Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
válasz
makoss
üzenetére
Nekem kb a megjelenesetol volt majdnem egy evig xxl es amig nem csesztek szet a tornyot ahova kapcsolodott teljesen jo es stabil volt. Aztan az addigi stabil 80-120-rol leesett ilyen hasznalhatatlan instabil szakadozo 6-25-re a sebesseg es par honap (meg sok ufsz bullshit hallgatas) utan meguntam es felmondtam. Azota yettel az otthoni is meg amit hordozok az is, elobbi kuf-os netkartya 5g routerben, utobbi meg 4g routerben vagy praktikum 5napos korlatlanokkal, vagy nyarra amikor tobbet vagyok videken (mint most is) veszek yeppet mert az jobban megeri. Egyik yettellel sincs bajom, a cgnatolt yepp sem akadalyoz semmiben. Mondjuk nem torrentezek mar regota, ott a passziv feltoltes azert lehet zavarna. Meg otthon is ha nem lenne vpn a publik ip hianya miatt. Bar ha jol emlekszem az xxl is mar cgnatolt szoval ebben nincs kulonbseg. Igazabol csak attol figg hogy melyik az iidealisabb hogy ahol hasznalod ott melyik milyen. Nincs altalanos ervenyu ez jobb vagy az jobb, de ez mar szamtalanszor le lett irva meg alapvetoen tok logikus is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Villanyszerelés
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest