Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
De ez hogy van, mert nekem már vagy 2 éve megvan ez a verzió és most megjelent a fiókomban az SE is, ami külön telepíthető (bár ahogy látom, ahhoz meg nincsenek DLC-k). Az SE-t nem külön kell megvenni?
Ha a korábbi Legendary Edition-hoz 'járt', akkor talán a BS-es verzióhoz nem fog? Nem értem ezt a kavarást egyébként.Másrészt viszont, fentiektől függetlenül azt gondolom, hogy az SE a grafikán kívül nem sok újítást hozott, sőt, szerintem van olyan grafikai mod, ami még jobban is néz ki és az eredeti verzióhoz felfoghatatlan mennyiségű mod van (és tudtommal ezek zömében nem kompatibilisek az SE-vel). Éppen ezért én meg pont úgy gondolom, hogy még mindig jobb a régi, mert az újhoz még nincs meg minden korábbi mod, és rengeteg modot már egyébként sem fejlesztenek, tehát SE kompatibilissé se nagyon fogja tenni már senki őket.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Konteó topic
- Háztartási gépek
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Sony Ps5 konzol slim
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest