- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Sirandrish #7200 üzenetére
Igen, a két heteseknél általában ez bevett szokás. Ezt jelzi a "More games coming soon!" felirat is a kérdőjeles kép alatt.
Már leírtam régebben, de leírom most is, mert látom van pár új olvasónk.
Tipp Humble Bundle vásárláshoz:
1. Légy résen amikor indul (kedd/csütörtök 20:00)
2. Nyisd meg két fülön(, ha érdekel a BTA)
3. Bizonyos időközönként mindig a drágább fület frissítsd, hogy az olcsóbb érintetlen maradjon.
4. Ha meg vagy elégedve az átlagárral és filózol a BTAn (vagy akár az $1 -os tieren), akkor vedd meg a bundlit az olcsóbb fülön. Az átlagár (BTA) fixálva lesz ezen a ponton, úgyhogy ha később ki akarod egészíteni a csomagot, akkor ehhez mérten kell kalkulálnod majd. Elég $0.01 -t költeni rá.
5. Ha két hetes, akkor várd ki a bónusz játékokat és dönts, hogy meg akarod -e venni.Innentől kezdve a csomagod kiegészítheted annyival amennyivel akarod, ha ellátogatsz a HumbeBundle/Purchases oldaladra és kiválasztod a megfelelő bundlit. Nem árt tudni, hogy mindezt a csomag lejártát követő 30 napig megteheted! így van elég időd agyalni rajta. Legfeljebb $0.01 -et vesztessz az ügyön, ha közben a $1 -os tier iránt is elvesztetetted az érdeklődésed.
Szerk: addig szüttyögtem, míg NyMRooD is leírta ugyanezt. Én egy picit szájbarágósabban, de inkább legyen kétszer mint egyszer sem!
-
NyMRooD
őstag
válasz
Sirandrish #7200 üzenetére
Igen. De oda is van írva.
Szerk 1: Jó tanács: Ha az 1 dolláros kell és csak a BTA-n gondolkozol vedd meg az 1 dollárost az elején és akkor később kiegészítheted, így az átlag nem növekszik tovább. Ha az 1 dolláros is kétséges akkor is fixálhatod az átlagot ha 0.01 dollárt fizetsz (persze így nem kapsz kulcsokat).
Szerk 2: Én tegnap 20 órakor oda kapcsoltam mert tudtam, hogy akkor lesz váltás, akkor az átlag $6.25, nem frissítettem és nem is zártam be az oldalt, így mikor láttam, hogy nagyon elszáll az ár, még mindig megtudtam venni $6.25-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Wanbo DaVinchi 1 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Apple Watch SE GPS 40 mm, 80%, 12 hónap garancia + ajándék!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MACBOOK PRO M1 8G/256G KIFOGÁSTALAN, KARCMENTES, 91% AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest