- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topiccsendőr
addikt
-
boogie84
veterán
válasz
Kolondrum #82363 üzenetére
Őőőőőő akksi.
Nem hiszem el, hogy az 1 éves akksi ami CTEK MXS 5.0-ás töltőn volt télen megdöglik.
Holnap irány vissza a bolt, pont egy éven belül vagyok április 5-ig.Hihetetlen nagy megkönnyebbülés h az akksi a szar.
Köszönöm a segítségeket!!!
Valamikor összebeszélhetnénk egy gurulást a fórumozókkal/haverokkal kultúrált tempóra gondolok. Balaton pl... Érdeklődés lenne rá?
(#82376) dugynok: Ha annyi akkor veszek másikat, de nekem az fontosabb h szinte pöccre indult a CBR.
-
boogie84
veterán
válasz
Kolondrum #82309 üzenetére
Tavaly sem használtam túl sokat, ezért az előző akku meghalt, menet közben állt le a motor alattam. Kértem kölcsön anno akksit, azzal pöccre indult.
Vettem egy új akkut, az viszont télen szinte 0-24 CTEK MXS 5.0 töltőn volt. Így azzal nincs baj.
Műszerfalon semmi sem világít, totál 0.
(#82311) persuader : Bár csak azon lett volna de nem. Egyébként halott akksival is felvillan a műszerfal, de most semmi. Első indítás előtt minden ok, utána sztem valami megdöglött.
-
demars
addikt
válasz
Kolondrum #82223 üzenetére
Pár hete én is feltettem a MIVV dobot, nem éreztem változást (Persu meg mondta, hogy úgy se fogunk, pedig változik a gáz reakció). Múltkor volt szervizben, volt karbi szinkron a sport dob volt fent. Mintha most gyengébbnek érezném (szinkron után). Ez vajon normális?
-
demars
addikt
válasz
Kolondrum #82160 üzenetére
Enyémet se indították be
Fékpadon mérnek ahhoz nem kell.
Dobom a gyári volt fent, abból nem gondolná az ember, hogy mókolt. A srác járt be vele a műhelybe, akkor hallotta a hangját, sztem ennyi elég volt neki
Egy picit tartottam a hátsó doboz tartó konzol miatt, mert az nem gyári, akitől vettem ő maga hegesztette (elég brutálisan sikerült, masszív anyagból van) de leszarták. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kolondrum #82106 üzenetére
Ha szar a gumid es az aszfalt, akkor nagyon konnyu megsikkantani.
Mondjuk en nem bugasnak, hanem sikitasnak neveznem.
Es godollon ahol hevsinek keresztezik az utat, es valami buszgarazs van, rendszeresen olyan hangot adott ki az elso gumi, mintha allora fekeztem volna a hatsot. Meg a szentendrei is ilyen szarul tapad. Ott is ugyanez. -
Laca1212
őstag
válasz
Kolondrum #81966 üzenetére
Hmm..hát én nem tudom milyen kell nekem a 2006-os GSX-750F-hez.
(#81964) Horvi:
Köszi!(#81968) Mosquito34:
Szuper lenne, de Esztergom kissé messze van nekem. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Kolondrum #81872 üzenetére
Innen, ilyet! Röhögve kibír 5-600 km-t, hacsak nem kapsz közben bazi nagy esőt.
-
Geresics
addikt
válasz
Kolondrum #81797 üzenetére
Aki esés után képes fórumozni, azzal nagy baj nem lehet!
Mindenesetre bátran kijelenthetem, hogy a protektoring és a térdvédő megérte a kiadást, azok nélkül nem lenne kedvem fórumozni!Szerk.:
a jobb kezemen a kisujjam lehet eltört, de várok pár napot, hátha tévedek, és csak zúzódás!(#81798) CyberPunk666
Terepezni voltunk...Kicsit lesz több időm, akkor igyekszem leírni (mert a videót úgy sem nézi a kutya se majd meg
)!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kolondrum #81670 üzenetére
Nem mukodik furan. Te vagy a fura.
Hideginditasnal saccolom, hogy kevesebb dolgot nez, egyszeruen a kezdetleges injektoros motorok szivatojanak a mintajara siman kinyitja a fojtoszelepet. Helyetted. Mert regen az injektoros motorokon is szivatokar volt, ami ezt csinalta.
Szokott lenni egy kornyezeti homerseklet szenzor, esetleg egy szivocso levego homerseklet szenzor, egy kornyezeti nyomas szenzor, ha ez nincs akkor map szenzor, bogyo altal emlitett hutoviz homerseklet szenzor. Es persze a fojtoszelep poti, masodlagos fojtoszelep poti, lambdat nem sorolom most ide, mert hideginditasnal nem tudom, mennyire nezi.
Azert is porog ennyire, hogy minel elobb bemelegedjen, hogy minel elobb tudja hozni a kipufogogaz ertekeket, mikozben a szeklevegot mellenyomja.
Ha az a terved, hogy hozzanyulsz, ne nyulj hozza. Igy jo.
Akkor nem jo, ha nem indul be. -
CyberPunk666
senior tag
válasz
Kolondrum #81303 üzenetére
na és? tök szar lenne nyáron full bőrben 15 percet sétálni.
Na, és mivel jobb, mint lesétálni az ajtó elég és onnan 2 percen belül indulni?Mondom lenne itt két utcányira is garázs, havi 20-ért, de minek? Meg egy garázst előbb fognak felnyomni, mint egy random furgont. A garázsra simán vadásznak a betörők, ezt meg csak azt fogja tudni, hogy ott van, aki látja, amikor ki/beteszem, szinte csak az itt lakók. Ráadásul hiába van máshol riasztó, a kutya sem figyel rá, itt meg én hallom a saját fülemmel. Ha meg nem vagyok itthon, akkor pedig a motor se lesz itt
Meg elutazások idejére el tudom vinni vidékre garázsba. -
CyberPunk666
senior tag
válasz
Kolondrum #81290 üzenetére
(#81289) persuader
A ninját is, igen.
(#81290) Kolondrum
Nem értem a problémát ^^
Azóta már lenne garázs két utcával odébb tőlünk, de egyébként is kéne valami motorszállító jármű mert venni akarok egy rendszám nélküli gépet pályázni, és egyébként is jobb lenne, ha az ablakom alatt lehetne. Nyugodtabb lennék és kényelmesebb is lenne.Szóval ez azóta már ilyen 2 vagy 3in1 helyzet.
Azon kívül meg tutira nem fogok valamit azért nem csinálni, mert nem alakult minden elsőre a királylányos álmaim szerint. Én átgázolok a problémákon.
Most komolyan, azért ne motoroznék, miközben imádom minden percét, mert furgont akarok garázsként használni?Mekkora kibaszás lenne már önmagammal...
Beállok az ablakom alá, beriasztom, mindig kéznél lesz azonnal, fedett helyen lesz, télre meg feljön a fűtött szobába.
Szerintem teljesen jó megoldás, és még olcsóbb is, mint garázsozni.
(#81291) -Mike-
Az a furgon üzemképtelenné lesz téve, mondjuk kikötöm a benzincsövet, vagy hasonló. Valami olyasmi módszer lesz, hogy kb fél órányi szerelés legyen a mozgathatóvá tétele.
Ám a motoron van már lopásra casco. -
-Mike-
addikt
válasz
Kolondrum #81058 üzenetére
Nem túrázni vettem, nyilván, viszont nekem még a Hondától is kényelmesebb, pedig azzal is lelehet tolni napi több száz km-t gond nélkül, nagy kényelmes ülése van a CB-nek, de érdekes módon ez valahogy még jobb.
A tükröt lehet fordítva is felrakni, hogy felfelé álljon, de így is lehet látni mindent, nagyon jól belehet állítani. Ha mégsem müxik akkor meg van a gyári.
A Honda nem unalmas, csak kellett valami más.
Akarok rá venni Metzeller Racetec RR-t, valakinek arról valami tapasztalat? -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kolondrum #80970 üzenetére
A sportmotoron volt egy komment, ami nagyon megragadt bennem. Az is ilyesmi szitu volt, asszem egy etz videot rakott fel egy tulaj, es a kviz kerdes az volt, hogy mi ez a ciripeles.
Volt olyan komment, ahol szelephangra tippeltek. Khm.A legfrappansabb valasz azonban ez volt:
Vedd le a deknit, ovatosan, csak vigyazz, hogy a rezfaszu baglyok ki ne repuljenek alola, mert nagyon nehez osszeszedni.Tehat kb a ciripelos kerdesekre ezt a valaszt fogom ctr c ctr v zni.
Egyreszt mert fereg vagyok, masreszt a kerdes minosegevel azonos szinten van.
De semmikepp nem rosszindulatbol, vagy bantasbol. -
HSM
félisten
válasz
Kolondrum #80728 üzenetére
Arra emlékszem, hogy írtad. Csak azon csodálkoztam, hogy nem tudja a műszerfal kirakni a kettőt együtt.
Nekem ez valahogy nagyon alap, hogy vízhőfok óra és legalább egy km számláló legyen az fordulat/sebesség mérő mellett egyidőben....(#80729) zgospel: Ez is igaz.
Viszont nem hiszem, hogy ezt ennyire utólag stabilizálni lehetne csak szoftverből.
Akkor össze-vissza úszna a kép nem kicsit durván...
-
demars
addikt
válasz
Kolondrum #80604 üzenetére
Én is csiszoltam kicsit, de még így se ül bele hidegen. Attól félek, ha most passzosra csiszolom és jó lesz, melegen lötyögni fog. De ez így nem baba, hogy úgy kell bele ütni. Mert pici ütéssel már bele menne a helyére. Melegen valószínű jó lenne. Majd kipróbálom úgy.
-
mm89
őstag
válasz
Kolondrum #80372 üzenetére
Egyetértek!
Én is leo dobot használok, egyértelműen jobb a hangja mint barmilywn gyári dobnak. Nem is szeretem a gyári dobok hangját. Szintén db killerrel megyek mert anélkül túl hangos
Viszont én azért is raktam bele mert érzem is a hatását.
Alsó fordulaton magyon szar nélküle a gázreakció. konkrétan 3e ig halott. Db killerrel viszont nincs alul lyuk és a hangja is szép.
A durrogásokat viszont szerettem hallgatni motorféknél, de valamit valamiért -
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kolondrum #80370 üzenetére
Jo, latom elerkeztunk a kognitiv disszonanciahoz.
Az, ha fakezuek vagyunk, vagy hogy nem tudunk motorozni, nem kifogas arra, hogy nyugodtan szarabba tehetunk valamit, mert ugysem erezzuk.
Az, hogy mindenkinek masrol szol a motorozas, magyarazat erre.
Csak ha mondogatjuk teljesen tajekozatlanul, es tapasztalatlanul a butasagokat, hogy: jobban megy, nem lesz tole rosszabb - erre ha nem haragszol, reagalni fogok, mert ez igy nem igaz.
Szerk: egyebkent a stihlnek jobb hangja van.
-
-Mike-
addikt
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Kolondrum #80355 üzenetére
zuzu petalsal beszelgetni...
Tehat. Okossag= masodlagos fojtoszelep?
Nem azert porog 900 at, mert hideg van, ha hideg van, tobbet porog, mint a helyes ertek.
Manualis az orad=spiralos, nem digitalis?12 000 kent allitani kell rajta szervizkonyv szerint. (Illetve ellenorizni) A 900 nak nem kene elojonnie, valszeg a mas dobtol van.
Alapjarati csavar biztos nincs festve, te vmi masrol beszelsz.Nagyon vicces az sbk feliratu leo vince egy er6 on.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Kolondrum #80322 üzenetére
Vannak barkács hajlamaid, tessék dolgozni az ügyért. Az enyém ilyen:
A kormánycsőre 2 db ilyen, olcsó tükörkonzol került:
Meg egy darab acéllemez, még a rajzát is közreadom:
-
Topiccsendőr
addikt
-
zgospel
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest