- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegenye9977
csendes tag
válasz
darvinya #17039 üzenetére
Az a furcsa hogy 4 hónapig jól működött. ezekkel a beállításokkal.... küldött fogadott kiválóan. Az nem lehet hogy a céges router lett megpiszkálva / elállítva? vagy semmi köze hozzá? Mindenki tud wifiről - kábelről kapott netel emailezni. De mobilnetről senki. Jah és privát email fiokok ( gmail, hotmail) müködnek mobbilról.
-
darvinya
titán
válasz
Jegenye9977 #17038 üzenetére
Levelek küldése:
TELENOROS internetkapcsolattal rendelkezőknek:
- SMTP szerver: mail.telenor.hu(nálad mail.t-mobil.hu)
- SMTP port: 25De te nem ez a szerver neved így a nem használható a port.
-
Jegenye9977
csendes tag
válasz
darvinya #17037 üzenetére
Köszönöm a kimeritő választ.
De többször utánaolvasva : T-mobilos szerverhez tartozó SMTP (mail.t-online.hu) hez 25 port tartozik . biztonság tipusa : NINCS, Azonositó : adott . Jelszó :adott
Más biztonságot nem engedélyez . és más portot se .
Hibauzenet : Nem lehet kapcsolodni a szerverhez. ( 421 4.7.1 Client host rejected: cannot find your hostname, (91.104.21.223)
-
darvinya
titán
válasz
Jegenye9977 #17036 üzenetére
25-ös port az csak a Telenor saját email stúdiójához való.
Nálatok az egyéb a jó.Levelek fogadása:
TELENOROS postafiókkal rendelkezőknek:
- POP3 szerver: mail.telenor.hu
- POP3port: 110
- IMAP szerver: mail telenor.hu
- IMAP port: 143EGYÉB postafiókkal rendelkezőknek:
- a postafiók szolgáltatód adja meg a POP3/IMAP szerverek neveit.
Levelek küldése:
TELENOROS internetkapcsolattal rendelkezőknek:
- SMTP szerver: mail.telenor.hu
- SMTP port: 25EGYÉB internetkapcsolattal rendelkezőknek:
- az internetszolgáltatód adja meg az smtp-szerver nevét.
Egyéb, még létező portok:
- Secure POP3 (SSL-POP) - port 995
- Secure IMAP (IMAP4-SSL) - port 585
- IMAP4 over SSL (IMAPS) - port 993
- Secure SMTP (SSMTP) - port 465 -
Jegenye9977
csendes tag
Üdv !
Segítséget szeretnék kérni. Vagy ötleteket.
Adott 3 db céges Samsung Galaxy ACE2 mobil, 1Gigas előfizetéssel. Eddig müködött a megadott beállításokkal az email küldés és fogadás. Egy hete mind a 3 mobil csak fogadni tud emailt.
A kiszolgáló mail.t-online.hu port 25 felhasználonév és jelszó helyesen van beirva. A két szolgáltató egymásra mutogat de igazából egyik sem tudja mi az oka annak hogy a mobilok bármilyen WIFI csatlakozásnál hibátlanul küldenek emailt , de mobilinterneten kersztül csak fogadnak.Valakinek ha lenne épkézláb ötlete szivesen meghallgatnám.
Köszi
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Akinek van egy kisebb adatforgalmi kerete és számítógépen böngészik a mobil internet előfizetésével, azoktól kérek 1-2 tanácsot. Mit tudok tenni azért, hogy semmilyen program ne használja a net kapcsolatot frissítés, vagy bármi más céljából?
2 perc alatt lehúzott a SIM-kártyámról 10 Mb-ot a gép. Előtte mindent, amit tudtam, kikapcsoltam; vírusirtót, flash updateet, java updtet, utorrentet, Windows Updtet. Esetleg van valami segédprogram, ami direkt ezeket a háttérben történő dolgokat letiltja és nem kell mindig mókolni a Feladatkezelőben?
Valószínűleg már csak a böngésző maradt, ami ebben az esetben Chrome és szerintem az próbál frissítéseket keresni. Abban nem lehet valahogy letiltani ezt?
-
darvinya
titán
válasz
szekfizsolt #17030 üzenetére
November 16. 00:00 kb. 3:00-ig hálózat karbantartás miatt nincs net.
forrás: 00:04-kor felhívot Üsz humanoid -
törölt tag
válasz
szekfizsolt #17030 üzenetére
Hodmezovasarhelyen is volt egy fel ora szunet. Egyik nap meg csak Edge volt. Egy ideje fent figyelnek itt az LTE cellak, bekapcsolhatnak mar.
-
szekfizsolt
senior tag
Másnál sincsen internet? (Telenor 3g) Fél órája még volt...
-
Landsmann
addikt
válasz
mclaren777 #17025 üzenetére
Nem tudok ilyen korlátozásról.
-
mclaren777
senior tag
Ide is kiírom, mert itt jóval nagyobb a forgalom:
A djuice-nál mennyi időnek kell eltelnie 2 db feltöltős SIM azonos névre írása között? Vagy nincs hasonló korlátozás?
-
asdf_
veterán
Az a baj, hogy ha nem ennyi aszf modositas lett volna iden, mint amennyi, akkor most elokeresnem neked az errol szolo kozlemenyt, amiben le vagyon irva, hogy hogyan zajlik ez a magaskoltes meghatarozasa annak modositasatol (mert regen is volt ilyen, csak gondolom magasabb limitekel, es lazabban alkalmaztak).
-
sethi
senior tag
ezzel már én is tisztában vagyok, de ezért írtam, hogy meg kéne nézni milyen ügyfélről van szó, és nem automatikusan igen kellemetlen helyzetbe hozni. Az átlagos havi költésemhez nem tudom, hogy kapcsolódik mert az ennek a limitértéknek a többszöröse. Megszoktam, hogy külföldön is ugyanúgy használom a telefonom mint itthon, eddig semmi probléma nem volt, de idén egy picit elszálltak a percdíjak horvát irányból....Az meg a másik, hogy én ilyen korlátozást nem kértem, nem járultam hozzá mivel nem is kérdeztek.És nem vagyok hajlandó egy ilyen cégnek semmiféle előleget befizetni mivel csak egy picit van náluk minden téren kupleráj. Ha az én cégemnél fele ekkora káosz lenne menne a felelős a közmunkaprogramba....
-
Halkan jelzem, nem értem a szolgáltató, itt az alkalom arra h megfogjon a havidíjjal és szarik rá, úgy ahogy van, azt sem nagyon tudják mi ez a telefon, úgy vadászták ők is a saját lapjukon. Agyrém!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest