Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
rwin5
őstag
üdv!
Első "nagymotornak" Honda CB 600 F milyennek mondható, vagy először jobb volna egy 250-essel belerázódni az életbe?
-
Geresics
addikt
#MotorosVandor
2017-ben negyedszer rendezték meg idehaza a Touratech Travel Event-et, de most először csináltak előtte egy felkészítő tréninget! Teljesen az alapoktól indul a kifejezetten nagy túraendúróknak készült oktatás!
S02E06 - Touratech Travel Event felkészítő training 2017 -
BoB
veterán
Fogalmam sincs, annyit láttam hogy elkezdte ontani a sötét füstöt, a motor meg láthatólag nem nagyon akart már menni.
Persu: kormoló dízel aminek nyomják

V.Stryker: olasz autópályán sorban álltak a leállósávban a bedöglött autók a melegben. Lehet nem tett jót nekik a helyenként x kilométeres dugó

-
Orbb
aktív tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Eltört dugattyút imádom.

Sztem az.

-
-Mike-
addikt
-
tboldi
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Kiegészítés:
Ha van ügyfélkapud, a neten is be tudod jelenteni, illetve a biztosítónak is elég szokott lenni egy e-mail a beszkennelt adásvételivel.
-
-Mike-
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Biztosítónak illetve a kormányablakba be kell ballagni hogy rányomjanak egy pöcsétet az adásvételire, hogy eladtad.
-
FIREBLADE78
addikt
Eladás után hova kell bemenni az adásvételivel? Biztosítót is értesíteni kell? Tudom,láma kérdés.
-
Topiccsendőr
addikt
2T nel tapasztaltam szimeringbajokat, de altalaban fotengely szimering, ami 2T olajban azik ilyenkor evekig. A tobbi szimering jobban szokta birni. Most 2-3 ev allasrol beszelunk futetlenul, sima teto alatt. Tankrozsdasodas, karbi osszerohadas, ha nincs leeresztve.
4T nel a szelepek tudnak az ulekhez hozzarohadni, nyitott kipuff eseten ez 2 ev alatt bekovetkezhet szurkemarha szeru kinttartasnal.
Amugy legujabb barn find -ja havernak egy 8 evet allt gsxr ezredes, rozsdas tank miatt indithatatlan lett. Pucolas utan poccroff. 8 eves benzinnel... -
veze
őstag
válasz
RAiN91
üzenetére
mivel szinte tisztán radiális irányból érte erőhatás a felnit is a villát is jó eséllyel meguszhattad
Ha ugyanez oldalról éri több kárt tudna csinálni
Ha tudnál egy mérőórát a villára tenni, közvetlen a felni széléhez , ( vagy valami más mérőeszközt)
megforgatod 1x és máris látszik van e benne ütés
De még ha semmid sincs, akkor is ha valamit rögzítessz a villára ugy hogy a felnit szinte érintse, hagysz pár tized mm távolságot,körbeforgatod lassan és ha közben nem ér hozzá, akkor ott nagy baj nem lehet -
RAiN91
őstag
Rendben, köszönöm a leírást. Kb. 15-20-al jöhetett nekem, aztán utána mév gurulgattam jobbra balra, aztan puff, azt sem tudtam mi van. Jó, hogy a gyalogos akit elengedtem, nem indult meg. Esetleg a lengővilla ferdülhetett, de ez csak a legrosszabb eset. Nem tudom Győri szervizekben mérnek egyenes futást?, aki idevalósi? Egyébként egy Z750 az áldozat.
-
veze
őstag
válasz
RAiN91
üzenetére
Ha nem tudod, hogy ott volt e valami az esés oldalán, annak előtte, akkor az nem volt ott és kész
ragaszkodni kell ehhez az állásponthoz 
A kárszakértőnek emlegetni kell a felni rejtett sérüléseit erősen.. és ha nem is látszik rajta semmi, lehet ráír majd a javaslatban arra is valamit. Utána sztem minimum meg kéne nézetni a felni futását padon, aztán mond majd rá valamit a szaki, ennek függvénye lehet az hogyan tovább. Lehet azt mondja kifogástalan, akkor ha írtak rá valamit az már haszon, esetleg annyira minimális, hogy kigörgözhető, vagy cserés..
Ha elfogadod az ajánlatot akkor neki mindegy hogyan lesz javítva, ugy is lehet hogy a felnit szervizben bevizsgáltatod, az egyéb dolgokat meg eleve magad csinálod
hátulról, ( vagy a talaj felől) pont az az irány amerről a legtöbbet elvisel a felni. oldalról sokkal rosszabb lenne a helyzet. és ott volt még a gumi .ha az nem durrant szét, akkor csillapitott. Szerintem a gumin keresztül, ami nem durrant ki, nem tud akkor a ütést (kapni) átadni a hátulról érkező erőhatás hogy az felni deformálódjon. Az elmondás alapján feltételezem a sebesség sem volt valami jelentős . De majd a tapasztaltabbak megmondják. -
Pocee
senior tag
Hi! Van valami tanulmány tapasztalat,hány évig állhat biztonsággal egy motor beindítás nélkül,hogy majd indításakor ne szakadjon szét szimering egyebek...
-
RAiN91
őstag
Igen, ez a kék sárga lett kitöltve, és van ismerve, hogy ő volt az okozó.
Ránézésre meg tudom állapítani a kárt, szóval jó lehet az egy összegben fizetés is. De. Mivel hátulról jött nekem a guminak, a rendszámtarto is jól megyűrődött, nem tudom, sérül ilyenkor a felni, futómű? Be kell méretni? Mert akkor mindenképpen szakszerviz kell.
Illetve olyan dolgok, hogy a telószimering ereszt (szimer csere után is), de ez már az esés előtt is így volt, nem tudom miket lehet ráfogni, ha már egy rakat pénzt kifizetünk nekik évente. Iletve pici apró karcok az esés oldalán, amelyeket nem tudom ott voltak -e vagy sem baleset előtt.. -
veze
őstag
válasz
RAiN91
üzenetére
Kék -sárga bejelentőt töltöttetek ki?
[link]
ott aláírta hogy elismeri felelősésgét ?
hatulról belémszaladás lámpánál ( elbambult a mögöttem lévő) esetem volt nem olyn rég, ezt kitöltöttük alárírtuk, (elismerte a károkozó a felelőségét ) pár nap mulva jött a biztósitó kárszakértő felvette a jegyzőkönyvet képeket csinalt, majd pár nap mulva küldött egy ajánlatot. Ha azt elfogadom akkor az abban ajánlott összeget azonnal kifizeti, és ugy meg ott lesz megcsinálva festve stb ahol akarom.
Ha nem akkor szervizbe viszem, a javitás megkezdése előtt a javitásról a szerviznek árajánltot kell adnia, mit mennyiért stb, azt eljuttatni a kárszakértőnek, az jóváhagyja ( vagy kifogásolhatja esetleg ) utána csinálhatja a szerviz a javítást (K&H biztosító volt érintett ott így zajlott az ügymenet) -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Elengedtem egy gyalogost a zebrán, aztán nekem jött egy autós, ő volt a hibás. Nekem nem lett bajom, a motor a jobb oldalára esett, olajdekni, tank behorpadt, meg egy két apróság, rendszámtábla, indexek. Aki járt már így, mi a teendő, és mire számítsak, megszívom anyagilag? Tudom már volt ilyen téma a fórumban, de sajnos nem találom.
Illetve a hátsó futómű szokott sérülni ennyitől?
-
DigitXT
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
Uh, basszus: jobbulást!
Ennyi rutinnal, ill. pályatapasztalattal meglepő az eset.
(Valószínűleg a sportmotor ugyanott simán elfordult volna: sajnos ezek ilyenek.) -
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Vannak olyan robogok, amiknek jobb a sulyelosztasuk, bar azok pont az altalad nem kedvelt smkp

Az aprilia area 51 pl ilyen szempontbol a legjobb, vizes uton mindket kereke csuszik, nem csak az egyik, ami most belegondolva nem tudom mennyire elony, de azzal a szetuppal, amivel probaltam megfoghato volt
az earles villajaval elol pedig nem lehet fejreallitani satufekkel, akarhogy ulsz rajta, illetve a huto elol alul van a 10,5 l benzintank alatt. A legjobb robogo smkp zsanerben ever.
Egyebkent mielobbi gyogyulast, es kakucsot a robogoval. -
HSM
félisten
válasz
yodamastah
üzenetére
Ez a gáz ezekkel az egyszerű futóművekkel... Egy közepes hupli már kifog rajtuk.

Jobbulást!
-
canniball
nagyúr
válasz
yodamastah
üzenetére
"Ez a baj a robgókkal annyi műanyag idom van..."
...mint egy sportmotoron.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindkettőtöknek mielőbbi felépülést!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem. Nem veszelyes. Ha nem feszegeted a hatarokat, nagyon nagy szerencsetlensegnek kell bekovetkeznie, hogy eless. Egyszeruen tudni kell, mennyit kockaztatsz es mikor. Na, ezt eldonteni, az a veszelyes. Nem a motor vagy a robogo.
-
yodamastah
őstag
válasz
-Mike-
üzenetére
Szoknom kell még hogy nem lehet csak úgy lapon fordulni a robogóval. Ugyebár nincs súly az elején, rámentem huplira, beupumpált az eleje és elengedte. Lehet az út sem volt 100%os, de nem mentem vissza megnézni, nem érdekelt.
Többnyire műanyagok sérültek. A hátső kerékkel csapódott be, az sajna nagyot kapott az megy a kukába, de nagyjából a többi az műanyag sérülés. Ez a baj a robgókkal annyi műanyag idom van, egy esés után lehet legózni a darabokat a bontóból

Nagy para nincs, mert mindkét oldala csúszássérüt volt a robogónak, szóval csak lett még raja pár horzsolás
De most már lehet megcsináltatom egyiket másikat, mert kezd gázul kinézni.Ha a hátsó felni nem sérült volna meg akkor hazajöttem volna egy másik dzsekiért és mentem volna vissza

A bőröm nem vészes, a combom ahol leért nadrág volt felette. És még így is lejött a plazúr

Egy helyen még kilukadt a hálós dzseki, itt egy 5 forintos horzsolás van a bal kezemen.
Nem tudom mennyi idő alatt gyógyul, de simán jópár hónap mire ezek teljesen eltűnnek.
Ha a hátsó felni nem sérült volna meg akkor hazajöttem volna egy másik dzsekiért és mentem volna vissza

-
Pocee
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
jobbulást

-
ath
senior tag
válasz
yodamastah
üzenetére
felépülsz az egyikből, jön a másik
még jó, hogy ilyen szerencsésen estél. jobbulást! -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem motorozni / robogózni veszélyes, csak elesni....

-
FIREBLADE78
addikt
De jó,hogy nincs robogóm. Igaz motorom sincs
.Veszélyes egy dög. -
-Mike-
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Nem adta ki a kanyar? Külterület?
Gép?
Bőr mennyi idő alatt nő vissza?
Fontosság sorrendben kérdeztem.
-
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Teljes szalagkorlát volt ott, nem fértem volna ki alatta. De amúgy jól mondod sajnos

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Szalagkorlat?
Az nagy szerencse, hogy robogoval vetted le, nem testtel, mert az vegtagveszteses szokott lenni ilyen sebessegnel.
Baszki hatalamas szerencse. Meg jo, hogy nem lett baj -
Geresics
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
fényképet vagy videót, különben meg sem történt!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
...mondom ezt én!
-
Geresics
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Örülök, hogy jól vagy, de a lényeget mond: a motor hogy van?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viccet félre téve épp ezért kell beöltözni, Te is "olcsón" megúsztad!

-
yodamastah
őstag
Na ennyit a nem kell beöltözni témáról. Estem egy kurvanagyot a robogóval (hagyjuk miért, én hibám, szánalmasan fasz voltam). Tempó olyan 70-80kmh. Full be voltam öltövze a nyári cuccba amit vázoltam pár napja. (nyári kabi, aendúró térdvédő, motoros nyári bakancs, perforált bőr kesztű, gerincvédő. Elment az eleje, motorostul beszálltam a korlátba, seggel/háttal csapódtam be a motorba. Rövidgatáyban voltam, így a combomról lement a plazúr, de ennyivel megúsztam. MInden protektor dolgozott, főleg a térdvédő és a gerinc proti.
-
Geresics
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Szerintem valahol igaza van. Viszont tény, hogy facebookon sokkal egyszerűbb a promózás.
Viszont azt is be kell valljam, hogy ha egy rendezvényhez van sima link, és facebook link is, akkor én az utóbbit linkelem be. Ennek két oka is van! Egyrészt így "egységesebb", átláthatóbb, másrészt minden facebook-eventhez elküldöm a naptár linkjét az alábbi szöveggel:
Sziasztok,
ezt a rendezvényt is beírtam az idei országos motoros és veterán naptárba! [Frissen FRISSÍTVE!]
Nézzétek meg, osszátok meg bátran a naptárat a többiekkel is, mert sok-sok érdekes rendezvény lesz még idén!
(Egyik sem az én rendezvényem, és az oldalon reklám sincs! Egyszerűen motorosként motorosoknak csináltam a naptárat!
)
u.i.: ha készül a rendezvényről (hivatalos) videó, küldjétek el a linket, és beteszem, hogy utólag bárki megnézhesse!
http://www.MotorosVandor.hu/Rendezvenyek/Ezt persze mindig jóvá kell hagyniuk...
Behind the scenes leleplező rovatunkat látták. Csak a Blikk meg ne tudja!
-
veze
őstag
Olajszintet hogyan szakszerű mérni? ki hogy méri? középsztenderre állitva előre billentve, középsztenderre állítva hátra billentve, hátsó motoremelőre állítva, első motoremelőre állítva, semmilyen sztenderre/emelőre állítva, csak egyenesen valaki megtartja,
esetleg oldalsztendrerre állitva, így kevesebb olaj is elég
-
Geresics
addikt
válasz
Polemius
üzenetére
Dehogynem! Megfordulni egyszerű!

-
Polemius
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Azért nem mindenhol annyira egyszerű, hogy csak megfordulsz. Pl. ilyen helyen

-
BoB
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
"Jó darabig nem lesz motor"

-
FIREBLADE78
addikt
Motoros lízingel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Mennyire jók,melyik bank ajánlott?
-
yodamastah
őstag
válasz
Mentolka
üzenetére
Kappa / givi cuccok nem rosszak (mondjuk nem is olcsó) Annyi, hogy ha hosszabb távra mész és tölteni kell a telefont miközben navigálsz, ha be van zárva a vízálló tokba, akkor esélyes túl fog melegedni. A töltést valószínűleg le fogja kapcsolni. Rövidebb távokra ha elég a teló akkuja akkor érdemes
-
vlevi
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Ezt én úgy oldottam meg, hogy van vízálló, és nem vízálló tartóm. A motoron mindíg fenn van a hátsó doboz, abban elfér a vízálló tartó, és, ha eső felé megyek, akkor abba teszem a telefont.
Nekem mondjuk könnyebb dolgom van, szemerkélő eső nem zavar, mert a DL-650-en elég nagy esőnek kell lennie, hogy a plexi mogött a műszerfal is vizes legyen. -
Geresics
addikt
válasz
Mentolka
üzenetére
eBay tele van különböző motoros telefon-tartókkal.
Azt érdemes figyelembe venni, hogy ha vízállót akarsz, akkor az egy zárt valami lesz, ergo a telefon jobban melegszik álló helyben, illetve a fólia, ami az elején van, azon meg fog csillanni a nap - tehát veszítesz a láthatóságból. Ettől függetlenül én a sima ezer forintos kínaival elégedett vagyok, csak figyelni kell rá, hogy amikor megállok 10+ percre, akkor kivegyem a telefont... -
Mentolka
senior tag
Más.
Néha elkélne némi navigációs segítség a motoron, és ehhez keresek valami ügyes kis eszközt, ami ott tartja a telefonom a kormány közelében, jól látható helyen. (víz- és rázkódásálló)
Van ötletetek? -
Pocee
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ja neeem,akkor csak rosszul értelmeztem,ez alapján teljesen középen van.ilyet még nem is láttam,így nem húzza meg a henger falát a dugó?
Én a gyűrű csapokat kérdeztem,merre nézzen. -
Geresics
addikt
válasz
Genesistibi
üzenetére
Köszi, már be is került (4 másik programmal együtt, ill. az éjjel még 3 programot írtam be - szóval érdemes időnként visszalátogatni!)

-
Genesistibi
tag
válasz
Geresics
üzenetére
Sztem ez is beleférne a naptáradba: [VIII. Motoros és Baleset-megelőzési Nap]

-
Geresics
addikt
válasz
Mentolka
üzenetére
Ez azért van, mert az események promotálása facebookon megy leginkább. Egyszerű event, könnyen kezelhető, könnyen nyomon követhető. Ha én szerveznék, nekem is az volna a fő promóciós felületem! Ráadásul ha akarnak, akkor 300Ft-tól már tudnak hirdetni is, egész jól, szóval én megértem őket!

Ráadásul, ha valaki menni akar egy ilyenre, akkor ott bejelöli, hogy "Ott leszek", aztán még emlékeztetőt is kap előtte. -
-
Mentolka
senior tag
válasz
zgospel
üzenetére
Pont ezt akartam mondani.
Én is inkább áttettem hétköznapra a vásárlást, és előző nap kivettem a bankból a lóvét - aztán ott a pénztárnál szembesültem, hogy vékonyabb a köteg. Aránytalanul nagy összeget vontak azért, hogy a saját pénzed a kezedbe foghasd. Ha előbb kapcsolok, akkor lehet inkább utalok én is.
-
Topiccsendőr
addikt
-
Geresics
addikt
válasz
gabor128
üzenetére
"Igazából közlekedésre kell, esetleg munkába elmenni, vagy MO-on valahova (pl. Balaton, vagy valami rendezvényre) ellátogatni, illetve majd néha kilátogatnák pályára is, mint amatór, kipróbálni."
Valami sporttúrát keress!

Ha már rendezvényekre is akarsz menni, akkor ajánlom figyelmedbe a motoros rendezvény-naptárat!
-
Pocee
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Baszki ezt a csapszeg mérést nem igazán értem,megmondom őszintén,a dugattyú teli henger nem olyan mint a szimóé,úgy érted,hogy a dugattyú tetejétől és aljától egyforma távra van e? mert akkor nem,ha harmadra osztjuk a dugó magasságát akkor a felső 1/3nál van a csapszeg túlzással persze de nem a felénél.
Most együtt piáztam egy öreg autószerelővel,aki azt mondta,azzal,hogy az alaplapot forgatom állítok gyújtást illetve magát a megszakítót lehet még egy elipszis szerű csavarral állítani azzal csak megszakító hézagot állítok,ez fedi a valóságot?azt mondta a hézag ne legyen több öt tized mm-nél,ez jó vagy már régen tanult?

az alaplap gyárilag össze van jelölve,ott kezdem a próbát,a legnagyobb és egyben lekényelmetlenebb bajom,hogy ez egy 70 valahanyas gép tele konstrukciós hibával,értem ez alatt azt hogy gyújtás kalibrációhoz szinte rommá kell szedni,teli lendkerekes,ráadásul a főtengelyről vesz "jelet",szóval,hogy gyújtást tudjak állítani ,le kell bontani a váltó és gázkezelő egységet ami a gyújtás mögé van rögzítve,majd a burkolatot eltávolítani,majd lehúzni a lendkereket,állítani,mindent vissza majd próba...szóval az hogy hol megy jobban a motor iszonyat melóval jár,de nem adom fel,remélem falsot szívott és az volt a baj,kezdek gyárin aztán ha fos akkor megyek/megyünk
tovább 
Ma kicseréltem csapágyat szimeringet,minden létező furatot profi pasztával kinyomtam,holnapra megköt összerakom a váltóval és próba.Mi legyen a dugóval?
-
runner 125
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Melyik évjárat? Bár tök mindegy, mert tippem szerint a legkisebb 600-asok a CBR-ek.
-
FIREBLADE78
addikt
600rr? Azok "utcásabbak",nem?

-
runner 125
nagyúr
válasz
gabor128
üzenetére
"Igazából közlekedésre kell, esetleg munkába elmenni, vagy MO-on valahova (pl. Balaton, vagy valami rendezvényre) ellátogatni, illetve majd néha kilátogatnák pályára is, mint amatór, kipróbálni. Hosszú túrákat nem tervezek egyáltalán."
Nah ebből az utolsóra jó választás, minden másra kb. nem.

Nézz sport-túrát, azzal lehet hosszú távokat is csapatni, dobozolható, utasnak is kényelmes, neked is és ugyanúgy megállja a helyét hobby szinten pályán is.
Yoda azért elég keményen tolja (páylán is), ő lement fél cm-es, pályázáshoz alakított szivacsüléssel az Adriára, de ez extrém eset. Biztosan állíthatom, h 9/10 motoros nem tette volna meg, vagy inkább Pécs környékén azt mondja h "áh, elég nekünk a Mecseki látkép is"..
Bár már puhul
, nem rég vett egy maxirobogót mellé ő is. -
gabor128
aktív tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Üdv,
Köszi a tanácsokat!
A 2006-os model tetszik.
Egyébként nem jampizásra kell.
Annak általában bukta a vége. Láttam már pár videót a neten.Igazából közlekedésre kell, esetleg munkába elmenni, vagy MO-on valahova (pl. Balaton, vagy valami rendezvényre) ellátogatni, illetve majd néha kilátogatnák pályára is, mint amatór, kipróbálni. Hosszú túrákat nem tervezek egyáltalán.
Egyébként tervezem, hogy ha már lesz motor, akkor elmegyek egy vezetéstechnikai tréningre. Biztos ami biztos.
Minden esetre sok tapasztalatot kell gyűjtenem, ami főleg utcán lesz gondolom.
Ami tényleg nagy kérdés számomra motorválasztás kapcsán az a sportmotor kormány, meg ülés. Valahol láttam egy olyan kommentet, hogy max 100km-t lehet levezetni utána meg kell állni, mert feltöri a seggét az embernek. Meg kényelmetlen lehet a kormány pozíció. Még nem próbáltam.
Bicajjal próbáltam egyenes kormányos változattal. Ott kb 20perc után érzem a vállam hogy támaszkodok rá. Persze a menetszél elhanyagolható. Valószínű a hajlított kormány, vagy csapott kormány kényelmesebb.
Neked mi a tapasztalatod és mire használod a motorod? -
FIREBLADE78
addikt
Na eladtam. Hiányzik basszus. Jó darabig nem lesz motor. Köszi a segítséget,néha még jövök trollkodni. Szevasztok. Májki: ez nem fűnyíró more.

-
Moleman
addikt
Vettem petróleumot, lepucoltam a láncot, hatalmas köszönet mindenkinek, aki itt promótálta.

Az olajsáros lengőkar, amin a vizes ronggyal semmit nem értem el mosáskor, most egy törlés és csillog.
A lánc is sokkal jobb állapotúnak tűnik így tisztán, mint homokosan, most már elhiszem, hogy nem futott sokat.
-
Topiccsendőr
addikt
Mindenkepp nezd meg a dugattyucsapszeget, hogy kozepen van-e.
Alap beallitaskent vennek egy etz beallitast, az kb 20° elogyujtas.Nezhetsz etz manualt, tele van vele a net, ha megsem boldogulsz, kuldok drive on. Ez szigoruan az alapokra vonatkozik, talan a megszakitohezag stimmel, a tobbit csak utmutatokent hasznald.
Ugye a fhp elotti 3 mm azonos loketnel lesz 20 fok...
Mivel stroboszkopod nincs, hogy lasd a gyujtast, parasztbol beinditanam, es tologatnam az alaplapot, ahol a legjobban megy a motor, az jo lesz. Szerszamok es adatok hijjan ezt lehet csinalni... -
Laca1212
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Nálam online felületen utalás után van olyan lehetőség, hogy "megbízás visszavonása".
-
Pocee
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
ez 3 gyűrűs,2 van egy síkon egy meg egyedül de úgy csinálták hogy a szívórést és a kipufogórést is közre tudják fogni,nem ér bele,ezt megnéztem,nincs nyíl mert ez Pesten lett gyártatva,nem gyári,nem tudom,hogy kellett e volna bele rakniuk,de náluk volt a henger is,meg minden,gondolom az alapján csináltáka gyűrűk csapolását.
és még amiben segítséget kérnék,vagy egy esszét,vagy egy korrekt linket.gyújtásbeállítás megszakítóra
mennyire holtpont közelben kell nyitni,mi van ha eltolom az alaplapot és még utána állítom magát a megszakítót...stb
az alaplap hál' istennek össze van jelölve gyárilag,azt remélem nem kell máshova raknom,illetve miért lehet azt forgatni? -
BoB
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
Itt is van visszakúrok kettőt, csak forma 1-hez / nagyon drága sportkocsikhoz hasonlóan gombnyomásra.

-
Topiccsendőr
addikt
Ha nincs nyil a dugon, az azt jelenti, hogy nincs dezaxialva???
Merd le a csapszeg tavolsagat mindket oldali szoknyatol, ha nem pont kozepen van, akkor nem mindegy, hogy rakod.
A gyuruvegek ha barhogyan rakod, nem lesznek sem szivo, sem kipufoogo resbe, akkor mindegy.
Bar eggyurus dugattyunal nekem pont a szivores kozepen voltak a gyuruvegek, mig gyari ketgyurusnel direkt nem rakjak resbe, ettol fuggetlenul vegig nyelnel semmi baja nem volt. -
-Mike-
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Az semmi egy fűnyíróért.

-
BoB
veterán
Elkészült: Honda NC750XD teszt
persuader: mostanában nem is lesz több Michelin gumim, egyébként Metzeler M7RR került a helyére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- ingyenes webtárhely és játékszerver
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EAFC 26
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Sci-fi
- További aktív témák...
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennyi rutinnal, ill. pályatapasztalattal meglepő az eset.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lustaság.
tovább