis új számlázási ciklus kezdődik... erre nem, a felhasználható adatmennyiségem maradt 0kb, és szépen be van lassítva a netem, ilyenkor mivan? -
-
válasz
szabogabor10 #37960 üzenetére
Az gáz, ha ez a csengőhangom?
(Persze az eredeti...
)
-
-
amadeus11
senior tag
Ennyi Telenor reklám egész ünnepek alatt, MINDEN kis kábelcsatornán is, esküszöm már a csapból is ez folyik!
Ha eszembe jut, hogy az én hatvanezrem is benne van, amit az internet start féle senki által nem kért szolgáltatás után számláztak ki elkap a hányinger! De ettől a cégtől még megszabadulni se volt egyszerű, még ott is jól bekavarnak, lehúznak. De többmilliós/ milliárdos reklámokra van pénz. Korrekt üzleti magatartás, na olyan itt nincs... -
dptrsk
addikt
Főként 86 illetve 9 buszjáratokon fordult elő, de 1es villamoson is volt rá példa.
Margit híd budai hídfő buszmegállóba érkezéskor.
Batthyány tér előtt, ahol megy a busz.
Gellért tér- Újbuda központ közötti szakaszon.
Ezek 2015 tavaszi-nyári tapasztalatok, én jelenleg nem használok Telenoros kártyát, lehet azóta javult a helyzet. Bejelentettem pontos hely-idő adatokkal, de nem találtak hálózati hibát.Illetve a 4Gről sem mindig dobott le, amikor hívtak. Ez családtagnál a mai napig fenn áll, csak mostmár jön SMS, ha keresték. Bejelenteni hiába jelentjük be, az a válasz jön 24-48 órán belül, hogy Telenornál minden OK, Nálunk van a hiba. SIM csere, készülékváltás sem segített.
-
Hosssszu
őstag
válasz
Viktor0610 #37949 üzenetére
A példád csak arra az esetre helytálló, ha minden hónapban kifut az ember az adatkeretből. Ha ez nem minden hónapban fordul elő, akkor viszont 2 nappal többet vagy belassítva. Mondjuk velem kb. 2,5év alatt háromszor fordult elő, akkor vettem is plusz adatot, nem estem kétségbe. De egyébként szerintem sem korrekt dolog.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #37954 üzenetére
Miért?a nagyobb csomagnál nem fogy el a keret?dehogynem.. 😊 elfogyhat..mivel az nincs meghatározva,hogy csak xgiga után már az elsö nap után visszakapd a sebességet..
Ez jellemzö a magyar szolgáltatokra..na de ez más téma..
Viszont szerencse,hogy nem vagyok rászorulva a mobilnetre.. -
-
tomp
félisten
válasz
dptrsk #37938 üzenetére
Az utazás Budapesten belül BKV-val konkrétan hol? Én is folyamatosan BKV-val vagy gyalog közlekedek. Munkán kívül szabadnapjaimon 13-14km-t sétálok a városban de sehol sem volt adatkapcsolat megszakadás. Olyan van, hogy a jelszint leesik egyik mp-ről a másikra a minimumra de még akkor is aktív marad az adatkapcsolat és megy a forgalom.
-
snooze
veterán
válasz
Viktor0610 #37951 üzenetére
De nem a csomag méret a lényeg,nem ez volt a kérdés,hanem a sebesség visszaadása..erre vártam a választ..
-
válasz
snooze #37950 üzenetére
"Na akkor irdd le azt miért nem adja vissza az elsö nap?"
Én?
Megtisztelő, hogy feltételezed, tudom a választ, de el kell szomorítsalak...Már párszor leírtam: ha hamarabb elfogy a keret, mint kellene, nagyobb csomagot kell rendelni. Vagy el kell fogadni, hogy a rendszer így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Bestbuy játékok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eladó egy Bose Quiet comfort 25 dobozával aktív zajszűrés
- S21(128/8) dobozával tokkal
- HP Victus 15-fa Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% i5-12500H 16/512 RTX 3050 4GB 144Hz
- ELITRO Részletfizetés , bankmentes , kamatmentes. Érkezés alatt . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Új Asus TUF GAMING A15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% Ryzen 5 7535HS 16/512 RTX 2050 4GB 144Hz
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest