- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PitLee
őstag
válasz
PitLee #108078 üzenetére
Ahogy elnézem ök is írnak mindent is
https://www.yettel.hu/tarifacsomagok-kivezetese
-
TODI1111
veterán
válasz
PitLee #86898 üzenetére
"A szerviz tudja megvizsgálni, hogy mi a hiba oka és az ő véleményükkel már eltudják dönteni hogy mi legyen,"
Már én is látom a jegyzőkönyvet amit a szervíz kiállított (a készülék hibátlan) A telefon már tegnap elhagyta a szervízt. Úgy mentem be a szolgáltatóhoz, hogy el akarok állni a vásárlástól. A bevizsgálás kész a készülék hibátlan. Amikor bevették a készüléket a kiállitott jegyzőkönyv szerint tökéletes sérülésmentes állapotban van. Mi indokolja még a vásárlástól való elállás meggátolását?
Más bemegy és mivel nem tudják azonnal kicserélni a hibás készüléket érvényesítik az elállási jogát. -
törölt tag
válasz
PitLee #80064 üzenetére
Akkor itt a válasz a témával kapcsolatos kérdésemre, miért nincs ilyen "lehúzás" a Tkomnál, vodánál....
A mobilfizetési megoldásokkal foglalkozó Fortumo és a Telenor mobilszolgáltató magyarországi és bulgáriai leányvállalata új együttműködésének köszönhetően...Már csak Pap(p?) Tamással kellene együttműködést [link] kötnie a telenornak...
-
Somatom
veterán
válasz
PitLee #79915 üzenetére
A második linkeddel vmi nem stimmel. Vmi hasonló, lehúzós izére akar bejelentkeztetni. Screenshot
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
PitLee #79915 üzenetére
Ez a link [link] /megoldás akkor jó lehet?
Amúgy egy isten vagy hogy ezt felturtad a netről,
ebből is látszik hogy nem egyedi esetről van szó
a Telenor meg kapásból megpróbálja lepatintani az embert hogy te erre biztos előfizettél
Hát nem, nagyon nem....a telefonomhoz se nyultam órák óta amikor kaptam az üzenetet.... felháborító
Hol van egy megerősítés kérés vagy bármi...
-
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
PitLee #79865 üzenetére
Soha semmire nem fizettem elő.Gyerekeknek van saját telefonja, hozzá sem nyulnak az én telefonomhoz.Megnéztem Google play-en egy új alkalmazás sincs,és egy darab előfizetésem sincs,tehát semmit nem tudok lemondani....
Hívtam telenort,letiltattam a bejövő emelt díjas sms-t is (nem is sejtettem hogy az alapból bevan kapcsolva
)
-
Somatom
veterán
válasz
PitLee #79766 üzenetére
Az már "űrkorszak" volt. Az egyik első Pannon teló a 1011 -es Nokia volt. 86 ezerért vettem náluk vmikor a 90 -es évek közepén. Emlékszem, volt már 2110 is, de azt 200 körül árulták.
-
-
pdr755
aktív tag
válasz
PitLee #79720 üzenetére
Erről eszembe jutott hogy elsős egyetemista koromban (2000 vagy 2001) valahol vidéken voltunk vmi hétvégi rendezvényen (nem gólyatábor volt hanem már később) és azzal a régi kis kilógó antennás Ericssonnal (A2248 vagy ilyesmi volt a neve) és Pannonnal kevesek között én voltam az egyik akinek volt térereje valahol a világ valagán a nógrádi hegyekben
(W-el sokaknak nem volt erre emlékszem)
Akkoriban volt a Bee márkanév a pannánál, természetesen jó magas díjakkal (ilyen 120 Ft vagy még több), amikor a Laa brand potenciális feltűnéséről olvasok itt mindig csak röhögök, mondván a Bee-t egyszer már túléltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- LEGO klub
- Steam Deck
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autószerelők, autószerelés
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged