- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
MDanny #101945 üzenetére
cellmapperből én nem tudtam sokat kihámozni. A NetMonster appban láttam hogy milyen sávokat használ éppen egyszerre speedtest közben és a samu telefonon van link a készülék saját cellainfó képernyőjére.
Az unknown lte-k lehet a telekom vagy más szolgáltatók. Most kivettem próbaképp a voda simet és több unknown van mint előtte. Tippre csak amihez van kártya, azoknál írja ki a cellmapper. Mondjuk nekem unknown nr sa-t nem is mutat.
A samsung a52s 5g készülékemben a voda feltöltőkártyás simmel összeakad a yetteles kártyám forgalma, ha a vodát engedem 2-3G -nél magasabbra váltani 5ödike délután óta. De az egy másik probléma lehet. Amit múltkor beszélgettünk, ott arra tippelek, hogy a csomagommal valsz kamu alacsony sebesség értéket hirdet magáról a yettel 5g nálam, hogy ne arra lépjen fel a készülék, hanem a nagyobbat hirdető 4g-kre.
Nálam itt kb minden elképzelhető mód elérhető pedig. 700-900-1800-2100-2600 -at is láttam a telefonon és nemrég még 5G is ment, a címre otthonnet pro is köthető. A telefon lehet nem jelenik meg minden lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest