Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehercsoki
aktív tag
Yettel Prime+ előfizetésem van, elvileg 250 perc beszélgetés van benne, azonban a számlán rendre extra összeg szerepel ha telefonálok véletlen, lehetséges, hogy ez a 250 perc csak yettel hálózaton belül van benne és minden más hálózatba fizetős? Ezt konkrétan nem írja a weboldal, alig van info.
-
Fehercsoki
aktív tag
Mi történt a yettel weboldalával? Telefont rendelnék, de folyamatosan hibát dob, újratöltődik a weboldal, sikerült eljutnom a rendelés összegzésig, de itt már 100%-ban hiba jön.
-
Fehercsoki
aktív tag
Reggel voltam egy yettel üzletben intézni a Full csomagot (meglévő mobil prime + otthon netre), kaptam is smst, hogy aktiválták, azonban új előfizetésnél a teljes árat látom, pedig elvileg "azonnal" látnom kéne a kedvezményeket. Mennyire normális ez? Türelmetlen vagyok, vagy elromolhatott valami?
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #110760 üzenetére
Köszi!
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
Viktor0610 #110758 üzenetére
Mármint akkor a teljes fennmaradó hűségidőm 2 év lesz, vagy a maradék 1 évhez adják hozzá a 2 évet és összesen 3?
-
Fehercsoki
aktív tag
1 éve vettem telefont előfizetéssel 2 év hűségidőre, most szeretném lecserélni szintén 2 év hűségidővel, az új hűségidő vége innentől kezdve 2 év múlva járna le, vagy az eredeti hűségidő végétől 2 évre, tehát összesen 3 év lenne?
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
sfdrakex #101239 üzenetére
OtthonNet Prot és Yettel TVt személyesen is lehet rendelni a Yettel üzletekben? A weboldalon csak visszahívást lehet kérni, de sajnos pont nem tudtam felvenni amikor kerestek, azóta pedig nem próbálkoztak újra, visszahívtam az ügyfélszolgálatot, ott annyit mondtak hogy lehet hogy már nem fognak többször keresni...
-
Fehercsoki
aktív tag
Július 6-án lettem előfizető, ma kaptam egy számlát az utóbbi 3 napra, mely többek között egy teljes havi telefon törlesztőrészletet is tartalmaz. Mennyire normális az, hogy pár nap után már jön is egy ilyen számla? Eddig telekomos voltam, ott ilyen esetben 1 hónap után jött számla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Nők, nőügyek (18+)
- League of Legends
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest