-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
donjohnson
addikt
válasz
Victoryus94 #115389 üzenetére
a cellmapperen meg tudod nézni, hogy merre vannak yettel-es bázisállomások: [link]
persze, ez sem 100%-os pontosságú, mert sima felhasználók frissítik, nem hivatalos.
viszont nagyjából be tudod lőni az irányt és az segítség lehet. -
donjohnson
addikt
válasz
Victoryus94 #115387 üzenetére
NSA módban a 4g sávot használja feltöltésre (elvileg), de lehet hogy mondjuk a B1 sávot használja nálad és azért van ilyen kis különbség.
próbáld meg ablak közelébe tenni a routert. vagy ha eddig is ablakban volt, akkor a lakás másik felében lévő ablakba vidd át.
sokat számít az elhelyezés, mert feltöltési irányban a routernek kell erőlködnie a kis adási teljesítményével, hogy elérje a bázisállomást. -
donjohnson
addikt
válasz
Victoryus94 #115352 üzenetére
tedd át a routert NR only módból NSA módba és akkor több lesz a feltöltésed.
-
Lacpac
őstag
válasz
Victoryus94 #115352 üzenetére
Nálam a B1+N78 hozza a legtöbbet.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #115272 üzenetére
Tehát a lényeg:
Ha van publikus FIX IP-d, akkor nyert ügyed van, üzemeltethetsz szervert, és elérhetővé tudod tenni.
Ha publikus, de változó IP címed van, akkor már korlátozottabbak a lehetőségek, de például egy dinamikus dns-el (synology, dynds, stb) elég sok szolgáltatást elérhetővé tudsz tenni.NAT-olt hálózatban viszont nem sokat számít hogy fix vagy dinamikus az ip-d, szinte esélytelen, hogy kintről elérd a belső hálózatod.
(Hacsak nem a szolgáltatód állítgatja be neked a port átirányításokat, ami rendkívül ritkán fordul elő, mert nekik munka, és technikailag is komplikált) -
Trailbreaker
tag
válasz
Victoryus94 #115253 üzenetére
Ezek közül mindegyik tudja a bridge módot.
-
MadMancs
veterán
válasz
Victoryus94 #115253 üzenetére
Van Bridge mód (ZTE MC801 esetén biztos).
3 van jelenleg (TP--Link, és 2 féle ZTE).
-
válasz
Victoryus94 #54891 üzenetére
Az egyenleged jár le eszerint.
Magyarul, ha nem töltöd fel, egy hónapig felfüggesztett státuszban lesz a kártya, majd teljesen megszűnik.
Nem tudsz te sem hívást indítani, sem hívást fogadni ez idő alatt.Amennyiben szeretnéd továbbra is használni, fel kell töltsd. Javasolnám a min. 3000 forinttal való feltöltést.
A feltöltőkártyás előfizetés is előfizetés, amit minden feltöltéssel megújítasz.
-
válasz
Victoryus94 #54889 üzenetére
Az egyenleg csak elfogyni tud.
Természetesen, ha elfogy az egyenleged, akkor hívható maradsz.
Ha lejár a kártya érvényessége, akkor nem vagy hívható, és te sem tudsz hívni, míg fel nem töltöd. -
törölt tag
válasz
Victoryus94 #44774 üzenetére
Én mindent a 1220 -on intézek. Pontosan szoktam tudni, hogy mit akarok, és ha valami nem úgy történik, ahogy elmondtam, akkor csak vissza kell hallgatniuk a felvételt.
-
válasz
Victoryus94 #44774 üzenetére
1220.
-
törölt tag
válasz
Victoryus94 #44770 üzenetére
Persze. Én is Praktikum Ászból váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Chrome
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest