- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
No akkor részarányosan osztjuk le, vagy hogy lenne? Mert ár tekintetében választok. 1-2 bontást már megnéztem a húzóneveket drágábban adják viszont a "töltőtömeget" 0,15 euro-ért.
#17829 csuvicsuva: Lehet úgy lesz, hogy majd amikor már mindenki megvett mindent utána 1-2 nap múlva könnyebben hozzá lehet majd jutni.
UPD: Áh itt olyan hörcsögölések vannak, hogy ihaj!
-
SenorGrande
senior tag
Én meg azokra, amik segítségével bitangjó indie játékokat ismerhettem meg. Ez volt mögötte a motiváció, ezért indították 2010-ben a Wolfire Games-es srácok, nem azért, hogy AAA játékhoz jusson az ember pár fakavicsért. De valószínű szép lassan felzabálta a pénz az agyukat sajnos.
-
-
-
eami
Topikgazda
Nem tudom miért, hogy kifogytunk az oszlopokból vagy valaki csinosított rajta, de nem volt már szabad oszlop. Beraktam még párat és beírtalak az utolsó oszlopba. Ha érdekel valamelyik játék akkor megnézed mi a legmagasabb ajánlat jelenleg és legalább 10 centtel nagyobbat teszel, hogy tiéd legyen a végén (már ha megér neked annyit). Persze ez nem jelenti azt, hogy a tiéd is marad a legnagyobb ajánlat. Bárki feléd kínálhat. Az egyéb részleteket itt leírtam. De ha van még kérdésed nyugodtan jöhet
-
bepken
veterán
azt mondja, 650 dodó összértékű lesz a bundli, de eddig nem igazán látom, hogy miből fog ez összeállni....
egy átlagos weekly esetében 1 dollárért kapsz 3-4 játékot, itt meg közel 1 dollárra jön ki egyetlen játék! ebben én sem látom, hol a buli....eddig legalábbis. aztán persze lehet, hogy néhány nap múlva betesznek 3-4 komolyabb címet és hipphopp el is fogy az összes csomag (mert hogy bizony korlátozott számban érhető el!)
szkeptikus vagyok picit, de hátha csalódok
-
-
-
lacus83
senior tag
Szuper.
Aki véletlen megveszi
az írja már le mire hogy ad kulcsot,mert volt hogy 3 játék volt 1.
Ez csak azért lényeges számomra mert akkor közösben vennék ismerőssel egy fullt és ami nekem megvan azt átadom neki.A többi marad nekem.1-2 játékért részemről nem érné megvenni.
-
-
kriszpontaz
veterán
-
warcat
veterán
Negyedmillió volt kezdéskor,megy egy ideje.
Végre egy jó bundle: Clash of the World: Russia 1$
Steam:
7.62 High Calibre
Etherlords I & II
Parkan 2Railyard: Match 3 Evolved (Desura,greenlight)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest