Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
TayRol #44109 üzenetére
Nekem pirelli diablo van pont amit integra is mondott ,hogy ne kopjon két komponensű középen kevésbé kopik ...ellenben oldalt döntésnél meg jobb a tapadása ...szvsz nekem mindenki azt mondta hogy szettet érdemes venni...
Tegnap este voltunk Velencén egy páran... leugrottunk... akartalak hívni de mondtad , hogy csütön jösz haza... fasza volt ...
Mellesleg rohadt hideg még az aszfalt és mindenkinek rohadtul csúszott a gumija ...
jah és ma egy rohadt büdös ferde szemű kihajtott elém ... satu fék .. ott nevetgélt... hát nem mondom hova kívántam....
-
Integra
titán
válasz
TayRol #44104 üzenetére
conti sport, pirelli diablo, z8..
tartósságra szerintem a te motorodon alapvetően mindegy melyiket veszed, nem tartanám ezt az elsődleges szempontnak, sokkal inkább a melegedést, tapadást és vizelvezetést, mivel nem hajtod szét a gépet, ezért egy sportosabb, jobban tapadó gumi is viszonylag tartós lenne. -
Integra
titán
válasz
TayRol #43928 üzenetére
lehet azért ott keményen gyakorolni rajta, én ma csak ott 4x mentem oda vissza aztán tovább.
de ésszel kell. viszont pár kanyarban végre vízelvezető fóliákat raktak ki az átfolyások ellen. ez is valami. 400km-t kanyarintottam bele a bringába, holnap meg elkéne ugrani a mátrába
-
emre
veterán
válasz
TayRol #43766 üzenetére
kösz
most találkoztam a robogowebshop oldallal és lehet onnét nézek valamit
-
Integra
titán
válasz
TayRol #43696 üzenetére
megvettem az abus lefúrható rögzítő fejét, meg egy 170 centis felső középkategóriás láncot hozzá. ennyivel fogom tudni a motort garázsban lezárni, a lánc elég, hogy a hátsó kereken és a lengővillán keresztül vezessem, ha a rögzítő elemet úgy fúróm le a betonba, hogy az a két kerék között legyen.
meg beszereztem a forcefield funkció aláöltözőjét, iszonyatosan profi. cserébe még ilyen időben is lefagytam ma a motorról... -
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol #43645 üzenetére
Ezt az olajat ajánlottam havernak is, de ő Repsol Moto 4T 10W-40 vesz aminek 1575Ft literje.
Most talán a legjobb áron kapható 10W-40. -
válasz
TayRol #43520 üzenetére
Ne is mondd. 1 napot szoptam vele, mire maszkban bele mertem tenni a fejem
(#43521) Integra
Hát azé... kavicságyban tök 8, hogy mi van rajta. hajlanak a konzolok, törik a lámpa, nyeklik a váznyúlvány... Azért én kihagynám a legelést mindenféle pályaidommal, gombával, meg házi kéménnyel. Nem jó az sehogy sem -
alvaro
senior tag
válasz
TayRol #43496 üzenetére
Hmmmm... nekem szerszámok és EÜ csomag fér oda, de utóbbi tényleg csak falból van ott, a sterilitása, hm, eléggé kétséges: minden egyes esőben begyűlik az útról felszórt aprókavicsos víz abban a rekeszben, szóval az idő felében sáros lében ázik...
Izzók: táskában hordom őket. Hátsó lámpát ledesítettem már, de a tompítottat egyszer kellett cserélnem út közben (egyszer csak meglepően sokan kezdtek szembeelőzni a 4-esen, hát nem kiégett a pilács???). Amúgy hazamentem volna refivel, de azért az modortalanság... mire hazaértünk, már besötétedett, és én se díjazom, ha sütik ki a szememet az úton, lehetőleg nem teszem hát felebarátommal se...
-
Kroni1
veterán
válasz
TayRol #43471 üzenetére
Szerencsére a Fazeren annyi hely van az ülés alatt mint állat.. A riasztó doboza mellett van bent egy teljes szerszámkészlet, egy nagy láncspray, a tárcsafékzár, egy tartalék télizokni, egy spirállánc a bukóknak, az eü csomag, egy defektspray, és az akku-aktivátor. Hirtelen ennyi jutott eszembe, és még így is lehet pakolni bele..
-
.mf
veterán
válasz
TayRol #43471 üzenetére
Safety-s képzésre egyik arc CB1300-zal jött, abba talán belefér
Van egy jókora függőleges rekesz benne, plusz még az ülés/ek alatt a normál csomagtartó (ami űrméretét tekintve ugyancsak nagyobb, mint a normál). Meg elől a fejidomban is, ahol nekem a légbeömlő csatornája van, neki ott is kis rekeszek.Túrateve
-
.mf
veterán
válasz
TayRol #43413 üzenetére
"egy nagy lancon en is gondolkozom, csak ugye azt is cipelheti magaval az ember. akkora csomagtartom meg nincs."
Hátizsákban hordom, de tavaly szezonvégen láttam egy srácot, aki az utas-kapaszkodó köré tekerte. Ha nem viszek hátizsákot (általában azért nálam szokott lenni, ha más nem is, de víz mindig van benne), akkor lehet, hogy én is kipróbálom
-
Daywalker
addikt
válasz
TayRol #43392 üzenetére
TayRol: Igen. Olajat is kéne cseréltetnem, tehát lehet, hogy amiatt úgyis mennék...akkor gondoltam, hogy már az is belefér.
Visszatérve a zárra: nekem leginkább olyan megoldás kéne, amit akkor rakok fel, amikor mondjuk otthagyom valahol egy órára. Tudom, hogy semmi sem biztonságos (Casco rohadt drága, ha azt az összeget félrerakom, akkor új motort is vehetnék elég hamar
), de a valami még mindig több, mint a semmi. Egy riasztós tárcsazár tuti befigyel, de kell lánc is. Két dologra gondoltam: veszek egy vaskos citadel láncot és rá egy jobb lakatot vagy van a vector típusú cucc, azt is sok helyen dicsérik (ebayen nem is vészesen drága). Hülye voltam, egyszer volt az ebay-en egy használt, de jó állapotú Abus Granit (majdnem a legdrágább) valami 120 euróért és nem csaptam le
Djuree: én inkább gyalogolok. Az olcsóbb, mint egy letört-összekarcolt valamit cserélni-fényezni.
-
shiNIN
tag
válasz
TayRol #43142 üzenetére
Wow... Kellemesen borzongató volt nézni... Remélem, egyszer eljutok odáig, hogy egyáltalán dőljek kanyarban, azt, amit jelenleg csinálok, még nem kifejezetten nevezem annak. Nem tudom, Cilit mennyire lehet dönteni, de nekem elég lesz. Két emberrel totál lent van a súlypont, nagyon óvatosan kell kanyarodni, de egyedül azért jobb, ha kis cruiser is a szentem
Na jó, megyek az unalmas kis hülyeségeimmel. -
Integra
titán
válasz
TayRol #43129 üzenetére
igen, kékfog szabvány protokollokat használ.
ami számomra fura, hogy egyidejűlek csak 2 készüléket tud kezelni. mondjuk gps-t meg telefont? és ha egy utas is ott van? vagy az utas készülékek a kettőn felül vannak? mondjuk gps, telefon és 2 személy? akkor egy készülék ugye már 3 helyről venné a jelet. ha még én is ott vagoyk, akkor már 4 jel egy készülék számára akár..
ha közel megyek, akkor én is hallom elméletileg a gps-t.
van itt még homály bőven nekem -
spyduck
nagyúr
válasz
TayRol #43071 üzenetére
Ők se kockázataják az életüket 105.000ft-ért. Jóban vagyok elég sokkal, meséltek már sztorikat. Most őszintén, szted mit csinálna veled? Azon kívül, h üldöz hozzád sem nyúlhat. Ha akarom 30km\h-val megyünk Mskolctól Szentgothárdig
szerk: Ez nem Amcsi, itt nem lehet semmit sem csinálni. Az RTV-ben nincs olyan, h üldözés. Nyomon üldözés van és útzár
Tilos üldözni, ezért lehet látni szép összetört rendőrautókat, mert nincs tapasztalat.
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
TayRol #42668 üzenetére
idióták. más meg örülne egy ilyen motornak
azthittem rajta fog ülni a gyerek amúgy, az tetszett volna, ha puffan a hülyéje
nem szeretem az ilyet nézni, én a motort is élőlénynek tekintem, beszélek is a sajátomhoz néha egy-két jó szótha bejön a jó idő nem csinálunk egy belföldi lájtosabb 2-3 napos túrát? mondjuk a dunántúli vagy az északi középhegység környékére. szigorúan kirándulós, nézelődős, fotózós, útközben kajálni megállós
nem száguldozós kanyarvadászat
én nem szerveztem még semmit, de egy helyet tudok ajánlani aggtelek környékén egy jó kis hegyi szálló, van medence, szauna minden, oda szoktunk menni céges bulikra. innen lehetne menni minden felé, központnak jó lenne... -
zsoltee10
addikt
-
Integra
titán
válasz
TayRol #42540 üzenetére
redőnyben már jó vagyok, az kész, jó céget találtam.
villanyomat láthatod a topicban hogy áll..
asztalosom is van, ő csinálja a komplett konyhát és a másik cégnél legyártott ajtók fényezését is, hogy egységes legyen a konyha fényezésével.
riasztós nekem is kell még, bár félig már bevan kötve. csak sose fejezte be az előző tulaj.. -
runner 125
nagyúr
válasz
TayRol #42522 üzenetére
Kettővel feletted vótmá'.
Szépek, de drágák. Az átlag 60kg-s japók jó célközönség, de nálunk kérdéses mekkora sikere lenne a sor 400ccm-nek.
Gabo
Egyértelmű.
Egyébként annó a sportmotoron olvastam egy összehasonlító cikket pont ezekről. Hát, most meglepődtem úgy magamban, mert úgy rémlik a 2t hozták ki győztes a költségek terén.
..de azt hiszem 250-es kategória volt.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol #42481 üzenetére
Nem tudom ezt tapasztalni kellene, csak a tesztadatokból amiket közöltek róluk ott a Fazer és a Z1000 visz mindent nyomaték rugalmasság és gyorsulásban is.
Igazából a CB1300nál egy 1250Bandit is nyomatékosabb 5000 fordulatig, ezt írják tesztben.
De az etalon az a MV Brutale 1098, bármit megver 60-ról 180ig nyomatékból, bármit a motoros társadalomban!Kroni1 A 650 Bandita biztos hogy nem ilyen gép a sor4 közül, V2ben SV650 és GT650 jó lehet ha alulról kell jönni az erőnek.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
TayRol #42415 üzenetére
Tegnap sokat kutattam, nézelődtem és végül Zero7 Roka Jacketet találtam, 35000ért kapható is.
-
zsoltee10
addikt
válasz
TayRol #42368 üzenetére
már nagyon off, de nekem pl. egyáltalán nem jönnek be ezek az érintős mobilok. ugyanakkor szerettem volna egy okostelefont, de az legyen kicsi, és ktg hatékony. kellett a gps, mert a pda-m elázott a tavalyi grossglockner túrán.
Ezért vettem egy C5-ös Nokiát. szokni kell, de jól használható, nem érintős, mégis mindent tud.
-
Djuree
félisten
válasz
TayRol #42363 üzenetére
nekem volt htc-m, de lecseréltem egy régebbi szétnyithatós motorolára. már túl okos volt, mindent tudott, de mire kikerestem a kis ceruzával hogy kit akarok hívni nem kevés idő volt. kocsiban nem is lehetett használni, ott ugye nem tudom vezetés közben nyomkodni a ceruzával. lényegében csak arra nem volt jó amire használni akartam: telefonnak...lemerült 1, max 2 nap alatt. meg vigyázni kellett (volna) rá nagyon, drága volt. nem nekem való...meg nem is használtam ki a tudását sem..
-
.mf
veterán
válasz
TayRol #42308 üzenetére
"gy ev alatt majd` 100.000 bmw motor, csak az Usa-ban, szep."
Kölcsönadjam a szemüvegem?
"A cég legsikeresebb típusa világszerte továbbra is a GS (18 700 eladott darab), amelyet az R1200 Adventure (11 648 darab), az R1200 RT (11 132 darab), valamint az S1000 RR (10 209 darab) követ."
szóval világszerte 10 000, nem csak az usában 100 000...
-
koshmar
addikt
válasz
TayRol #42314 üzenetére
Így van, 130-cal neki mész a betonfalnak, simán...
Mondjuk ahhoz egy Babetta is elég, 40-nel fejjel a falnak.VIsszatéve:
A gépkönyv szerint 120 a vége (ha befekszel 128).
Apám óra szerint a 135-tel ment vele, de ugye az úgyis csal, nem is keveset, szóval nagyjából annyi lehet.
Én egyszer mentem vele negyedikben (), akkor 110-ig húztam, mert nem feküdtem bel majd letépett a szél.
1-2-3-ban nagyon húz, negyediket viszont szembeszélben egyáltalán nem...
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest