- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
holozis_HUN #102898 üzenetére
Ami előfizetésben van beszéd, ott csak online apn használható.
És igen, a net apn-el kapott pulikus ip cím eszi az akkumulátort. -
törölt tag
válasz
Viktor0610 #102897 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm
(Rendelésnél baj, ha a végén csak az első “elfogadom” check boxot tudtam bejelölni, a másodikat nem?) -
holozis_HUN
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Yettel flottás adat + beszélgetés csomagnál a kártya milyen APN-t használ?
Jelenleg csak adat SIM kártyám van, flottás, net APN-nel és úgy tapasztaltam ez meríti az aksim... Egy alig 4 hónapos iPhone 14 Pro 100% aksival lehúzta 59% ról 43% ra a telefont, úgy, hogy amúgy Wifin ment (mobilnet be volt kapcsolva, de ha megy a wifi az kikapcsolja magától).
Előtte egy OnePlus Nord készülékem is iszonyúan merült idle, nyilván ott komolyabb statisztikát tudtam nézni és ott is látszott hogy nem az alkalmazások viszik az aksit, ott systemet írt rá, de 3 éven át, sok frissítés, újrarakás és egyik sem segített. Már csak erre tudok gondolni...
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #102853 üzenetére
Átvételekor egy 3 oldalas papírt kellett aláírni. Az első oldalon a telefonszám volt, az adataim, a telefon és a SIM-kártya, a második oldalon az összeg, a harmadik oldalon még egy aláírás. Ennyi elég, így aktiválják? Régebben más típusú papírt kellett aláírni.
-
Katicza
tag
válasz
RedCactus #102889 üzenetére
Nekem hozta a technikus (akkor még ő kellett jöjjön) és hozta mind a kettőt, de kimondottan a TP-Linket ajánlotta, hogy azt válasszam, mert ujjabb és szerinte jobb. Igyekeztem (laikusként) utánanézni de elakadtam. Mindenesetre teszi a dolgát azóta is. 5G stabilan (brutális a mai napig, most mértem [kép] ) van, minden ok vele. A honlapon azt látom, hogy a ZTE-n 1 db gigabit Lan port van, ezen 3 db. Nekem most kettő van használatban. Nappaliban ment egy kisebb szekrényre a router, benne a sim, kapja a tápot és wifin szórja a netet. Az okos LG kábelen van bekötve és van egy mini pc-m, ami szintén kébellel, így jó hogy van több port. A pc pedig hdmi kábellel szintén a tv-hez, így az monitor is. A klaviatura meg az egér rádiós. Kábelellenes vagyok
Nem véletlen lett kitessékelve a voda/upc kábeles cucc. A boxot egy másik szobában egy másik LG nem okos lapos használja, wifin. Meg se nyikkan neki, megy stabilan a tv. Szóval meg vagyok az TP-Link routerrel is elégedve, gondolom később lesz tapasztalat róla hozzáértőknek is, vagy akár összehasonlítás, és akkor majd jobban lehet véleményt alkotni róla.
-
MadMancs
veterán
válasz
RedCactus #102887 üzenetére
Gondoltam én is felugró ablakra, de engedélyezve vannak, másik weboldalon működik is. Javascriptet is néztem direkt, az is ok. Azért nem értettem mert 3 különböző eszköz mindegyiken 4 különböző böngésző telepítve direkt ezért.
Na mindegy valamelyik nap lenézünk üzletbe.
-
MadMancs
veterán
válasz
Viktor0610 #102881 üzenetére
Szeretném, ha lenne mit megnyitni. :)
-
aprokaroka87
nagyúr
-
zzola
titán
válasz
Viktor0610 #102881 üzenetére
"Laptopon látom hogy a hivatkozás: javascript(void0)."
Nem jó a weboldal, nincsen link a szerződés mögött...
-
-
MadMancs
veterán
Rendelt már valaki otthonnetet online? Mi a trükkje? Az istenért nem tudok az utolsó oldalon túlvergődni.
Laptop, asztali gép, mobil, vagy 6 féle böngésző. Ezt nem tudom kipipálni mert a szövegre kattintva semmi sem történik. Laptopon látom hogy a hivatkozás: javascript(void0). Ennyire elcseszett egy oldalt...
-
-
TiMoN
senior tag
válasz
Viktor0610 #102870 üzenetére
A Barion nekem is mindig müködik, azzal fizetem a számlám havonta, másra nem használom. K&H -s kártya.
-
Landsmann
addikt
válasz
Viktor0610 #102870 üzenetére
Akkor ezek szerint a Barion működik. Nekem Otp-s kártyám van. Akkor a kettő közötti kapcsolatnál lehet a hiba?
-
-
azbest
félisten
válasz
donjohnson #102866 üzenetére
Áh nem, csak 800/150 maxot láttam. Bár nem tudom melyik szerver bírja a nagy sebességet, a yettel hungary-val szoktam.
Megjelent egy új pipa a samsung rejtett menüben Cbrs data néven, ez nem volt az előző verzióban és be van kapcsolva. Bár főleg amcsi privát sávról írnak a neten, de azt hiszem 3.5GHz-3.7GHz LTE. [link]
Lehet ezzel az updattel fel tudna kapcsolódni a magasabb sávokra is rálátással? [link] -
azbest
félisten
válasz
azbest #101986 üzenetére
Volt korábban a samsung a52s 5g telefonommal, hogy előző hó közben egyszer csak megszűnt felmenni 5G-re és a hálózatot NR/LTE módra korlátozva nem ment egyáltalán. És előtte meg a vodás simmel is összeakadt, ha az nem volt 2g-re limitálva.
Szóval jött a havi frissítés a készülkre és úgy tűnik megszűntek a gondok. A vodás simmel sem akad össze 4g módban (bár pont a voda is lehet állított valamit, mert bejelentették a vowofit). És újra van 5G. Ha kézzel átváltom NR/LTE only móra, akkor is van net. Legfeljebb az érdekes, hogy az előző hetekben 3cc módban volt 4G-n, most meg a frissítés óta nem láttam abban, max 2cc, viszont 5G-t jelezve és gyorsabb kapcsolattal.
Bármi is volt a valódi ok, a frissítéssel valsz a telefon oldalán változotattak valamit.
-
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #102852 üzenetére
De lehet. Szeptemberben úgy fizettem a telefonszámlát. A mobil egyenleg feltöltés nem ment. De májusban még igen. Így most azt nem tudom, hogy ez a Barion egyenlegre való előszöri feltöltés, majd onnan a mobilegyenlegre valami újdonság, vagy valami hiba következménye-e. MOst ugye kérdés, hogy ugyanez lesz a telefonszámla fizetéssel is, vagy az megy rendesen?
-
-
Dave1984
őstag
válasz
donjohnson #102859 üzenetére
Asszony örül 😅
-
donjohnson
addikt
válasz
Dave1984 #102858 üzenetére
az ázsia expressz-t a tv2 honlapján se lehet visszanézni valamiért, viszont a szerencsekereket és a mutasd a hangod-at igen. azoknál vannak teljes adások felrakva.
-
MadMancs
veterán
válasz
Sziasztok,
Én Google Pay re lennék kíváncsi. 3 napja fizettem a számlát, bankkártyával oké volt. De Yettel azt írja lehet Gpay is. Hol, hogyan? Yettel appban indítottam fizetést mobilon. 2 lehetőségem volt. Bankkártya vagy barion egyenleg.
-
válasz
De.
Én mindig így fizetek. -
válasz
Zsolt,72 #102832 üzenetére
Ha online rendelte, akkor nem szükséges aktiválni a kártyát.
Amint visszaér az aláírt dokumentum a központba, és feldolgozásra kerül a szerződés, onnantól él a kártya.
A https://www.yettel.hu/aktivalas/lepesek oldal a boltban vásárolt, úgy nevezett Expressz kártyák aktiválására szolgál. -
Landsmann
addikt
válasz
donjohnson #102839 üzenetére
Igen, azazhogy elég furcsán működik. Megint próbálkoztam az egyenleg feltöltéssel, de mindig azt írta, nincs elegendő egyenleg a szolgáltatás kifizetéséhez, vagy valami hasonló. Na, mondom, akkor töltök a Barion egyenlegre, nézzük mi történik. Feltöltöttem a Barion egyenleget, aztán a mobil egyenleget abból töltöttem, így működik. A múltkor még a Barion egyenleget sem tudtam feltölteni, mert az sem ment. Eddig nem kellett ezzel a Barion egyenleggel vacakolni, a telefonszámla fizetése és a mobil feltöltés ugyanúgy ment. Májusban még ugyanígy töltöttem a telefonra, szepte,berben meg számlát fizettem. Kíváncsi leszek a következő számla fizetésre, hogy ezt a hülyeséget akkor is el kell játszani, vagy azt fogja engedni. Társítva van a bankkártya, már 3 éve így fizetem a számlát és töltöm az egyenleget. Nem tudom mióta van ez az egyenlegfeltöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Fotók, videók mobillal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest