- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Yettel flottás adat + beszélgetés csomagnál a kártya milyen APN-t használ?
Jelenleg csak adat SIM kártyám van, flottás, net APN-nel és úgy tapasztaltam ez meríti az aksim... Egy alig 4 hónapos iPhone 14 Pro 100% aksival lehúzta 59% ról 43% ra a telefont, úgy, hogy amúgy Wifin ment (mobilnet be volt kapcsolva, de ha megy a wifi az kikapcsolja magától).
Előtte egy OnePlus Nord készülékem is iszonyúan merült idle, nyilván ott komolyabb statisztikát tudtam nézni és ott is látszott hogy nem az alkalmazások viszik az aksit, ott systemet írt rá, de 3 éven át, sok frissítés, újrarakás és egyik sem segített. Már csak erre tudok gondolni...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
4Grider #50924 üzenetére
Szeged, mint 3. Legnagyobb város remélhetőleg nem b20 van csak ott...
Telekom (asszem a telenorral egy hálózatuk van) volt 4g egy kicsit kissebb eső bevásarló kőzpontban, remélhetőleg a belvárosban is van. 3g meg amúgy is elég szerintem 480p videohoz, ha éppen csak az lenne...
-
holozis_HUN
addikt
Üdv!
Hamarosan lesz nekem és húgomnak flottás (telenor) korlátlan 4g net, és mielőtt elküldtök a flotta topikba gyors kérdezek:
Húgomnak b20 mentes telója van. Mivel koleszben pont a szobájánál nincs net, ezért kell a korlátlan, hogy nyugodtan tudjon a power point munkákhoz letölteni, videót nézni, ilyenek. Meg mivel nem városi, így jól jön neki a térkép menetrend nézés, ilyenek.
Valakinek van tapasztalata b20 mentes telefonnal Szegeden? Boldogasszony sugárút (Ortotay kollégium) és a deak ferenc suli környéke érdekel, hogy ott van-e b20 nélküli mobilnet.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest