- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrissszG
tag
Sziasztok!
Eléggé régi a SIM kártyám. Konkrét hibát nem tapasztalok vele, azonban olvastam már olyat, hogy az új SIM-ek jobban muzsikálnak ezekben a mai modern okos-telefonokban, valamint olyat is, hogy akár még az akksi fogyasztársa is jobb hatással lehetnek.
Nem tudjátok, hogy a Telenor-nál mibe kerül egy SIM kártya csere, valamint kb. mennyi idő?
Köszi.
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás #11048 üzenetére
kb alaptarifa 1 vagy 2-t nézz... az eredményt látni fogod magad is
-
Mr.Csizmás
titán
Q
flottás telefonok árai hogy alakulnak a listaárhoz képest? önkormányzatis...
-
tomi613
aktív tag
-
axioma
veterán
válasz
darvinya #11042 üzenetére
Na varj.
Lehet, hogy rosszul ertem, de: nalam az jott le, hogy vett egy kartyat, aminek 3 ho a rendelkezesre allasa (gondolom vagy 200 Ft lebeszelhetovel), es ratoltott egy 3e-est, aminek meg 1 ev (akkor meg). De a Telenor elcseszte, es a mar 1 evet az aktivalasok visszavagta 3 honapra, azt ervenyesitette az addigra mar bejegyzett, hosszabb 1 ev helyett.
Ez szerintem igenis a felugyeleti szervre tartozik. Akkor is, ha ezt a Telenor bena rendszere miatt csinaljak igy. -
darvinya
titán
válasz
axioma #11041 üzenetére
Nem ér vele semmit, mert benne van a hozzá adott papirban ez a felhívás.
De szerintem egyértelmű, ha nem akarod lekötni magad akkor cserélgesd a kártyát 3 havonta.
Ez pont a dil…eknek találták ki meg a maff…oknak, hogy nehezebben tudják lenyomozni.
De önmagában a 3 hónap nem azt jelenti, hogy addig nem tudsz telefonálni.
Ezért tudod feltölteni. -
tomi613
aktív tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy Praktikum Ász kártyás tarifacsomagot. 2012.04.14.-én. Még aznap fel is töltöttem 3000ft-al mégis azt írja hogy az egyenleg felhasználható: 2012.07.10-ig. Régen nem egy évig volt használható a kártya?
-
Van ez a djuice non stop sms csomag, ugye ha elmúlok 26 ami hamarosan bekövetkezik nem jelenti azt, hogy nem rendelhetek többet?
-
Lett új SIM karink, a kis érintkező felületes.
FREE volt!
-
Landsmann
addikt
válasz
#42308056 #11014 üzenetére
A levelezés nem az okostelefonok kiváltsága. Gyakorlatilag mindegyikkel lehet, kezelik a POP3-as levélküldést, fogadást. Ha használni akarja, akkor valamilyen net csomagot így is úgy is kell rendelni, ez megint nem okostelefon függő. Ha nem akarnak telefonról levelezni, azt normál, vagy okostelefonról sem fogja megtenni.
-
darvinya
titán
válasz
lugosi #11016 üzenetére
Okos vagy buta ezt a kijelentés eltörölném, mert nem csak érintősben van „okos” telo.
Az hogy ők nem hajlandóak cserélni arra csak azt tudom mondani mint én mondtam az én „jó barátaimnak” -Fizesd a számlám, ha már te nem akarsz váltani.-
És erre csoda történt.
Egy belátták és már nem is akarnak visszatérni a régihez.
Egyiknek próba képpen oda adtam SE K660i s a végén vissza se akarta adni.
Ennyit erről. -
válasz
darvinya #11013 üzenetére
Ne is mondjátok, van 2 nagyon jó barátom akik nem hajlandóak butatelefonról okostelefonra váltani, holott megtehetnék, így velük marad az sms. De ezt úgy kell elképzelni, mintha messengereznénk pl, azaz beszélgetésenként egy csomó sms. Ne kérdezzétek hogy hol van benne az értelem.
-
Varszegig
veterán
válasz
darvinya #11013 üzenetére
az ember nem válogathatja meg az ismerőseit, nem mondhatod meg minden ismerősödnek, hogy vegyen okostelefont. Én is akivel tehetem Viberen vagy más modern úton tartom a kapcsolatot, de bizony van 2-3 teniszpartnerem, vagy kollégám, akivel csak az sms, vagy a hívás marad. Mert nem halad a korral. És pl. a tenisz szervezése nekem havonta kb. 30 sms. Vagy parkolás a belvárosban, alkalmanként 2 sms. Volt olyan hónap, hogy küldtem 54 sms-t, pedig tényleg csak akkor használom, ha nincs más. Még szerencse, hogy már nem vagyok telenoros
-
törölt tag
Most azon agyalok, hogy a legkisebb okostarifa, plusz valami SMS csomag. Én lényegesen több sms-t küldök mint ahány percet beszélek, ezért nem mindegy a dolog. De ez így már 3600 forint körül van :/
Az a baj, hogy nem igazán vannak körülöttem okostelósok (még én se vagyok az), úgyhogy nem sokat érnék az ingyenes neten keresztüli mailezéssel vagy fb chattel.
Ha kötök egy 2 éves tarifahűséget, akkor később tudok még mellé rendelni ilyen sms csomagot?
-
törölt tag
[link]
"100%-ban lebeszélhető vagy SMS-re felhasználható havi díj"
Na ez hiányzik nekem a Telenorból. És sajnos náluk van az egész család, úgyhogy nem válthatok -
válasz
Hegyirabló #11003 üzenetére
"Kötöttem új hűségidőt"
Tudod hogy mondják oroszul hogy Rába Acél?
-
Oké, vegyük így. Akkor ha veszek az 5 embernek olyat, hogy 3-nak valami minimál lebeszélhető csomagot (xs), kettőnek meg valami 14k-s lebeszélhető csomagot (L?) akkor sokkal magasabb kedvezményre vagyok jogosult, mintha egyben megveszem ugyanazt.
Az meg már tényleg sírvaröhögős szmájli, hogy a fix 106 ezres csomagra 2 év hűséget vállaló féleszű az "s" kategória, vagyis a leggyíkabbtól eggyel jobb.Egy rossz vicc ez az egész telenor, régen rájöttem már, nem is tudom mi a fenének akartam én maradni. Egyéb baromságaikról nem is beszélve, de most lefekvés előtt nem akarnám felhúzni magam azzal hogy leírom
-
nggabi
félisten
válasz
Hegyirabló #11005 üzenetére
ok nincs mit...
(#11007): de értem. viszont ha nincs hangposta akkor csörög amíg le nem teszik... az első kettőt is megoldják, hívd fel őket...
-
nggabi
félisten
válasz
Hegyirabló #11003 üzenetére
felhívod őket és kikapcsoltatod a hangpostát...
-
Hegyirabló
veterán
A jóisten rakja bele a telenorba a szerencsét!
Kötöttem új hűségidőt. Azóta kőkemény szopás az életem. Kikapcsolták a hívásvárakoztatást, helyette beraktak fogaltságjelzést, pedig nem kértem. Kikapcsolták a hívásátirányítást, helyette mindig hangpostára mentek a hívások, pedig nem kértem.
Most kiderült, hogy a csengetés hosszát levették 20-ról 5-re. Központilag nem tudják beállítani. Lediktáltak egy kódot **61*+36209400444*11*30# , elvben ezzel lehetne aktiválni, hogy 30 másodpercig kicsengjen, csak utána menjen hangpostára. Még sem működik.
Mi a fenét lehet akkor tenni?
Köszi!
-
axioma
veterán
válasz
hallerlaller #11000 üzenetére
Hat, szerintem viszonylagos. A mi cegunknel flotta van, ami a vallalati elofizu kategoriaja, es teny, hogy kiskategoriasnak megfelelo keszulekkedvezmenyeket kap - CSAK, ha ugy vesszuk. Viszont a flotta arai elegge foldhoz vernek minden mast, innentol a keszulek arat megsporolom azon, hogy mar egy kozossegibb felsos gyerek is tobbet beszel el forintalisan nezve, barmely feltoltos csomagban szamolom is ki ugyanazt a havi hasznalatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- Eladó: Synology DS220+ 2+8 GB
- Precision 5570 27% 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 15s-eq2002sf 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill gar
- Lenovo Legion 9 16IRX8 16 i9 13980HX RTX4090 2TB SSD
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest