- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Arról amit írtál, valamiért Rejtő Jenő: A tizennégykarátos autója ugrott be:
"A hotel titkára izgalomtól remegve, fojtott hangon korholta a lábadozó pincért, akinek bal szeme szinte nyom nélkül eltűnt egy violakék daganatban.
- Szerencsétlen fráter! Nem ismeri fel az inkognitóban utazó turistákat. Egy pincérnek legyen szeme!
- Hogy kiüssék? - mondta nyöszörögve. - Tudhattam, hogy a vendég bolond?
- Mikor jön rá végre, hogy épelméjű üdülővendégekre nem lehet világfürdőhelyeket bazírozni!"
-
Nunder
őstag
Őszintén mondhatom, hogy a megfelelő társasággal, pár pohárka mellett baromira szórakoztató. Az meg hogy minden gond nélkül működik, nincs gépigény, mobilnetet is alig használ külön jó pont. Az meg hogy bárki összedob egy ilyet: megvalósításban tényleg nem lehet bődületes munka, de az artwork és a játékok mechanikája az ami itt értéket képvisel, nem a szerver-kliens válaszolgatás
-
lemusz
addikt
Jah nem tudom, hirtelen ötlettől vezérelve csináltam, a célok még nagyon képlékenyek, ugyanakkor szigorúan titkosak is. Csak egy kis szösszenet a 400 oldalas aktából: $$06/21/2018: Store bojkott - Opskins melletti részvétnyilvánítás. Troll publiserekkel való kapcsolatfelvétel - csoportunk tagjai kaphassák meg első kézből az 1 dolcsis halálra ítélt trágyahalmokat! Magyaroknak is orosz store árakat! További célok megvitatása éves közgyűlésünkön, melyet a felhőben tartunk. Muszáj hoznod magaddal egy VR napszemüveget és 3 kaparós CD kulcsot!
-
bepken
veterán
én csak azt nem értem, hogy ezeket ki szavazza be? vagy nem erre van/volt a Greenlight? (vagy mi most a neve) - egyébként viszonylag könnyen meg lehetne oldani szerintem: akkor kerülhet csak fel áruházba, hogyha X ember előrendelte. bár....ott meg a sok kamu reg a bekerülés után törölné az előrendelést és visszakérné a pénzt.
na mindegy, hátha erre is találnak majd valami megoldást. bár igazából nekem ebben a "kamu fejlesztők bannolása" történetben sem tűnnek olyan következetesnek. pedig amikor először lecsaptak és párat eltakarítottak, akkor kezdtem nagyon örülni.
nem is veszek már ilyen szemét bundlikat, akárhogy visszajön az áruk sokszor kártyapénzből. eldöntöttem, hogy párezer forint "nyereségért" nem fogom támogatni sem az ilyen szarszemét kulcsboltokat, sem pedig az ilyen förmedvények "fejlesztőit"
-
Kicsit azért mérges vagyok, mert csak a lap alján volt figyelmeztetés, hogy kifogytak a kulcsokból. Mivel ilyenbe még nem futottam bele (ha aktív az add to cart gomb, akkor azt gondoltam, hogy rögtön jön a kulcs is), nem is görgettem végig az oldalt. Természetesen az én figyelmetlenségem is, csak gondoltam a mai estét elütöm egy kis TR-rel, de akkor marad az AC Origins
-
reelc
veterán
Én nem bánom, hogy az IG-ben sok az ismétlés. Sok Artifex bundlit kihagytam, így nekem 5 új volt a mostaniban, amit felesben megvettem ismerőssel, neki mind új volt. Szerintem így is megérte, $2 fejenként 5 játék, amik valószínűleg jók is.
A korábbi duplikátumokból (amik már nekem is többször összejöttek) meg osztogatok ismerősöknek.Igen, de később azért írtam, hogy aki rendszeresen IG-zik, az 2 játék híján már 1 bundliban megkapta majdnem ugyanazt. Sőt lehet a fennmaradó kettő volt már más csomagban, annyira nem érdekelt, hogy utánanézzek.
-
reelc
veterán
Látszatra igen. Játék/darabszám igen. Az, hogy minőségileg milyenek, nem tudom, majd beírja valaki, ha akarja. Mivel én nem kártyafarmer vagyok, hanem játszom, számít ez is.
Köszi, korábban volt valahol linkelve, úgy rémlik.
A Farmington Tales megvan egy korábbi bundliból, ajánlásra végigvittem, tetszett.Mondták mások, és pár napja tapasztalom én is, hogy az Artifex Mundi játékai minőségiek. Korábban játszottam más kiadóéval/fejlesztőcsapatéval is, már a nevükre sem emlékszem, és lehet végig sem vittem egynémelyiket, nem voltak elég érdekesek számomra.
Az Artifex által kiadottakból állok most úgy, hogy 8 játékból 6 tetszett. Lehet később kap esélyt amit abbahagytam, de van még sok hasonló játékom.
Sok nagyszerű kiadó és fejlesztőcsapat mozog ebben a műfajban, szerintem minimum 150+ játékról van szó. szelektálni kell. Majd ha még érdekelni fog a műfaj később is, próbálgatom más játékait is.Ebbe tegnap akadtam bele, ha valaki akar olvasgatni, van egy hazai csapat is, ami hidden object játékokat készít, itt egy majdnem 2 éves cikk.
-
lemusz
addikt
-
[Prolixus]
addikt
Itt összemosol már két dolgot. Én azt mondtam ugye anno, hogy a digitális változatok esetén a reklámozott/beharangozott árcsökkenés hiányát lehet (részben legalábbis) azzal magyarázni, hogy a potenciális csökkentést "felszívta" az infláció.
Az már egy másik kérdés, hogy miért lehetséges, hogy ugyanannyiba kerül a digitális meg a fizikai változat. Ezt passzolom, szerintem is nagyobb a digitális változaton a haszon, főleg, hogy manapság már a DVD-s játékot is ugyanazon a digitális platformon kell aktiválni és azon keresztül kell használni, mintha eleve játékkulcsot venne az ember online. De hozzájárulhat ehhez nem csak a magasabb haszonkulcs is, hanem még egyéb tényezők is, pl digitális platformon eladott termékek után nagyobb a refund arány (és erre kompenzálnak a nagyobb haszonkulccsal) stb. Vagy éppen egy fizikai boltban ott van az "ingyen reklám". Bemész a MM-ba, ki van rakva egy rakás játék DVD, hiába USB kábelért mentél be, lehet végül veszel egy játékot is. Digitális piacon ilyen nincs. A specializált játékdisztribútoroknál sosem fog az USB-t venni akaró "pluszba" még egy játékot is venni mert eleve nem is megy el az adott oldalra. Vagy ha van egy elektronikai webshop ami játékokat is árul, ott sem feltétlenül dobja fel neked az oldal, hogy GTA5 40%-os akció.
Lehet ezek mind a valóság szempontjából jelentéktelen ötletek, csak arra akarok utalni velük, hogy egy rakás olyan dolog lehet, amire nem is gondolsz, ugyanakkor telje joggal hatással lehet az árképzésre.
-
[Prolixus]
addikt
Ez konkrétan nem borítja szvsz egyáltalán. Fizikai játékoknál más az árképzési stratégia, kevésbé jellemző az "év nagy részében magasan tartjuk az árat, majd akciókor dobunk rá jelentős kedvezményeket" módi. Természetesen van ilyen is, de olyan is aminél folyamatosan csökkentgetnek az árakon, mondjuk évről évre, de akciókba nem nagyon kerülnek bele ezek a termékek....digitális piacon ez eléggé ritka. Vajon egy ilyen összehasonlítás az adott játék megjelenésekor is azt mutatná, hogy olcsóbb a fizikai? Vagy akkor is, ha fizikai meg digitális helyen is éppen nagy akciók vannak?
És ne feltétlenül a magyar bolt árait hasonlítsd össze a steam-es árakkal. Steam tudjuk hogy eleve a legdrágább hely ha digitális beszerzésről van szó, magyar boltokban meg tradicionálisan olcsóbb volt egy új játék megjelenéskor, teljes áron dobozosan, mint mondjuk a digitális áruházban (sajnos ez már egyre kevésbé igaz mondjuk). Ha a külföldi dobozos árakat hasonlítod össze, ahol 60€ tényleg 60€ dobozosan is meg digitálisan is, már eleve nem állja meg a helyét a példád.
-
[Prolixus]
addikt
Ahha, de azt azért tedd hozzá, hogy időközben infláció is volt a piacon, a AAA játékok "alap" ára pedig semennyit nem inflálódott. És akkor még azzal nem is számoltam, hogy ha az inflációval korrigált fejlesztési költségek is ha elmozdultak valamerre, akkor inkább nőttek.
Nem mondom hogy indokolt az összesen 100 eurós alapjáték+season pass, méregdrága biszbasz DLC-k tömege, meg játékból kivágott DLC-k, na meg a pay to win mechanika egy alapból is fizetős játékban és hasonló üzleti modellek indokoltak, de azért a fentebbi tényt sokan elfelejtik amikor megy a hőbörgés.
Ha tegyük fel, évekkel ezelőtt a 60€-s játékokon nem volt pofátlanul nagy árrés, akkor reális lenne már a játékok drágulása, a kérdés itt csak az hogy mennyivel.
-
reelc
veterán
Ráadásul itt nem a konkurencia felvásárlásáról szól a történet, mert az IGN-nek nem volt bundlija.
Veled értek egyet, emellett piacbővítés, másrészt elmondhatják majd magukról hogy jótékonykodnak, és gondolom adókedvezmény vagy valami egyéb is járhat nekik érte. Ezzel javul a sajtójuk, hírnevük. Örülhetnek a részvényesek is.Ezzel nem azt akarom mondani, hogy minden szép és jó és rendben lesz, hanem azt, hogy nem kell kongatni a harangokat, még jól is elsülhet a dolog a mi, bundlivásárló szemszögünkből.
Mert akárhogy is nézzük elég sok bundlioldal van, és sokan az Indiegala + noname bundlikat veszik jobban, mert olcsó és jó lesz kártyát farmolni. Persze vannak kivételek, de nagyrészt biztosan így van.
Aki játszani akar az inkább a Humble ill. Bundlestars útján megy.
Akárhogy is nézzük a legszínvonalasabbakat a Humble szállította, és ez így is maradhat. -
-
KisApám
addikt
Csak melyik ad többet.
Kiegészítők nélkül mennyit érnek.
Mert pl. a Hitfilm Express-nek rengeteg megvenni való add-onja van (videoszerkesztő).
A másik audio szerkesztő? -
KisApám
addikt
Igen. Én is elkezdtem nézni utána azon az oldalon amit linkeltél.
Játékoknál annyira nem, de szoftvereknél érdemes.Ésssss a CyberLink ActionDirector2 (nem az 1!!!) is volt INGYEN.
Mivel nem kell igazán pénzért, várok az ingyenesre, hátha.
-
reelc
veterán
Ráadásul van ez az eléggé szimpatikus GOG Connectjük, a kliensüket meg vagy használja az ember, vagy nem.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
LIGHTNING RETURNS™: FINAL FANTASY® XIII
GOETIA
LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER
LEGACY OF KAIN: SOUL REAVER 2
HITMAN INTRO PACK
HITMAN GO: DEFINITIVE EDITION
TOMB RAIDER: UNDERWORLD
20% Off Next Purchase (Digital Catalog Games Only, exclude Preorder) - (usable 1 time)
50% Off 291453 HITMAN Upgrade Pack [PC Download] - (usable 1 time(sry a full nagybetűért, csak copy-ztam
)
-
szami777
addikt
Nem csak a steam lett drága, az összes digitális járék ugyanúgy drágult.
Nézz meg mondjuk egy origin preorder árat.
Lazán elkérnek 60€-t az alapjátékért.
És egyébként ez a dobozos játékokra ugyanúgy igaz. Régen 10 alatt volt az összes AAA játék előrendelése.
Steep dobozsan 19 ezer forint például, nagyon elszálltak,Cserébe azért elég hamar lemegy viszont az áruk, akinek nem sietős, az fél, egy évvel később már simán megkapja féláron, vagy annyiért se. Kb addigra bugmentesítik is, szóval engem ez speciel nem zavar, 2 éve leálltam teljesen a pre orderrel.
DLC dolog persze más tészta, nagyon rossz irányt vett az utóbbi években, undorító módon húzzák le a népet, viszont a piac alakulása azt mutatja, hogy az emberek megeszik ezt, nincs okuk ezen változtatni.
-
NyMRooD
őstag
Itt tudod megvenni, de jól át kell gondolni mert elvileg refund nem lesz.
-
joe-ker
senior tag
-
ZsZso
Közösségépítő
Nincs meghatározva a charity mértéke. Adakozhatsz $2.5 -t vagy $250 -t is. Ha sokat adakozol, akkor pár játékkal kedveskednek.
Ha bele szeretnék kötni abba, hogy ez a csomag valóban tényleg csak a jótékonykodásról szól, akkor valószínűleg "$650 worth of awesome stuff " mondattal indítanék. Ezzel ugyanis tényleg azt sugallják, hogy Te milyen baromi jól fogsz járni azzal, ha berántod a "100% goes to charity" bundlit. Biztosan azért írják, hogy a vacillálók könnyebben hozhassanak döntést
.
Érdemes rápillantani a tavalyi bundlira: KLIKK!. Erősen túlárazott, olyan játékok amik hamar kerültek bele újra bundlikba. Valószínűleg az idei is ilyen lesz - de ez csak spekuláció.
-
sagem
addikt
Na igen, de szerintem az RCTW-re gondoltál, mert a PC az másik kiadó/fejlesztő játéka. Ez a játék a földbe is döngölte az új RC-t, ami mondjuk nem csoda, hiszen az eredeti RC fejlesztőiből verbuválódott csapat készítette, szóval bár a neve nem RC, de ez lett a méltó folytatás, gondolom Te is ezért gondoltál erre egyből
-
ZsZso
Közösségépítő
Kemotox válaszát csak annyival egészíteném ki, hogy valóban igazad van és tényleg szebbé lehet varázsolni a játékot modokkal mint a szimpla SE. Azért is írtam, hogy ha valaki azonnal akar játszani vele, akkor bőven jó a Legendary. Ha később akar/tud, akkor viszont már érdemesebb lesz az SE -re költeni, mert a modderek addigra már tuti támogatni fogják az SE -t, míg a simához nem fognak kijönni újabb verziók.
-
kemotox
addikt
Nagyon röviden és egyszerűen, aztán legyen már lezárva ez a téma végre
Ha okt 28-ig megvolt minden, azaz Sykrim + DLC-k, akkor megkaptad az SE-t. Ennyi. Most, hogy a pakkot LE-nek nevezzük vagy sem, az tök mindegy. A Legendary edition csak egy gyűjtés, egy csomag ami mindent tartalmazott, semmivel nem adott többet, mintha külön vetted volna őket.
SE-hez is vannak DLC-k, csak azok már integrálva vannak a játékba, nem külön megvevős, letöltősként.
-
ZsZso
Közösségépítő
Ezt akkor érdemes megvenni, ha most akarsz játszani vele, vagy később nem akarsz modokat használni. A modderek kezdenek átállni az SE -re, így meg fog szűnni a sima verzióhoz tartozók támogatása. El lehet persze ezt intézni egy vállrándítással de véleményem szerint olyan zseniális modok jöttek ki a játékhoz, hogy - kis túlzással - vétek nélkülük játszani. (Mondom ezt úgy, hogy minden más játékban képtelen vagyok elviselni a módosítások jelenlétét.)
Tl;dr;
Ha azonnal játszani fogsz vele: kihagyhatatlan best buy, egyébként érdemes várni vele és majd egy SE-t bezsákolni. -
Crytek
nagyúr
"De a bundle vonal kezd kifújni, a nagyobb kiadók egyre kevésbé látják értelmét ennek, így sokkal kevesebb a nagyobb címekkel teli csomag"
Látják ők hidd el. Amikor már a kutya se veszi majd a cuccaikat bekerülnek majd ide oda.
Lesz itt még nekünk majd több "nagy kiadós" humble bundle az garantálható.A legtöbb indie cég meg 99,5% hogy él majd ezzel a lehetőséggel annyi bundle van ,hogy dunát lehet rekeszteni mindegyikbe 5-10+ k eladás mindig jobb mint a semmi...ezt sose felejtsd el.
-
edgR
őstag
ez például kapásból 5 euróval kerül kevesebbe a 0. napon, mint Steamen. Szerintem a legtöbb cím itt a legolcsóbb a khm tiszta boltok közül.
-
Crytek
nagyúr
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Groupees zenében azért sokszor jó. Persze tény, h ez is ízlés kérdése, de azért számomra a Fantasy/Celtic/OST bundle-ek mindig jól jönnek... no meg azért egy Peter Crowley.Tina Guo $1-ért durván jó... sztem
Egyébként én lekértem az összes indigalás cuccomhoz a kuclsot, mindenhez kaptam, még a bőven 1++évesekhez is, illetve aktiváltam is (Insurgency és Painkiller bundle), hiba nélkül beaktiválódtak.
-
csaba951
veterán
Double Fine Productions készítette, ami egy elég nevesnek számító cég/kiadó nem egy garázs csapat. Elindították EA-ban ezt a projectet. Egy darabig minden rendben ment, jöttek az új frissítések. Aztán egyszercsak kiállt a cégvezető és azt mondta, sorry de elfogyott a pénz, a játék a jelenlegi állapotában véglegesnek tekinthető, mert már senki nem fog rajta faragni egy bitet sem.
Na, erre rágott be a közösség, hogy ez így átb****s!
Bővebben:
polygon
rockpapershotgun
vga247#7420 kemotox
Nem lehet ilyet csinálni. A kulcs az csak kulcs marad. A világ üzlete lenne, ha gift lenne belőle! -
Crytek
nagyúr
Steam csőd esetében (bár szerintem hamarabb lenne Gáspár Győzike amerika elnöke) szerintem alap lenne hogy a már megvett cuccokat le tudnád tölteni és kapna mindegyik egy steam független patchet hogy gyakorlatilag drm free lenne minden game és tudnád tovább tolni őket.
De mivel ilyen úgyse lesz mert a 12x millió ember eltartja a valve-t kár ezen agyalni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest