- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
válasz
zsoltnyiri #103351 üzenetére
Létezik olyasmi hogy éjfél után lekapcsolják a 3G-t? Mostanában mindig kapok egy értesítést ekkor hogy nincs internetkapcsolat és látom az E betűt az állapotsoron. Napközben viszont van szokás szerint.
-
válasz
alba-regia #103345 üzenetére
Csak személyesen intézhető, mert fel kell tölteni legalább 3000 forinttal.
-
sweatyy
csendes tag
Lehet amatőr kérdés, jelenleg is yettel előfizetésem van, ha nem az előfizetésemre vásárlok iphone-t hanem simán veszek feltöltősbe készüléket (még így is olcsóbb 40-50 ezerrel a listaárnál), és azt feltöltős simet soha nem fogom használni abból lehet valami gond tilthatnak ilyesmiért?
-
alba-regia
aktív tag
KÜF-ről ha átmennék pre-paidre (eSIM) intézhető telefonon, illetve ilyen esetben - feltételezem - nincs szükség eSIM cserére, vagy ez hogy működik? Szinte egyáltalán nem kezdeményezek hagyományos mobilhívást, illetve adatból sem lesz szükségem korlátlanra vagy 50 GB-ra.
Yettelnél van egyébként bármiféle hátrasorolás - akár adatsebességben - a pre-paideseknek a havi előfizetőkhöz képest? Köszönöm!
-
Katicza
tag
válasz
donjohnson #103327 üzenetére
És ezek milyen értékeknek számítanak?
-
pjen
félisten
Érdekes lett ez a Yettel Tv. Amit nem lehet felvenni, vagy vissza nézni se, azt újra indítani se lehet. most néztem volna az M+ on a védelmezőket, de még újra indítani se lehet, pedig akkor ugyanúgy megnézném a reklámokat.(vodán se lehet felvenni, de legalább ott minden újra indítható)
Ha így halad
4Grider fórumtárs jóslata még igaz is lehet. Később már csatornákat is letilt. -
-
-
Stonerice
őstag
Sziasztok. Mondtatok már fel szerződést online? Elektronikus aláírás az az ügyfélkapus megoldás lenne?
Yettelnél ez mennyi időn belül vált valóban megszűntetetté? Vodafonnal rossz tapasztalatom volt személyesen is 😅. 2 hónapig húzták. -
bopeti98
őstag
válasz
zsoltnyiri #103317 üzenetére
Ez az a GeForce NOW aminél nem a gépeden fut a játék, hanem a felhőben, és csak streamelésre kerül a játék a gépedre? Ha igen, akkor erre szerintem nem a legjobb megoldás a mobilnet, sőt. Én PS4-en szoktam nagy ritkán online multiplayerezni, és ott sem 4G-n sem 5G-n nem volt soha semmi gondom, de ott ugye a játék magán a fizikai vason fut.
-
Katicza
tag
válasz
Viktor0610 #103318 üzenetére
Lefuttattam én is a linken lévő tesztet amit küldtél:
-
zsoltnyiri
tag
válasz
Viktor0610 #103318 üzenetére
5g:
- 1080p gaming preset
- mivel 2k 120 fps-es játszom, amit eddig a 80-as digi simán vitt kicsit feljebb tornázva a pocket sizet4g érzésre játék közben még rosszabb
Kb. pont az érzem, ami a 2. képen van, 30 másodpercenként lost frame és kattan a játék
-
pjen
félisten
válasz
martonl #103320 üzenetére
Végül is nincs. Csak a yettelnél egy darabig szinte mindent fel lehetett venni és visszanézni. Most legalábbis amit én néztem se visszanézni se felvenni nem lehet. A vodánál ez nem mindíg van így. Nekem a vtv box előtt volt felvevős cisco boxom, ott mindent fel lehetett venni. A végén volt visszanézés, de nem minden csatornán. Egyébként ha nem lenne kód visszanézés se lenne annyira fontos, pár K ért lehet kap i felvevős boxot.
-
martonl
senior tag
A tévéadás kódolása és a visszanézhetőség korlátozása között van összefüggés? Az adást ha kódolják, annak az az értelme, hogy csak az nézhesse, aki előfizet rá. De adást kódolni már az analóg korszakban is lehetett, műholdas adásnál volt elterjedve, ill. kábel tévén az HBO is "kódolva" volt.
-
válasz
zsoltnyiri #103317 üzenetére
Nézd meg itt, esetleg 5G-n és 4G-n is, mit mutat: [link] .
-
zsoltnyiri
tag
válasz
donjohnson #103315 üzenetére
5g, megpróbálom, köszi!
4Grider: mérni nem mértem, de 1óra 20 perc játék alatt majdnem 47000 packet lossom volt
-
donjohnson
addikt
válasz
zsoltnyiri #103307 üzenetére
5g vagy 4g?
ha 5g-n van packet loss, akkor tedd 4g only mode-ba a routert a webes felületén, amikor játszol. valószínűleg 4g-n stabilabb, de lassabb. ha pedig a gyors net kell, akkor visszarakod 5g-re. -
válasz
Azt már több helyen olvastam, hogy játékra nemigen jó a mobilnet.
-
tomp
félisten
-
-
4Grider
nagyúr
válasz
1000-ből mennyi csomag veszik el? Mert nálam jó, ha egy.
-
zsoltnyiri
tag
Sziasztok! Ma erkezett meg a HomeNet es tortent neg a beuzemeles. Ablak elott van, onnan kabellel megy a net PC-be. Sebesseg jo, ping picit tobb mint a kabel volt de elfogadhato, viszont packetloss az allando. Normal hasznalatnal nem zavaro, de online FPS-hez mar hasznalhatatlan. Tudok ezzel en barmit csinalni, a yettel barmit csinalani, vagy mehet vissza es marad a koax 80mbps?
-
tomp
félisten
Tegyük fel a yeti azt mondja, hogy vagy visszanézhető minden tv2-es tartalom vagy viszlát. Szerinted a tv2 nem fogja kinevetni őket?
Ha a szolgáltató kiveszi szerinted mekkora népharag szakad a fejükre? E mellett a tv2-ről van szó azaz szerinted a központi média nem járatná le a szolgáltatót?
Itt most erősen egyoldalú a dolog és a csatornánál van az előny.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest