-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
club1
veterán
válasz
KrissszG #11105 üzenetére
Ha egy androidos telefonon ki van kapcsolva az adatforgalom, azt nem kapcsoltatod idönként vissza valami szoftverrel, akkor nem lesz adatforgalmad. Végképp biztos megoldás, ha az adatbarangolás is tiltva van a beállítások között, a hülyebiztos pedig az, ha az apn-t átállítod mondjuk füstifecskére.
-
csab2
veterán
válasz
KrissszG #11054 üzenetére
Én is nemrégen cseréltettem. Indokom az volt, hogy a telefon nagyon gyakran csak edge hálózaton van ott, ahol bőven lennie kellene 3g-nek, sőt hsdpa-nak és emailben azt a választ kaptam, hogy sim csere.
Azóta kiderült, hogy vagy a telefon a ludas, vagy egyszerűen szar a Telenor híres hipernetje. (Szerintem inkább az utóbbi.)
-
Landsmann
addikt
válasz
Az, hogy amikor 3G-n van a telefon, beszéd közben 4-5 másodpercre totál kimarad a hang. A hibabejelentőn is elmondtam a gondomat. Egy technikus visszahívott és a szokásos szöveggel jött:
1 lehet készülékhiba, ki kellene próbálni másik telefonnal.
2 SIM kártya is lehet ludas (főleg, hogy az új hálózat beüzemelése után jelentkezett a probléma)
3 Ha GSM módban nem jelentkezik a probléma, akkor használjam azon.Azért a 3-as pont kicsit kiverte a biztosítékot nálam. Azért van 3G-s telefonom, mert azt akarom használni. Majd fogom váltogatni a hálózatot a használattól függően, nem? Kicsit sem életszerű a dolog. Amúgy is több mint kilenc és fél éve volt cserélve, úgyhogy megérett már rá.
-
válasz
Nekünk (páromnak és nekem): Most jöttünk a Nokia garból (ami igaz is volt) és azt mondták az újak más fesszel mennek + korábban is szóltak, hogy régi, nagy érintkező felületű a sim, nem garantált a hibamentes működés ha csak az N8a-t nézzük. A garis tagnak volt ilyen hibája és éjfélkor a telefon minden memóban levő számra SMS-t küldött, amiről én nem először hallottam hozzá kell tennem, azért nem kezeltem fake történetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1 humoros
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged